Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Mosat találtam. Sztem nagyon jó kép!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
jó kép
csak szarul kicsinyítetted<#hehe>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sland
BWM M3 Drift beállítás:

NOS: Ahogy akarod...

Brakes : 9 / 13

Suspensions
Spring Rate: 10.8 / 7.8
Ride Height: 92 / 92
Damper Bounce: 3 / 4
Damper Rebounce: 5 / 7
Camber: 2.5 / 1.0
Toe : 2 / -3
Stabilizer: 7/7

Driving Aids
ASM Oversteer: 0
ASM Understeer: 0
TCS: 0

LSD
IT : 10
Acel : 32
Decel : 20

Downforce: 24/50

Transmission
Auto: 12

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JGTC
Amiban ez a menõ.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC

Nem tudtok valami jó autót ajánlani a Profess Supercar festival pályáihoz?
Már csak egy serleg kell ,de már végig küzdöttem TVR-rel,Viperral(ami elég jónak bizonyult,de dugig van felszerelve) a RUF-ot utálom....
<#dumcsi>
Szóval valami fas.a gyors autó?

JGTC
az jó kis verseny eggyik kedvencem

JGTC
micsoda nagy gond lett ez a pénztelenség... 😊 nekem van 18 milkóm de ha leülök játszani 500.000-700.000-t tuti elvrek. Aztán megyek pár futamot és vissza is jön. Én is hosszútávút csinálok ilyenkor mert az elég lightos.

eightmiles
nem nyert : )
van az extra versenyek közt tsukuba circuit wet (normal nehézségi szint). fogsz egy jó verdát, ami könnyen is irányítható, veszel rá qualifikációs gumikat, és lenyomod a három kört (persze le kell gyõznöd az ellenfelet, ami egy jó kocsival nem lehet gond). egy kör nekem 57-59 másodpercig tart(igaz nem a legjobb verdával), így ugye három kör 3 perc alatt van. nyersz 15.000-et (asszem) és egy mazda 6 touring car-t (asszem), amit el lehet adni (ez már biztos : ) ). így több, mint 100.000-et keresel kb 3 perc alatt. ha újra verdát akarsz nyerni, akkor törölnöd kell a futam elõtt a rekordodat (ezt a gép felajánlja, amikor rámész a versenyre)

<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#conf>

de jó lenne már valami bumm....

mohus
HDD-n már nekem sem fagy<#hehe><#hehe><#hehe>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sland
ez a mázli...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JGTC
Ja tegnap megvettem a használtak közt a Chanpion Blue R33-at gondoltam jó lesz még valamire...
Ma kipróbáltam (kis Mine's tuning ráugrott) lényeg, hogy like the wind-en indultam vele és a jól megszokott alapbeállításokat használtam, meg kvalifikációs gumikat
de aztán jött a meglepetés
amíg a gumi nem kopott pirosra addig fojton lecsúszott az ívrõl utána viszont mintha sinen ment voltna a palánktól centikre lehetett vele venni a kanyart, és A KANYARBAN GYORSABBAN TUDOTT MENNI MINT AZ EGYENESBEN 😊 <#wilting><#fejvakaras><#smile>

JGTC
<#hehe>
nekem egyedül GT4 nem fagyott eddig, viszont csinált már érdekes dolgokat pl😞Nürburg hosszú egyenes)

az se rossz....😊

jah elnéztem....

nem egyszerûen kifagyott mikó oda kellett volna adni a lét.

És egy jó kis áramszünet?
<#nemtudom>

Sland
?????

jah a kurva annyát
lement a 24 óra azt kifagyott
az milyen?

mohus
"Oké akkor a 8órás futam 3óra majdnem 3x-sebességel."

csak azon imádkozz, hogy a géped ne felejtse el a gt4et vissza/betölteni amikor végzel<#hehe><#hehe><#hehe>ugyi mohuska😊

betölti a GT3 mentését
igaz ez kevesebb, mint 3 perc 😊

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sland
http://www.gtplanet.net/

innen mért nem tok tölteni most? azt írja ki hogy evvel az accounttal nincs lehetõségem tölteni...

JohnnySmith
De asszem van 8órás verseny is az meg kb 3óra valóban 😊)
De tény hogy a 24órásról volt eddig szó 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Valami gondod lehet a matekoddal. 24 óra 3x-os sebességgel, tehát valamivel több mint 8 órád megy majd rá a versenyre, lásd #5286.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

hol szerzel 3 perc alatt százezret?
<#fejvakaras>

eightmiles
zsír, én 3 perc alatt szerzek százezret 😛

Nem emlékszem hogy a háromba lett volna ott csak száz körösöre emlékszem azt felváltva csináltam a barátnõmmel.<#love12>
Hétvégén beprobálom....<#buck>

Sland
de ilyenkor neked kell játszani végig? nem lehet robotot futtatni vagy valami?

Oké akkor a 8órás futam 3óra majdnem 3x-sebességel.
<#worship>

Sland
<#wow1><#wow2><#wow1><#wow2><#confused>

JohnnySmith
Gondolom 8óra (picit több)....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

És így mennyi alatt van meg??

a 24h-sat is lehet 3x gyorsítással futtatni, de ott kell ülj a gépnél, mert ha kimegy kerékcserére, akkor visszaáll az 1x sebességre!

Láttod.Szóval ha pár órácskám van akkor nem is érdemes.Sajna nap közben dolgozom, de hétvégén akkor bizti megoldaható.
Most akor a 24órás pálya ténylegesen 24órába telik?szerintem azért valaminyire kevesebb.<#love12>

hát.......azt h mikor ülsz neki döntsd el te.
én mindig akkor csináltam amikor nem volt suli!amikor az egész napom szabad volt.
csak ezt az egyet tudtam fejbõl mert ezt nagyon sokszor végignyomtam.
....ennyi

van pendrájvod?
arra ke menteni a fotót!

Sziasztok!!!

Én kb 1 hete kezdtem el játszani a GT4-el de nagyon tetszik...azt láttam, hogy lehet ilyen hegyen készíteni a kocsiddal képet meg ilyesmi..meg visszaolvasva láttam hogy visszajátszás alatt is lehet képet csinálni...ezeket hogyan tudom én pcre átvinni??
Lehet hülye kérdés de nem csináltam még képet így és hát nem nagyon értem hogy hogyan tudom átrakni a képeket pcre.

Elõre is kössz az infót mindenkitõl.

el lehet vinni õket fotózásra: a bal felsõ sarokban lesz a menüje, de lehet elmentett videorészletbõl is fotózni

😊) végülis ezzel is választ kaptam egy régi kérdésemre..
de most nem erre voltam kíváncsi.. :úgyértem, hogy a játékban hogyan kell..

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

mohus
hát fotókat nemtom...<#nemtudom>

a hangot így próbáld

lehet, hogy hülye kérdés, de tényleg nem tudom:
hogy kell fotókat csinálni a kocsikról???

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

mohus
lassan vége a télnek, úgyhogy még a ködös hidegben rendezd le😊

Figyelj Mohuska Én most jutottam el 25 %-ig.Ezek az eventek meddig tartanak.Idõben. Néztem van 24h-ás is 200miles, stb....
Szóval hány órás játék.Tudod mikor üljek Neki.

nah látod lé van elég

ha a laguna seca endurance versenyt megnyered ott 200000 kapsz meg 1 kb
750000 éró ford gt-t!én mindig így csinálok pézt.3szorosra gyorsítva bspecben,
kb háromnegyed óra alatt van szûk 1 millád!

aha, persze 😊 most vettem egyet direkt a GT4 kedvéért..
na mind1, nem panaszkodok, elvégre most nyertem egy rallycar-t, amit 250e cr.-ért lehet eladni....
jóccakát.

mohus
vegyél két memót😊

hogy ez mekkora hülyeség.. hihetetlen!

ha csinálsz valamit(verseny)és utána kimész a gt menübe, onnantól kezdve mindent elment.autosave ide vagy oda!

Al Age
Amikor beülsz egy kocsiba mindenképpen ment a gép, azt nem tudom, hogy az addigi versenyeket is menti-e, de az autót biztosan.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.