8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6090 Nah kipréseltem 436km/h-t egy Micsu 3000GT (1995) ból :P -
#6089 Na és azt tudja valaki milyen sűrűn cseélődnek az autok a használt autó kereskedésben?
Egy Supra RZ-t akarok venni, de most nincs. Meddig kell várnom? -
#6088 Tudja valaki ez alatt milyen zene megy?
Videó -
#6087 supe'r -
#6086 THX :) -
#6085 WOW a legalsó nagyon jó lett, meg a Paganisok is tetszenek. -
#6084 Pár pikcsör tőlem!
1080 Lovas Pagani Racecar
BMW M5
S2000 LM+ Integra LM
-
#6083 Tegnap este lefutottam a versenyemet, és reggel feltöltöttem a legjobb időmet a bajnokságba. Remélem nem maradok nagy szégyenben. -
#6082 Rendben, tudod, hogy s mint megy. :-) -
#6081 nem találom a zenét én sem. dalszöveg alapján kerestem, de semmit nem találtam :( -
#6080 már néztem , akarok nevezni -
#6079 Muscle car bajnokság indult a gt4.ballor.hu oldalon, gyertek versenyezni! :-) -
#6078 Jójó persze! Őket sem akaratam kihagyni ! :)
Csak eddig inkább a bajorokra volt kihegyezve :DDDD -
#6077 vannak itt japán autó fanok is kérem... ehh :D -
#6076 Aztán jöhet egy kis GT4 videó :) olasz fanoknak :DDDDDD -
#6075 burnout revenge -
#6074 Fiad mivel játszik? :)
Formula One 2005? -
#6073 Ez a pc varázsa kéremszépen (broáf). :-) -
#6072 kábbe:)
- építkeztem
- a szingapúri utazásos home-dvd videót kell most megcsinálnom első körben
- 4 éves fiam meg lenyúlta a ps2met képlink
- ma du a gépem winxpje azt mondta hogy örök resetre adja a fejét....majd 20-szor próbáltam elinditani mindenhogy, de a c: partíciót ismeretlenként kezelte és mindenáron formázni akarta:)
és a megoldás: szinte a hihetelennel egyenlő....elővettem a majd 10 éves 2,1 gigás vinyómat feltoltám rá az XPt ( a 80gigás a PS2ben van ull gémekkel)....majd elindítottam....aztán gép ujraindít és betölt eredeti vinyóról (160gb)...és műkszik sértetlenül a winxp...aztán régi 2,1 gb vinyó lehúz és itt vok....ezt valaki meg tudja magyarázni? -
ballor #6071 itt van egy pár ember, akik 100%-os teljesítménnyel dicsekedhetnek: katt ide -
#6070 Hát igen aki csak videókat készít és nem játszik eleget....az 40%nál jár :)))
Én csak sziplán béna vagyok és nincs elég kitartásom hozzá hogy végig játszam.
Kb 65%nál járhatok.. -
#6069 én még nem:)
valahol 40%nál járok -
#6068 -
#6067 áá, nem hiszem el, miért írja elé, hogy sg.hu? Hmm...
na mind1, nem tetszik neki, akkor csak leírom: http://www.hsk-clan.extra.hu/GT3_01.avi -
#6066 jaja, elbaxtam, de ha megnézed, meglátod mi a hiba...
ittvan a jó -
#6065 Nem jó a link! -
#6064 Na hali4
Megtaláltam azt az intro-t ami nekem van a GT3-ban, és ez nem a Moon Over the castle! itt www.hsk-clan.extra.hu/GT3_01.avi
Szal ez kellene nekem, ha vki tudja a címét, előadőját! -
#6063 Kedves Al Age!
A mit szeretnél a gt5-be címhez,(csak már nincs kedvem oda is regisztrálni)
Lehet, hogy megróvást kapok, de én el tudnék viselni egy tTrabit a játékban. Ezen a régión mégiscsak kultuszgép. Bocs.
Meg a láthatatlan falak! :)))))))))))) -
#6062 Már ki is nyomtattam, de biztos én vagyok a béna. Nekem vagy a tudásom kevés, vagy az általam eszközölt -persze nem végletekig- történő beállítások kevesek.
Vannak autók amiket szeretek, és vannak felejtősek. Nem érzem igazán nagynak a változtatásokat. A váltó áttételeinek kivételével. Meg persze a gumik.
Szóval soxor csak a mázli segít. Most nyomtam le az extrém versenyek közül a másodikat. Volt egy ford ami az utolsó körben állt ki kereket cserélni. A tíz versenyből 5 alkalommal. Tényleg ennyire buta a gép. Monjuk én örultem mert így előrébb jutottam:) Azért megnyertem!:)))
Annak idején a GT1-et végigvittem, habár már ne emléxem rá.
-
#6061 Udv !
Ha drifteltek milyen gumikat szoktatok feltenni es a rugokemenyseget elol atom kemenyre hatul pedig puhabbra allitjatok? -
#6060 Én konkrétan még nem is használtam ezt, nem tartok még ott a GT4-ben, hogy szükség lenne rá, de egy FAQ-ban azt olvastam, hogy ezt elég egyszer megvenni, utána minden verseny után automatikusan megcsinálja magának, persze ez már nem kerül külön pénzedbe. Úgy frissül, mint a gumik. Kicsit furcsállom ezt, de saját tapasztalat híján természetesen elfogadom.
Még a GT1-gyel kezdtem és mióta van itthon netem gyakran nézegetek GT4-es leírásokat, fórumokat, sok helyen lehet találni hasznos infókat. :-)
A http://gt4.ballor.hu oldalon van egy tuning-leírásom, ha érdekel nézd meg, a megírása óta eltelt már egy kis idő és ez alatt sok új infóra tettem szert, ezért a nyáron remélem lesz rá időm és tudok csinálni egy új, bővített-javított, egy szóval jobb verziót.
A Jay Leno kocsit Driving Mission-öknél nyerheted meg, a 11-től a 20-ik kell megcsinálnod őket és megkapod. -
#6059 Te tényleg árnyaltabban fogalmazol:)))
De jól gondolod, nem kanyarodik, fékezhetetlen stb.
Pedig annakidején...
Szerintem ezentúl rögtön téged kérdezlek!
Mintha nem ma kezdted volna.
"body rigidity refresher plan".
Ezek szerint ezt többször meg kell tenni? És mikor? Ha elérhetővé válik az ikon?
Ja és a Leno féle Tank Car-t sehol nem találom, vagy csak felületes vagyok? Az nagyon kipróbálnám...
30 liter....
-
#6058 Ha az elszaródott alatt azt érted, hogy a stabilitása és az irányíthatósága romlott le jelentősen, akkor igen, több, mint valószínű, hogy megoldja a problémádat a "body rigidity refresher plan". -
#6057 Hm -
#6056 Egy kérdés: van egy kocsi amit nagyon szeretek, jól irányítható, mintha sínen menne, de egyik versenyről a másikra elszaródott.
Ha az a "riszájkling" jelet megveszem hozzá akkor javulni fog? Vagy miért van ez egyáltalán? A többi gépnél nem tapasztaltam még, pedig van némelyikben több ezer km.
A missionokból már csak az kellene?
Ha a többi sikerült ez is menni fog.
Én most a special conditions utolsó rallyit szívom.(Hard) Ti azt mivel nyomtátok le?
Kéne az a Suzuki!:))))) -
#6055 Nem :D -
#6054 Te is Sopron környéki vagy? :-)
Csiaki: arcade módban gyakorolj sokat a Ringen és menni fog az a mission. ;) -
#6053 ::D
Hát ez ien...
Nekem, mikor még ment a ps, megvolt már az összes mission, sőt, 2x is meg kellet, mert egyszer elromlott a mentésem, nem tom miéret, és újra...
Mostmeg fejhibás lett, szal, hmm... -
#6052 Ki lakik Sopronhoz közel? Igazán meg csinálhatná nekem valaki a utolsó missiont (mercik,nordsleife). 4 napja baszom a rezet rajta! -
#6051 Szerintem ez az ott találod a listában!!Gran Turismo 3 A-spec Original Game Sound Track