Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
A Fiat Coupéra meg szerintem a Speedline Corse felni a lgtutibb, azzal nagyon állatul néz ki, ezzel ni:

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Persze 😊
Az OZ Super turizmora gondolsz 😊 van már OZ super turizmo GT is 😊)
A gyári "kör felnit" nem szeretem habár a GTA-kon jól mutat de pl a GT-n nagyon gáz.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Jaja, Alfák nagy részére szerintem passzol az OZ kb 20 küllõs felnije, aminek pici kör a közepe és sok hosszú, vékony küllõ van rajta, nem tudom jobban elmondani, de szerintem úgyis tudod, melyikre gondolok! 😊

Al Age
OK, értettem 😊

JohnnySmith
Tény!! Ezért is mondtam a Coure Sportivo-t 😊 Megérdemli a "kis" Fiat nemkicsit😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Én a sokkûlõs felnit imádom😊

mohus
én az ültetett puffogós autókat szeretem😊 és mivel az Alfa felnije nem bejövös nekem alapból az is cserére szorul...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Az én elõzõ két képem is egy Arcade módos versenybõl van, úgyhogy ez nem lehet akadály. 😄

mohus
az egy nagyon jó rész....amúgy elhittem elsõ re is

a videón kétszer is bevágtam azt a részt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Megtisztelõ :-)
Azért az a kétezres öthengeres turbómotor magáért beszél...<#finom>

JohnnySmith
Na ez pozítiv!
Az viszont nagy hiba hogy legalább egy 156 vagy GT netán egy 155Q4 nincs a garázsodban!!! 😊

Ja a videóról meg annyit hogy nem mondok semmit...profi Tõled megszokott minõség és vágás. Jól megválaszott zenével! Tökéletes és Mohus 😊))

Al Age
Mostmár csakazértis elmesélem 😄DD
A Nürburgringen készültek a képek, olyan kamerából, ami pár másodpercig felülrõl követi az autót. Ilyen kameránál ha a zársebességet megnövelem, akkor nem a kocsi fog elmosódni, hanem a pálya, mivel kb a járgány sebességével mozgó kamera szemszögébõl az autó tûnik fix pontnak. 😊

Videót megpróbálom újra, most akkor Flashget-tel.
Elõbb-utóbb remélem azért elfogynak a német autók. 😄

mohus
még meggondolom

de nincs a garázsomben egy ALfa sem😊

JohnnySmith
Akár erre is írhatnám hogy Coure Sportivo 😊
Persze Fiat Coupe meg minden de akkor is benne van az érzés😊

JohnnySmith
Alfa kéne szvsz 😊

mohus
lehet sokan töltötték le....passz

download manager?

maradunk németek😊
sztem a mercik jönnek most😊

mohus
neeem hiszem😊 ilyet maszatolna a ps2?😊

persze nem kételkedem....
ha kételkednék törölném😊

Al Age
"popóoshop"???
Ha Photoshopra gondolsz, akkor ki kell ábrándítsalak, kizárólag az aláírás és a kicsinyítés Photoshop mindkét képen. :-)

Al Age
Én délután már onnan "fentrõl"<#vigyor0> szedtem le, de valami szerintem nem okés, mert összesen kb 48 másodpercnyi videó lett belõle és olyan befejezetlennek tûnik.<#confused>
Addig viszont simán hozza a Mohus-színvonalat, profi lett, csak kár hogy ez is német kocsikról szól.<#vigyor>

mohus
jó ez a popóoshop😊
minek ide nextgen?

Al Age
Köszi mindenkinek, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog Nektek.<#worship>
Van egy másik is, de az elõzõ szerintem jobb, azért raktam be elõbb csak azt. :-)

mohus
kiraktam a linket a "tetõre", nem is tudtam hogy ilyet is tudok.....

Kaplan
Én igen! Nagyon király! A vágások , rohadt jók! <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
<#eljen>

mohus
megnézte egyáltalán vki a videót?😊

JGTC
csak az érdekelne, hogy az Evo-t vagy a Shelby-t vezetted?? Jók ám... #4526 sem kevésbé

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

TTYYPPEERR
I love Coupe<#worship><#worship><#eljen>

DoNorBi
Na innen kezdõdik a mínõség!!<#worship>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
jah szerintem is cool😊

JohnnySmith
ÁHH 😊
10/10 pont!!

Al Age

Al Age
Elsõ két kép nagyon tetszik, az, ahogy elkaptad a pillanatot!
Destruction Derby... 😄DD

A damper (bounce side és rebund side) a lengéscsillapító keménységét lehet vele állítani mindkét irányban (elméletileg a hátsókat kell keményebbre pl:bounce front=7 rear=8 rebound side front=4 rear=6. A toe angle pedig a kerékösszetartás, ha negatív akkor összetartás, ha pozitív akkor széttartás.Elsõkerék hajtásnál +, hátsó hajtásnál-, de itt csk keveset kell állítani a (gt4 the official guide) szerint.
Ombika
udv!!

Damper(Bounce Side es Rebound Side ) mit is takar pontosan es Toe Angle??

THX

mohus
Új mohus digit video
BMW Art

DoNorBi
ha hozol egyet akkor miértne😊
ugy is jösz a patchért

mohus
inkább digigéppel fotozd le a tvt és a képet rakd fel

Pont ez jutott nekem is eszembe miután megnéztem az oldalt, hogy különbséget lehetne tenni valahogy a joy-al és a kormánnyal játszók között.
DoNorBi
jaja,akik kormánnyal nyomják azoknak lesz talán a legjobb idõeredményûk,szerintem joy-al nemlehet annyira precízen nyomatni

nem kell sem dicsekedni, se mást 😊 jöhet minden idõ, tudom hogy vannak fullaranyos emberek, de talán nekik is verseny lesz, hogy kinek az eredménye a jobb, ez errõl szól

én nem tudtam full aranyra csinálni
DoNorBi
Nem akarok dícsekedni de nekem full arany az összes jogsim!😛 Tehát nem alap idõk lesznek<#taps>

okés, és jöhetnek az eredmények
én már fent vagyok 😉

ha lesz igény, akkor a többi jogsit is felrakom
DoNorBi
ez tetszik,szerintem még ma összeirom õket😉

Licence versenyek

Versenyre hívok minden GT4-es játékost. A verseny a megszerezhetõ jogsik versenye lenne. Érj el minél jobb eredményt, és tedd fel ide! Nézzük mit tudsz?
A GT4 5 darab jogosítvány megszerzésére ad lehetõséget, minden jogsinál 16 részre bontott feladat vár rád. Minden jogosítvány megszerzésekor kapsz egy autót. Három fokozat van: bronz, ezüst, és az arany. Érdemes minden jogsinál mindhármat megszerezni aranyra, mert ezekkel új, addig nem elérhetõ kocsikat is megkaphatsz.

A verseny lényege az lenne, hogy ha már megszerezted a jogsit, rakd fel az eredményedet ide! Természetesen késõbb módosíthatod, törölheted az eredményeidet. Remélhetõleg sok versenyzõ lesz, így lemérheted, hogy hol is állsz a rangsorban. Eredmény feltöltéséhez regisztrálnod kell, amit remélem már rég megtettél! smile A versenybe bármikor bekapcsolódhatsz, hiszen nem az számít, hogy mikor töltötted fel az eredményedet!

bõvebben a ballor.hu/gt4 oldalon! Gyertek játszani!
Ez a kep aztan ott van a szeren!
A tobb is jo, foleg a 350Z-s es a Golfosok sikerultek.
Luiprima
Pár uj kép

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

eightmiles
látom megcsináltad a képet. de öö izé én a fish market-re gondoltam, azt hittem, az az elsõ location 😛 ma néztem meg a gameben, meg csináltam is pár nagyon frankó image-t, csak nincs pendrive-om. majd vhogy megoldom, hogy fel tudjam pakolni ide ; )

Al Age
ballor.hu/gt4

mohus
ballor.gt4.hu