Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A képeket készítésükkor pendrive-ra kell menteni.
A 2. rész legnagyobb ütõásza az épp szóban forgó versenykasztni szerintem. :-)
nagy hülyeség, hogy kihagyták, nem is értem. a GT1-et ugyanazzal a kocsival (Mitsubishi GTO) vittem végig. a végére már felmatricázott tuningverda volt..
Skylineokról van valami tapasztalatod? 😊
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Valaki végnyomta már a 24 órás versenyt a GT 4-ben?
Ja és hogy lehet az elkészített képeket pc-re átmásilni?
Szerintem pedig a 2. rész a legjobb.
Pedig mekkora királyság volt az utcai kocsikból igazi versenyautót csinálni!
hol lehet versenykasztnit venni? Skyline-hoz kéne, de sehol nem találom..
amúgy a Skylineok közül melyiket érdemes megvenni?😊 mármint a legújabb generáción belül.. ott is van egy csomó.. most így meg nem tudnám mondani, hogy milyenek, de se árban, se teljesítményben nincs túl nagy különbség. lehet, hogy van olyan amit esetleg jobban fel lehet tuningolni?
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
..de asszem nekem egy Corvette-re van szükségem.. 67-es Stingray..ahh <#wow1>#wow1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kérdés, miket nyertél meg, mennyi pénzed van, a versenynek van-e valamijen speciális igénye az autóval szemben, melyik autó irányítása áll jobban a kezedre, stb...
Szóval sok kocsival teljesíthetõk a pályák. Egyébként az én kedvenceim az öregek közül: Jaguár, AC, Shelby. Ja, és a kacsával is jól lehet szórakozni, ha csiga tempóban szeretnél versenyezni, ugyhogy próbálgas több kocsit és elöbb - utobb megtalálod a te kedvencedet is. Lehet hogy olyan járgány lesz, amivel az itt forumozók egy normális kört sem tudnának megtenni, de az is, hogy beletalálsz mindenki favorítjába. Ne add fel, ha belelendülsz, már "rosszabb" kocsival is verni fogod a mezönyt.<#nyes>#nyes>
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
1-way LSD:
Csak gyorsulás alatt mûködik, különbözik a gyári diffitõl, elsõ kerekes autókon szokták használni. nem lehet állítani rajta semmit, de elsõkerekes kocsikhoz jó választás lehet.
1,5-way LSD:
Lassítás alatt is mûködik, de kisebb fokban, mint gyorsításkor.
2-way LSD:
Lassításkor és gyorsításkor ugyanolyan mértékben zár.
Fully Customisable LSD:
Teljesen személyre szabható LSD, mindent a játékos állít be. (Initial Torque - alapból maximum mennyire zárjon, Accel - gyorsítás alatt mennyire zárjon, Decel - Lassítás alatt mennyire zárjon. Minél nagyobb az érték annál inkább zár és annál inkább stabilabb lesz a kocsi egyenesben és annál inkább kevésbé lesz stabil kanyarodáskor. Meg kell találni az arany középutat - minden kocsinál)
Váltó:
Close gearing: rövid áttételes váltó
Super-Close gearing: nagyon rövid váltó
Jobban fog gyorsulni a kocsi, de alacsonyabb lesz a végsebessége. Ezt a kettõt szinte csak akkor érdemes megvenni, ha a motorhoz még nem nyúltál, ugyanis ha azt is piszkáltad, akkor lehet, hogy az autód többet is menne, mint a váltó által megszabott maximum sebesség.
Fully Customiseable: teljesen beállítható váltó
Én kizárólag ezt szoktam megvenni, az egyes fokozatokat éppúgy be lehet állítani ezzel, mint a végáttételt, magyarán minden kocsival, minden futamra tökéletes váltóval mehetsz.
Még lenne pár kérdésem..
A tuningnál a motorokon belül van egy NOS nevû eszköz, 5000 pénzért. ez mit tud?
A váltóknál a Gearing nevû eszközbõl melyiket érdemes megvenni? (Close Gearing, Super-Close Gearing, Transmission/Fully Customisable)
Szintén a váltóknál van egy ilyen cucc, hogy LSD (1-way LSD, 1.5-way LSD, 2-way LSD, Variable LSD). Na errõl foggalmam sincs, hogy mi lehet..
Utolsó kérdésem az volna, hogy ti melyik tuning shop-ban tuningoltok.. a legtköbb kocsinak van saját (pl Nismo), de a térképen a Tuning Cars-ban is lehet tuningolni (pl Mines). Van valami különbség?
Bocsi a bénaságomért😊
2.: Visszaolvasva a blogomat én azt a sorozatot egy Nissan R89C-vel csináltam meg (ha a GT World Championship-rõl van szó).

más: Kinek van maxra nyomatott 156-osa?? Mert engem érdekelne 1normális beállítás hozzá, valami olyan ami jó jó kiíndulóalap volna. Mert ezzel valahogy nem boldogulok, és az a legrosszabb hogy érzem rajta h ogy bivaj lenne de nem tudom kihasználni.
egyébként nem rosszabb mint a 3, pont ugyanolyan, és ez zavar egy picit, hogy így negyedszerre már uncsi.
na de hagyjuk az én vívódásaimat. lenne egy "szakmai jellegû" kérdésem. a tuningon belül a váltóknál milyen alkatrészeket kell megvenni, hogy a kocsi jobban pörögjön? már úgyértem, hogy gyorsabban váltson.. a sok lóerõ önmagában még nem minden, a Cadillac cien váltója pl elég lassan kapcsol át egyik fokozatból a másikba, és emiatt sokszor lenyomnak az ellenfelek...
Haljak meg ha rájövök....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
amúgy most jöttem rá, hogy nekem abszolut nem jön be ez a játék. végigvittem én az elsõ 3 részt, de ez e 4. valahogy....hát nemtudom.. nemtudok egyrõl a kettõre jutni, számomra maguk a versenyek is idegesítõek (borzaztóan vannak megcsinálva az ütközések, ha valaminek nekimész bebuktad) ..szóval GT sux!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
zene nélkül nyomom, csak a kocsi hangja
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
De a tuti megoldás hogy a hifit otthon benyomod a zenéket meg a GTben lehalkítod😊)))
lehet valahogy saját zenéket felvinni a tracklistre? nekem az alap gt4 soundtrack nem jön be.. 😞
A garázsban felül van három legördülõ menü és alatta még kettõ. Az alsó kettõ közül valamelyikben válaszd ki az Aspiration-t és kiírja, hogy melyik motor hogy jut levegõhöz. Viszont elég sok szívómotoros kocsihoz lehet turbót venni és ettõl lehet, hogy még NA-t fog írni hozzájuk, mivel alapesetben az egy szívómotor. Ilyenkor a versenyre nem fog beengedni, de ha kiveszed belõle a turbót vagy a kompresszort és a versenynél nincs más megkötés akkor már be fog engedni.
Ha a GT mód menü Home menüjébe belépsz (nem a garázsba, csak az otthonba) és nyomsz egy startot, akkor tudod az aktuális autó beállításait elérni versenybe lépés nélkül.
Normál légköri nyomású, azaz szívómotor.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!