Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezek szerint a fizika még ps3-on is gyenge pontja marad az autós játékoknak. ;-)

mohus
"bizonyos szinten" arra utaltam:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BenedekFeco
Majd meglátjuk,de ennél az F1-nél már a kiadott videó alapján is bajok lesznek a fizikával...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mohus
oks
ezt elfogadom, akkor neked most FlatOut ugye...ami ott van a szeren

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
A visszajátszás és ez élõ játék között a grafikáben nincs különbség.
A visszajátszás alatt készített képen pontosan az van, amit a visszajátszásban látok.
Ellenben ami képeket te linkeltél azok nagyon ganaj, tvtunerrel készített képek amik sokkal gyengébbek a valóságnál.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

BenedekFeco
Ezt nézze meg az összes kétkedõ:
Gt vs Valóság
Majd ha mutattok PC-n ilyen hasonlóságot,akkor majd jöhettek fikázni.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mohus
ja és sakcok a sok dumcsi között elveszett a WRC 4 videó:)

még mindig szép egy 300Mhz es procitól nem?32+4 videórammal
LINK WRC4 mohus digit videó - 55MB WMV

Sland
THX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Én még keményen a GT3 miatt vettem. :) 2003nyarán láttam GT3mat (nem is láttam azelõtt semmilyen GT-t) Aztán azonnal megtetszett és még karácsonyra meg is leptem magam egy PS2vel :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Videó kártya video in csatijáról :) Vagy digi kártya.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland
videót hogy tudnék felvenni a játékból?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
én is csak a gt4 miatt

mohus
wow
3 ember csak gtért vett ps2-t 2006-ban...

minek ide nextgen?:)
én az online verziót szeretném már....

mohus
fizikában némiképp igazat adok neked:

az ütközések nem a legjobbak és persze nem is törik, az autók nem borulnak fel
ez a játék nem a zúzásról szól, ahhoz gyenge a gép szerintem...arra is gyenge már , hogy egy féknyom ottmaradhasson az aszfalton

ha normálisan vezetsz, tehát falhozcsapódások nélkül, akkor teljesen korrekt az autók viselkedése mind betonon mind homokágyban stb...

ha nem vagy licensz-mániás, nem érdekelnek az eredeti szépen kidolgozott autók javaslom PC-re az LFS-t vagy az rFactort, persze PC-n a stabil 60frame/sec mozgásról is le kell mondani...

mohus
"röhelyes."

jaly!!!

Csiaki
Csak 1 fogyatékos van!!!!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

JGTC
Valaki <#banplz> teleszemeteli ezt a jó kis topikot

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Már bocs lányok, de itt ki beszél az NFS-rõl?? az a másik fele! Mert én egy szóval nemírtam róla!De nembaj sok a fogyatékos! ! :)))) PáPá!
Jagi
Ez nem a foskazal nídforszpíd, itt néha fékezni is kell és nem a susnyásnyba gyalogolni mert legyomnak mint a sz*rt...
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Az izlésficamon nem lehet segíteni.
hang látvány és nem utolsó sorban tartalmilag hazavág mindent.(replay van(!), photomod stb)...
Mardj inkább a Legonál meg a 3részemásrólnemszólcsakatuningmeganitroNFSnél... :P

cenobite
"...Én nemszeretem az autós játékokat..."

LOL! Akkor mi a faszért játszol velük? Ráadásul még beesel ide fikázni... Szánalmas. <#lama>

gamertag: kenobita

cenobite
Ennek a játéknak talán valóban az egyetlen negatívuma, hogy nem törnek az autók. Emellet van kismillió érv, hogy miért az egyik legjobb autós játék.
Viszont a többi autós cuccnak -tisztelet a kivételnek- esetleg az egyetlen "pozitív" tulajdonsága, hogy gyûrödnek/törnek az autók. Minden másban viszont hulladékhalmazok.

gamertag: kenobita

én is vettem ps2-t 2 hete, ez volt az elsõ game, tudtam hogy csak jó lehet, nem is csalódtam benne, nagyon topon van ez a játék.

Csiaki
Én is eddig nagy PC gamer voltam, de mostanában már nem igen játszottam. Ezért vettem PS-t GT4-el! Na az már úgy megy!

én sztem cool lett a játék :D nyomtam az 1,2-is ps1-en. akkoriban az volt a csúcs:) most meg a 4. a grafika...húúú azért a sony tudja h mit bír a ps:)
a pc-s haverjaimnak persze nem tetszik a játék mert h "nem törnek az autók" de sztem így jobb is.....

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Csiaki
Hát inkább:)

JohnnySmith
Hát vagy valami :))))
De most tényleg egy full realisztikusban mondjuk inkább hogy élõben :))) ez lenne a vége :)))))

Csiaki
New Life!<#wilting><#hamm><#vigyor4>

Sland
ezen én is röhögtem :d

szóljak PUNKER-nak?

Csiaki
De milyen csndben lett.

JGTC
áááá nem érdemes vele foglalkozni, biztos unatkozik, hogy ide írkál

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
"Egy full realisztikusban pedig minimum új karrier módot kellene kezdened. :D"

Ja reinkalnálodod kéne és minimum 20év múlva újra neki vághatna:))))

JohnnySmith
Egy ...... (nem minõsítem) gondolataitól aki ráadásúl még hülyeségeket is beszél?! <#ticking><#idiota><#zavart2><#sniffles>

JohnnySmith
"Toca 2 az egy elég jó játék volt!"

Sztem a GT4hez képest mond6nám hogy minden szinten...grafika,autó beállítása,hangolása gyengébb. Ebbõl látszik hogy mennyire nem vagy felkészült, inkább mondtad volna az rFactort vagy az LFS-t. Ezekre lehetett volna mondani hogy jobbak, mint szimulátorok. (másban ezek sem ütik a mércét)

"Az mégis röhelyes hogy 200al belemegyek a 90 fokos kanyarba és csak megpattan az autó azt megyek tovább se kipördülés se semmi csak kb elfordúl az autó egyx picit."

Tudod az a röhelyes hogy te 200al belmész egy kanyarba.... Mivel nem törik az autó a GT4ben (ezen ugye túl is libbentünk) mit kéne reagálnia az autónak????

A GT4 fizikájában a törést és max 1-2 bugot leszámítva semmi baj nincs. Csak annak van aki GTA,NFS,Driver szintû játékokon edzette magát... (Toca-t nem soroltam ide mert az azért picikét jobb)

mivan ideges vagy? :))) nézd a tükröt!
JGTC
helyes

JGTC
Belehetne mostmár ezt felyezni!!! Senki nem kiváncsi az ócsárló szövegedre, vagy az igénytelenségeidre (lásd pl: Toca 2)!!!!!!
Sosem értettem az ilyen arcokat mint Te, aki ide "jön" és lehord mindent, és erölteti az idióta érveit (Pl: pályaák kidolgozottsága)!!!
Ja és mondhatnál tényleg egy jobb játékot ha már úgy is ide írkálsz ( Toca nem szint)!!

Személyes véleményem: Hogy sz@rt sem értél el az egészben azért is nem tetszik!! Megesik nem nagy ügy!!

nem én hülyéztem hanem õ! olvassál mielõtt írsz! na mindegy én itt végeztem akármit írok ugyis nektek lesz igazatok én csak a véleményem írtam le, azthittem ezért van a topic de úgylátszik itt a negatív kritikát nemfogadják el az emberek.. na pá többet nem reagálok a rosszízû hozzászólásokra.
Ne hülyézzél senkit! A Toca és a GT4 pedig nem egy kategória. azért az sem túl realisztikus mikor 200-zal belemegyek a falba és meggyûrõdik a motorháztetõ.

nem azért mondom hogy szar fizikailag mert nemmegye. nemrég vettem a ps2õt és mivel ez a grandturismo egy hírhes játék ezért megvettem, és haverommal együtt néztük meg kipróbáltuk és szerintünk egy fos! Én nemszeretem az autós játékokat de ez nekem nagyon nemteszett pl a Toca 2 az egy elég jó játék volt!
Az mégis röhelyes hogy 200al belemegyek a 90 fokos kanyarba és csak megpattan az autó azt megyek tovább se kipördülés se semmi csak kb elfordúl az autó egyx picit. Alage a hülye pedig te vagy!
Csiaki
Tudod, az már neki nem megy...õõõ...Most Wanted...<#crazya><#vigyor2>

JohnnySmith
Könyörgöm mondj már példát!!!!
Mert ez így nagyon gyenge elõadás...

Sland
igaz!

DoNorBi
váltsál pc-re ott nincsennek ilyen szutykok<#mf1><#taps>

Haverok, Buli, Fight Club!

Al Age
Nehogy már komolyan vegyél egy flémszító kommentet. Aki azt mondja, hogy "de hogy mennyire szar lett fizikailag" az azért mondja, mert nem megy neki. :P

Még mindig él az alapszabály: ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és ott legyõznek a tapasztalatukkal.

Amíg csak ilyeneket böfög be, hogy mekkora szar ez a játék addig nem is beszélhetünk vitáról. Majd ha intelligens ember módjára kifejti, hogy mégis miért olyan szar, akkor kell válaszolni neki. Elvan a gyerek...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

nem tudom hány autóvan benne de lehet benne 5000 is ha a játék szar hogy kidolgozott e a pálya? nemtudom szerintem smemi extra ennél van jobb is
Sland
van még olyan játék amiben 750 autó van? és olyan amiben ennyire részeletesen kidolgozott pályák?

Az a baj ezzel a játékkal hogy szarúl lett megcsinálva. A grafika az még ok dehát maga a játék az nagyon gyenge, hogy a kocsik nemtörnek még azt is elnézem bár én az olyan autós játékokat sosem szerettem ahol nem törnek az autók, de hogy mennyire szar lett fizikailag is az már röhelyes.
Egy kérdés: a "fekete kocsikat" minden 694. és minden 700. nap között adja be vagy csak a 694. és a 700.-ig nap között adja be???
Skyline fanoknak . katt

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

JGTC
az a váz teljes átalakítása, és merevebbé tétele ha jó tudom