Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg a legutálatosabb kanyarok voltak ezen a pályán az egész játékon belül, lefõképp az uccsó kanyar!!! Az összes autó lecsúszott rajta, a beállítások alig értek valamit!
#4899 kevesen is veszik a játékot ez miatt <#gonosz1>#gonosz1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
gamertag: kenobita
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
!!!ÚJ FOTOVERSENY!!!
Köszi mindenkinek, aki rám szavazott és gratula a többieknek is!
Gran Turismo 4 - Fotóverseny III. forduló.
Téma: "Oldskool EU"
Téma leírás: A foto-kon csak 1980-tól régebbi (1980-as kiadás még lehet, '81-es értelemszerûen nem) Európai autók lehetnek és a fotón kell lenni valami "zöld"-nek (fû, fa, bokor, stb...)
Választható autó: Lásd leírás
Választható pálya: Lásd leírás
Photo mode, illetve Photo Travel egyaránt használható a képek készítéséhez.
Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet.
Képek maximális mérete: 800x600 px
Képek formátuma: .jpg
A képeket ide, és/vagy Ballor oldlára szúrjátok!
Szavazni 3 képre kell, az elsõre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér.
Start: 2005. november 15. 16.00
Határidõ: 2005. novmber 23. 18:00
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Red Rock Valley Speedway szerepel a game-ben,vagy megint kimaradt?
Kis szünet-az asszony vadmacskát/barbárok köztöt néz...<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#help>#help>
irigyellek haver!
de jó lenne már valami bumm....
Ajjajj, ide ez kevés lesz! Tessék azt mondani, hogy ez a játék iszonyatosannagyonbetyárul király! 😄
Bilikék Lupo rulez! 😄
A lényeg, hogy most okés! :-)
én csak körül akartam nézni
http://ballor.hu/gt4
de inkábbb a tv me annyi cigim nem szokott lenni ahányszor nekimegyek.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Inkább csináltam egy képet:
és meghúzod a haját......
Supra RZ
861 Hp
981 Nm
Büntet kegyetlenül.......<#wink>#wink>
De logikátlan barom arcu sárga köcsög volt az aki kitalálta hogy a driving misson-öknél meg kell várnia azt az idõt mire a többi autó elindúl!!
Nem a mission-nel lenne a baj mert az megcsinálható, hanem hogy ha elrontja az ember akkor megint ki kell várni az idõt.....ez annyira felbasz hogy elmegy az meber kedve hogy még egyszer hozzá kezdjen... legalábbis engem iszonyatosan felbasz!! Annyira logikátlan baromság!!!! mi a reteknek kell kivárni az idõt??? olyan szívesen végighallgatnám a válaszát aki kitalálta, és utánna szétrugnám az arcát természetesen, mert erre nincs logikus válasz.
Na mind1 angry mod off!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
gonoltam visszanézek ide, régen voltam már, meg a GT is kölcsön volta adva egy ideig!
Ez odáig rendbe is van, de visszakaptam ,monom lenyomom azt az 1 versenyt ami még van hátra! Berakom a gamét, elindul, betöltésnél kiírja, hogy save file corrupted, és sehogysem jó! a file mérete tök jó, de nem tölti be! pedíg biztos, hogy jó volt, mert mielõtt odaadtam, megmutattam, hogy mi van, és tök zsír volt!
Szal kicsit idegesítõ, mert megvan az összes Driving Mission, 2silever van a Spec. jogsiba, a többi arany, 1 verseny volt hátra!!
nincs erre vmi megoldás?
Vagy végleg annyi?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85