8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6291 Igen.
De ez már nagyon kilett vesézve a Tokyo Drift topikban. -
#6290 az a nissan ugye silvia volt? -
t256 #6289 És azt ugye vágod, hogy a Mustangba belerakták a lezúzott Nissan motorját ? :D:D -
#6288 Dehogy! Poénnak vettem, nem kiszúrásnak!
Most néztük meg a Tokyoi hajsza vagy mittomén című filmet. Ott nyomják rendesen, de azért a japcsi gépekhez képest a MUSTANG király!
Bocs az ellentábortól! -
#6287 JGTC leírta a lényeget.
Minden autóba külön meg kell venned a nitro rendszert. Ha például egy Corvette-re akarod megvenni, akkor el kell menned az amcsi gyártók oldalára, azon belül a Chevy-hez és ott lesz -a max 4 választható menüpont egyike,- a tuning.
A kocsi beállításait versenyek előtt éred el, a kis szerszámos dobozra lépve, vagy pedig az otthon menüben startot nyomva az épp aktuális kocsit állogathatod. Itt lehet ki- és bepakolni egyes tuningelemeket, valamint jónéhány dolgot itt lehet finomhangolni. Tuning leírás #6266-ban linkelve. -
#6286 motortuningnál jobboldalt az első -
#6285 azt hoygy érted hogy amikor csak akarod?bocsi mert még láma vagyok alig játszottam a gémmel.Elmaygaráznád nekem pontosan hol kell megvenni? -
Norbi7 #6284 Azzal az Opeles dologgal én is szórakoztam egy kicsit, lökdösődtem rendesen hogy nyerjek. -
#6283 Ne haragudj a japcsi oldalért, de a képek, amit kérdeztél, azok is onnan vannak.
Egyébként én sem ismerem a japán írásjeleket, de egy kis kattintgatással, és türelemmel, igazi gyöngyszemeket lehet találni Ázsiában ( nem csak GT ügyben).
Még egyszer kérlek, ne haragudj, nem kiszúrás képpen raktam be.
-
#6282 Amikor csak akarod. -
#6281 oké és mikor lehet megvenni? -
#6280 Tyűű de sz@rat mentem :( -
ballor #6279 itt -
#6278 Az uccsó verseny eredményeit hol tudom megnézni a http://gt4.ballor.hu/
-n? -
#6277 Erről bővebben a gt4.ballor.hu oldalon, a köridő verseny topikban egyelőre. -
#6276 thx! -
#6275 még 1! Mikor várható a köv bajnokság, és miféle lészen az? -
#6274 Na jó kb nekem is ennyi a ráfordítás.
Most próbálom világosítani a jogsikat. Már jóval több az ezüst, egy két arany is beugrott. Az elején majdnem csak bronz volt..
Meg az opel speedster bajnokságot szívom. Ezek mivel mennek? Az én gépem valami 350 lóerő a gép pedig a szívómotoros 150 lóerővel szorongat. Még így is 200 pontos futamok.:)
-
#6273 Így bizony, csak ha megveszed bele a nitrot akkor lesz.De nem olyan hatást fejt ki mint az NFS-sorozatba.Szal sokat ne várj tőle, turbóval többre mész... -
#6272 sztem -
#6271 mikortol +veszed -
#6270 Meglett a gém!!
A grafikája annyira jó hogy az X-Box360-as Test Drivéval vetexik.
Alapból naygaonsok autó van benne, szal nem fogok unatkozni.
Nitro-zni az R1el lehet?Melyik autóban van benne?Mikortól lesz nitró?:)
-
#6269 ismerős a dolog... -
#6268 Ugyan már, nekem is voltak szebb napjaim régebbi bajnokságokon, mostanában viszont nem érdekel annyira, hogy nagyon komolyan vegyem, afféle rendezőként viszont kötelességemnek érzem, hogy küldjek rá időt. Egy futamra heti egy alkalommal megyek 10-20 kört és így persze hogy nem tudom felvenni a versenyt olyan megszállottakkal, akik ennyi kör alatt csak a pályát mérik fel és több, mint 100 köröket mennek az eredmény tökéletesítése érdekében. :-) -
#6267 Ne szerénykedj. Jó az!
Örömmel olvasom kiváló eredményemet az izomautó bajnokságon.
Jó hogy nem indultak többen, mert így nem vagyok annyira lemaradva. -
#6266 Vegyél rá egy versenyváltót (full customize) mindenképpen, ha a pénzed engedi, akkor egy tripla tárcsás kuplungot is (meg ha engedi akkor már verseny lendkereket és karbon kardántengelyt is :))) - ezek úgy sem olyan drága holmik.
Aztán lehet játszani a váltóval, az lesz a probléma forrása.
Itt van a tuning leírásom. - Kicsit régi, kicsit hiányos, tervbe van véve egy sokkal jobb, bővebb elkészítése is, de egyelőre nincs időm rá. -
#6265 lenne egy kis problémám :P
még a játék elején vagyok,vettem egy evo1-est (erre volt csak keret)
folyamatosan tuningolom,most 360lovas....annyi lenne a gond,hogy egyenesbe állandóan legyorsulnak :O
nemtudom mit kéne fejleszteni rajta,mert már szinte minden motortuning bennevan...esetleg váltót kéne cserélni? vagy verseny abroncsot venni? vagy nitrót? :S ezek segíthetnek?
amugy itt a kép a járgányról,sajna csak mobillal tudtam lefényképezni :D
-
#6264 A japán leírás majdnem összes szürke betűjét el tudom olvasni. Sőt azokat még értem is.:)))))))))
Al! Tudtam, hogy Rád számíthatok. Egyébiránt csak a szolgáltatóm szöszmögött. Vagy mivel Sony cucchoz kellett a driver, biztos messziről jött. Hajóval..... -
#6263 nemtom miafaszbajod van az irásképemmel
haggyál a kibaszott hejesirási szabájaiddal
5ös vok nyelvtanbolc csk itt lusta vok hejesen irni -
#6262 odairtam h másfél honap addigra lesz bár én nyarat olvastam rá de felvilágositottak párnapja h még 50nap szal kb másfél honap -
#6261 1. Tudomásom szerint GT4 nincs PSPre.
2. Csak "összehozni" lehet benne, különböző beálításokkal.
3. Ezt tanulmányozd át ( ez csak tanács ) -
#6260 hi
láttam a drift videot és azt akarom kérdezni h a drift az külön szám benne vagy csak összelehet hozni?ha lenne psem tuti megvenném de igy várok még másfélhonapot és pspre veszem meg -
#6259 ahha,értem,köszi -
#6258 Azt nem, viszont első lépésként azt kell kiválasztani, hogy milyen típusú gumihoz veszed a felnit - hó/jég, murva/salak/stb(rali), utcai/sport, verseny. Ha jól emlékszem ez a sorrend és ebben a sorrendben nő a felnik mérete. -
#6257 helló,ma vettem meg a gt4et,és az lenne a kérdésem hogy felni választásnál azt nem lehet kiválasztani hogy hány colos legyen a felni mérete? -
#6256 Ez csak egy tech demo, ilyen nem lesz PS3-ra, hogy GT4 HD, vagy GT Vision, a következő GT az 5. sorszámot fogja viselni. -
#6255 Gran Turismo HDTV-re optimalizálva. PS3-ra akarják majd kiadni.
Ha érdekel néz körbe itt, esetleg japánul. -
#6254 Ide mindenképp csak max 800x600-as képet szúrj be, például az irfanview ingyenes képnézegető progival át tudod méretezni a képeket. A galériádban nyisd meg a már feltöltött képet, kattints rajta jobb egérgombbal, majd válaszd a kép címének másolása menüpontot. Utána írd be ide, hogy (img)(/img) csak a zárójelek helyett szögeletes zárójelet használj, vidd a kurzort a (img) és a (/img) közé és nyomj egy ctrl+v-t, ezzel bekerül ide az imént másolt képcím. Mehet gomb.
A nettel kapcsolatban Mohusnak is igaza lehet, de lehet, hogy csak a szolgáltatódnak volt egy rossz napja. -
#6253 "Szal nem tudom hol a bibi...."
a részletek a spyware adware nevű okosságokban vannak:) -
#6252 go to gt next forum:)