8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • sanzik
    26K volt a kormány

De amugy jó nagy cumi,mert kellene épitenem valami cockpitet neki,hogy a tv elött is tudjam használni.
    Ugyhogy most csak pc-n nyomom vele,de itt nem gyenge.
    Ugye nekem van még1 kormányom és mind a kettőt rá tudom egyszerre csatlakoztatni a pc-re.
    Igy lesz 4 pedálom amit ugy configolok ahogy akarok. Magyarul van kuplung,fék,gáz és mellé a kormányon a botváltó.

Iszonyu nagy fless mondjuk egy Lamboval Nordschleife-n igy csapatni.
  • boos
    Akkor félrement! :DDD
    Mindenki nyaral egyébként? Pangás van.
    Kb mit kóstál mostanság egy DFP?
  • sanzik
    ez igaz,de ez nem az a topik...
  • boos
    Azért egyet tudok ami sok is.....
  • sanzik
    jah
    viszont mivel ez pc-vel is használható,igy simán megérte
    bár pc kormányom már volt...,de kormányból sosem elég...
  • JGTC
    olcsó megoldás volt...
  • sanzik
    ha valakit érdekel,megoldottam a problémámat:
    vettem ma egy DFP-t
  • JohnnySmith
    hmmm fő a magabiztosság...
  • Loco
    No offenz persze, ilyen posttal csak flémet lehet kelteni te ékszer, úgy születtél, hogy ufó vagy? Gyere öcsém LFS-ezni, szénné verlek a pályán :P
  • CHEAPBOY
    .... szippp... mért érzem még mindig azt hogy csigalassu emberek kommunikéje eme forumm?:PPPP (no offense bojjjz:D)
  • aszizoli
    Köszi, akkor nekem hálózatra megmarad PC.
  • mohus
    Igen működik...

az azonban igaz, hogy holland angol stb emberkékkel nyomtam és a ping 110-140 volt
    és erősen szaggatott

• Al Age
    Még régebben Mohus írt róla itt, neki működött, csak ha jól emlékszem szagatott a játék.
  • sanzik
    hát sajnos nekem nem jött össze...
    minden variációval probálkoztam a beállitásoknál,de nem lett eredménye
  • aszizoli
    Szerintetek ez müködik???
    Valaki próbálta már?
  • t256
    Az Optionsban van kormány beállítás. Ott sem lehet csinálni semmit ?
  • sanzik
    üdv!
    A GT3 teljesen jól müködik a pc-s logitech momo force kormányommal (a piros),de a GT4 valamiért nem akarja kezelni. Mikor elinditom a game-t, megtekergeti a kormányt jobbra balra mintha kalibrálná,de a játékban sehogy sem kar életre kelni.

GT3-ban volt olyan menüpont,hogy GT force kalibráció és ott be tudtam lőni,hogy jól müködjön,mert ezt a kormányt is lekezelte.
    Megvettem ma a GT4-et,reméltem,hogy ha az elöző résszel ment akkor ezzel is fog...
    ugy látszik tévedtem

Van valakinek ötlete,hogy életre lehet-e kelteni ezt a kormányt gt4 alatt vagy most vegyek egy DFP ezért ?
  • boos
    mindenkinek.
    Az Adrián ritkán rossz az idő!

Na szasztok.

Meghajtom a ménest.
  • aszizoli
    Húzz bele a barnulásba, jövő héten rossz időt jósolnak.
  • Al Age
    Persze, hogy tuningol. Egykét helyen legalábbis biztosan. :-)
  • maffioso
    hogy érted?intézzük el h ne gyere?:P
  • boos
    Al!
    Szted a gép tuningol? Pl a Pug. versenyeknél (206) fullra tuningolt autóval megyek, a másik u.o. gépi ellenfél mégis keményen szorongat. Azért levertem...
    B-spec Géza csak a 3. helyezett bírt lenni. Mondjuk 180 körüli pontokat kaptam.
    Ezt csak itt, és az opel speedster versenyeknél tapasztaltam. Ez a kettő eddig kimaradt. Biztosan a 7. érzékem nem mutatta az utat feléjük. Meg mindkét márkát nem annyira kedvelem.
    Na jó most egy pár napig nem zaklatlak az idióta kérdéseimmel, majd ha jó barnán visszatérek jövök megint! Ezt vehetitek fenyegetésnek!
  • Al Age
    Ha valakit esetleg érdekelne egy jó kis fotóverseny, az jöjjön a http://gt4.ballor.hu/ oldalra a részletekért. :-)
  • boos
    Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    Így jobb lesz.
  • DoNorBi
    Tegnap toltam a GT-t,de csak arcadeba tudtam mert a TT miatt már nincs meg a mentésem:( Amugy az arcade modba nem lehet előhozni semmit?Mert még anno a gt1-ben azt is +kellett csinálni a 100%-hoz ha jol emléxem...
    A menűbe szóló jazz zenék némelyike nagyon komoly,ki lehet az előadójuk?
  • DoNorBi
    zsír,csak nagyon rövid:( Én már rongyosra játszottam a gémet,szerintem mindenki tegyen vele egy probát,megéri!;)
  • mohus
    egy kis Flatout 2 mohus-digit trailer
    LETÖLTÉS INNEN 14MB-WMV
  • Al Age
    A digipadon a fel gombbal lehet ki/be kapcsolni a szellemautót.
    Ha tényleg vészhelyzet van (márpedig csak akkor nitorzok), akkor örülök, hogy megnyerem vele a versenyt. :DDD
  • boos
    Még1! Azt a qrva szellemautót nem lehet kikapcsolni? Engem felettébb zavar. Inkább körönként kilépek, mintsem nézegessem az 1-2 százados eltéréssel mellettem autózását.
    "Legerősebbre állítom és csak akkor használom, ha vészhelyzet van."
    Aztán elkezded a versenyt előről, és lenyomod nitro nélkül. UGYE?
  • Al Age
    Nálam ha egy autó full tuningot kap, akkor ez is része. Legerősebbre állítom és csak akkor használom, ha vészhelyzet van.
  • boos
    Az a gáz nálam, hogy ha már megvettem akkor ott a kísértés a használatra. Jobb meg sem venni. Vagy ha lehetőség se lenne rá.
  • Al Age
    Jól emlékszel, a 4-be került először nitro. Mondjuk pályaversenyről lévén szó, ez nekem sem tetszik.
  • boos
    Én a gt módból is kiszedném... A sajátomba meg tennék. Csak a dízellel nem kompatibilis.. Biztos a Bill Gates írta a szoftvert...A hardver meg lopott IBM.

A nitrot csak most rakták bele ugye? Mármint a GT4-be. Vagy csak én nem emléxem a régebbi verziókra?

Máté! Mineden autón mindent meg kell (lehet) venni. Nincs oan h eccer 5000cr, oszt jó mind a 700 autóra! Sót beállítani is külön kell (lehet) az autókat. Ez a nagyszerű. (autónként 3 féle beállítás azért adott) Szal, ha meguntad a nitrozás, akkor szentelj egy kis figyelmet a többi lehetőségnek a játékban. El leszel vele szerintem ideig-óráig.

• aszizoli
    Kösz. Megnyugogtam.
  • Al Age
    Arcade módban nincs nitro.
  • Prince of Máté
    És ha sinle raceben megye szóval nem Gran Turismo modban és a GT módban már megvettem a nittrót akkor single race módban bármely autóban benne lesz vaghy GT módban kell mindegyikbe belevenni?
  • JohnnySmith
    Csak a kasztni volt mustang :) A motor a váltó, felfüggesztés mind mind nissan(nismo) volt. De tény hogy szép volt a 67es Mustang :)
  • báttyó02
    áh basszus most jól megszopattam magam a mentéssel...
    egy oylan jó 40ezer pénztől estem el,mert véletlenül lementettem a játékot :@@
    hát még nagyonszokni kell a ps2-t....:)
  • boos
    Najó 1 oda!:))))
    Meg hát ahogy elnéztem az eredeti nem nagyon volt kéznél.... V8,V8.V8
  • maffioso
    nemjárok oda