8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    Áruljuk el neki az igazságot.
    A nitro a GT4ben igazából egy féregjáratot nyit meg (tele efektezve ofkorsz) és teljes gázzal kell benne egyenesen menni. Amikor a gombot elengeded, akkor a pályán annyival leszel előbbre, ahány métert a féregjáratban mentél. Ott persze torzulnak a dimenziók, ezért a pálya kiegyenesedik, aminek eredménye, hogy amíg ott vagy lényegében full gázzal körözöl az egész pályán.
  • JohnnySmith
    "De a hatását se úgy képzeld el mint az NFS-ben."
    Szerinted????? Ne legyél már ilyen egyszerű...
  • Al Age
    Azt mondom próbáld ki, én is így voltam vele, nézegettem a listát, aztán bementem a kis vidéki számtech boltba és megvettem azt a pendriveot, ami épp volt raktáron és működik vele szépen. A listára is én tettem fel utána, A-Data MyFlash PD2.
  • Al Age
    Punto Power yessss!
    "A gt-ben ez már nem ennyire eccerű." - De megoldható.
  • Al Age
    B-Spec maximalizálás itt. El lehet bogarászni egy darabig, de hasznos dolgok ezek. :-)
  • boos
    Köszi, csak egy csomagoláson sem láttam feltüntetve erre vonatkozó adatot. Még a sony sem írja rá. A listán lévők, illetve az üzletekben találhatóak pedig nincsenek túl nagy összhangban.
  • boos
    Ja és itt ha elhasználod, a jó tündér nem töltögeti fel neked menet közben:))
    Én spec nem szoktam használni. Az ellenfelek sem használják.
    Szerinem egyre jó a nitro a gt-ben. A végsebességet növeli bizonyos beállításnál. Hosszú váltónál érdekes. De csak ellenfelek nélkül...
    Különben hogy mennék a 240-es Volvommal közel 300-at:)))))
  • boos
    Egy fenét.
    Ez egy kicsit valóságosabb. Jobban gyorsul, de a szemed nem ettől fog kifolyni.:)))
    A két játékot nem lehet összehasonlítani. Mindkettőt szeretem, de az egyik körte a másik alma. A nsf-ben egy fiat puntoval elversz egy porschét. A gt-ben ez már nem ennyire eccerű.
  • Prince of Máté
    És itt is olyan ha gyorsan megyek elmosódik a kép?
  • JGTC
    én úgy tudom hogy minden 2.0-s pendrive jó hozzá
  • ballor
    olajcsere "elfelejtett" lóerőkat ad vissza, 50-et megér, és picivel húzósabb lesz a kocsid; a B-specet többféle kocsival, többféle pályán kell tanítani, ahogy nézegettem, 3-4 kategória van a kocsikból (valahol a neten láttam), és ezekkel kell a pályákon köröztetni, a kocsik kategóriája LE szerint értendő

nekem is talán olyasmi a fejlettsége, de nem hibázik az sokat, persze vannak bugok a játékban ahol a falhoz csapja a kocsit
  • boos
    Nézem a pendrájvos listát, de vajon ez teljes? Van a tecskóóban valami toshiba 512-es 4000 pénzért. Valaki tudja-e, hogy műxik-e a ps2-vel?
    Most akciós, lehet, hogy nem tecskóóóó, hanem ósan.

Thx
  • boos
    Az olajcserének mi a lényege? Na jó tudom az igazit, a sajátomban szoktam is cserélni, de a játékban ha a használt verdáknál nem cserélem le akkor valami negatív hatása lesz a dolognak?
    Mondjuk az 50 kredit nem túl nagy visszatartó erő.....
    Illetve miért van különbség a teljesítményadatok között a garázban, illetve a versenyak előtti kiírásnál?

Más : b-specben azt mondjátok tanítható a géza. Nekem a b-spec skillem 7800 körül van. Ha free run módban nyomatom vele akkor 2-300 körönként kb 10-et nő. ez ugye nem túl sok, de a 7800 már nem is kevés. Ennek ellenére versenyen kívüli pályán közepes erősségnél rendszereset hibázik. Sosem fog megtanulni vezetni?

Más: kipróbáltam a driftelést. Hát itt (is) van még mit tanulnom...
  • Csiaki
    De a hatását se úgy képzeld el mint az NFS-ben.
  • Al Age
    Lehet, hogy jó dolog, csak pályaversenyről lévén szó nem reális. :)
  • Prince of Máté
    nem ezért fogom:D Csak kérdeztem mrt jó dolog ha van benne
  • ballor
    van, de ne ezért vedd
  • Prince of Máté
    Aloha most készülök megvenni ezt a Gémet, a játékban van nitro?(mert nem ismerem)
  • mohus
    ird ki DVDre...ezt még azt asztali cumó is viszi:)
  • boos
    Pedig már akartam írni a címet. (csak hogy ne rossz helyre küldjed a gépet)
  • boos
    Ezt Te is tudod, meg én is tudom, csak a media player nem vágja. Töltögetni meg nincs most idegzetem.
  • mohus
    hát pedig az az alap:)
  • Shortstop
    nem mondtam én azt komolyan.
    De a Peugeot után kapott egy 295hp-s Accordot. Addigra már kezdett belejönni. mire ránéztem már 58 kört ment és nagyjából tudta irányítani már a kocsit :)
  • boos
    Format c: lesz ennek a vége......
    Azért a ps2 nem ekkora genya.
    Sőt az egész rendes kis jószág.
  • boos
    Az én billgétszem nem akarja az avikat lejátszani.:(((((
    A kis szemét....
  • boos
    Én már harminhat is elmúltam, de megeléxem valami egyszerűbbel is....
    Csak, hogy ne mondd, hogy válogatok
  • aszizoli
    Nem lesz az még túl korai neki???
  • Al Age
  • Shortstop
    hugom GT2-zik és a SuperSpeedwayen 206-ossal. most játszik először kormánnyal.
    -Szerintem jó drifter lesz belőle. Egyenesben is kilincsel és még csak 13éves. :)
    mire 15 lesz veszek neki egy 240SX-et :)
  • mohus
    én spec a bmw-st ajánlom:)
  • boos
    Csak tán épp a szememet nem bökte ki.....
  • boos
    Kösz Al!
    Te egy jó srác vagy!
    De legalábbis rendes.
    Ne izgulj azért a csajokat szeretem:)))))))))
  • boos
    Szerintem az lesz! Én is úgy voltam, jól lesz a számgéphez is, de egy NAGY xar!
    Mondjuk én a Media M.-ben vettem.
    Tanulópénz. Csak drága.
  • JGTC
    nekem olyan kontrollerem van a PS2-höz (dula shockos) ami csak azoknál a játékoknál működödik amelyiknél úgy gondolja.... :) a GTnél persze nem
  • Gabor970
    Véletlen nem Tescos compressor supreme? ilyen bordós dobozban? Én legalábbi sazzal szoptam be. Megörültem, hogy PS1-2 meg PC is jó neki, de tulképp szarra való. És az a sajna, hogy nem gondolnám, hogy hibás, csak egyszerűen szar konstrukció. Tipikus esete a 13000 Ft-ért kurva drága a semmi dolognak.
  • Al Age
    Itt a bannerban van egy drift videó, meg itt van még néhány: -=link=-
  • boos
    Al!
    VAlahol láttam linket drift videóra, de most a mission impossible kategória megtalálnom őket. Ha nem nagy gond ideraknál egy linket? (nem engem)

Thx
  • Al Age
    Úgy tűnik nincs. :-/
  • Sland
    Vagy a PAL verzióban nincs is benne? :O
  • Sland
    Már csak egyetlen egy autó kell és megvan az ÖSSZES AMERIKAI AUTÓ!
    Ez az egy pedig az Infiniti G20 '90
    Ezt hol a tökömben tudom megszerezni?