8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • boos
    A galériádban találatam képeket GT HD címen. Látom rajta a 2006-os dátumot. What is this?
  • boos
    Al! Mem igazán sikerül képet feltöltenem ide. A galériába már beraktam egy próbát, de ide azt írja, hogy túl nagy a méret. Valami képszerkesztővel kéne "butítanom" rajta? Vagy már eleve gyengébb képként tegyem fel?
    Ja, meg van a pendrive, sonyszar. Műxik.
    Meg a netem is genyózik, egy 430 kb-os cuccot volt pofája 20 percig leszedni. Szal nem tudom hol a bibi....
  • báttyó02
    köszönöm
  • Al Age
    Egy usb-s pendrive kell hozzá, és amikor a képet mented el ki kell választani, hogy ne a memóriakártyára mentsen, hanem a pendrive-ra.
  • báttyó02
    helló

az lenne a kérdésem hogy képet hogyan tudok lementeni és pc-re rátenni ps2-es játékból? (pl. gt4 :))
  • aszizoli
    Tudomásom szerint, ez a játék PS2 exkluziv, tehát csak erre a gépre adták ki.
  • maffioso
    pspre holtom megvenni?vagy vki csere?vagy eladná?
  • aszizoli
    Látom nem csak én öregszem.
    Lassan megnyithatnánk a 4 évesek klubját. Nálam is hasonló a helyzet. A köridő versenyhez szükséges, heti fél órát úgy kell kisírnom tölle.
    A GT, Burnout, TOCA, most pedig az F1'06 a favoritjai.
  • aszizoli
    Nincs mit.

Jól írtad.
  • Al Age
    Pofám leszakad.
    Mohus 10 évente max egyszer rak be Alfás képet és Te pont ilyenkor tévedsz ide és szólod le érte.
    (Egyébként Mohus a germán fostaligákat favorizálja, úgyhogy a pancser gépekkel kapcsolatban végülis igazad van)
  • mohus
    hehe

én már ezere éve nem GT4-eztem:) ez a kép is már jó régi:)

a kölköm (4 éves) viszont nagyon kajolja, a gt-t is meg a burnoutot is...ja igen és most itt van a flatout2....úgy kell majd lenevelni a gémezésről...hogy lesz belőle így kecskepásztor??? de olyan ari, amikor tudja hogy nem játszhat tovább szépen kikapcsolja...magától (perfect)

a flatout2 nekem is bejövős...
    tegnap neten PC-vel...volt osztás...nagyon jó Burnout klón....
    flatout2 WMV 10MB
  • CHEAPBOY
    még mindig pancser gepekkel nyomod pancser temppoban?:PP

• JGTC
    van olyan erről biztosíthatlak, igaz csak 1000FT volt az új ára (nem is csodálkoztam)
  • JGTC
    jó lett ez a kép nagyon nekem is van egy fekete ültetett 166om ha lesz pendriveom akkor megleshetitek kicsit zorkó sztem
  • boos
    Mohus:
    Nem gondolom, hogy tudták volna. Azt sem, hogy tudniuk kellett volna. Titeket kérdeztelek. Biztosan azért mert én nem értek hozzá és az anyukám sem tudta a választ. Megkérdeztem az aranyhalat is de az meg csak tátogott. De azért köszi.#6229

Legyen már nyár: igazad van #6233

aszizoli: köszi! (remélem jól írtam a neved) ha nem akkor bocsi #6234
  • mohus
    és a kerék is vagy 21+ collos lett:)
  • Sland
    jó a felni!!! (Y)
  • aszizoli
    Ma nagyon bindult az oldal.
    Pen ügyben, én még nem találkoztam olyan kütyüvel amit nem fogadott volna el a GT4. Nekem egy AQR 128Mb van. Persze lehet, hogy van forgalomban olyan is ami nem müködik vele.
  • Sland
    4 üzenet egymás után... egyben is elfért volna.
  • Norbi7
  • mohus
    rég volt...de aki nem látta:)
  • mohus
    adok alfát nagy papuccsal:)
  • mohus
    szerinted honnan tudta volna a polyphony előre??? hogy a toshiba 2 év műlva milyen pendriveot fog gyártani?

vedd meg a sonyszart....ezt írhatja csak rá a polyphony...

nekem sandisk van 512MB
  • boos
    Vegyük át ezt mégegyszer léccí!
    Vagy nem csak az angolt, de a magyart sem értem???
  • Sland
    n00b újreg!
  • boos
    Al! Nekem ehhez kellene egy "transzlétör"
  • boos
    Hozzám mindig kedvesebb vagy.....
  • boos
    Ezt jól ideleírtam ám..
  • boos
    Ém pl rükiben is lenyomom.
    Meg a gt-ben nem sok a lambó
  • Super DANTE
    Ha dobsz egy mail címet, akkor elküldöm akár 2000x...sok felbontásban is.
  • JohnnySmith
    Ez kéne nekem 1024be!!
  • Super DANTE
  • Super DANTE
  • Super DANTE
    Remélem, most sikerül, íme:
  • Al Age
    Bal oldalt felül a fórum-ra kattintva bejön a fórum főoldala, bal oldalt lesz egy fórum menü, ahol van egy saját galériám menüpont. Azon belül ha jól emlékszem 2 mega tárhelye van a fórumozóknak (VIP-nek több).
  • PlayStation2
    Az utolsó driving missiont (Mercedes SLR) ki mennyi idő alatt teljesítette?
  • Super DANTE
    A képeket hogyan kell feltölteni, úgylátom nem küldte el őket...
  • Super DANTE
    Íme két kép tőlem, az egyiken a kedvenc Audi modellem látható, a másikon pedig az egyik legszebb Alfa Romeo, remélem a köv részben benne lesz a Brera is.
  • Al Age
    Há' minimum!!! :DDD
  • JohnnySmith
    Igen valami ilyesmi.
    De az effekt kb úgy néz ki mint a Stargateben a féregjárat és a Star Warsban a hiperűrugrás keresztezve...