Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Mert egy sz@r pálya és nem szeretem!! (lehet mások sem csípték annyira és ezt észrevették a polyphonynál)
egyébként meg a legutálatosabb kanyarok voltak ezen a pályán az egész játékon belül, lefõképp az uccsó kanyar!!! Az összes autó lecsúszott rajta, a beállítások alig értek valamit!

#4899 kevesen is veszik a játékot ez miatt <#gonosz1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
én mindíg is külsõ nézetben toltam és teljesen rendben van !!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cenobite
Igen, sorry hogy a múltkor úgy "eltûntem", de pont azon a héten hoztuk haza a kiskutyát és minden idõmet lekötötte. Mondjuk most is, de azért már jut idõ másra is - például enni, aludni. 😊

gamertag: kenobita

Al Age
De ugye most le is fogod vezetni végig? :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age

Al Age
Hát ha ennyi problémád van, akkor tényleg nem neked való a GT4, most már nem tudok mit mondani erre.

cenobite
Hi all!

!!!ÚJ FOTOVERSENY!!!

Köszi mindenkinek, aki rám szavazott és gratula a többieknek is!

Gran Turismo 4 - Fotóverseny III. forduló.

Téma: "Oldskool EU"
Téma leírás: A foto-kon csak 1980-tól régebbi (1980-as kiadás még lehet, '81-es értelemszerûen nem) Európai autók lehetnek és a fotón kell lenni valami "zöld"-nek (fû, fa, bokor, stb...)
Választható autó: Lásd leírás
Választható pálya: Lásd leírás

Photo mode, illetve Photo Travel egyaránt használható a képek készítéséhez.

Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet.

Képek maximális mérete: 800x600 px
Képek formátuma: .jpg

A képeket ide, és/vagy Ballor oldlára szúrjátok!
Szavazni 3 képre kell, az elsõre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér.

Start: 2005. november 15. 16.00
Határidõ: 2005. novmber 23. 18:00

petyka2
De ha 200-al belemész a betonfalba,akkor általában az autóból nem marad semmi,itt meg vigan mész tovább...<#levele>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
És ennek miért örülsz???<#wow1><#levele>

ja csak akkor alig látod az utat és ugy mozog a kocsi mint egy vonat.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Al Age
Nálam akkor is van ha hátra nézek. Nem pontosan ugyanaz a hang, de a többi hang is változik, ha hátranézek, ergo szerintem ez a rész rendben van. Külsõ nézetbõl viszont szinte ugyanazt hallom.

Az lehet,de akkor hátra nézetben,miért nincs? Vicces játék ez a GT 4

Al Age
Szia! Nincs új honlapom, ha a fotóversenyes kis szösszenetre gondolsz, azt csak azért dobtam össze, hogy legyen egy hely, ahol az összes képet látni lehet egyszerre. :-)

JGTC
Hálisten a második rész óta mindíg kifelejtik a játékból! <#taps>

Hello! mi a címe az új honlapodnak?

Al Age
Amikor autót vezetsz a valóságban ott sem tudod kikapcsolni a szélzajt.

Al Age
Ez a pálya nincs bent a játékban.

Siasztok egy kérdés kilehet kapcsolni valhogy a játékban a szélzajt megrt rohadtul nem lehet hallani a motor hangját az autónak csak maikor hátra nézek ott persze semmi szélzaj nincs. Milyen érdekes.

petyka2

Red Rock Valley Speedway szerepel a game-ben,vagy megint kimaradt?

Luiprima
Nincs mese 2 TV kell

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

JGTC
azt elhiszem <#ravasz1>

Ne haragudjatok. köszi. csak már nagyon csapatnám
petyka2
Megvan az A is!!! <#buck>
Kis szünet-az asszony vadmacskát/barbárok köztöt néz...<#rinya><#wilting><#help>

petykának még tök friss az élmény.....dejó is neki!!!!
irigyellek haver!

de jó lenne már valami bumm....

cenobite
"Egész jó ez a game-..."

Ajjajj, ide ez kevés lesz! Tessék azt mondani, hogy ez a játék iszonyatosannagyonbetyárul király! 😄

Bilikék Lupo rulez! 😄

petyka2
Egész jó ez a game-grafika+minden.Megvan a B jogsim,kaptam egy bilikék lupot...<#idiota><#nyes>

Al Age
Hát rendesen rámijesztettetek, az tény. 😄D
A lényeg, hogy most okés! :-)

Most megint megint bejött az oldal!
Mondjuk a 3 képet feltöltöttem (2-t biztos) csak nem tudtam belinkelni õket a fórumra.
JGTC
szívás!
én csak körül akartam nézni

Nekem se, pedig most akartam nevezni a fotóversenyre! 😞
JGTC
Mi van Ballor oldalával?? Nem jön be!

Al Age
Estig még lehet nevezni fotóversenyre! Gyertek-gyertek!
http://ballor.hu/gt4

relax.....én addig v cigizek 1-et vagy átnyomom a tv-re, úgy gyorsan eltelik.
de inkábbb a tv me annyi cigim nem szokott lenni ahányszor nekimegyek.

JohnnySmith
De nem? Iszonyat idegesítõ. Vagy a japo hülye gyerekek erre élveznek?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az uccsót sajnos én még nem tudtam megcsinálni. Egyszer még kibirom várni de másodjára már nem.

Inkább csináltam egy képet:

fõleg az uccsó slr mercisnél......szívesen végignzném ahogy szétrúgod az arcát
és meghúzod a haját......

JGTC
Supra RZ

861 Hp
981 Nm

Büntet kegyetlenül.......<#wink>

JGTC
tipp: ez az uccsó mission lesz <#idiota>

Al Age
LOL ott a pont! 😄D

Al Age
Hát egy biztos, hogy a lemez esetleges sérülése ilyen hibát nem okoz. Szerintem.

Al Age
Így is tökéletes!

Al Age
Hehe abszolút igazad van, de a téma nálam hál'sten már nem aktuális. 😊

JohnnySmith
Angry mod on!! (bocs de kikivántkozik)
De logikátlan barom arcu sárga köcsög volt az aki kitalálta hogy a driving misson-öknél meg kell várnia azt az idõt mire a többi autó elindúl!!
Nem a mission-nel lenne a baj mert az megcsinálható, hanem hogy ha elrontja az ember akkor megint ki kell várni az idõt.....ez annyira felbasz hogy elmegy az meber kedve hogy még egyszer hozzá kezdjen... legalábbis engem iszonyatosan felbasz!! Annyira logikátlan baromság!!!! mi a reteknek kell kivárni az idõt??? olyan szívesen végighallgatnám a válaszát aki kitalálta, és utánna szétrugnám az arcát természetesen, mert erre nincs logikus válasz.
Na mind1 angry mod off!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
ez pszichológia😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

MikX
Mondjuk nemhiszem ,hogy az miatt volt, mert a memókártyát nem adtam oda!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DoNorBi
okés akkor hamarosan intézkedek

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
hát ezé sem szabad kölcsönadni a gámét.....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

MikX
Hi mindenkinek!
gonoltam visszanézek ide, régen voltam már, meg a GT is kölcsön volta adva egy ideig!
Ez odáig rendbe is van, de visszakaptam ,monom lenyomom azt az 1 versenyt ami még van hátra! Berakom a gamét, elindul, betöltésnél kiírja, hogy save file corrupted, és sehogysem jó! a file mérete tök jó, de nem tölti be! pedíg biztos, hogy jó volt, mert mielõtt odaadtam, megmutattam, hogy mi van, és tök zsír volt!
Szal kicsit idegesítõ, mert megvan az összes Driving Mission, 2silever van a Spec. jogsiba, a többi arany, 1 verseny volt hátra!!
nincs erre vmi megoldás?
Vagy végleg annyi?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Köszi. már beraktam ahogy tudtam, remélem így is jó, de a következõ versenyeken már úgy fogom. kösz mégegyszer!