Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt a harmadik amit benevezek

DoNorBi
Én akkor ezeket nevezném:

Haverok, Buli, Fight Club!

aszizoli
Sziasztok. Kár hogy határidõ lejárta után illik csak szavazni, mert nekem a jelenlegi kollekcióból is lenne egy befutóm. Már látom elöre,a zsürinek nehéz dolga lesz, mert szinte mind jól néz ki. <#taps><#nyes>

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

JGTC
THX Master!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

én is benevezek....

de jó lenne már valami bumm....

akkoris k... penge ez a kép.....

ezt is benevezem:ez a második képem

JGTC
ez is kockás sajna

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Köszi. Én mindíg memó kártyára mentek aztán küldöm pendrive-ra. A kicsinyítést meg akkor még kivesézem.

Al Age
A játé beállításainál is lehet a hiba, van egy fotó tárolására vonatkozó rész (nem tudom mi a neve pontosan), azt akkor érdemes standard-en, vagy fine-on használni, ha memóriakártyára mented a képeket. Ha egyszerre pendrive-ra, akkor csakis Super Fine!
A másik: Photoshopban a kicsinyítés módja sem mindegy. Használd a kettõs köbös módszert, azzal lesz legszebb a név. Az angol nevét már elfelejtettem, Mohus szokta mindig azt mondani, talán most is beírja. :-)
Valami bicubic sharpening vagy ilyesmi.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

cenobite

gamertag: kenobita

JGTC
Ez olyan ahogy az Isten megteremtette semmi photoshop nincs rajta csak átméreteztem. (A többi ennyire nem "kockás.)<#fejvakaras>

cenobite
Tegnap este én is fotozgattam, csak már k. álmos voltam mire befejeztem, úgyhogy ma este fogom tölteni.

Jó az eddigi "termés", hajrá, csak így tovább!

Al Age

mohus
ez nincs meg neked jobb minõségben? visszavesz az élvezeti értékéból a "kockásodás"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JGTC
akkor az elsõ képem a háromból...

Al Age
De szerintem akkor Te is 3at nevezz, mert az alábbi négybõl biztos van akinek az x-edik tetszik legkevésbé és van akinek az y-adik.

Al Age
Oh tényleg, csak vak vagyok. :-)

Akkor nevezem ezt a kettõt:

mohus
3-at

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Egy ember csak egy képet nevezhet?

Mert a kettõ lehetséges képem közül nem bírok választani. 😄DD

mohus
Nevezve ( a leggyengébbet szedjétek ki😊

cenobite
Alakul! Én majd holnap tolok képet, addig is hajrá-hajráf! 😊

én be is nevezem ezt a képemet:#4589

Afe
mivel csak jókat írtatok a #4609-es fotómról, akkor ha lehet azt mindjárt be is nevezném 😊 tenx!

Al Age
OK. Most néztem úgyis csak két képem van, amin hátulról látszik a kocsi.😄

cenobite
<#eljen>

cenobite
Én pl. azt nézem egy képen, hogy mennyire fogott meg amit rajta látok. Van amit photo mode-al lehet jobban kihozni, és vannak olyan photo travel képek is, amiktól padlót fogok. Szerintem mehet egybe a kettõ, de ha nagy az "ellenállás" akkor külön is választhatjuk.

Al Age
Egyetértünk! 😄

#4627:
"Csak olyan képek jöhetnének, amin semmi utómunka sincs, maximum egy aláírás, de semmi más photoshop (akár csak egy keret, vagy bármi más apróság)... Semmi."

JohnnySmith
Photoshop és társai kizárva...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Persze, ezért is támogatom az ötletet én is. :-)
Viszont szerintem korlátozni kellene, hogy vagy csak Photo Drive, vagy csak Photo Travel legyen, mert ha megnézünk kettõ képet, akkor a Photo Travel-es alapból általában szebb.
És azt nekem senki ne mondja, hogy egy képen csak a kép "beállítását" nézi és a minõséget nem. :-)

cenobite
A köridõversenynél én is azért hagytam abba, mert nem nagyon volt idõm gyakorolni (na meg béna is voltam a best idõkhöz képest. <#vigyor3>)

De mivel fotozgatni amúgy is szoktam, miért ne...?

Al Age
Nincs idõm fotózgatni. :-(
Egyelõre még a köridõ versenyre sem tudtam menni egyetlen kört sem, talán ma, vagy holnap tudok majd.
Bár ha mindegy, hogy Photo drive, vagy Photo Travel, akkor valamelyik régebbi képemet lehet benevezem. :-)

cenobite
"de indulni valószínûleg most nem fogok..."

Miért?

cenobite
Ezt anno nem olvastam. 😞

Al Age
És én is pont a GTPlanet sémájára akartam csinálni😄

"Más:

Mit szólnátok ha csinálnánk GT4 fotó versenyt?
Kötött lenne, hogy Photot Drive, vagy Travel, plusz lenne egykét feltétel még mellé (pl csak éjszakai képek, csak olyan képek, amin utcai kocsi van stb...).
Az ötlet a GTPlanet.net-rõl származik.
Csak olyan képek jöhetnének, amin semmi utómunka sincs, maximum egy aláírás, de semmi más photoshop (akár csak egy keret, vagy bármi más apróság)... Semmi.

Vélemény?"

Al Age
Volt már egy ilyen próbálkozásom , akkor leszavazták a dolgot Ballor oldalának Köridõ verseny topikjában, (#377. hsz - 2005.07.24.), nekem már akkor is tetszett volna a dolog, most is tetszik de indulni valószínûleg most nem fogok.

cenobite
Az oldaladra tölthetnénk mondjuk az elsõ három helyezett képet. Hmmm?

cenobite
A beszúrt képeknél jelezni kellene, hogy "Pályázat", vagy valami ilyesmi. A kép fölé/alá beírva.

cenobite
Ja! A nyertes választja a következõ témát, meg majd rajzolunk neki valami kupát is. 😄

cenobite
Örülök, hogy tetszik az ötlet! Írtam egy rövid szabályzatot (vagy mi a manót...), ez a késõbbi fordulóknál még esetleg bõvülhet módosulhat. Ötleteket szerintem mindenki írhat. Íme:

Gran Turismo 4 - Fotóverseny I. forduló.

Téma: "Hátulról jobb..."
Téma leírás: A készült képe(ke)n látható autó(k)nak hátulról, vagy hátulról-oldalról, hátulról-felülrõl, stb. kell látszani! Nincs meghatározva, hogy hány autó legyen a képen, ezt mindenki maga dönti el.
Választható autó: Bármelyik
Választható pálya: Bármelyik

Photo mode, illetve Photo Travel egyaránt használható a képek készítéséhez.

Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet.

Képek maximális mérete: 800x600 px
Képek formátuma: .jpg

A képeket a www.sg.hu oldal Fórum -----> Konzolosok Fóruma ------> Gran Turismo 4 fórumba kérjük beszúrni! Pontos link: Gran Turismo 4 fórum

Szavazni 3 képre kell, az elsõre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér.

Start: 2005. októbar 11. 16.00
Határidõ: 2005. október 19. 18:00

Hajrá! 😉

Sziasztok, ez jó ötlet, ha az oldalamon akarjátok, az is okés
ott már van képfeltöltés (valameddig bírja a tárhelyem, egy részét oda is lehet nyomni)

ha van jó ötlet, akkor ne tartságtok vissza GT4 ügyben magatokat, lehet róla szó
Kaplan
Támogatom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Benne vagyok én is!

JohnnySmith
Hmmm nem rossz 5let! Én támogatom. Bevonhatnánk a http://ballor.hu/gt4/ oldalt is 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cenobite
Mi lenne, ha mi is rendeznénk foto-versenyt? Olyasmit, mint ami a Gtplanet-en van.
Adott egy téma (például "Hátulról jobb" - most a Nissan-os kép miatt ez ugrott be, - itt csak olyan képeket lehet nevezni, ahol hátulról, hátulról-oldalról, stb. látszanának a verdák.) és ide lehetne feltölteni a képeket. Határidõ mondjuk 7 nap lenne, utána szavaznánk, hogy melyik a legjobb. Vagy ilyesmi... A nyertes választja a következõ témát.
Nos?

nemnagyon szoktam mostanába gt-t tolni.....inkább pes5
Mondjuk ma megcsináltam a Fuji 1000km-t....

Úgybizony csak az eredeti Mr.Costa.....
Jó a Nissan Afe...

cenobite
A banner alatt is olvasható: NO WAREZ!

Itt mindenki eredetivel tolja.

Luiprima
Hétvégén láttam a Sziget címû filmet Az egyetlen pozitívum a Cadillac Cien Concept volt benne ami jó ismerõsünk a GT4-bõl.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Kaplan
Ez kib*szott jó! <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JGTC
hû ez jól sikerült nagyon <#eljen>