Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
csak szarul kicsinyítetted<#hehe>#hehe>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
NOS: Ahogy akarod...
Brakes : 9 / 13
Suspensions
Spring Rate: 10.8 / 7.8
Ride Height: 92 / 92
Damper Bounce: 3 / 4
Damper Rebounce: 5 / 7
Camber: 2.5 / 1.0
Toe : 2 / -3
Stabilizer: 7/7
Driving Aids
ASM Oversteer: 0
ASM Understeer: 0
TCS: 0
LSD
IT : 10
Acel : 32
Decel : 20
Downforce: 24/50
Transmission
Auto: 12
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Már csak egy serleg kell ,de már végig küzdöttem TVR-rel,Viperral(ami elég jónak bizonyult,de dugig van felszerelve) a RUF-ot utálom....
<#dumcsi>#dumcsi>
Szóval valami fas.a gyors autó?
van az extra versenyek közt tsukuba circuit wet (normal nehézségi szint). fogsz egy jó verdát, ami könnyen is irányítható, veszel rá qualifikációs gumikat, és lenyomod a három kört (persze le kell gyõznöd az ellenfelet, ami egy jó kocsival nem lehet gond). egy kör nekem 57-59 másodpercig tart(igaz nem a legjobb verdával), így ugye három kör 3 perc alatt van. nyersz 15.000-et (asszem) és egy mazda 6 touring car-t (asszem), amit el lehet adni (ez már biztos : ) ). így több, mint 100.000-et keresel kb 3 perc alatt. ha újra verdát akarsz nyerni, akkor törölnöd kell a futam elõtt a rekordodat (ezt a gép felajánlja, amikor rámész a versenyre)
de jó lenne már valami bumm....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ma kipróbáltam (kis Mine's tuning ráugrott) lényeg, hogy like the wind-en indultam vele és a jól megszokott alapbeállításokat használtam, meg kvalifikációs gumikat
de aztán jött a meglepetés
amíg a gumi nem kopott pirosra addig fojton lecsúszott az ívrõl utána viszont mintha sinen ment voltna a palánktól centikre lehetett vele venni a kanyart, és A KANYARBAN GYORSABBAN TUDOTT MENNI MINT AZ EGYENESBEN 😊 <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras><#smile>#smile>
nekem egyedül GT4 nem fagyott eddig, viszont csinált már érdekes dolgokat pl😞Nürburg hosszú egyenes)
<#nemtudom>#nemtudom>
lement a 24 óra azt kifagyott
az milyen?
csak azon imádkozz, hogy a géped ne felejtse el a gt4et vissza/betölteni amikor végzel<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>ugyi mohuska😊
igaz ez kevesebb, mint 3 perc 😊
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
innen mért nem tok tölteni most? azt írja ki hogy evvel az accounttal nincs lehetõségem tölteni...
De tény hogy a 24órásról volt eddig szó 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hétvégén beprobálom....<#buck>#buck>
<#worship>#worship>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Most akor a 24órás pálya ténylegesen 24órába telik?szerintem azért valaminyire kevesebb.<#love12>#love12>
én mindig akkor csináltam amikor nem volt suli!amikor az egész napom szabad volt.
csak ezt az egyet tudtam fejbõl mert ezt nagyon sokszor végignyomtam.
....ennyi
arra ke menteni a fotót!
Én kb 1 hete kezdtem el játszani a GT4-el de nagyon tetszik...azt láttam, hogy lehet ilyen hegyen készíteni a kocsiddal képet meg ilyesmi..meg visszaolvasva láttam hogy visszajátszás alatt is lehet képet csinálni...ezeket hogyan tudom én pcre átvinni??
Lehet hülye kérdés de nem csináltam még képet így és hát nem nagyon értem hogy hogyan tudom átrakni a képeket pcre.
Elõre is kössz az infót mindenkitõl.
de most nem erre voltam kíváncsi.. :úgyértem, hogy a játékban hogyan kell..
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
a hangot így próbáld

hogy kell fotókat csinálni a kocsikról???
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Szóval hány órás játék.Tudod mikor üljek Neki.
ha a laguna seca endurance versenyt megnyered ott 200000 kapsz meg 1 kb
750000 éró ford gt-t!én mindig így csinálok pézt.3szorosra gyorsítva bspecben,
kb háromnegyed óra alatt van szûk 1 millád!
na mind1, nem panaszkodok, elvégre most nyertem egy rallycar-t, amit 250e cr.-ért lehet eladni....
jóccakát.