Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "Kedilekk"-et hol lehet megszerezni? Ha jól tudom nem lehet megvenni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Autókat, amit GT módban megveszel, megnyersz stb, az arcade módban is elérhetõ lesz, a pályákban nem vagyok biztos, pontosan hogyan nyílnak meg, de szerintem azok is hasonlóan, mint az autók, tehát ha mész egy pályán, ami alapból nincs meg arcade módban, akkor megnyílik ott is.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
1. lehet e arcade módban a garázsban lévõ autóimmal menni?
2. lehet e új autókat és pályákat elérni arcade módban? ha igen, hogy?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tourist Trophy: a videót megnézem délután, most már nem állok neki leszedni, de a játékról annyit, hogy szerintem baromi jó. Most lett meg, grafika ismerõs a GT4bõl, hangok terén szerintem jobb, zenék tekintetében pedig borzalmas. legalábbis az eddig hallot menü zenék nagyon gázra sikeredtek, aztán lehet, hogy a verseny és a visszajátszások alatt jó számok is vannak, de verseny alatt nálam nem szól zene, visszajátszást meg nem néztem eddig. :-)
a ps2bõl ennyire fussa:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert sztem az nem vmi élvezetes motorverseny.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#idiota>#idiota>ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nemsokára dobok pár képet...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
jó, tudom, hogy az mp3 lejátszók pendriveok is egyben, de valamit okoskodni akartam, olyan írhatnékom van jelenleg... :D:D
Amikor a képet csinálod, akkor nem memóriakártyára, hanem egyszerre a pendrive-ra kell menteni, nem pedig memóriakártyára menteni és utána átmásolni pendrive-ra.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Milyen USB kell, hogy rá tudd rakni a pendrive-ra?
Abból a kettõbõl az egyik, ami ott figyel a gép elején bal oldalt alul.
mindenesetre elég durván nyomja, erre mondják, h nem lehet elég korán elkezdeni
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Melyik pályákon és hol vannak útlevágások? Légyszi mondja meg valaki.
Képekkel illuszrálva nagyon jó lenne, de nem muszály avval. PLZ!
LINK

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mert olcsóbb 256mb -os pendrive
vagy beviszel egy autót a Photo Travel-be és azt örökíted meg álló helyzetben vmelyik helyszinen, vagy az általad elmentett versenyt betöltöd a Replay Theatre-be, a neked szinpatikus pillanatban megnyomod a select-et és mikor kész a fotó a starttal lemented, vigyázva, hogy a Destinationnál az USB Flash Memory legyen kiválasztva.
hogy a fenébe kell a gt4-bõl kilopni képeket valaki részletesen írja le
mekkora is a TV felbontása? mekkorák ezek a képek? (ja, a max képméret 1280x960 azt hiszem) nyilván nem ekkora a TV felbontása, és ezért pixelesebb lesz
szerintem nézd meg valahol a játékot egy jobb tévén, normális kábellel és úgy dönts! (én meg sem néztem annó, megvettem a gépet a GT4 miatt, és nem csalódtam; sokan mondanak rá rosszat: pixeles, nincs sebességérzet stb. Pixel lesz, sebességérzet is egy jó kocsival - nem a Lupoval :)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!
- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT
EGYBEN 27.000 FT
E-mail: [email protected]