8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
RÁK #5640 Hát ezek szerint a fizika még ps3-on is gyenge pontja marad az autós játékoknak. ;-) -
#5639 "bizonyos szinten" arra utaltam:) -
#5638 Majd meglátjuk,de ennél az F1-nél már a kiadott videó alapján is bajok lesznek a fizikával... -
#5637 oks
ezt elfogadom, akkor neked most FlatOut ugye...ami ott van a szeren
-
#5636 A visszajátszás és ez élő játék között a grafikáben nincs különbség.
A visszajátszás alatt készített képen pontosan az van, amit a visszajátszásban látok.
Ellenben ami képeket te linkeltél azok nagyon ganaj, tvtunerrel készített képek amik sokkal gyengébbek a valóságnál. -
#5624 Ezt nézze meg az összes kétkedő:
Gt vs Valóság
Majd ha mutattok PC-n ilyen hasonlóságot,akkor majd jöhettek fikázni. -
#5623 ja és sakcok a sok dumcsi között elveszett a WRC 4 videó:)
még mindig szép egy 300Mhz es procitól nem?32+4 videórammal
LINK WRC4 mohus digit videó - 55MB WMV -
#5528 THX -
#5527 Én még keményen a GT3 miatt vettem. :) 2003nyarán láttam GT3mat (nem is láttam azelőtt semmilyen GT-t) Aztán azonnal megtetszett és még karácsonyra meg is leptem magam egy PS2vel :) -
#5526 Videó kártya video in csatijáról :) Vagy digi kártya. -
#5525 videót hogy tudnék felvenni a játékból? -
#5524 én is csak a gt4 miatt -
#5523 wow
3 ember csak gtért vett ps2-t 2006-ban...
minek ide nextgen?:)
én az online verziót szeretném már.... -
#5522 fizikában némiképp igazat adok neked:
az ütközések nem a legjobbak és persze nem is törik, az autók nem borulnak fel
ez a játék nem a zúzásról szól, ahhoz gyenge a gép szerintem...arra is gyenge már , hogy egy féknyom ottmaradhasson az aszfalton
ha normálisan vezetsz, tehát falhozcsapódások nélkül, akkor teljesen korrekt az autók viselkedése mind betonon mind homokágyban stb...
ha nem vagy licensz-mániás, nem érdekelnek az eredeti szépen kidolgozott autók javaslom PC-re az LFS-t vagy az rFactort, persze PC-n a stabil 60frame/sec mozgásról is le kell mondani... -
#5521 "röhelyes."
jaly!!! -
#5520 Csak 1 fogyatékos van!!!! -
#5519 Valaki teleszemeteli ezt a jó kis topikot -
dakela #5518 Már bocs lányok, de itt ki beszél az NFS-ről?? az a másik fele! Mert én egy szóval nemírtam róla!De nembaj sok a fogyatékos! ! :)))) PáPá! -
#5516 Ez nem a foskazal nídforszpíd, itt néha fékezni is kell és nem a susnyásnyba gyalogolni mert legyomnak mint a sz*rt...
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Az izlésficamon nem lehet segíteni.
hang látvány és nem utolsó sorban tartalmilag hazavág mindent.(replay van(!), photomod stb)...
Mardj inkább a Legonál meg a 3részemásrólnemszólcsakatuningmeganitroNFSnél... :P -
#5515 "...Én nemszeretem az autós játékokat..."
LOL! Akkor mi a faszért játszol velük? Ráadásul még beesel ide fikázni... Szánalmas. -
#5514 Ennek a játéknak talán valóban az egyetlen negatívuma, hogy nem törnek az autók. Emellet van kismillió érv, hogy miért az egyik legjobb autós játék.
Viszont a többi autós cuccnak -tisztelet a kivételnek- esetleg az egyetlen "pozitív" tulajdonsága, hogy gyűrödnek/törnek az autók. Minden másban viszont hulladékhalmazok. -
gergelyanevem #5513 én is vettem ps2-t 2 hete, ez volt az első game, tudtam hogy csak jó lehet, nem is csalódtam benne, nagyon topon van ez a játék. -
#5512 Én is eddig nagy PC gamer voltam, de mostanában már nem igen játszottam. Ezért vettem PS-t GT4-el! Na az már úgy megy! -
putyu17 #5511 én sztem cool lett a játék :D nyomtam az 1,2-is ps1-en. akkoriban az volt a csúcs:) most meg a 4. a grafika...húúú azért a sony tudja h mit bír a ps:)
a pc-s haverjaimnak persze nem tetszik a játék mert h "nem törnek az autók" de sztem így jobb is..... -
#5510 Hát inkább:) -
#5509 Hát vagy valami :))))
De most tényleg egy full realisztikusban mondjuk inkább hogy élőben :))) ez lenne a vége :))))) -
#5508 New Life! -
#5507 ezen én is röhögtem :d
szóljak PUNKER-nak? -
#5506 De milyen csndben lett. -
#5505 áááá nem érdemes vele foglalkozni, biztos unatkozik, hogy ide írkál -
#5504 "Egy full realisztikusban pedig minimum új karrier módot kellene kezdened. :D"
Ja reinkalnálodod kéne és minimum 20év múlva újra neki vághatna:)))) -
#5503 Egy ...... (nem minősítem) gondolataitól aki ráadásúl még hülyeségeket is beszél?! -
#5501 "Toca 2 az egy elég jó játék volt!"
Sztem a GT4hez képest mond6nám hogy minden szinten...grafika,autó beállítása,hangolása gyengébb. Ebből látszik hogy mennyire nem vagy felkészült, inkább mondtad volna az rFactort vagy az LFS-t. Ezekre lehetett volna mondani hogy jobbak, mint szimulátorok. (másban ezek sem ütik a mércét)
"Az mégis röhelyes hogy 200al belemegyek a 90 fokos kanyarba és csak megpattan az autó azt megyek tovább se kipördülés se semmi csak kb elfordúl az autó egyx picit."
Tudod az a röhelyes hogy te 200al belmész egy kanyarba.... Mivel nem törik az autó a GT4ben (ezen ugye túl is libbentünk) mit kéne reagálnia az autónak????
A GT4 fizikájában a törést és max 1-2 bugot leszámítva semmi baj nincs. Csak annak van aki GTA,NFS,Driver szintű játékokon edzette magát... (Toca-t nem soroltam ide mert az azért picikét jobb)
-
dakela #5500 mivan ideges vagy? :))) nézd a tükröt! -
#5499 helyes -
#5498 Belehetne mostmár ezt felyezni!!! Senki nem kiváncsi az ócsárló szövegedre, vagy az igénytelenségeidre (lásd pl: Toca 2)!!!!!!
Sosem értettem az ilyen arcokat mint Te, aki ide "jön" és lehord mindent, és erölteti az idióta érveit (Pl: pályaák kidolgozottsága)!!!
Ja és mondhatnál tényleg egy jobb játékot ha már úgy is ide írkálsz ( Toca nem szint)!!
Személyes véleményem: Hogy sz@rt sem értél el az egészben azért is nem tetszik!! Megesik nem nagy ügy!! -
dakela #5497 nem én hülyéztem hanem ő! olvassál mielőtt írsz! na mindegy én itt végeztem akármit írok ugyis nektek lesz igazatok én csak a véleményem írtam le, azthittem ezért van a topic de úgylátszik itt a negatív kritikát nemfogadják el az emberek.. na pá többet nem reagálok a rosszízű hozzászólásokra. -
Norbi7 #5496 Ne hülyézzél senkit! A Toca és a GT4 pedig nem egy kategória. azért az sem túl realisztikus mikor 200-zal belemegyek a falba és meggyűrődik a motorháztető. -
dakela #5495 nem azért mondom hogy szar fizikailag mert nemmegye. nemrég vettem a ps2őt és mivel ez a grandturismo egy hírhes játék ezért megvettem, és haverommal együtt néztük meg kipróbáltuk és szerintünk egy fos! Én nemszeretem az autós játékokat de ez nekem nagyon nemteszett pl a Toca 2 az egy elég jó játék volt!
Az mégis röhelyes hogy 200al belemegyek a 90 fokos kanyarba és csak megpattan az autó azt megyek tovább se kipördülés se semmi csak kb elfordúl az autó egyx picit. Alage a hülye pedig te vagy! -
#5494 Tudod, az már neki nem megy...őőő...Most Wanted...