8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5317 Mosat találtam. Sztem nagyon jó kép!!
-
#5316 jó kép
csak szarul kicsinyítetted -
#5315 BWM M3 Drift beállítás:
NOS: Ahogy akarod...
Brakes : 9 / 13
Suspensions
Spring Rate: 10.8 / 7.8
Ride Height: 92 / 92
Damper Bounce: 3 / 4
Damper Rebounce: 5 / 7
Camber: 2.5 / 1.0
Toe : 2 / -3
Stabilizer: 7/7
Driving Aids
ASM Oversteer: 0
ASM Understeer: 0
TCS: 0
LSD
IT : 10
Acel : 32
Decel : 20
Downforce: 24/50
Transmission
Auto: 12 -
#5314 Amiban ez a menő.
-
#5313 -
zutyu #5312 Nem tudtok valami jó autót ajánlani a Profess Supercar festival pályáihoz?
Már csak egy serleg kell ,de már végig küzdöttem TVR-rel,Viperral(ami elég jónak bizonyult,de dugig van felszerelve) a RUF-ot utálom....
Szóval valami fas.a gyors autó? -
#5311 az jó kis verseny eggyik kedvencem -
#5310 micsoda nagy gond lett ez a pénztelenség... :) nekem van 18 milkóm de ha leülök játszani 500.000-700.000-t tuti elvrek. Aztán megyek pár futamot és vissza is jön. Én is hosszútávút csinálok ilyenkor mert az elég lightos. -
#5309 nem nyert : )
van az extra versenyek közt tsukuba circuit wet (normal nehézségi szint). fogsz egy jó verdát, ami könnyen is irányítható, veszel rá qualifikációs gumikat, és lenyomod a három kört (persze le kell győznöd az ellenfelet, ami egy jó kocsival nem lehet gond). egy kör nekem 57-59 másodpercig tart(igaz nem a legjobb verdával), így ugye három kör 3 perc alatt van. nyersz 15.000-et (asszem) és egy mazda 6 touring car-t (asszem), amit el lehet adni (ez már biztos : ) ). így több, mint 100.000-et keresel kb 3 perc alatt. ha újra verdát akarsz nyerni, akkor törölnöd kell a futam előtt a rekordodat (ezt a gép felajánlja, amikor rámész a versenyre) -
mohuska #5308 -
#5307 HDD-n már nekem sem fagy -
#5306 ez a mázli... -
#5305 Ja tegnap megvettem a használtak közt a Chanpion Blue R33-at gondoltam jó lesz még valamire...
Ma kipróbáltam (kis Mine's tuning ráugrott) lényeg, hogy like the wind-en indultam vele és a jól megszokott alapbeállításokat használtam, meg kvalifikációs gumikat
de aztán jött a meglepetés
amíg a gumi nem kopott pirosra addig fojton lecsúszott az ívről utána viszont mintha sinen ment voltna a palánktól centikre lehetett vele venni a kanyart, és A KANYARBAN GYORSABBAN TUDOTT MENNI MINT AZ EGYENESBEN :) -
nekem egyedül GT4 nem fagyott eddig, viszont csinált már érdekes dolgokat pl:(Nürburg hosszú egyenes) -
mohuska #5303 az se rossz....:)
-
mohuska #5302 jah elnéztem....
-
mohuska #5301 nem egyszerűen kifagyott mikó oda kellett volna adni a lét. -
zutyu #5300 És egy jó kis áramszünet?
-
#5299 ????? -
mohuska #5298 jah a kurva annyát
lement a 24 óra azt kifagyott
az milyen?
-
#5297 "Oké akkor a 8órás futam 3óra majdnem 3x-sebességel."
csak azon imádkozz, hogy a géped ne felejtse el a gt4et vissza/betölteni amikor végzelugyi mohuska:) -
ballor #5296 betölti a GT3 mentését
igaz ez kevesebb, mint 3 perc :) -
#5295 http://www.gtplanet.net/
innen mért nem tok tölteni most? azt írja ki hogy evvel az accounttal nincs lehetőségem tölteni... -
#5294 De asszem van 8órás verseny is az meg kb 3óra valóban :))
De tény hogy a 24órásról volt eddig szó :) -
Jissi #5293 Valami gondod lehet a matekoddal. 24 óra 3x-os sebességgel, tehát valamivel több mint 8 órád megy majd rá a versenyre, lásd #5286. -
zutyu #5292 hol szerzel 3 perc alatt százezret?
-
#5291 zsír, én 3 perc alatt szerzek százezret :P -
zutyu #5290 Nem emlékszem hogy a háromba lett volna ott csak száz körösöre emlékszem azt felváltva csináltam a barátnőmmel.
Hétvégén beprobálom.... -
#5289 de ilyenkor neked kell játszani végig? nem lehet robotot futtatni vagy valami? -
zutyu #5288 Oké akkor a 8órás futam 3óra majdnem 3x-sebességel.
-
#5287 -
#5286 Gondolom 8óra (picit több).... -
zutyu #5285 És így mennyi alatt van meg?? -
ballor #5284 a 24h-sat is lehet 3x gyorsítással futtatni, de ott kell ülj a gépnél, mert ha kimegy kerékcserére, akkor visszaáll az 1x sebességre! -
zutyu #5283 Láttod.Szóval ha pár órácskám van akkor nem is érdemes.Sajna nap közben dolgozom, de hétvégén akkor bizti megoldaható.
Most akor a 24órás pálya ténylegesen 24órába telik?szerintem azért valaminyire kevesebb. -
mohuska #5282 hát.......azt h mikor ülsz neki döntsd el te.
én mindig akkor csináltam amikor nem volt suli!amikor az egész napom szabad volt.
csak ezt az egyet tudtam fejből mert ezt nagyon sokszor végignyomtam.
....ennyi -
mohuska #5281 van pendrájvod?
arra ke menteni a fotót! -
Brian87 #5280 Sziasztok!!!
Én kb 1 hete kezdtem el játszani a GT4-el de nagyon tetszik...azt láttam, hogy lehet ilyen hegyen készíteni a kocsiddal képet meg ilyesmi..meg visszaolvasva láttam hogy visszajátszás alatt is lehet képet csinálni...ezeket hogyan tudom én pcre átvinni??
Lehet hülye kérdés de nem csináltam még képet így és hát nem nagyon értem hogy hogyan tudom átrakni a képeket pcre.
Előre is kössz az infót mindenkitől.
-
ballor #5279 el lehet vinni őket fotózásra: a bal felső sarokban lesz a menüje, de lehet elmentett videorészletből is fotózni -
petko000 #5278 :)) végülis ezzel is választ kaptam egy régi kérdésemre..
de most nem erre voltam kíváncsi.. :úgyértem, hogy a játékban hogyan kell..