8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6210 Áruljuk el neki az igazságot.
A nitro a GT4ben igazából egy féregjáratot nyit meg (tele efektezve ofkorsz) és teljes gázzal kell benne egyenesen menni. Amikor a gombot elengeded, akkor a pályán annyival leszel előbbre, ahány métert a féregjáratban mentél. Ott persze torzulnak a dimenziók, ezért a pálya kiegyenesedik, aminek eredménye, hogy amíg ott vagy lényegében full gázzal körözöl az egész pályán. -
#6209 "De a hatását se úgy képzeld el mint az NFS-ben."
Szerinted????? Ne legyél már ilyen egyszerű... -
#6208 Azt mondom próbáld ki, én is így voltam vele, nézegettem a listát, aztán bementem a kis vidéki számtech boltba és megvettem azt a pendriveot, ami épp volt raktáron és működik vele szépen. A listára is én tettem fel utána, A-Data MyFlash PD2. -
#6207 Punto Power yessss!
"A gt-ben ez már nem ennyire eccerű." - De megoldható. -
#6206 B-Spec maximalizálás itt. El lehet bogarászni egy darabig, de hasznos dolgok ezek. :-) -
#6205 Köszi, csak egy csomagoláson sem láttam feltüntetve erre vonatkozó adatot. Még a sony sem írja rá. A listán lévők, illetve az üzletekben találhatóak pedig nincsenek túl nagy összhangban.
-
#6204 Ja és itt ha elhasználod, a jó tündér nem töltögeti fel neked menet közben:))
Én spec nem szoktam használni. Az ellenfelek sem használják.
Szerinem egyre jó a nitro a gt-ben. A végsebességet növeli bizonyos beállításnál. Hosszú váltónál érdekes. De csak ellenfelek nélkül...
Különben hogy mennék a 240-es Volvommal közel 300-at:))))) -
#6203 Egy fenét.
Ez egy kicsit valóságosabb. Jobban gyorsul, de a szemed nem ettől fog kifolyni.:)))
A két játékot nem lehet összehasonlítani. Mindkettőt szeretem, de az egyik körte a másik alma. A nsf-ben egy fiat puntoval elversz egy porschét. A gt-ben ez már nem ennyire eccerű. -
#6202 És itt is olyan ha gyorsan megyek elmosódik a kép? -
#6201 én úgy tudom hogy minden 2.0-s pendrive jó hozzá -
ballor #6200 olajcsere "elfelejtett" lóerőkat ad vissza, 50-et megér, és picivel húzósabb lesz a kocsid; a B-specet többféle kocsival, többféle pályán kell tanítani, ahogy nézegettem, 3-4 kategória van a kocsikból (valahol a neten láttam), és ezekkel kell a pályákon köröztetni, a kocsik kategóriája LE szerint értendő
nekem is talán olyasmi a fejlettsége, de nem hibázik az sokat, persze vannak bugok a játékban ahol a falhoz csapja a kocsit -
#6199 Nézem a pendrájvos listát, de vajon ez teljes? Van a tecskóóban valami toshiba 512-es 4000 pénzért. Valaki tudja-e, hogy műxik-e a ps2-vel?
Most akciós, lehet, hogy nem tecskóóóó, hanem ósan.
Thx -
#6198 Az olajcserének mi a lényege? Na jó tudom az igazit, a sajátomban szoktam is cserélni, de a játékban ha a használt verdáknál nem cserélem le akkor valami negatív hatása lesz a dolognak?
Mondjuk az 50 kredit nem túl nagy visszatartó erő.....
Illetve miért van különbség a teljesítményadatok között a garázban, illetve a versenyak előtti kiírásnál?
Más : b-specben azt mondjátok tanítható a géza. Nekem a b-spec skillem 7800 körül van. Ha free run módban nyomatom vele akkor 2-300 körönként kb 10-et nő. ez ugye nem túl sok, de a 7800 már nem is kevés. Ennek ellenére versenyen kívüli pályán közepes erősségnél rendszereset hibázik. Sosem fog megtanulni vezetni?
Más: kipróbáltam a driftelést. Hát itt (is) van még mit tanulnom...
-
#6197 De a hatását se úgy képzeld el mint az NFS-ben. -
#6196 Lehet, hogy jó dolog, csak pályaversenyről lévén szó nem reális. :) -
#6195 nem ezért fogom:D Csak kérdeztem mrt jó dolog ha van benne -
ballor #6194 van, de ne ezért vedd -
#6193 Aloha most készülök megvenni ezt a Gémet, a játékban van nitro?(mert nem ismerem) -
#6192 ird ki DVDre...ezt még azt asztali cumó is viszi:) -
#6191 Pedig már akartam írni a címet. (csak hogy ne rossz helyre küldjed a gépet) -
#6190 Ezt Te is tudod, meg én is tudom, csak a media player nem vágja. Töltögetni meg nincs most idegzetem. -
#6189 hát pedig az az alap:) -
#6188 nem mondtam én azt komolyan.
De a Peugeot után kapott egy 295hp-s Accordot. Addigra már kezdett belejönni. mire ránéztem már 58 kört ment és nagyjából tudta irányítani már a kocsit :) -
#6187 Format c: lesz ennek a vége......
Azért a ps2 nem ekkora genya.
Sőt az egész rendes kis jószág. -
#6186 Az én billgétszem nem akarja az avikat lejátszani.:(((((
A kis szemét.... -
#6185 Én már harminhat is elmúltam, de megeléxem valami egyszerűbbel is....
Csak, hogy ne mondd, hogy válogatok -
#6184 Nem lesz az még túl korai neki??? -
#6183 -
#6182 hugom GT2-zik és a SuperSpeedwayen 206-ossal. most játszik először kormánnyal.
-Szerintem jó drifter lesz belőle. Egyenesben is kilincsel és még csak 13éves. :)
mire 15 lesz veszek neki egy 240SX-et :) -
#6181 én spec a bmw-st ajánlom:) -
#6180 Csak tán épp a szememet nem bökte ki..... -
#6179 Kösz Al!
Te egy jó srác vagy!
De legalábbis rendes.
Ne izgulj azért a csajokat szeretem:))))))))) -
#6178 Szerintem az lesz! Én is úgy voltam, jól lesz a számgéphez is, de egy NAGY xar!
Mondjuk én a Media M.-ben vettem.
Tanulópénz. Csak drága. -
#6177 nekem olyan kontrollerem van a PS2-höz (dula shockos) ami csak azoknál a játékoknál működödik amelyiknél úgy gondolja.... :) a GTnél persze nem -
Gabor970 #6176 Véletlen nem Tescos compressor supreme? ilyen bordós dobozban? Én legalábbi sazzal szoptam be. Megörültem, hogy PS1-2 meg PC is jó neki, de tulképp szarra való. És az a sajna, hogy nem gondolnám, hogy hibás, csak egyszerűen szar konstrukció. Tipikus esete a 13000 Ft-ért kurva drága a semmi dolognak. -
#6175 Itt a bannerban van egy drift videó, meg itt van még néhány: -=link=- -
#6174 Al!
VAlahol láttam linket drift videóra, de most a mission impossible kategória megtalálnom őket. Ha nem nagy gond ideraknál egy linket? (nem engem)
Thx -
#6173 Úgy tűnik nincs. :-/ -
#6172 Vagy a PAL verzióban nincs is benne? :O -
#6171 Már csak egyetlen egy autó kell és megvan az ÖSSZES AMERIKAI AUTÓ!
Ez az egy pedig az Infiniti G20 '90
Ezt hol a tökömben tudom megszerezni?