8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6251 A galériádban találatam képeket GT HD címen. Látom rajta a 2006-os dátumot. What is this? -
#6250 Al! Mem igazán sikerül képet feltöltenem ide. A galériába már beraktam egy próbát, de ide azt írja, hogy túl nagy a méret. Valami képszerkesztővel kéne "butítanom" rajta? Vagy már eleve gyengébb képként tegyem fel?
Ja, meg van a pendrive, sonyszar. Műxik.
Meg a netem is genyózik, egy 430 kb-os cuccot volt pofája 20 percig leszedni. Szal nem tudom hol a bibi....
-
#6249 köszönöm -
#6248 Egy usb-s pendrive kell hozzá, és amikor a képet mented el ki kell választani, hogy ne a memóriakártyára mentsen, hanem a pendrive-ra. -
#6247 helló
az lenne a kérdésem hogy képet hogyan tudok lementeni és pc-re rátenni ps2-es játékból? (pl. gt4 :)) -
#6246 Tudomásom szerint, ez a játék PS2 exkluziv, tehát csak erre a gépre adták ki. -
#6245 pspre holtom megvenni?vagy vki csere?vagy eladná? -
#6244 Látom nem csak én öregszem.
Lassan megnyithatnánk a 4 évesek klubját. Nálam is hasonló a helyzet. A köridő versenyhez szükséges, heti fél órát úgy kell kisírnom tölle.
A GT, Burnout, TOCA, most pedig az F1'06 a favoritjai. -
#6243 Nincs mit.
Jól írtad. -
#6242 Pofám leszakad.
Mohus 10 évente max egyszer rak be Alfás képet és Te pont ilyenkor tévedsz ide és szólod le érte.
(Egyébként Mohus a germán fostaligákat favorizálja, úgyhogy a pancser gépekkel kapcsolatban végülis igazad van) -
#6241 hehe
én már ezere éve nem GT4-eztem:) ez a kép is már jó régi:)
a kölköm (4 éves) viszont nagyon kajolja, a gt-t is meg a burnoutot is...ja igen és most itt van a flatout2....úgy kell majd lenevelni a gémezésről...hogy lesz belőle így kecskepásztor??? de olyan ari, amikor tudja hogy nem játszhat tovább szépen kikapcsolja...magától (perfect)
a flatout2 nekem is bejövős...
tegnap neten PC-vel...volt osztás...nagyon jó Burnout klón....
flatout2 WMV 10MB -
#6240 még mindig pancser gepekkel nyomod pancser temppoban?:PP
-
#6239 van olyan erről biztosíthatlak, igaz csak 1000FT volt az új ára (nem is csodálkoztam) -
#6238 jó lett ez a kép nagyon nekem is van egy fekete ültetett 166om ha lesz pendriveom akkor megleshetitek kicsit zorkó sztem -
#6237 Mohus:
Nem gondolom, hogy tudták volna. Azt sem, hogy tudniuk kellett volna. Titeket kérdeztelek. Biztosan azért mert én nem értek hozzá és az anyukám sem tudta a választ. Megkérdeztem az aranyhalat is de az meg csak tátogott. De azért köszi.#6229
Legyen már nyár: igazad van #6233
aszizoli: köszi! (remélem jól írtam a neved) ha nem akkor bocsi #6234 -
#6236 és a kerék is vagy 21+ collos lett:) -
#6235 jó a felni!!! (Y) -
#6234 Ma nagyon bindult az oldal.
Pen ügyben, én még nem találkoztam olyan kütyüvel amit nem fogadott volna el a GT4. Nekem egy AQR 128Mb van. Persze lehet, hogy van forgalomban olyan is ami nem müködik vele. -
#6233 4 üzenet egymás után... egyben is elfért volna. -
Norbi7 #6232 -
#6231 rég volt...de aki nem látta:)
-
#6230 adok alfát nagy papuccsal:)
-
#6229 szerinted honnan tudta volna a polyphony előre??? hogy a toshiba 2 év műlva milyen pendriveot fog gyártani?
vedd meg a sonyszart....ezt írhatja csak rá a polyphony...
nekem sandisk van 512MB -
#6228 Vegyük át ezt mégegyszer léccí!
Vagy nem csak az angolt, de a magyart sem értem??? -
#6227 n00b újreg! -
#6226 Al! Nekem ehhez kellene egy "transzlétör" -
#6225 Hozzám mindig kedvesebb vagy..... -
#6224 Ezt jól ideleírtam ám.. -
#6223 Ém pl rükiben is lenyomom.
Meg a gt-ben nem sok a lambó -
#6222 Ha dobsz egy mail címet, akkor elküldöm akár 2000x...sok felbontásban is. -
#6221 Ez kéne nekem 1024be!! -
#6220 -
#6218 -
#6217 Remélem, most sikerül, íme:
-
#6216 Bal oldalt felül a fórum-ra kattintva bejön a fórum főoldala, bal oldalt lesz egy fórum menü, ahol van egy saját galériám menüpont. Azon belül ha jól emlékszem 2 mega tárhelye van a fórumozóknak (VIP-nek több). -
PlayStation2 #6215 Az utolsó driving missiont (Mercedes SLR) ki mennyi idő alatt teljesítette? -
#6214 A képeket hogyan kell feltölteni, úgylátom nem küldte el őket... -
#6213 Íme két kép tőlem, az egyiken a kedvenc Audi modellem látható, a másikon pedig az egyik legszebb Alfa Romeo, remélem a köv részben benne lesz a Brera is. -
#6212 Há' minimum!!! :DDD -
#6211 Igen valami ilyesmi.
De az effekt kb úgy néz ki mint a Stargateben a féregjárat és a Star Warsban a hiperűrugrás keresztezve...