Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sland
Jó képek.
A "Kedilekk"-et hol lehet megszerezni? Ha jól tudom nem lehet megvenni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sland
THX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

krx
Igen, a pályák úgy nyílnak meg, hogy ha mész egy olyan pályán ami nincs benne az Arcade módban, akkor miután kilépsz a térképre kiírja a game, hogy megn yitottál egy új páylát mondjuk a World Circuits-ben.

Sland
okés, köszi

Al Age
Arcade módban garázsban lévõ kocsikkal nem mehetsz.
Autókat, amit GT módban megveszel, megnyersz stb, az arcade módban is elérhetõ lesz, a pályákban nem vagyok biztos, pontosan hogyan nyílnak meg, de szerintem azok is hasonlóan, mint az autók, tehát ha mész egy pályán, ami alapból nincs meg arcade módban, akkor megnyílik ott is.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sland
két kérdésem lenne:

1. lehet e arcade módban a garázsban lévõ autóimmal menni?
2. lehet e új autókat és pályákat elérni arcade módban? ha igen, hogy?

Lammer
nalam sehol sem szol a zene <#hehe> ecceruen idegesit... pedig orrbaszajba zenet hallgatok, ha utazok, ha meloban vagyok, ha otthon(bongeszes kozben, csakugy natur stb... :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
JGTC, andrew-san: Köszi szépen! :-)

Tourist Trophy: a videót megnézem délután, most már nem állok neki leszedni, de a játékról annyit, hogy szerintem baromi jó. Most lett meg, grafika ismerõs a GT4bõl, hangok terén szerintem jobb, zenék tekintetében pedig borzalmas. legalábbis az eddig hallot menü zenék nagyon gázra sikeredtek, aztán lehet, hogy a verseny és a visszajátszások alatt jó számok is vannak, de verseny alatt nálam nem szól zene, visszajátszást meg nem néztem eddig. :-)

mohus
igaz

a ps2bõl ennyire fussa:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Afe
pazar, de igaz az, hogy max 4 moci lehet csak a versenyen?
mert sztem az nem vmi élvezetes motorverseny.

mohus
akik kicsit mociznának...
off
TT - Yamaha VMAX 05' - wmv video - 30MB
on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

andrew-san
<#wave> bódogot! <#wave>

JGTC
Haooy Birthday!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Köszike :-)

Lammer
BOLDOG SZULINAPOT!!!! <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csiaki
Várjuk...<#eljen>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

JGTC
nekem is volna ha pörögne a topik :)
nemsokára dobok pár képet...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

andrew-san
+ a sony mp3 lejátszókat, én legalábbis azzal tolom.
jó, tudom, hogy az mp3 lejátszók pendriveok is egyben, de valamit okoskodni akartam, olyan írhatnékom van jelenleg... :D:D

JGTC
Én szerintem minden 2.0-s pendriveot támogat

Al Age
A browserben nem is fogod látni.
Amikor a képet csinálod, akkor nem memóriakártyára, hanem egyszerre a pendrive-ra kell menteni, nem pedig memóriakártyára menteni és utána átmásolni pendrive-ra.

Csiaki
Nekem is ez van! Nem támogatja azt a pendriveot.Szerintem!

azt tudom de milyen számú az USB mert betettem oda a pendrive-ot és nem jelölte a Browswernél szal nem tudom

Al Age
Régebbi géped van.
Milyen USB kell, hogy rá tudd rakni a pendrive-ra?
Abból a kettõbõl az egyik, ami ott figyel a gép elején bal oldalt alul.

hellosztok megtudnátok mondani hogy hogyan tudtok feltenni képet? azt tudom hogy USB-n kell nekem a régebbi gépem van és arra milyen USB kell hogy rátudjam rakni a pendrivera? vagy ezt hogy csináljátok??

andrew-san
Ez mintha már 1x lett volna itt, és akkor megegyeztünk, hogy kamu az egész. Mi változott azóta? :D

JGTC
ezt haverral egyszer kiveséztük, h nem-e fake de sztem nem
mindenesetre elég durván nyomja, erre mondják, h nem lehet elég korán elkezdeni

JohnnySmith
Azt a kurva mindenit....baszki öregszünk de nagyon.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ez nagy volt!

Sland
Kiskölök
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Szaszura
ÚÚÚÚ vazze naon penge kis video bárcsak nekem is így menne a drift<#worship><#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Csiaki
Asszem a Deep Foresten van 1 de nem biztos!Így hirtelenbõl ez ugrott be.

Sland
tudtam hogy elbaszom. vaciláltam hogy j vagy ly. :)

mohus
muszáj!!!!

Sland
Csáó!
Melyik pályákon és hol vannak útlevágások? Légyszi mondja meg valaki.
Képekkel illuszrálva nagyon jó lenne, de nem muszály avval. PLZ!

mohus
Cseréltem a bannerben a DRIFT VIDEÓ linkjét...most már szabadon letölthetõ
LINK

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Hogy ne legyen pangás:-)

JGTC
nagy a csend :(

Al Age
Játékmentés csak memóriakártyára mehet, mint minden játéknál.

MaSzKa
de én nem csak képeket akarok hanem játékok mentését is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lehet mind a kettõre menteni képeket.

MaSzKa
és USB-re lehet menteni is? vagy csak memória kártyára?
mert olcsóbb 256mb -os pendrive

Al Age
Ismét bajnokság a szokásos helyen, tuning autókkal, gyertek versengeni, amíg nincs GT Online. :-)

Afe
nem egy nehéz dolog.
vagy beviszel egy autót a Photo Travel-be és azt örökíted meg álló helyzetben vmelyik helyszinen, vagy az általad elmentett versenyt betöltöd a Replay Theatre-be, a neked szinpatikus pillanatban megnyomod a select-et és mikor kész a fotó a starttal lemented, vigyázva, hogy a Destinationnál az USB Flash Memory legyen kiválasztva.

MaSzKa
van 1 usb-m
hogy a fenébe kell a gt4-bõl kilopni képeket valaki részletesen írja le

egy picit gondolkozz már ;)
mekkora is a TV felbontása? mekkorák ezek a képek? (ja, a max képméret 1280x960 azt hiszem) nyilván nem ekkora a TV felbontása, és ezért pixelesebb lesz

szerintem nézd meg valahol a játékot egy jobb tévén, normális kábellel és úgy dönts! (én meg sem néztem annó, megvettem a gépet a GT4 miatt, és nem csalódtam; sokan mondanak rá rosszat: pixeles, nincs sebességérzet stb. Pixel lesz, sebességérzet is egy jó kocsival - nem a Lupoval :)

Harly18
Nagyon kecsegtetõ maga a játék, de nem lehet igaz, hogy igy nézzen ki, mint itt a képek többségén. A TV-n nem nagyon szemcsés? Nekem nincsen PS2-m, de a játék miatt elgondolkodtam rajta. A grafikát mennyire adja vissza a tv?

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!

- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT

EGYBEN 27.000 FT

E-mail: [email protected]