8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5744 B-spec módban az időt 3szorosra lehet gyorsítani. Boxkiálláskor viszont visszaáll egyszeresre, ergo minden kiállás utána neked kell visszaállítanod. -
#5742 hello, hogy lehet a 24-órás meg sokórás versenyeket lerövídíteni az 1/3-ára? kösz -
ballor #5682 Kábel
ha valaki teheti és bírja a TV-je, szerezze be a komponens kábelt, azzal még jobb és ha a TV tudja a progresszívet (persze a gamma is), akkor még szebb lesz (Pl.: GoW nagyon szép úgy)
a NFS és a Flatout hány valós pályát tartalmaz? Mennyire vannak ezek lemodellezve? -
#5679 Ja és simát szerintem nem is igazán lehet kapni, legalábbis olyat életben még nem láttam, a pro szokott egy ezres lenni. -
#5677 Persze csak értelemszerűen PS2-es RGB kábelt kell keresned.
A sima és a Pro között annyi a különbség, hogy a Pron még van egy dobozka a 3 rca aljzattal, amin ki lehet vinni a hangot pl hifire, meg a kompozit videót pl pcre. -
RÁK #5675 Igazad van.
Akkor csak venni kell egy RGB kábelt? És annak a nem scartos oldala bele fog passzolni a ps2be? -
#5674 Neked ez kell:
RGB kábel:
Vagy ez:
RGB Pro kábel:
-
#5673 Legalábbis nem láttam még olyan ps2-t amelyikhez rgb kábelt adtak volna, alapból a kompozit kábel jár hozzá és a scart átalakító. -
#5672 Ha gyárilag scartos akkor átalakítós. Ergo van egy dobozka, egyik felén scart, a másikon pedig három rca. A három rca-ba megy bele a kettő audio (fehér-piros) és egy video kábel (sárga) a scartot meg bedugod a tv-be. -
RÁK #5671 Nem. Ez volt a PS2-höz. Gyárilag scartos. :-) -
RÁK #5670 Nem ugyanarról beszélünk? -
#5669 Nem csak átalakítóval scartos? -
#5668 csodát nem
de éleseb képet igen:) -
RÁK #5667 De a mostani csatlakozónak is scartos a tévébe menő vége. -
RÁK #5666 Vagyis Toshiba tévé. -
RÁK #5665 Scartos. -
RÁK #5664 Tehát az 1 éves Thomson 110cm-s tévéhez ha veszünk egy RGB kábelt, akkor csodát fogunk látni a mostanihoz képest? -
dakela #5663 -
#5662 Dehogynem. A lényeg, hogy scart csati legyen a tv-n.
Régebbi tv-ken előfordulhat még az, hogy a scart csatlakozó nem teljes bekötésű, ilyenkor rgb kábellel is csak a kompozit jelet fogod látni.
De amelyik tv-n van Scart sztem 99,9%ban teljes bekötésű. -
dakela #5661 na akkor egy kisebb akép a előbb említett játékből!!
-
#5660 már csak ilyen van:)
-
RÁK #5659 Sima tévéhez nemjó ez az rgb kábel? -
RÁK #5658 Bemegyek a Médiamárktba, h RGB tévét kérek? Van ilyen típus? -
#5657 ja bocs akkor ez olcsóbb -
RÁK #5656 Najó hát kis monitoron biztos h jobban néz ki u.a. felbontásban egy játék. -
#5655 1000ért van rgb kábel. :-)
Unokatesóm annyiért vette fél éve, persze nem Sony, de ez kit érdekel? :-)
Az enyém, amin még ott van a három RCA aljzat is és aranyozott csatik vannak rajta volt 2000 a Tescoban. -
#5654 A videomonitor egy kb 20 éves darab, lényegében egy kistv, amin nincs tvtuner, csak scart és kompozit bemenet, 5000-ért vettem egy Amiga500-assal, egy Epson nyomtatóval és egy táska flopival együtt. :-)
RGB kábel pedig 1000.- péládul Tescoban. -
#5653 legolcsóbban egy 100Hz RGB TVvel és egy RGB kábellel oldódik meg a dolog
a TV kb 90 rugó most ami már jó és a kábel 2500HUF -
RÁK #5652 Mondjuk a tű az hegyes, de nembaj. Önkritika. -
RÁK #5651 Hogyé adják ezt a videomonitort, mekkora és mibe van redgrínblú kábel? Komolyan kérdezem. Én is tű éles grafikát akarok. A tésztára is addig szórom a mákot míg el nem éri az 1600x1200-as felbontást. -
#5650 legjobb:) -
#5649 LOL :D
Legnépszerűbb témák
1. The Godfather
2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
3. FORMA1
4. Kézi és az Olimpia
5. Football Manager 2006
6. LADA Racing Club
7. Gran Turismo 4
8. Call of Cthulhu
9. Battlefield 2
10. Humoros és aranyos képek -
#5648 azt is töröltem már az előbb kicsi huszár....AZ enyém VOLT:) -
dakela #5647 Ja. de nem vágjátok ki! az az előző forma 1es is jó volt amit bevágott valaki
-
#5646 Az egy dolog, hogy Te mit látsz egy 110 centis tv-n kompozit kábellel, az pedig egy másik, hogy én mit látok a videomonitoron rgb kábellel és megint más, hogy mit látunk mindketten az én screenshotomon.
A kábel nem keveset dob a grafikán és ez nem a játék hibája és az én érzésem szerint én azt látom, amit én linkeltem. -
#5645 ja láttad az interlaced rasztereket:)jó a szemed:) -
#5644 huh ez tényleg nagy kép volt:) -
RÁK #5643 Tudom. A marad az a jövőre vonatkozik. Külömben azt írtam volna h maradt. :-) -
RÁK #5642 Amit én belinkeltem, azt látod amikor játszol. Én legalábbis ezt láttam egy 110 centis tévén. -
#5641 nincs még PS3!!!!:)