Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk például az élelsimítás hiánya mozgás közben nem hiszem hogy ennyire észrevehetõ, egy biztos, így képek alapján egyáltalán nem gyõzött meg a GT HD, persze majd ha valahol látom élõben, lehet, hogy másképp fogom gondolni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Amúgy: szerintem se egy nagy dolog, másrészrõl viszont nem láttam még futni a dolgot egy natív 1080as kijelzõn. Valszeg nem néz ki szarul.... 😄
Xbox360 is 720p-t szeret.
ugye a HD TV felbontása 1920x1080 (ezek a készülékek eléggé borsos áron vannak), mit kezd majd a HD Ready tévékkel (melyeknek a felbontása 1300 körül van, az 1920 helyett - term. a másik oldal is kisebb) a gép? nem fog látszani része a játéknak, vagy pedig trükközik? összenyomja? mert akkor a feliratok olvashatóságán lehet majd aggódni?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
pcs papírmásé graf...
felesleges a nagy felbontás, ha a textúrák mondjuk csak 4 színbõl állnak majd😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
vagyis a b-spec😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
azt viszont már most lehet tudni, hogy végre nem csak 6 autó lesz a pályán😊 egy fokkal közelebb a realitáshoz..már régóta ezt várom, hogy sok autó legyen a pályán. így nem kell mindig elsõnek lenni, a 4.-3. is jó helyezetnek számít majd...
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
http://jtuned.com/
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Rossis overall is van. 😊😊😊
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Viszont egy megoldás van: autót venni, mint írtam lehet probléma nélkül GT módban, valamint arcade módban autót váltani is. Ami autót megveszünk GT módban az elérhetõ lesz arcade-ban is. Maximum így lehet kipróbálgatni az autókat.
Ez a kép Photoshop, vagy netán a PS3-as, készülõ GT?
Amikor a fiamnak még nem volt külön memója, ha játszani akart a GT-vel, elindítottuk a játékot az én kártyámmal, lehúztam, hogy állásomat ne rontsa el, õ pedig simán vásárolt, eladott, versenyzett, és soha nem volt gondja az autókkal. Lehet, hogy ez is gépfüggõ???
petko000, ha nálad nem mûködne, akkor bocs.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Memkártya kihúzós dolog nem fog mûködni, igaz, hogy úgy meg tudod venni a kocsikat, de nem tudsz beülni, hogy kipróbáld.
A hozzászólások fejlécében van egy Galéria link, ott tudod adott felhasználó SG-re feltöltött képeit megnézni.
hol van a galériád?😊
Próbálgasd õket. Ha nincs elég pénzed mindre, vásárlás elött húzd le a memokártyát. Igaz hogy így többször kell újraindítani a gépet, meg a kártyát húzni-dugni, de elöbb-utobb végig tudod próbálni az összeset. Ha a végére értél, úgysem fogsz tudni különbséget tenni az elsõ és utolsó között.
Közben a gallériámba felraktam az én favorítomat. Ha érdekel nézd meg.
Nekem AQR pen-em van, és evvel sem problémázott a game.
Skyline??? Ha rám halgatsz, azt válaszd amelyik legjobban tetszik.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Egyébként MP3lejátszókat is támogatja
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
nekem régebbi fajta ps2 gépem van azon van usb port de a vékony verziókon is biztos van.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun