Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TTYYPPEERR
szupi sikerült akkor még rakok be párat <#vigyor2>

TTYYPPEERR

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

aszizoli
Ma 15.00 élõ közvetítés a Sport Klubon.
Részletes müsor itt.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

lehet

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

misirulez
Ezt a játkot lehet játszani 16:9(szélesvásznon) ?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Al Age
A helyi szolgáltatónk nem adja. Nálunk még csomagok sincsenek, amibõl választhatna az ember, hogy milyen adókra fizet elõ... van egy fix csomag fix árért és ennyi.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

hogy érted, hogy megszüntették a sportklubot? a port.hu-n fennvan.
én még nem hallottam róla, nem tudom, hogy nekünk van-e, majd megnézem.

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Al Age
Úgy értem persze Le Mans 24 órás.

Al Age
Ezt speciel évente egyszer, 24 órás futam csak egyszer van/év. :-)

Persze nálunk se SportKlub, se DSF nincs, úgyhogy az ilyen élményekbõl kimaradunk. SportKlubot is fociVB elõtt egy héttel szüntették meg, lett helyette Sport2, qva jó...

<#wow1>

A sportklub mikor közvetít ilyen versenyeket?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

mohus
nézzétek...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

megnézem, hogy nekünk van-e..

aszizoli
Egy külföldi TV csatorna.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

!!!
engem érdekel! hol láthatom, mi az a DSF?? <#lama><#banplz><#nevetes2>

JGTC
Achtung!! 😄

<#felkialtas>Ma startol a Nürburgringen a 24órás verseny 15órakor!!!!! Akit érdekel az megnézheti a DSF-en! Vannak jó autók tegnap néztem az edzést.<#felkialtas>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

megcsináltam a kilencvenes évek japán autóinak bajnokságát..😊 nagyon komoly feeling, olyan mintha a GT1-el játszanék feljavított grafikával.. <#taps>

JGTC
de komoly 😊 jó volna így nyomni csak ne lennének drágák az ehez szügséges cumók
zene is más volt

Al Age
Woodone Supra. Ez is JGTC versenygép.

jobb mint a Z? olyanom már van, vegyem meg mellé?😊

mi a bánat az a WOODONE?

tudom, hogy van, de most csak ilyen képet találtam. Z már megvan amúgy.

JohnnySmith
Nem egy mai hír de most akadtam rá (576.hu)
Nemrég megkezdõdött a Gran Turismo 4 Online bétatesztje, az IGN pedig be is számolt eddigi tapasztalatairól.
A legfontosabb: egyáltalán nem biztos a játék megjelenése, a Polyphony Digital - akárcsak a GT4 HD esetében - csupán a lehetõségeket próbálgatja, így egyelõre csak találgatni lehet, mikor és mely kiadásban kap majd helyet az online játékmód.
Nézzük mik közül választhatunk:

A Quick Race módban elõre meghatározott feltételek mellett kell versenyeznünk a gép által megadott autókkal, így talán itt a legkiegyenlítettebb a mezõny az összes választható módozat közül.

A Tuned Car Race hasonló az elõzõhöz, de ezt választva már saját négykerekûnkkel nevezhetünk, ellenben meg kell felelni bizonyos feltételeknek (teljesítmény, gumik, stb), különben nem szállhatunk be a versenybe.

A tesztelés alatt a Private Race menüpont volt a legnépszerûbb, itt külön szobákat nyithatunk (akár százan is "beférnek", és van lehetõség chatelésre is, akár headsettel), majd a feltételeket kedvünk szerint beállítva versenyeket is kezdeményezhetünk.

Végezetül a Time Attack: ahogyan a neve is mutatja, itt egyedül körözünk, és mások idõeredményeivel kell szembeszállnunk.
Maga a játék remekül fut, igaz - mint sok más stuff esetében - itt is elõfordul néha némi lag, ám a versenyek hangulatából mindez semmit sem vesz le - reménykedjünk, hogy az online játéklehetõség mihamarabb tiszteletét teszi valamelyik következõ részben, vagy akár egy külön játékként.
A lenti linkre kattintva pedig egy ingame videót is megtekinthettek:
GT4 online gameplay video

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
jól teszed ez a legjobb JGTC autó sztem na meg a WOODONE

JGTC
én azt hiszem h van benne mind2

Al Age
Motul Pitwork-bõl nem csak Z van a játékban? Skyline nem rémlik. :-|

ja amúgy venni akarok egy Nissan Motul Pitwork-t a komolyabb versenykre

szerintetek megéri a pénzét?

van pár verseny amiknél nem tudom milyen autóval kéne nyomulni.
konkrétan a japán versenyeken belül: vannak ilyen versenyek, hogy 70's, 80's, 90's. a 70's-hez vettem egy Datsun Z-t, de az csak a második helyre elég. a többinél sem tudom, hogy milyen autót kéne vennem.

a 70's-hez valószínûleg a régi Skyline lenne jó, de az 400ezer CR. <#merges2>

help!!

JGTC
én megcsináltam <#vigyor5> meg még jópáran rajtam kívül

boos
Nekem a lökdösõdés nem jött be. Általában én szívom meg. Vagy a nevetõ többiek. Azért a gép itt csal egy kicsit.😊
Kivétel ha kanyar elõtt féknek használom az elõttem lévõt. Az tetszik azért.

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

boos
Közben sikerült.
Beraktam a gépnek a 24 órás Nürnbringet (biztos rosszúl írtam😊 ) avval nyertem valami gépet, kb900 lóerõ és 550 kg. Evvel elég egyszerû 😊))
77%. Engem csak az zavar, hogy itt már csak tényleg komoly verdákkal lehet menni. Én pedig jobb szeretem a legalább utcán néha látható gépeket. Van egy fullra tuningolt 240 Volvom. Majd 300 paci, amit lehetett megvettem hozzá. Jobban esik azzal legyalázni a sportkocsikat😊
Kibróbáltam újra a GT3-mat. Hát....
Már nem sokat fogom nyomni..
Ott ki csinálja meg az 1000 km-es pályákat? Nem csoda, hogy csak 45%-nál tartok benne.
A gt4-ben a Suzuki High Pikes-t hol lehet megnyerni?

JGTC
lökdösõdni alakíta a sorrendet mögöttem tudod 😊

ügyeskedni? hogy?

JGTC
Én az ovált meg asszem a Hong Konng-it(ha van ilyen /rég játszottam már/) nem tudtam megnyerni... Többi sem volt sétagalopp, kelett néha ügyeskedni is 😊

én most 3. vagyok a vb-n. este lenyomom a párizsi futamot.. matematikailag még van esélyem elsõnek lenni. <#beka2>

boos
Második lettem azóta én is, de az elsõ azért rámvert 15-20 másodpercet😞((

boos
Na jó a gép nagyon béna, B-spec módban az ugyanolyan gépi ellenfélnél mindig gyengébb. Az ovál pályán minden körben sikerül a falhoz vernie magát. Ugyanott mind a 21 körben.Ez így azért bug. Százféle beállítással. Az ellen meg rámver 3 kört...
+ a 24 órás dolgokat kinek találták ki? Tényleg lenyomja valaki sk.? Ha meg a gép csinálja miért nem lehet 10 x-es gyorsítás.

én is ezzel szenvedek. a negyedik futamnál tartok, talán majd este folytatom..😊
azt nem tudom, hogy hogy nem boldogulsz az 1200 lóerõs Toyotával, én egy 900 lóerõs Nissannal bénázok, és legutóbb 2. lettem, a Tokyoi pályán pedig csak azért lettem 3. mert kipördültem az elsõ körben.
3. vagyok összesítettben. lesz ez még így sem <#idiota><#eplus2>

boos
Sziasztok! SSegítsetek!
A prof versenyek közül az uccsót nem sikerál megcsinálnom. Legjobb helyezés a bronz😞((
Egyébként 1200 valahány lóerõs toyota...
De próbáltam már a többi jobb gépet is.
B specben meg max. 5. lettem.
Nem bírok továbbmenni 74,5%-ról.
Ti mivel gyõztetek?
Elõre is kösz!

CHEAPBOY
ahogy hallottam GT4 online jon PS2re is, nemreg videot is lattam belole.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csiaki
Rendben.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

mohus
nincs fenn neten...de csak eg yökörködés volt😊 tesztelgetés

július 1-én költözöm....utána már ihletem is lesz videózni😊 az építkezés idegörlõ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csiaki
Nem!PS3!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Jagi
Jóóó! Benéztem...
cseppet fáradt vagyok, sry 😊
a HD az még PS2-re jön?

nem értem, mit nem értessz? <#wow3>
ezek a PS2-re megjelenõ GT3-ból az elsõ képek amiket közzétettek. ezzel csak azt akartam illusztrálni, hogy az elsõ képekbõl nem lehet mélyebb következtetéseket levonni.

Jagi
na jó, de milyen platformra, PSP, PS2 vagy már PS3?

JGTC
hú de vártem azt is emléxem <#vigyor>

odaírtam, hogy mi ez.

Jagi
mi lesz ez? És mire?
Természetesen a mai világban és a GT készítõit "ismerve" lehetetlen ez a grafika 😊
Ennél sokkal sokkal sokkal szebb lesz

mielõtt már most fikázni kezdenénk a GT HD-t, ne felejtsük el, hogy anno a GT3-ról ilyen képek jelentek meg: