Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
GT4 motorokkal (de komolyan)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Jagi
Pfúúú zsivány-e! Blokkolnám! : )

Sland
fTourist Trophy-t nem tuggya mijaz]

mondasz pár infót?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

<#nevetes1><#nevetes2>

Lammer
<#gonosz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

JGTC

kicsit nagy lett bocsesz

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hivatalos bemutatója mikor lesz?? mert ezen gondolkozok hogy megvegyem e a drágább változatot

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Van szerencsém már pár napja nyúzni a Tourist Trophy-t. Tudom, hogy ez GT4 topic, de ha érdekel titeket, beszámolhatok az elsõ benyomásokról.
Al Age
"Story removed
The information that previously appeared here has been removed under the threat of legal action from Sony Computer Entertainment Europe."

Mégsem jön.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Jagi
Ja igen és amit elfelejtettem. Ha a "tuning carus menüpontban tuningolok, nem a gyári tuningot teszem a verdára, az változtat valamin, vagy teljsen egyforma?

Jagi
Tegnap a 400 lovas Skyline R34-em felhúztam 550-re, és már most nem akar kanyarodni... : P az OK hogy a GT3 ban az 1071 HP-val ilyet csinált, de ez még csak a fele 😄DD várom a folytatást a Cudá-ban meg 1278 Nm a nyomaték szal jöhet a drag, de hol van? Nem találom.

Sland
jah, most már én is kipróbáltam, de semmi nem történt sajnos akárhogy próbáltam. nah majd veszek vmi gagyi pen driveot...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

cenobite
nem

gamertag: kenobita

mohus
yeah yeah yeah....

talán ez lesz az utsó gémem PS2-re...nameg a tourist trophy😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sland
szerintetek meg lehet azt csinálni hogy:

Nekem van egy samsung D600 asom és abban egy 512 megás micro sd kártya. a PC-t meg a telót össze lehet kötni egy usb csatlakozóval úgy hogy a pc egy meghajtónak lássa a telefonomat. Szerintetek össze lehet így kötni a PS2-t és a telómat hogy képeket tudjak menteni a GT4 bõl?

Ezen gondolkodtam..múltkor mikor láttam ,de nem volt idõm belemélyedni a témába.
Azt a demot is jó drággáért kínálják<#gunyos1>
AZ elég gázzzz<#banplz>

aabyssx
Felfogható úgy, hogy a Prologue egy demo, amit pofátlanul eladnak neked, a GT4 meg a teljes játék.

www.youtube.com/aabyssx

Én lehet , hogy elég süti vagyok, de mi különbség van a kettõ között?
<#wow2>
Prologue and GT4

<#conf>

aabyssx
Divat manapság extrákkal fûszerezve kiadni a budget játékot - szerencsére.
Persze, ha nem azonnal budget lesz, akkor elég pofátlan lehúzás...
...ami azért nem áll messze a GT nevétõl - csak a Prologue-ra kell emlékezni.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
igy kellett volna mar kiadni eleve... ezek nem hulyek 😉... mg1X eladjak a gamet 😉

JGTC
ez kell nekem
endurance lenne az igazi <#idiota>

UNREG
ja ha vérge egyszer képes lennél elhozni azt a szart....
akó tudnék énis...

de jó lenne már valami bumm....

héééééé
tök jó mibilom van okés?????

meg amit szereztem vágót az meg 60 napos. neked nincs olyan ami teljes verzió?

amúgy alapból szebben veszi fel sokkal csak az a redvás movie maker lerontja mint a szar.

mohus
elég érdekes az elõadásmód😊

szerintem öcsém mobilja szebbet vesz föl egy sötét szobában<#hehe><#hehe><#hehe>

de azt kell mondjam végre valami és valaki valahol, aki nem fotókat tol, hanem videjót<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Trevor Rabin - Theme from Armageddon

ha feljösz msn-re megkapod
hiába írom le neked a szám címát mert csak az Armageddon soundtrackon van rajta nekem

JGTC
a kis mázlista 😊

Al Age
Elõadót és számcímet plíz. :-)

Ha pontosan úgy csináljátok, ahogy írtam, akkor menni fog, have fun! 😉

végre sikerült megtalálnom ezt a zenét😄
Hét végén megyek haveromhoz egy kis GT4 LAN partyra😄

Jagi
THX!

Lammer
ugye-ugye <#papakacsint>

mohus
üdv a körben...

Jagi
Feltöltöttem pár képet a galáriámba, aki kíváncsi rá nézze meg! : )

Jagi
Halihó, kicsivel több, mint 1 hete van meg a GT4, de azóta, nem tudok leszakadni róla! Állat. Überfasza.

<#worship><#eljen>

mohus
a "kék"-et lehet pcn használni...a "pirosat" a PS2-n nemtom...talán próbáld ki😊

JohnnySmith
De a Logitech DFP alapjáraton PS2-höz van. Egyébként meg "fogalamam sincs mert nem tudom" hogy a pc-s usb-s kormányokat lehet-e PS2-re kötni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

pc killer
Most akarom megszerezni a gt4-et és azt akarom kérdezni, hogy olyan pendrive mûködik a ps2-ben amin világít a led, vagy attól még nem biztos, hogy mûködik.Ja és a pendrive AQR márkájú 128 megás.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Stairan
Sziasztok!Szeretném kormánnyal játszani a GT4-et, de csak egy pc-s force feedback-es kormányom van. Azt meg lehet oldani, hogy azt tudjam használni ps2-n(usb) is?
Úgy tudom a Logitech Driving Force kormányt is lehet pc-n és ps2-n is használni, vagy tévedek?<#conf>

nekem teccik ez a kép JG.....zsír!

Al Age
Google is your friend.

Jópárról van pályarajz.

cenobite
Ezek állatok! Driftelnek mindennel, kilinccsel elõre végig! Respect!

gamertag: kenobita

Nem tudjátok nincsenek fönt a Neten a pályák képei?<#fejvakaras>

Köszike Mindenkinek már megoldottam Viperral.<#nevetes1>

JGTC
nem az én képem loptam <#vigyor1>

Sland
Király videók!

mohus
nissan?