8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Sland
    Tép mint az atom. Mindent gyaláz
  • nirdo
    ÉÉÉÉÉÉs??? Miiilyeeeennn???
  • Sland
    Vettem és utána kituningoltam! Használautó kereskedésben lehet kapni.
  • nirdo
    Jók a képek:))) A verdát vetted vagy nyerted?
  • Sland
    Látszódnak a képek vagy nem?
  • playstation
    Hali. Szerintetek egy álló ps2 megér 20-at?

egy éves.
  • Al Age
    A barom Minoltás meg épp elveszi a gázt LOL. Ezen a versenyen gázt elvenni...
  • Sland

• Sland
    Ezt is lesd meg #6092 :)
  • Sland
    Igen, csak nekem szürke. nemsoká lökök képet
  • nirdo
    Lóerő, ilyesmik? (Én is most tolom a gt4-et, csak a kép láttán elsárgultam:DDDD) Mennyi cr.-be fájt stb.?
  • JGTC
    Ez a Like The Wind verseny, itt csak ilyen kaliberű autók mennek.
    Mivel 450et megfutja ezért nem volt túl nehéz dolgom vele, arra már nem emléxem hogy a kép a rajt után készült e vagy éppen megvártam őket de azt tudom h végig szórakoztam velük. :D
  • nirdo
    Itt éppen melyik bajnokságban haladsz vele? Tuningok? Csak azért kérdezem mert ha a háttérben lévő bivaly gépeket ennyivel vered, akkor elég robbanékony (nyomatékdús:DDDD) lehet.
  • JGTC

• JGTC
    Te is HKS-nél tuningoltad a Suprádat? :)
  • Al Age
    Kedvenc amerikai autó?
    Nehéz kérdés, de per pillanat a Charger Super Bee a favorit (a muscle carokat nagyon szeretem). Ha egy újabbat kéne mondani, akkor a Corvette Z06-ot választanám, de nagyon tuti gép a DeLorean is. :-)
    Univerzális gép nincs. :-)
    Ugyanakkor az RX-7 a szívem csücske, az utóbbi verziók. Nagyon kezes járgány továbbá a Gran Turismo 350Z is.

Ezekkel az autókkal nagyon szívesen leülök egy kicsit körözni arcade módban.
  • Sland
    A bestek: (szerintem)

"Krájzler Kroszfájör"
    "Tojota Szupra ERZÉ HÁKÁES"

Aztán a Forma 1-es autó is jó...
  • boos
    Mondjuk ha kellene egy univerzális gép, akkor az mi lenne?
  • boos
    :))))

Legyen amerikai az előző kérdés!
    Azért a T model ütősebb. Persze a háromkerekűnél a lányom rollerje is.....
  • Al Age
    Mármint a T-Model és a háromkerekű Merci közül?
    Egyiket sem. :D
    Ha úgy összességében kérdezted, akkor meg szerintem több százat tudnék sorolni. :-)
  • boos
    Age!

Te melyik gépet szereted a játékban?
  • Sland
    Avval én is próbáltam. A kemény 1 Lóerő dombolt benne, de nem sokáig mert az emelkedőn vége volt :F.
    A T-Modell is néha visszevett a hasító sebességéből a lejtőkőn de aztán megindult...

Most meg a Forma 1-es autóval csinálom a japanese hallt mert oda beenged avval :P
    sokkal egyszerűbb így :)
  • Al Age
    T-Modellel még nem próbáltam, de a 3 kerekű Mercedes taligával igen, az emlékeim szerint a legelső emelkedőn már nem is tudott felmenni. :DDD
  • Sland
    Na csöcs! Ti mennyi idő alatt nyomjátok végig a Nürburgring Nordschleifet a Ford T-Modellal? :)
    Én megpróbáltam és hát 16perc 07másodperc 801ezred másodperc alatt nyomtam végig. Sehol nem kellet fékezni és a max speed kemény 92km/h volt :P
    na ki csinálja még meg? :DDDD
  • boos
    A.A.
    Te tényleg vágod ezt a gamét!
  • boos
    Különben ha bemész a versenyre v.milyen géppel akkor a nem megfelelő rész pirosan villog, legyen az gumi, hossz, vagy bármi
  • boos
    Meg hát a leírásnál ott vannak a hoszzméretek is.
    Nézd meg alaposabban!
  • boos
    szerintem ezek nem rövidebbek.
    NAgyon miniket keress A miatónk wagon r már jó
  • Rolesz
    Szóval nem indul el a verseny csak egy hiba üzenetet kapok csak le-ok-ozni lehet rányomok tehát az ok-ra és nem megy!De miért?
  • Rolesz
    Kösz!Próbáltam: Mini Cooper,Mini One,Toyota Yaris RS Turbo
    Mindegyiknél ez az üzenet fogadott:
    Error
    Entry conditions have been contravered
    Please refer to the race regulations
    (Aspects that do not mett the requirements are shown in red)
  • Al Age
    Emlékeim szerint 4 méternél rövidebb kocsikkal.
  • Rolesz
    Valaki meg tudná mondani hogy a Light Weight Cup-ot milyen autókkal lehet megcsinálni?
  • JGTC
    ja jól van nem szóltam
  • JGTC
    nem túl sűrűn asszem én is vártam rá keveset mire lett
  • Sland
    KÖSZI! :)
  • Al Age
    Megvan :-)

Ash - Lose Control
    Direkt link belehallgatásra.
    GT1 OST link.
  • Sland
    Én is arra tippeltem hogy 1 vagy 2. Belehalgattam egy neten lévő GT2 OSTbe és ott nem volt, a GT1 OST-t meg nem találtam sehol.
  • Al Age
    Huhh ismerem ezt a számot, a GT1, vagy a 2 OST-jének egyik száma. Az a baj, hogy a vinyómon szinte 100%, hogy már nincs fenn, de megpróbálom valahonnan előkotorni.
  • Sland
    Köszi!

Megvan a Supra RZ és HKS tuningot pakoltam bele. Kijött kb 850 lóerőre és megnyeretem a extreme hallban a high speed rigen a 7 körös versenyt vele. Csak poénból akartam kipróbálni és bazz sikerült :DDD Még egy LM autóval sem tudtam azt aversenyt megcsinálni csak az R8-as Audival meg a Forma 1es autóval. É s bakker most meg evvel :o
  • Al Age
    Hetente cserélődnek a kocsik.
    Itt van a teljes PAL-os használtautó-lista: >>>LINK<<<