8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6170 Na jó eccer kéccer megvolt már 200 pontosra, csak nem szeressem mert a narancs fauvé nem eladható. Legalábbis pénzért.:(((((((
Szerettem volna közölni, de sehol nem találtam erre vonatkozó rublikát!:)))
Sima controller-el megyek. Van ugyan valami kormányom, de egyrészt macerás összerakni, másrészt nem egészen volt jó választás. Vagy én nem tudom használni.
Pedig, hogy vágytam rá.....
-
#6169 A Like The Windre nem ilyen kocsival kell menni, könnyedén lehet ott 200 pontot nyerni, erre céloztam. :-)
Érdekelne, hogy mivel irányítod a játékot, a bajnokság állásánál már csak 3 ember neve mellől hiányzik ez az adat és az egyik Te vagy, légyszi írd le oda a köridő verseny topikba, vagy ide, köszi! -
#6168 Ezt kéne!!!!!!!!!!!
Vagy meséld már el neki is, hogy nem kell neki a kormány. Nekem sem kéne.....
Elkezdem a jogsi fejlesztést is. Tényleg adja az új autót. Azért az aranyozás nem lesz egy sétagalopp.
-
#6167 megy az ott olyan 412-t is de tényleg csak kóvályog a pályán, én is próbálkoztam de nem lehet vele mit csinálni, talán gtplanet-en kéne nézelődni -
ballor #6166 a B-specet is fejleszteni, tanítani kell
nem fog mindig nyerni, ha így cisnálod
eleinte kis kocsikkal, szokasd vele a pályák vezetését stb.
ha belejön, akkor okés lesz
szokatni nem csak versenyen lehet -
playstation #6165 hali. azt szertném kérdezni, hogy mennyi a garancia hogy b-spec-ben az én versenyzőm nyer?
-
#6164 Ezt a kérdést passzolom, nincs még meg a Special, a mostani futamra is csak megveszem, de nem mentem el, így arcade módban használhatom, de következő újraindításkor már nem lesz meg. Like The Winden meg nem is kell irányítani az autót. :DDD -
#6163 Al!
Mentem az extreme hallban a buickal a like the wind című pályán. Namármost úgy 350 nél elveszti az irányíthatóságát a gép. 400 nál meg inkább repül már. Szárnyat nem lehet adni neki. Egy jó csomó beállítással megnéztem, de nagy különbség nyema. Te mit tennél? Azonkívül hogy ne induljak vele el.
Most egy hét pihi, megyünk megnézni meleg-e az Adria. Töltöttem egy eredményt a N Y-ra. Szerintem ha most is csak 20-an indulnánk jó leszek 19. nek! :))) -
#6162 Nem lehet menteni sajnos - nem sajnos.
Leggyorsabban kb 8 óra alatt lehet ezeket a versenyeket lefutni, ha b-spec-cel mész és 3-szoros időgyorsítással, amit minden boxkiállás után visszaállítasz. -
playstation #6161 Hy! Azt szeretném kérdezni, hogy a hoszabb versenyen, pl: a 24-órás-on hol lehet menteni, és milyen időközönkét?
-
#6160 A helyes válasz szvsz csak 3400 mm -
#6159 Ballor!
Itt is köszi amit ott...
Meg a fénykardom is...
Valami erőt lökhetnél a special conditions típusokhoz is. A végével kinlódom. A faxnak került bele ez a rallys rész....
Külön játékban oké, de ide minek?
Olyan keskeny az út, hogy alig bírom megelőzni, aztán meg nekilök a falnak a genyája....
-
#6158 Annak is szántam!
Én nem vagyok ennyire maximalista, de nem is jut rá időm túl sok. A családo életet nem tiporjuk sárba....
Ez jó hír, mert eddig úgy tudtam a bronz kizárja a többit. Már elkezdtem egy új gamát, de azárt sokáig tartana megint 87 % ig eljutnom......
És a maradék 13 meddig fog még????? -
#6157 Neked nem elég nehéz?
Én soxor szídom a szegény készítők felmenő rokonait. Meg az engem kilőkő ellenfelet, aki úgy közlekedik mintha sínen járna.... -
ballor #6156 ez a játékban automata...
egyre nehezebb lesz :D -
playstation #6155 azt had kérdezzem meg hogy lehet valahol nehézséget állítani a játékban??? -
#6154 Hehe köszi, ezt dícséretnek veszem. :DDD
A játékkel kapcsolatban maximalista vagyok, ami viszont úgy néz ki nem feltétlenül jó dolog...
Jogsikhoz:
Ha először csak bronzra van meg, akkor egy autót kapsz, de ha később javítasz az eredményeken (ahogy haladsz a játékban ez úgyis egyre könnyebb lesz) megadja a következő szintekért járó autókat is amikor teljesítetted a kiváltó feltételeket. -
#6153 Még egy kérdés! (mára) Ha javítok a jogsiknál az eredményeimen, tehát világosabb színű lesz a serleg megkapom e az érte járó autót? Vagy elégedjek meg a bronzossal. -
#6152 Al!
Olvasgatom a blogodat!
Nem vagy Te egy kicsit Gt őrült? Eddig azt hittem én szeretem ezt a játékot, de ezekután kétségeim támadtak!:)) -
#6151 Köszi mindkettőtöknek!
Akkor a jó kis volvommal szakítottam egy 194 pontos győzelmet. Nem mondhatnám, hogy túl könnyű győzelem volt.... Viszont nehéz volt:)
Még jó, hogy a gyerekek nem voltak itthon, mert megtanultak volna káromkodni. -
#6150 Ballor mindent elmondott, a biztosan működő adattárolók listája pedig itt van. -
ballor #6149 a 200 a max pontszám, ha már megvan a pen, akkor próbáld ki, nagyon sokat támogat, azzal leszeded és okés lesz, a neten van valahol egy pen-lista
az A-spechez nézd meg: ezt! -
#6148 A A! A versenyeken elérhető pontok száma az elvi nehézség alapján történik? Tehát ha az össz ellenfél cit. kacsával megy, én meg valami fenevaddal, akkor kevés a pont, ha viszont fordítva akkor több? 200 a maximum?
A képek feltöltéséhez illetve a ps-ről való leszedéshez pendrive-t használtok, És bármilyen jó erre a célra?
Előre is thx -
GooD #6147 -
#6146 Kár:(((((((
Elég nehéz, nekem az ilyesmihez nincs idegzetem. Sebaj legalább nyomom a gázt... -
#6145 El kell kapni a pillanatot sajna a select gomb jó pillanatban való leyomásával. Biztos az SZR Suprát vetted meg az a másik ebből a szériából -
#6144 Nekem nem lenni technika....
Ha a visszajátszásban szeretnék képet csinálni, akkor lehet kockánként léptetni? Csak a normál illetve a 2x-es tempót találom, de így baromi nehéz egy jó jelenetet elkapni. Eddig nem érdekelt igazán a dolog, de a képeitek felkeltették az érdeklődésemet. (és az irígységemet)
Sajna nem tudok venni most, várnom kell a megfelelő hétre..
Vettem egy másik suprát, de azt nem lehet tuningolni. (csak egy kicsit, valami 320 le)
Kivárom ezt a jobbik fajtát:)
Most egy 240-es Volvoval nyomom, 271 le, sikerült "leszorítanom" a súlyát is, így már "csak" 1600 kg. Tök zora..
A 280-300 lóerős gépeket jól le lehet vele alázni, meg egész jó pontokat kap érte az ember.
Egyébként az elég nagy gáz, hogy megvesz az ember egy autót 5 e kreditért, majd rákölt még 200 ezret, majd 1.500- ért lehet eladni!
-
#6143 képeket told fel, kék színűről még nincs kép és abban is karaj -
#6142 zorkó lett
még egy azúrkéket vagy bronz színűt fogadnék el mint annó GT1-ben
amikor megcsináltam ezt az autót akkor sokáig mindenhova ezzel mentem ahova csa lehetett.... -
#6141 ja elvette mert lengették neki a kék zászlót :D -
#6140 csak annyit mondok h Suzukában az egyenesben a 330-340et simán megcsinálja erölködés nélkül -
#6139 És úgy nagyjából pl a Te időd mennyi?
De amúgy köszi. Végül is erre gondoltam, csak nem voltam biztos benne.
Érdekes gép, csak kár hogy kontrollerel nehéz a gázt szabályozni. Néha átmegyek driftelősbe......
Pedig nem is akarom:) -
#6138 Azzal van a baj, hogy én a Te idődet nem tudom feltölteni. -
#6137 Al Age!
Lenne 1 kérésem. Én vasárnap elutazok, és aztán 8 nap múlva 7főn jövök haza...
Szal nem tok részt venni a versenyben, de nagyon szeretnék. Priviben meg tudnád mondani hogy melyik pálya+kocsi lesz a következő és akkor priviben elküldöm az eredményemet.
Vagy más megoldást tudsz? -
#6136 A részeredmények alatt az előző futamok eredményei (jelenleg még csak 1, mivel ez a második futam) láthatók. Az aktuális futam eredményeit senki sem látja, csak a következő futam kezdetekor kerülnek be a részeredményekhez. Az aktuális futamról csak annyit lehet látni, hogy adott pillanatig hányan küldtek időt. -
#6135 Al Age!
Lehet, hogy béna vagyok de a többiek eredményeit nem tudom megnézni? Jó lenne tudni ti miket mentek. Nekem a részeredmények alatt Seattle "jelentkezik". Csak elírás? -
#6134 Megyek, nyomok egy kört...
Ha többet nem láttok, akkor nagyon gyengét mentem.
-
#6133 Azért a magas IQ nem a gépi játékosok sajátja!
Az is idegesítő, ha B-specben nyomod, és minden kőrben ugyanott odaveri magát géza!
-
#6132 Veszek mán én is egyet! Annyira dícséred! Kiprószálom, oszt majd elmesélem? 850 paci lett a vége? Hm.... -
#6131 Hát ezt Neked kellene eldöntened....
Szerintem nézz körül az apróhirdetések között, oszt hajrá? És mi van hozzá? Memória, távkapcs, kontr,. stb? Meg a lényeg?????