8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    hát fotókat nemtom...

a hangot így próbáld
  • petko000
    lehet, hogy hülye kérdés, de tényleg nem tudom:
    hogy kell fotókat csinálni a kocsikról???
  • mohus
    lassan vége a télnek, úgyhogy még a ködös hidegben rendezd le:)
  • zutyu
    Figyelj Mohuska Én most jutottam el 25 %-ig.Ezek az eventek meddig tartanak.Időben. Néztem van 24h-ás is 200miles, stb....
    Szóval hány órás játék.Tudod mikor üljek Neki.
  • mohuska
    nah látod lé van elég

ha a laguna seca endurance versenyt megnyered ott 200000 kapsz meg 1 kb
    750000 éró ford gt-t!én mindig így csinálok pézt.3szorosra gyorsítva bspecben,
    kb háromnegyed óra alatt van szűk 1 millád!
  • petko000
    aha, persze :) most vettem egyet direkt a GT4 kedvéért..
    na mind1, nem panaszkodok, elvégre most nyertem egy rallycar-t, amit 250e cr.-ért lehet eladni....
    jóccakát.
  • mohus
    vegyél két memót:)
  • petko000
    hogy ez mekkora hülyeség.. hihetetlen!
  • mohuska
    ha csinálsz valamit(verseny)és utána kimész a gt menübe, onnantól kezdve mindent elment.autosave ide vagy oda!
  • Al Age
    Amikor beülsz egy kocsiba mindenképpen ment a gép, azt nem tudom, hogy az addigi versenyeket is menti-e, de az autót biztosan.
  • petko000
    na kipróbáltam a Special Event-et. elég nehéz volt, de sikerült megcsinálni.. 10e Cr. + Cadilla Cien, amivel már bármilyen versenyt meg lehet nyerni..:))
    amúgy pórul jártam: vettem 35cr-ért egy Nissan Z-t. nem akartam megtartani, csak gondoltam kipróbálom, aztán visszatöltöm az állást. kipróbáltam, sz*r volt, és mivel okosan nincs a játékban Load Game funkció, újraindítottam a gépet. de a szuperintelligens program elmentette az állást a kocsival együtt.(annak ellenére, hogy ki van kapcsolva az Autosave)
    ez elég ostobán van megcsinálva a játékban szvsz...
  • JohnnySmith
    Az biztos hogy semmi :))))
    A zene meg hááát Armageddon OST jó kérdés hogy mi a címe :)) valami yxz Theme :)) vagy ilyesmi.
    De tulképp jó lett :)))
    Na de Alfás videjót a népnek :)))
  • Al Age
    Kajak kis videó, nagyon hangulatos, leszámítva a döccenésket, de ez ugyebár a pc védjegye. :D
    Nagyon jó a zene alatta, írd le légyszi az előadót és a számcímet!

Egyébként meg khm, mi köze ennek a GT4hez? :D
  • mohus
    off
    MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)

bocs skacok (főleg alfások), de ez most jobban megy nálam:)
  • petko000
    sziasztok!

köszönöm mindenkinek a válaszokat!
    igazából tudom, hogy csak az eleje unalmas a játéknak, mert már végigtoltam az összes eddigi részt, és azok ugyanilyenek voltak. csak én már öregszem, és kezdem nagyon unni ezt.. :)))
    a Special eventeket eddig nem láttam, gondolom S vizsga kell hozzá.
    amúgy most van 40e Cr-m. asszem veszek egy Nissan Skyline-t :)

ja, érdekelne egy hozzáértő véleménye a különféle tuning kiegészítőkről. pl a váltóval kapcsolatos cuccok nekem mindig érthetetlenek voltak. tudom, hogy van 1-2 eszköz amitől gyorsabban vált a kocsi, így jobban is gyorsul, de van egy rakat olyan is amitől meg inkább gyengébb lesz. ("túlpörög" a váltásnál..) ezeknek mi értelme van?

na jóccakát
  • JohnnySmith
    Előzmény

Szal na :) Olvassá GT4 topikot mer megérdemled :DDDD
  • Sland
    Részletesebben tájékoztatsz? nem vagyok most így ebben jártas...
  • JohnnySmith
    Majd ha Mohus kijön az Alfás videóval :DDDDD
  • Sland
    valamivel fel kéne dobni a topicot, hogy jól pörögjön mint régen.
  • zutyu
    Petko 000 Én tudok egyet-Menj be a Special eventekbe ez bal oldalt alul van.Én itt elég sok pénzt és jó kocsikat szedtem össze.Figyelj arra mit edsz l (melyik kocsit), mert majd későbbiekben kellenni fog. :))
  • ballor
    Csinálj licenceket, és azokkal is nyomulhatsz, de csak az elején lesz pénzgondod! később már lesz olyan pálya, hol tényleg ha eladod a kocsit, akkor 270eCr-et kapsz érte, és ezt többször is megteheted, nézz szét az oldalamon, ott van leírva hogy melyik is az gt4, egyébként a GT3-ból max. 100.ooo Cr hozható át és csak egyszer természetesen és nem kell végigjátszani sem érte

nem kell aggódni, lesz pénzed, de eleinte jól kell vezetni, és nyerni a rövid meccseket sorban
  • JGTC
    hmm "tisztán" nem is hangzik rosszúl :)
  • JGTC
    ballor oldaán a gt4.ballor.hu -n biztos találsz segítséget
    de különben a licencekért is kapsz autót ha az összes bronz, ezüst, arany
    szóval annyira nem vészes sztem
    és mindíg a legjobb cuccot vedd meg a többi pénzkidobás főnleg az elején
  • JohnnySmith
    :)))) Itt sokan nem használták mert "tisztán" akarták végignyomni :) Szóval biztos tudnak mondani valamit. Egyébként nekem is volt olyan verseny amit sokszor megcsináltam a pénzért,kocsiért :)
  • petko000
    lehet ilyet is? én barom meg letöröltem a GT3 mentésemet..
  • JohnnySmith
    Én pl GT3ból vettem át magamhoz pénzt :))) Már nem emléxem hogy mennyit lehetett :)
  • petko000
    sziasztok!

Ti hogy indultatok el a GT módban? úgyértem "anyagilag".. én napok óta a Sunday Cup-on körözgetek, mert ott legalább lehet nyerni eg 8ezres kocsit, amit eladhatok. de ez nagyon pitiáner. nem tudok egy tisztességes tuningot összehozni a kocsimhoz...egyelöre úgytűnik számomra, hogy ehhez nagyon sokszor végig kell menni ugyanazokon a versenyeken, dehát ez baromi unalmas!! szóval ti tudtok valami jobb megoldást erre? pl vmi jólfizető verseny, vagy egyéb lehetőség ami elkerülte a figyelmemet..??
    előre is kössz!
    üdv.
  • eightmiles
    hát neked ezek nincsenek benne? akkor neked tuti nem az ultraedisön-drájvvidnájszkárz-inklúdintrabiezvell verzió van meg
  • mohus
    passz
    érdekes most nekem sem engedi letölteni...:(
  • Al Age
    Ez egy buignak köszönhető, amit megfelelő beállításokkal lehet előcsalogatni, már a GT3ban is volt ilyen, ott 1000 km/h fölé lehetett menni. :-)
  • Sland
    regeltem de ha le akarok tölteni egy videót akkor ezt írja ki:
    Sorry, your account does not have access to downloads.
  • Sland
    #5244 >> köszi!
    #5245 >> srác
  • Sland
    láttam egy videót amikor a sráv egy suzuki escudo val tép kb 400 al. aztán felemelkedik az eleje mint a képen:

és hirtelen 600 al megy a 2 hátsó kerekén. hogy lehet ez?
  • mohus
    regisztrálj a www.gtplanet.net-en

ott van sok videó
  • Sland
    Tudna valaki linkelni egy oldalt ami tele van videóval? Mondjuk olyanakkal ami a bannerban van, tehát ilyen fun videókkal.
  • Al Age
    Sorry, hogy nem válaszoltam, elkerülte a figyelmemet ez a hsz valamiért.
    És igen, láttam. :DDD
  • Al Age
    Új bajnokság indul éjfélkor a szokásos helyen 500 paci feletti utcai gépekkel, puha sportgumikkal, klasszikus GT pályákon. http://gt4.ballor.hu/
  • JGTC
    Az Alfát benéztem tényleg:) ,és Te ezt #5212 láttad? :P
  • JohnnySmith
    jaja :))) Bár láttam benne olyat aminek örültem volna :)
    "Alfa Romeo 156 Super Turismo Race Car ‘01"
  • Al Age
    #5233 - legközelebb gyorsabban írd be az ilyen jellegű figyelmeztetéseket légyszi :D