Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
voksolok

1; Mohuska-1
2; Luiprima-3
3; Afe-3 (jó az autó emlékeztet valaki máséra 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
jaja

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Mindenki szavazhat - elvileg saját képre is, csak azt azért mégsem illik. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

nekem is kell szavazni? vagy ki a zsûri?

de jó lenne már valami bumm....

mohus
Akkor szavazok

1.Ceno - 3
2.mohuska - 3
3.al_age - 2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Ja és a szavazatokat név-kép száma formában várnám. :-)
Tehát pl:

1. név1 - x.
2. név2 - y.
3. név3 - z.

Al Age
Szerintem kezdjünk el szavazgatni.
cenobite kiírása alapján: "Szavazni 3 képre kell, az elsõre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér."

Al Age
Norbi7
1.

2.

3.

Luiprima
1.

2.

3.

ecrof
1.

2.

3.

Al Age
JGTC
1.

mohuska
1.

2.

3.

DoNorBi
1.

2.

3.

cenobite
1.

2.

3.

Folyt. köv...

Al Age
A fotóversenyre eddig nevezett emberek és képek jelentkezési sorrendben:

Afe
1.

1.

2.

3.

mohus
1.

2.

3.

al_age
1.

2.

3.

Folyt. köv...

nem tom mostanába nem kaptam
küld el még 1szer

JGTC
elküldte ez a ratyi rendszer a privimet?? mert valami galiba volt!!!

jó a kép (én fekete szárnyat tettem volna, de ze csak az én véleményem)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

köcce
csak atopic kedvéért
h éljen a GT fíííling

Kaplan
Nem rossz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csak h elsõ helyen legyen a topic 1 ideig😊

Al Age
Hát én nem tudom, nem én vagyok a szervezõ. 😄D

Igaz, akkor szavazunk vagy hogy döntjük el?

Ombika
Dobtam 1 privit!!

CHEAPBOY
na egy 5ik hely igy ossze is jött😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
rá kell nééézni akkó😊

CHEAPBOY
Majd megprobalok tenni rola hogy ne legyen <#mf2><#mf2>

CHEAPBOY
Ehh, elnéztem😊 Suzuka a következõ lesz, de mar mentem 4-5 karikat a Capitanon, ezzel a lassu, szar, verdával. Utálom ha ilyen lomhak, dehat a szabaly az szabaly😊

Al Age
Srácok fotóversennyel mi van?

JGTC
pedig nagy a harc az elsõ helyekért... <#vigyor1>

mohus
vasárnap szerintem megyünk

szólj apunak

ati meg kapja be😊

nem bazz ati nem szedte le....majd 7végén nem jövöl?

CHEAPBOY
Ha mar igy alakult ez a vizes verseny (nem nyertem meg a normal s hard fokozatokat, ahhoz love kellett volna uj verdara, meg versenyezni, hogy lehessen igy nem csinaltam meg) sebaj, Suzuka tuti van😊 leszek😊

mohus
megnézted?

mohus
😊

azért jobb ha a kormány ahhoz a székhez van erõsítve ahol ülsz....így simán eltolod az egészet...a pedálos megoldás sem valami bíztató

JGTC
nem rossz mikori kiadás ez a Logi.D.F. ?? A kormányváltót nem láttam azért kérdezem?
Lehet beszerzek egyet...megtetszett a kéziváltós játék 😊

köcce

UNREG
Al Age
Azokkal kell Le Mans-ban menni igaz? 😄
Nekem egyébként a Skyline-ossal gyûlt meg a bajom, mert amikor elõre értem mindig azt hittem, hogy a mögöttem haladó már nem kap a szélárnyékomból és ezért mindig lassítottam. Így viszont nem értem utol az elsõt. Holott nyugodtan lehet tolni neki, mert épp annyira lehet ott meglépni, hogy egy autó még épp a szélárnyékon belül maradjon, erre viszont csak a videó megnézése után jöttem rá és így már pofonegyszerûnek tûnt megcsinálni. 😄

JohnnySmith
Az melyik amikor a szemét szopadék retyoval(rönóval) kell vonatozni? Mert azon szenvedtem "picit"...és mégjobban megutáltam a francia hulladék autókat.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Ezen az oldalon van egypár videó, jogsikhoz, driving mission-ökhöz is, megnézésük sokat segíthet. LINK

A drving missonokba a szélárnyékos küldetéseknél......na tehát adna valami tanácsot me nemigazán értek hoozzá (úgy tûnik)....szóval PLS <#help>

JGTC
<#wilting>

Al Age
Na ennek tényleg örülök, azt legalább lehet másra _is_ használni.

mohus
van már abból 4gigás is😊

UNREG
"most pedig majd beizzítják a bámulatosan fergeteges, hihetetlenül óriási kapacitású 16, vagy akár 32 megásat?"

Úgy tudom, hogy PS3-nál már Memory Stick-re megy majd a mentés. Az biztos, hogy a helye megvan...

Al Age
No problem. 😉

Kaplan
oké, bocs akkor tényleg elnéztem 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Al Age
Itt most nem a képekrõl, hanem a játékállás-mentésekrõl van szó per pill. :-)

Kaplan
Bocs lehet, hogy nem értem DE én a GT4bõl egybõl rátudom menteni a képet a GT4-ben.
Bár lehet , hogy most ezt qrvára félreértettem 😊))

Az má a te gondod.....
Nem még nem láttam, majd talán ma!

Al Age
Persze, hogy jó, de attól még megoldhatták volna, hogy usb-re lehessen menteni, az lett volna a legegyszerûbb és még olcsóbb is. Nem csak a GT-re gondolok itt, hanem minden PS2-es játékra. Kiváncsi leszek mondjuk a PS3-nál hogy lesznek a mentések. PS1-hez volt 1 megás memóriakártya, PS2-höz 8, most pedig majd beizzítják a bámulatosan fergeteges, hihetetlenül óriási kapacitású 16, vagy akár 32 megásat? 😄DD

mohus
MEGNÉZTED MÁR EZT?

BMW ART MPEG2 VAN HANGJA😊

mohus
ezért jó az Xport V2 vagy MAXDRIVE

X-Port V2 taps into the massive storage capacity of your PC’s hard drive and you'll never need to buy another memory card ever again…XPort V2 is 5,000 memory cards for the price of one! But the best is: Swap your PS2 game saves via the internet!

Using its own special USB cable (included), X-Port V2 stores your PS2 game saves on any PC with Windows 95 or higher. XPort V2 cleverly uses your PC's hard drive as a giant memory card which is capable of holding thousands of times more data than a memory card (eg a 40gb hard drive will store around 5,000 times more data than one standard PS2 8mb memory card).

Now that you’re able to store PS2 game saves on a PC, why not exchange your characters, teams, replays, high scores and DIY levels via the internet or e-mail? A vibrant community of X Port V2 users is already doing just that.

mohus
vazz😊
és mit teszek az alumíniúmvitrinbe?😊