8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5277 hát fotókat nemtom...
a hangot így próbáld
-
petko000 #5276 lehet, hogy hülye kérdés, de tényleg nem tudom:
hogy kell fotókat csinálni a kocsikról??? -
#5275 lassan vége a télnek, úgyhogy még a ködös hidegben rendezd le:) -
zutyu #5274 Figyelj Mohuska Én most jutottam el 25 %-ig.Ezek az eventek meddig tartanak.Időben. Néztem van 24h-ás is 200miles, stb....
Szóval hány órás játék.Tudod mikor üljek Neki. -
mohuska #5273 nah látod lé van elég
ha a laguna seca endurance versenyt megnyered ott 200000 kapsz meg 1 kb
750000 éró ford gt-t!én mindig így csinálok pézt.3szorosra gyorsítva bspecben,
kb háromnegyed óra alatt van szűk 1 millád! -
petko000 #5272 aha, persze :) most vettem egyet direkt a GT4 kedvéért..
na mind1, nem panaszkodok, elvégre most nyertem egy rallycar-t, amit 250e cr.-ért lehet eladni....
jóccakát. -
#5271 vegyél két memót:) -
petko000 #5270 hogy ez mekkora hülyeség.. hihetetlen! -
mohuska #5269 ha csinálsz valamit(verseny)és utána kimész a gt menübe, onnantól kezdve mindent elment.autosave ide vagy oda! -
#5268 Amikor beülsz egy kocsiba mindenképpen ment a gép, azt nem tudom, hogy az addigi versenyeket is menti-e, de az autót biztosan. -
petko000 #5267 na kipróbáltam a Special Event-et. elég nehéz volt, de sikerült megcsinálni.. 10e Cr. + Cadilla Cien, amivel már bármilyen versenyt meg lehet nyerni..:))
amúgy pórul jártam: vettem 35cr-ért egy Nissan Z-t. nem akartam megtartani, csak gondoltam kipróbálom, aztán visszatöltöm az állást. kipróbáltam, sz*r volt, és mivel okosan nincs a játékban Load Game funkció, újraindítottam a gépet. de a szuperintelligens program elmentette az állást a kocsival együtt.(annak ellenére, hogy ki van kapcsolva az Autosave)
ez elég ostobán van megcsinálva a játékban szvsz... -
#5266 Az biztos hogy semmi :))))
A zene meg hááát Armageddon OST jó kérdés hogy mi a címe :)) valami yxz Theme :)) vagy ilyesmi.
De tulképp jó lett :)))
Na de Alfás videjót a népnek :))) -
#5265 Kajak kis videó, nagyon hangulatos, leszámítva a döccenésket, de ez ugyebár a pc védjegye. :D
Nagyon jó a zene alatta, írd le légyszi az előadót és a számcímet!
Egyébként meg khm, mi köze ennek a GT4hez? :D -
#5264 off
MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)
bocs skacok (főleg alfások), de ez most jobban megy nálam:) -
petko000 #5263 sziasztok!
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
igazából tudom, hogy csak az eleje unalmas a játéknak, mert már végigtoltam az összes eddigi részt, és azok ugyanilyenek voltak. csak én már öregszem, és kezdem nagyon unni ezt.. :)))
a Special eventeket eddig nem láttam, gondolom S vizsga kell hozzá.
amúgy most van 40e Cr-m. asszem veszek egy Nissan Skyline-t :)
ja, érdekelne egy hozzáértő véleménye a különféle tuning kiegészítőkről. pl a váltóval kapcsolatos cuccok nekem mindig érthetetlenek voltak. tudom, hogy van 1-2 eszköz amitől gyorsabban vált a kocsi, így jobban is gyorsul, de van egy rakat olyan is amitől meg inkább gyengébb lesz. ("túlpörög" a váltásnál..) ezeknek mi értelme van?
na jóccakát -
#5262 #5194
Előzmény
Szal na :) Olvassá GT4 topikot mer megérdemled :DDDD -
#5261 Részletesebben tájékoztatsz? nem vagyok most így ebben jártas... -
#5260 Majd ha Mohus kijön az Alfás videóval :DDDDD -
#5259 valamivel fel kéne dobni a topicot, hogy jól pörögjön mint régen. -
zutyu #5258 Petko 000 Én tudok egyet-Menj be a Special eventekbe ez bal oldalt alul van.Én itt elég sok pénzt és jó kocsikat szedtem össze.Figyelj arra mit edsz l (melyik kocsit), mert majd későbbiekben kellenni fog. :)) -
ballor #5257 Csinálj licenceket, és azokkal is nyomulhatsz, de csak az elején lesz pénzgondod! később már lesz olyan pálya, hol tényleg ha eladod a kocsit, akkor 270eCr-et kapsz érte, és ezt többször is megteheted, nézz szét az oldalamon, ott van leírva hogy melyik is az gt4, egyébként a GT3-ból max. 100.ooo Cr hozható át és csak egyszer természetesen és nem kell végigjátszani sem érte
nem kell aggódni, lesz pénzed, de eleinte jól kell vezetni, és nyerni a rövid meccseket sorban -
#5256 hmm "tisztán" nem is hangzik rosszúl :) -
#5255 ballor oldaán a gt4.ballor.hu -n biztos találsz segítséget
de különben a licencekért is kapsz autót ha az összes bronz, ezüst, arany
szóval annyira nem vészes sztem
és mindíg a legjobb cuccot vedd meg a többi pénzkidobás főnleg az elején -
#5254 :)))) Itt sokan nem használták mert "tisztán" akarták végignyomni :) Szóval biztos tudnak mondani valamit. Egyébként nekem is volt olyan verseny amit sokszor megcsináltam a pénzért,kocsiért :) -
petko000 #5253 lehet ilyet is? én barom meg letöröltem a GT3 mentésemet.. -
#5252 Én pl GT3ból vettem át magamhoz pénzt :))) Már nem emléxem hogy mennyit lehetett :) -
petko000 #5251 sziasztok!
Ti hogy indultatok el a GT módban? úgyértem "anyagilag".. én napok óta a Sunday Cup-on körözgetek, mert ott legalább lehet nyerni eg 8ezres kocsit, amit eladhatok. de ez nagyon pitiáner. nem tudok egy tisztességes tuningot összehozni a kocsimhoz...egyelöre úgytűnik számomra, hogy ehhez nagyon sokszor végig kell menni ugyanazokon a versenyeken, dehát ez baromi unalmas!! szóval ti tudtok valami jobb megoldást erre? pl vmi jólfizető verseny, vagy egyéb lehetőség ami elkerülte a figyelmemet..??
előre is kössz!
üdv. -
#5250 hát neked ezek nincsenek benne? akkor neked tuti nem az ultraedisön-drájvvidnájszkárz-inklúdintrabiezvell verzió van meg -
#5249 passz
érdekes most nekem sem engedi letölteni...:( -
#5248 Ez egy buignak köszönhető, amit megfelelő beállításokkal lehet előcsalogatni, már a GT3ban is volt ilyen, ott 1000 km/h fölé lehetett menni. :-) -
#5247 regeltem de ha le akarok tölteni egy videót akkor ezt írja ki:
Sorry, your account does not have access to downloads. -
#5246 #5244 >> köszi!
#5245 >> srác -
#5245 láttam egy videót amikor a sráv egy suzuki escudo val tép kb 400 al. aztán felemelkedik az eleje mint a képen:
és hirtelen 600 al megy a 2 hátsó kerekén. hogy lehet ez? -
#5244 regisztrálj a www.gtplanet.net-en
ott van sok videó -
#5243 Tudna valaki linkelni egy oldalt ami tele van videóval? Mondjuk olyanakkal ami a bannerban van, tehát ilyen fun videókkal. -
#5242 Sorry, hogy nem válaszoltam, elkerülte a figyelmemet ez a hsz valamiért.
És igen, láttam. :DDD -
#5241 Új bajnokság indul éjfélkor a szokásos helyen 500 paci feletti utcai gépekkel, puha sportgumikkal, klasszikus GT pályákon. http://gt4.ballor.hu/ -
#5240 Az Alfát benéztem tényleg:) ,és Te ezt #5212 láttad? :P -
#5239 jaja :))) Bár láttam benne olyat aminek örültem volna :)
"Alfa Romeo 156 Super Turismo Race Car ‘01" -
#5238 #5233 - legközelebb gyorsabban írd be az ilyen jellegű figyelmeztetéseket légyszi :D