8348
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1067251344/10672513441161288039.jpg)
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
nah kituningoltam a 300ZX et 800 pár lovasra. elég jól megy szal irány a Japanise Championship. Sok pénzt kaszálok menet közben + a végén is még egy 350 ezres autót kapok. ezt így megcsinálom 3 szor és megvan a vertigo :P -
vettem mert akkor még nem volt olyan erős autóm, a fekete bárányokról meg még nem tudtam -
kösz. én is megnézném de most odalöktem a PShez az öcsémet hogy csináljon b-spec versenyeket. azt legalább nem bassza el :F -
én azt asszem nyertem de megnézem... -
azt hogy lehet megszerezni vagy meg lehet venni? és mennyiért? -
ezt már sokan kérdezték, és sztem is az a játék legnehezebb versenye én 1 felpiszkált Vertigoval csináltam meg -
Hogy kapom meg a Suzuki Escudo Pikes Peaket?
Ti mivel csináltátok meg a prof. hallban az uccsó versenyt. nekem van egy 1023 lóerős agani Zonda C12S 7.3 - om és avval sem sikerült az 5. helynél előrébb kerülnöm... -
Olvass vissza plíz.. elég ha ezt az oldalt átfutod vagy max még1-et. -
gblasius #5389 Sziasztok!!
Én nemrég szereztem be a GT4-et,de az az igazság hogy nem nagyon jutok vele semmire.Alig jön a pénz. Légyszives adjatok tippet hogy mivel érdemes kezdeni,hogy milyen járágányt vegyek előszőr stb. Előre is köszi!! -
Jah ezt is nézd meg :)))
Rx7 szintén csak egy kicsit "átalakítva" éppen a problémád miatt :D
Imádni fogod:) Rájössz szerintem hogy mit alakítottak át rajta :)
Rx7 kicsit másképpen :) -
aha értem...köszi az infót a wankel működédéről (elhiheted hogy a GT4ben nem fogsz találkozni a problémával)
de ettől függetelenűl RX7-el próbálad a driftet...
RX7 drift (gt4) -
BJB #5386 Nem szeretem az RX7-et mert Wankel motoros autó hiába forog fel hamar nem hozza magával a nyomatékot(márpedig ha nincs nyomaték nem tolja magát és "megfullad" a motor ennek a következmény hogy megtapad.) -
kösz.
nah akkor megcsinálok minden beginnert meg proffessionalt.
-
BJB #5384 A Nike 2022-vel csak Extreme Hall-ban lehet menni aszem. -
a Nike 2022-es csodával hol a gyíkban lehet versenyezni? sehova sem enged be. -
RX7-el próbálad... -
BJB #5381 Próbáltam Driftelni a BMW-kel de nem igazán ment. Szerintem a 350Z-vel sokkal jobban lehet. De a legjobban sz.rintem a Toyota Supra-val megy.(A Toyota-ánál nem lehet kapni csak a használt autókban ha van)!!! Ki sem kell kapcsolni a Driving Aids-et!!!(Mondjuk 900 LE-vel) -
má volt -
oh! Köszi! -
kapcsold ki a driving aids-et -
hogyan lehet pörögni egyhelyben meg gumit égetni?
Mert láttam egy videót amin a csávó egy M3-as BMW vel áll egyhelyben, és füstölnek a gumik és aztán meg pörögni kezd... nekem még a pörgés sem sikerült... -
576.hu
"Örömteli hír a PlayStation 2 tulajdonosok számára: Kazunori Yamauchi többször is említette, hogy szeretnének egy kiegészítőt piacra dobni a Gran Turismo 4-hez, mely már az online játéklehetőséget is tartalmazná - ezt időhiány miatt nem sikerült beletenniük a negyedik részbe - mára biztossá vált, hogy érkezik a Gran Turismo 4 Online Edition. A játék az eredeti összes pályáját valamint járművét (50 illetve 700 feletti szám) magába foglalja (azaz vélhetően nem egy kiegészítőt, hanem egy bővített kiadást kapunk), neten egyszerre hat játékos eshet majd egymásnak, és lehetőségünk lesz visszajátszásokat is feltölteni. Szerencsére a megjelenés sincs messze: a Sony 2006 második negyedévére igéri a produktum debütálását, újabb infócsokor pedig a közeljövőben várható."
Bazz -
Hahh, látom itt is TT ről megy a téma :D
Japcsi verzió már van?
Na, akkor majd utánanézek!!! -
Coooper #5374 Ja és igen, torrent, a Gamespot szerint a megjelenés egyébként április 4. -
Coooper #5373 Enyém is japó, de ugyanolyan a menüje, mint a GT4-é. Kedvesen piktogrammos. -
megtaláltam, csak sajnos japán... nah majd megbarátkozok vele asszem. -
szal akkor már le lehet tölteni valahonnan? nah és honnan, mert torrenten nem nagyon találkoztam vele? -
Coooper #5370 Tourist Trophy: régebbi és mai motorok, az erősebb robogóktól az 1300-as Hayabusa-ig. Gran Turismo pályákon gyönyörű motorok, fantasztikus hangzás, nagyon élvezetes. Ugyanúgy jogsi, majd kupák, minden motorhoz külön feladat. Egyetlen hátránya, ami viszont nagy baj, hogy nekem nagyon könnyűnek tűnik. Nincs igazi küszködés, szenvedés a feladatokkal, mint a nagy testvérnél.
De maga a motorozás élethű élménye miatt nagyon jó-ra osztályoznám.
És az a belső kamera... -
NAH sikerült megvenni végre az M5 ös bömit :P
3.2% nál tartok A-spec pontból 568 van B-specből 845 van.
A BMW-t hogy érdemes tuningolni? Milyen beállításokat ajánlotok ehhez a kocsihoz?
Jah és még azt akartam megkérdezni hogy hogyan lehet pörögni egyhelyben meg gumit égetni?
Mert láttam egy videót amin a csávó egy M3-as BMW vel áll egyhelyben, és füstölnek a gumik és aztán meg pörögni kezd... -
ez a pit... [kolosszális felfedezés] : ) -
GT4 motorokkal (de komolyan) -
Pfúúú zsivány-e! Blokkolnám! : ) -
fTourist Trophy-t nem tuggya mijaz]
mondasz pár infót? -
zutyu #5364 -
-
kicsit nagy lett bocsesz -
hivatalos bemutatója mikor lesz?? mert ezen gondolkozok hogy megvegyem e a drágább változatot -
Coooper #5360 Van szerencsém már pár napja nyúzni a Tourist Trophy-t. Tudom, hogy ez GT4 topic, de ha érdekel titeket, beszámolhatok az első benyomásokról. -
"Story removed
The information that previously appeared here has been removed under the threat of legal action from Sony Computer Entertainment Europe."
Mégsem jön. -
Ja igen és amit elfelejtettem. Ha a "tuning carus menüpontban tuningolok, nem a gyári tuningot teszem a verdára, az változtat valamin, vagy teljsen egyforma?