8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5809 Én szerintem minden 2.0-s pendriveot támogat -
#5808 A browserben nem is fogod látni.
Amikor a képet csinálod, akkor nem memóriakártyára, hanem egyszerre a pendrive-ra kell menteni, nem pedig memóriakártyára menteni és utána átmásolni pendrive-ra. -
#5807 Nekem is ez van! Nem támogatja azt a pendriveot.Szerintem! -
good charlotte #5806 azt tudom de milyen számú az USB mert betettem oda a pendrive-ot és nem jelölte a Browswernél szal nem tudom -
#5805 Régebbi géped van.
Milyen USB kell, hogy rá tudd rakni a pendrive-ra?
Abból a kettőből az egyik, ami ott figyel a gép elején bal oldalt alul. -
good charlotte #5804 hellosztok megtudnátok mondani hogy hogyan tudtok feltenni képet? azt tudom hogy USB-n kell nekem a régebbi gépem van és arra milyen USB kell hogy rátudjam rakni a pendrivera? vagy ezt hogy csináljátok?? -
#5803 Ez mintha már 1x lett volna itt, és akkor megegyeztünk, hogy kamu az egész. Mi változott azóta? :D -
#5802 ezt haverral egyszer kiveséztük, h nem-e fake de sztem nem
mindenesetre elég durván nyomja, erre mondják, h nem lehet elég korán elkezdeni -
#5801 Azt a kurva mindenit....baszki öregszünk de nagyon. -
ballor #5800 ez nagy volt! -
#5799 Kiskölök
-
#5798 ÚÚÚÚ vazze naon penge kis video bárcsak nekem is így menne a drift -
#5797 Asszem a Deep Foresten van 1 de nem biztos!Így hirtelenből ez ugrott be. -
#5796 tudtam hogy elbaszom. vaciláltam hogy j vagy ly. :) -
#5795 muszáj!!!! -
#5794 Csáó!
Melyik pályákon és hol vannak útlevágások? Légyszi mondja meg valaki.
Képekkel illuszrálva nagyon jó lenne, de nem muszály avval. PLZ! -
#5793 Cseréltem a bannerben a DRIFT VIDEÓ linkjét...most már szabadon letölthető
LINK -
-
#5791 Hogy ne legyen pangás:-)
-
#5790 nagy a csend :(
-
#5789 Játékmentés csak memóriakártyára mehet, mint minden játéknál. -
#5788 de én nem csak képeket akarok hanem játékok mentését is -
GooD #5787 Lehet mind a kettőre menteni képeket. -
#5786 és USB-re lehet menteni is? vagy csak memória kártyára?
mert olcsóbb 256mb -os pendrive -
#5785 Ismét bajnokság a szokásos helyen, tuning autókkal, gyertek versengeni, amíg nincs GT Online. :-) -
#5784 nem egy nehéz dolog.
vagy beviszel egy autót a Photo Travel-be és azt örökíted meg álló helyzetben vmelyik helyszinen, vagy az általad elmentett versenyt betöltöd a Replay Theatre-be, a neked szinpatikus pillanatban megnyomod a select-et és mikor kész a fotó a starttal lemented, vigyázva, hogy a Destinationnál az USB Flash Memory legyen kiválasztva. -
#5783 van 1 usb-m
hogy a fenébe kell a gt4-ből kilopni képeket valaki részletesen írja le
-
ballor #5782 egy picit gondolkozz már ;)
mekkora is a TV felbontása? mekkorák ezek a képek? (ja, a max képméret 1280x960 azt hiszem) nyilván nem ekkora a TV felbontása, és ezért pixelesebb lesz
szerintem nézd meg valahol a játékot egy jobb tévén, normális kábellel és úgy dönts! (én meg sem néztem annó, megvettem a gépet a GT4 miatt, és nem csalódtam; sokan mondanak rá rosszat: pixeles, nincs sebességérzet stb. Pixel lesz, sebességérzet is egy jó kocsival - nem a Lupoval :) -
#5781 Nagyon kecsegtető maga a játék, de nem lehet igaz, hogy igy nézzen ki, mint itt a képek többségén. A TV-n nem nagyon szemcsés? Nekem nincsen PS2-m, de a játék miatt elgondolkodtam rajta. A grafikát mennyire adja vissza a tv? -
Lumixxx #5780 ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!
- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT
EGYBEN 27.000 FT
E-mail: [email protected]
-
FoToS #5779 ok -
syscoHUN #5778 Szerintem FoToS jobb ha berakod a vetel/csere rovatba,ott lehet tobben figyelik a cuccokat. -
FoToS #5777 Sziasztok,ha valakit érdekel egy nagyon jó állapotú Driving force Pro kormány az keressen meg.Dobozában. -
gergelyanevem #5776 császtok, nagyon nem vág ide amit kérdezni akarok, sőt le is veszitek a fejem, de azért:
szal megjött a kedvem a need for speed underground tipusú játékokhoz(Gt4 mellett :D persze), és a kérdésem az hogy ezek közül melyik a legjobb?juiced,nfsu,nfsu2,nfsmw,midnight club ? vagy más?(ha egyáltalán ti kipróbáltatok már párat)ja és melyikben van a legtöbb verda, ez érdekelne, fő szempont nálam. -
#5775 Mohus Alfás videóval hogy állsz? Vagy még nagy a szétszortság?
Nem is mondtam milyen szépen rendbe raktad a topikot:)
-
#5774 Az USA és JPN verziós GT4 is tudja a 480p-t, sőt az 1080i-t is. Az EU persze még véletlenül se :) -
ballor #5773 gondolom nem nekem akartad a választ küldeni :) -
#5772 egyébként alul a sávon rajta van az istrukcija:) -
ballor #5769 R1-el átmész a másik felületre (ahol a térkép van, meg minden egyéb) és ott kell az L1+jobbra -
#5768 azt értem, hogy fel lehet gyorsítani az időt de hol? haveromnak kéne, nekem nincs is meg a játék, hol lehet beállítani b-spec módban?