8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6452 #6436
Plusz még a vastag ps2-höz kell egy network adapter.
Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)
Előtte meg kellene beszélni ki legyen a host, az én netem félek, hogy kevés lenne hozzá (128 kbit/s feltöltés). -
#6451 Nah haverom slimjen megy bassza meg!!
Mennyiert javithatjak ugyen meg es hova vigyem?
Vaci uton levo konzolshop jo? -
#6450 Nah szal úgy néz ki hogy hétvégén meglesz a kormányom is végre... :)
Akkor mi kell ehhez az online mókához?
Eredeti GT4 lemez - megvan
XLINK KAI progi gépre - meglesz
és még mi kéne hozzá? Valaki sorolja már el nekem köszi! -
#6449 Nalam ez csak pc-n megy ,valszeg usb bexart es vihetem szervizbe?! :( -
#6448 Nálam mikor elinditja a játékot, automatikussan bekalibrálja magát. (jobbra, majd balra eldordul) -
#6447 Lenne 1 kerdesem Logi DFP kormany radugtam ps2re de nem igazan akarja latni!
Mikor bemegyek optionsba steeringnel engedelyezem,hogy elso csatlakozonal kormany on aztan driving forcpe pro beallitasainal pl a kormanyzashoz hozza se enged nyulni jatekbe semmi se akar mukodni?!
En vagyok a lama? -
#6446 de
-az egyik játékos a host a többi a guest vagy valami ilyesmi
nem
GT4 HDD-s verzióval lefagy amikor lanozni akarsz
többiektől kérek türelmet míg újra kibogozom az XLINK KAI EVOLUTION szálakat a gépemen
XLINK KAI HOMEPAGE
innen mindenki letöltheti és telepítheti pcjére a segédprogramot -
#6445 Két kérdés:
- Ilyen játéknál nem az egyik játékos gépe a szerver?
- Vinyóról futó GT4-gyel nem megy? (LAN egyik havernál gond nélkül ment vele, de ha az eredeti lemezről kell futtatni az se baj, az is van.) -
t256 #6444 Köszi! -
ballor #6443 többféle lóerős kocsikkal, több pályán köröztesd a bácsit és nőni fog -
t256 #6442 Hali!
Egy gyors kérdésem lenne: Hogyan lehet növelni a B-SPEC skill-t ? Nekem megállt 4935-ön. Az Endurance versenyeket B-SPEC-ben csinálom, mégse növekszik a pontjaim száma. -
#6441 Igen, ahhoz kell egy network adapter is. -
#6440 Ez mind nekem is megvan!!
mohus: joyyal mar eredmenyes voltam remelem kormannyal is megy majd! :P -
#6439 Én megprobáltam megcsinálni, de valahogy nincs a ps2-ön olyan bementet ahova csatlakoztatni tudnám a netet;) Esetleg lehet azért, mert elsö szériás a gép?:S -
#6438 Mert jelentkező lennék... -
#6437 Ez nekem mind van, de hogyan kell összehozni?
-
#6436 ok
én kipróbálom, hogy megye e még e és vannak e szerverek....
aztán megpróbálok itt népet toborozni rája
ami bizti kell
PS2
PC
széles net
eredeti gém
router vagy még egy belső hálókártya a pcbe -
#6435 nem vágom ezt a számítógépes témát azért nem nyomjuk, elhiheted h nem azon múlik... :) Vagy megeröltetem magam annyira nem néz ki bonyolultnak ahogy olvastam az XLINK KAI leírását -
#6434 ha tökösök lennétek ma is nyomhatnánk a XLINK KAI szerveren GT4-gyel:))))
-
#6433 hát a driftből ki kell majd ábrándítsalak, mert nem eccerű:) -
#6432 MEgjott a Logi DFP-m whaa remelem isten lesz GT4 vele es a drift!! -
#6431 már látom hogy a nem túl távoli jövőben nyumatja mindenki a GT-t a SG Gran Turismo szerveren... :) na az már érdekes lesz :D -
#6430 hát ez nem újdonság 96-óta így van ez...
-
#6429 Azért a gépnek, biztosan van valami csalókódja, mert ha ő lök rajtad akkor repülsz, ha te lököd akkor villamost játszik.. -
#6428 sosem volt, egyetlen cheat ha annak lehet hívni egyáltalán hogy ha veszel valamit akkor cserélj olajat azonnal az olcsó és dob az autódon egy keveset kb mint egy chip -
#6427 Ilyet bazze,jatszd vegig hisz minden autoval isten a jatek!! -
#6426 Nincs GT-hez cheat.Kivéve ha van Action Replay Max cheatkártyád. -
#6425 Legfokepp a driftre megyek ra aztan majd kiprobalom pc-n is milyen 1-2 emlitesre melto jatekkal de legfokepp GT4 miatt varom!! MEg 1 het ahhhhhhhhhhhhhhh -
#6424 van a gamehez vmi összes kocsi feloldó cheat mert ha igen mondjátok már meg thx! -
#6423 Nyugodj meg, jó lesz. Én is azzal nyomom!Nagyon állat!!! -
#6422 MAr csak 1 het es vegre megjon Logi DFP kormanyom ,remelem uj szinfoltot visz GT4-be a kormany!! -
#6421 Csak képeket lehet menteni pendrivera.(amit a game photo módjában csinálsz) -
#6420 csátok most vettem meg a GT4-et és nics memcardom de van pendrivem és hogy bedugom de nem tom elmenteni arra hogy lehet elmenteni vki segitséf please!! -
#6419 majd nyomatok videókat róla....ingyen
én meg gémelek:))))
szerintem havertól át lehet majd húzni autót(warez)...max online nem engedi majd a dolgot járatni, mert ellenőrzni a szerver ,hgy neke dmilyen autóid lehetnek
és ha már 20an vagyunk 770 autóra kezdi megérni a dolog... -
#6418 Ha igaz amit Al írt akkor a "játék" maga biztos nem lesz több 5-7ezérnél drágább. Mert tulképp nem tudsz vele semmit csinálni.
Mondjuk nekem ezzel kapcsolatba fenntartásaim vannak mert nem hiszem hogy megveszek valamit amit még ki se tudok próbálni anélkül hogy megint költeni kelljen rá. Ergo kizárt hogy valami minimál autó meg pálya ne legyen rajta.
-
t256 #6417 Ez Magyarországon bukás lesz szerintem. Egyébként maga a játék lesz 15000 ft is. Többet fognak rajta a kereskedők.
Csak az igazán fanatikus réteg fogja megvenni, közülük is a pénzesek. -
#6416 Kikéne számolni hogy mondjuk egy autó plusz full tunningal mennyibe fájhat...
Mondjuk ha "kiegészítőkért" nem kell fizetni akkor talán érdekelne is...
De asszem én kihagyom így ebben a formában a classicot..... Egyébként nem rossz dolog mert ha belegondolok úgyse használnék és nem is érdeklne jópár autó, de ez így nem ok.
Picit így is zavart (anno, most 6ezer!) a 15ezer huf a GT4-ért. -
#6415 teszem hozzá hogy a kreditet vagy nemtommit paypalon meg mittoménhogy kell megvenni, ami azt vonja maga után, hogy a fiatalabb játékosok apuci kártyáját haszálNÁk adott esetben, akinek meg nincs webkártya számlája vagy hasonló, szintén meg van lőve. Tehát ha játszani is akarsz nem csak nézegetni csinátass kártyát + viseld a vele járó macerát:( -
#6414 Az árakról: szerintem az átlag számára elérhetetlenek lesznek. Az ügyeskedők meg jól járnak. Kár:(((
Egyébkén elég jól hangzik.:) -
#6413 GT hírcsokor - érdemes elolvasni.
Ha valaki nem tudna angolul, a lényeg magyarul (egy részét már eddig is tudtuk):
Két játékmód: Premium és Classic.
A Premium kvázi a következő GT rész offline demója, egy nextgen minőségű ízelítő abból, hogy mégis mi várható majd, alapból 30 kocsit és 2 pályát fog tartalmazni. A Classic pedig egy online játék, induláskor tartalom nélkül (!!!), a fejlesztők célja, hogy azt töltsd le, amit használni akarsz. A csapat 770 autót, 51 pályát és 4500 "kiegészítőt" szeretne bemutatni a Classichoz, plusz 30 extra autót és 1 pályát a Premiumhoz az induláskor, amelyeket az idő múlásával még több fog követni. A Classic autói 50-100 yenbe fognak kerülni (~90-180 HUF), a pályák pedig 200-500 yenbe (~360-910 HUF).
Az online verzióban be lehet majd állítani a versenyhez szükséges belépési feltételeket, bajnokságokat és közösségeket lehet majd lérehozni és versenyeket lehet szerevezni. Tényleg lesznek a játékban Ferrarik és kettő vezetési modell lesz, normál és profi.
A játékot nagyon olcsón szeretnék piacra dobni - konkrétan a lemez és a kézikönyv gyártási áráért.
A profi mód élethűbb vezetési élményt fog nyújtani, de valószínűleg erre majd várnunk kell és a fentebb írt 770 autó, 51 pálya stb számok is inkább megközelítő értékek. A mester továbbá reméli, hogy a GT HD-hez letöltött tartalmakat használni tudjuk majd a 2008-ban érkező PS3-exkluzív GT5-höz is.
A GT HD-ben lesz törés is, de nem azonnal. Az online lehetőségekkel élve Yamauchi azt mondta, hogy szeretné kicsiben kezdeni és fokozatosan, a játékosállomány növekedésével felépíteni a játékot. Ennek keretén belül várható 2007-ben a törésmodellezés és 2007 első felében komolyabb mesterséges intelligencia. Mindkettő frissítés letölthető lesz, de egyelőre nem tudni mennyiért.
Egy másik indok arra, hogy miért kell ennyit várnunk, az a fejlesztés bonyolultságában rejlik, mondta."Egy autó elkészítése a GT4 esetében kb 1 hónapot vett igénybe. Jelenleg pedig fél évet. Egy autó adatmennyisége kb 20szor akkora, mint a GT4ben."
A Polyphony Digital természetesen gondolkodik egy PS3-as GT és a PSP-s GT Mobile linkelésének lehetőségén, de egyelőre jegelik a témát, amíg nem végeznek a munkával PS3-on.
A Gran Turismo for Boys továbbra is fejlesztés alatt áll PS2-re.
Maga a játék szerintem még ha nagyon olcsón is akarják adni, kb 5000 Forint lesz itthon. Az összes autó és pálya ára pedig a két ártartomány átlagával számolva (tessék kapaszkodni):
autók: 770 db * 75 yen * 1,83 = 105682,5 Ft
pályák: 51 db * 350 yen * 1,83 = 32665,5 Ft
És akkor még nem számoltuk a 4500 "kiegészítőt"...
Ha ezt így ebben a formában tényleg véghez viszik, a játék szerintem bekerül a Guinness-rekordok könyvébe, mint a valaha volt legdrágább játék.