8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6412 gt4 Hd tenyleg fizetos lesz ha jol hallottam? -
#6411 Igen, az aktuális pálya/kocsi kombináció csak az adott futam időtartama alatt látszik, egyszerre a főoldalon. A lefutott versenyek eredményei pedig később a fenti menüben a verseny pontra kattintva lesznek elérhetők, a régebbi bajnokságok eredményei is megmaradnak ott. -
#6410 Neztem de hol lehet megtudni milyen palya es milyen verda?
Vagy majd csak hetfon? -
#6409 és még 1x. Valaki a #6387-re tudja a választ? -
#6408 Vártuk már... -
#6407 Az pedig ráadásul a GT HD Classic-ból van. :-) -
#6406 nem rossz az a kép sem ahol 9autó van a képen :) -
#6405 Egyébként pedig gyertek a szokásos helyre (http://gt4.ballor.hu/) köridő bajnokságra, hétfőn indul egy európai kisautós bajnokság európai pályákon. -
#6404 A képek között meg ott van a belseje is, úgyhogy bízom benne, hogy ezt már vehetjük ténynek. :-) -
Norbi7 #6403 Nem is kicsit mutatják benne! -
Norbi7 #6402 Akkor lesz a GT-ben Ferrari tényleg? -
ballor #6401 nem csúnya -
#6400 Plusz egykét kép. -
#6399 Videó, amiben van Ferrari!
Lassan jön be, de megéri megvárni. :-) -
#6398 Ferrari!
-
mohuska #6397 mintha azt montad volna.....mindegy -
#6396 Elneztem sorry! -
#6395 Ez gt 5-bol valo HD-be? -
#6394 GTHD Impreza mozgásban -
#6393 GT-ben sehol:)
photoshoppal PCn igen -
#6392 Privi ment! -
#6391 szevasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogyha kirakom a ps2őt monitorra tv tunerrel, mért lesz tiszta pixel az egész? mondjuk azt tudtam orvosolni valamilyen szinten, de a piros szín villódzik... Tudtok vmi tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
ha igen előre is köszi -
FoToS #6390 Tudom nekem van 1. max 10 órát volt használva be van dobozolva lassan 1 éve már. -
mohuska #6389 Andrissss bátyó...hol lehet Gtbe átméretezni a képet? -
#6388 Nemtud vki elado Logitech Force Pro kormanyt? -
#6387 Általában Te szoktál a leghamarabb válaszolni, segíteni. Abban előztek meg.
De megint egy kérdés. A prof csarnok, supercar festival versenyére a Cadillac Cien-nel nem enged be, ugyanakkor az ellenfelek között minden alkalommal van belőle. Az autó teljesen "szűz". Ugyanakkor vettem egy Callaway C12-őt, ami tuning volt megvettem, majd ezzel meg beenged a módosítás nélküli versenyekre.
Másnak is van ez a bug, vagy csak engem szívat a gép.
Mondjuk eleve elég baromság ez a módosításmentes okosság. A verseny logoján ott a Ford Gt. Engem azzal sem enged be. Baromi idegesítő ez az autókeresgetés így 300 kocsi között.
-
#6386 digitalizáláshoz:
www.adstech.com
KONKRÉT LINK
videóvágáshoz
SONY VEGAS 6.0
SONY VEGAS PRODUCTS -
#6385 Ha a PS2 és a PC összekötése érdekel, arra a célra megteszi egy VIVO-s VGA, vagy egy tv-tuner kártya. -
#6384 Szerintem meg nem, vagy ha mégis akkor nem tudom miben, mert a #6378-as és #6379-es hsz-nek semmi köze egymáshoz. :-\ -
t256 #6383 Engem viszont érdekelne hogyan tudsz ps2es videókat csinálni. Milyen kütyü kell hozzá ? -
#6382 "Jah Alfas klipp mikorra várható?"
a fiam állandóan burnoutozik...már nem férek a ps2mhöz:) -
#6381 Al! Szerintem megelőztek:))))))))) (#6378)
-
#6380 -
#6379 Egyébként igaza van...
Őszinte elismerésen a profi videóidhoz, de ha már házigazda vagy legalább nem kéne offolnod. -
#6378 a legegyszerübb ha benézel ide, és leírod miylen logót szeretnél :) -
#6377 Valaki elmeséli, hogy miként lehet a ninckemet olyan kis klafára "csinálni"?
Az értem, hogy egy maximált méretű képet beillesztek, de honnan legyen képem hozzá. Képtelenség.... -
#6376 -
#6375 Egyébként meg szeressük Mohus munkáit.
Jah Alfas klipp mikorra várható? -
#6374 az OFF nálad mit jelent? -
Ronin1350 #6373 Mi köze ennek a sza...nak a GT4 hez? jaaaa ebben is vannak autók