8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5357 Tegnap a 400 lovas Skyline R34-em felhúztam 550-re, és már most nem akar kanyarodni... : P az OK hogy a GT3 ban az 1071 HP-val ilyet csinált, de ez még csak a fele :DDD várom a folytatást a Cudá-ban meg 1278 Nm a nyomaték szal jöhet a drag, de hol van? Nem találom. -
#5356 jah, most már én is kipróbáltam, de semmi nem történt sajnos akárhogy próbáltam. nah majd veszek vmi gagyi pen driveot... -
#5355 nem -
#5354 yeah yeah yeah....
talán ez lesz az utsó gémem PS2-re...nameg a tourist trophy:) -
#5353 szerintetek meg lehet azt csinálni hogy:
Nekem van egy samsung D600 asom és abban egy 512 megás micro sd kártya. a PC-t meg a telót össze lehet kötni egy usb csatlakozóval úgy hogy a pc egy meghajtónak lássa a telefonomat. Szerintetek össze lehet így kötni a PS2-t és a telómat hogy képeket tudjak menteni a GT4 ből? -
zutyu #5352 Ezen gondolkodtam..múltkor mikor láttam ,de nem volt időm belemélyedni a témába.
Azt a demot is jó drággáért kínálják
AZ elég gázzzz -
#5351 Felfogható úgy, hogy a Prologue egy demo, amit pofátlanul eladnak neked, a GT4 meg a teljes játék. -
zutyu #5350 Én lehet , hogy elég süti vagyok, de mi különbség van a kettő között?
Prologue and GT4
-
#5349 Divat manapság extrákkal fűszerezve kiadni a budget játékot - szerencsére.
Persze, ha nem azonnal budget lesz, akkor elég pofátlan lehúzás...
...ami azért nem áll messze a GT nevétől - csak a Prologue-ra kell emlékezni. -
#5348 igy kellett volna mar kiadni eleve... ezek nem hulyek ;)... mg1X eladjak a gamet ;) -
#5347 ez kell nekem
endurance lenne az igazi -
Jön a GT4 Online Edition. -
mohuska #5345 ja ha vérge egyszer képes lennél elhozni azt a szart....
akó tudnék énis... -
mohuska #5344 héééééé
tök jó mibilom van okés?????
-
menoh #5343 meg amit szereztem vágót az meg 60 napos. neked nincs olyan ami teljes verzió? -
menoh #5342 amúgy alapból szebben veszi fel sokkal csak az a redvás movie maker lerontja mint a szar. -
#5341 elég érdekes az előadásmód:)
szerintem öcsém mobilja szebbet vesz föl egy sötét szobában
de azt kell mondjam végre valami és valaki valahol, aki nem fotókat tol, hanem videjót -
#5340 Trevor Rabin - Theme from Armageddon -
menoh #5339 ha feljösz msn-re megkapod
hiába írom le neked a szám címát mert csak az Armageddon soundtrackon van rajta nekem -
#5338 a kis mázlista :) -
#5337 Előadót és számcímet plíz. :-)
Ha pontosan úgy csináljátok, ahogy írtam, akkor menni fog, have fun! ;) -
menoh #5336 én kis drift videóm -
menoh #5335 végre sikerült megtalálnom ezt a zenét:D
Hét végén megyek haveromhoz egy kis GT4 LAN partyra:D -
#5334 THX! -
#5333 ugye-ugye -
#5332 üdv a körben... -
#5331 Feltöltöttem pár képet a galáriámba, aki kíváncsi rá nézze meg! : ) -
#5330 Halihó, kicsivel több, mint 1 hete van meg a GT4, de azóta, nem tudok leszakadni róla! Állat. Überfasza.
-
#5329 a "kék"-et lehet pcn használni...a "pirosat" a PS2-n nemtom...talán próbáld ki:) -
#5328 De a Logitech DFP alapjáraton PS2-höz van. Egyébként meg "fogalamam sincs mert nem tudom" hogy a pc-s usb-s kormányokat lehet-e PS2-re kötni. -
#5327 Most akarom megszerezni a gt4-et és azt akarom kérdezni, hogy olyan pendrive működik a ps2-ben amin világít a led, vagy attól még nem biztos, hogy működik.Ja és a pendrive AQR márkájú 128 megás. -
#5326 Sziasztok!Szeretném kormánnyal játszani a GT4-et, de csak egy pc-s force feedback-es kormányom van. Azt meg lehet oldani, hogy azt tudjam használni ps2-n(usb) is?
Úgy tudom a Logitech Driving Force kormányt is lehet pc-n és ps2-n is használni, vagy tévedek? -
mohuska #5325 nekem teccik ez a kép JG.....zsír! -
#5324 Google is your friend.
Jópárról van pályarajz. -
#5323 Ezek állatok! Driftelnek mindennel, kilinccsel előre végig! Respect! -
zutyu #5322 Nem tudjátok nincsenek fönt a Neten a pályák képei? -
zutyu #5321 Köszike Mindenkinek már megoldottam Viperral.
-
#5320 nem az én képem loptam -
#5319 Király videók! -
#5318 nissan?