8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6532 ballor igazán remek munkát csinál...
tényleg a videóim is elérhetők a lapodról? -
#6531 2 milla még egy szaros projektor?:)nem verték át a haverod?:)
én 1 milla alatt látom már a legnagyobb plazma cuccokat is.... -
#6530 köszi. úgy lesz. -
#6529 remek gt-s weblap, köszi -
ballor #6528 itt is megnézheted: versenyeknél nyerhető kocsik -
#6527 oks, köszi, esetleg nem tudnád belinkelni az ehhez tartozó "cikket"? -
t256 #6526 A Ford GT Race Cart Én nyertem. Hogy hol arra már nem emlékszem, de meg tudod nézni pl. gamefaqs.com-on. van egy leírás, hogy melyik versenyen milyen autót nyerhetsz. -
t256 #6525 Az a 40ezres gumi Super Soft, ugye ? Ilyen gumit max. 3 körös versenyre használj. Nagyon jól tapad, viszont nagyon hamar elkopik. Hosszabb versenyekre Medium vagy Hard (vagy Super Hard) gumit használj. -
#6524 sztem jol van megcsinálva a kopás.
probáld ki hogy egyhelyben pörögsz, kézifékezel összevissza és nem kell egy kör sem.
egyébként szvsz a racing medium a leginkább használható gumma a rovid(2-5) körös versenyeken, soft az időmérőn.
a nitrozás még nagyon gyűri a gummát. -
#6523 Én a 40akárhány ezres gumitól többet vártam. Ha kicsit keményebben vezetem a 900akárhány kw-os nissanimat a 2 körös verseny 2. kör végére elkopik, mint disznó. Egyébként mintha úgy vettem volna észre, hogy a gumi kopása függ a körök számától. Ergó van az elöbbi esetem, de az 5 körösnél is a végére adja meg magát. -
#6522 Az biztosan egy dvd5-ös warez verzió. öööö én is csak az egyik haveromnál láttam! :) -
#6521 Nem tudom miért de nekem a menükben elmosódik a kép amikor léptetek a nyíllal... -
#6520 sajnos mivel nekem csak nemrég lett meg a gt4 ezért ebben igencsak előttem van bárki is.
egyikhavernál kaptam rá ukra nagyon amikor egy 2millás projektorral és két gt kormánnyal toltuk 2 éjjelen át az 1on1-et:)
majd ha sikerül összehoznom a kai-t akkor akár tolhatunk is majd egymás ellen:) -
#6519 :))))
hát erre se vegyél mérget...
valahol 38-40%ra van meg a gt4:)
az nem vitás hogy a replayokat én láttam a legtöbbször:)...lévén a videóhoz elengedetlen kellék az unalomig való nézegetés...a jó vágáshoz -
#6518 jónak tünik:)akkor mondok bárkiről véleményt, ha 1on1 ellen tolunk egyet ugyanolyan körülmények közt.
de félreértés ne essék ez nem kihívás és egyáltalán nem hencegés:)
valószínűleg sokkal többet játszottál már gtvel mint én, és biztosra veszem hogy sokkal precizebben is terelgeted a gépeket:) -
#6517 igen...
csak azt ne mond, hogy jól vezetek egy vágott anyag alapján:)
az pályafutásom egyik legjobb alkotása...a közönség szerint -
#6516 itt a bmw art filmecske.
-
#6515 amin a logom szerepel azon én vezetek:) amin nem azon nem én...
mi a video cime? -
#6514 ok, akkor valoszinű ez volt a probléma:)
sokat segítettél nagyon köszi.
egyébként a nickeddel fémjelzett videon Te vezetsz? -
#6513 ha a PS2 a routerbe be van tolva nem kell külön csatlakozni...a router /PC autómatikusan fogja ha valaki rá van kötve -
#6512 először mindig a playerek csatlakoznak...és utána a HOST ha jól emlékszem -
#6511 a nagyedik kép "successfully configured/connected" eléréséhez az is szükséges hogy a ps2-n "Waiting for Connection" képernyő legyen...vagyis legyen aktív a PS2 net módja -
#6510 köszi, majd megpróbálom. -
#6509 a negyedik képet úgy éred el hogy először nagyító....vagyis a harmadik kép
aztán katt arra kis mappaikonra a közlében a
ha a harmadik képet nézed a "switch to diagnostics mode" felirat alatt...
és akkro kiderül hogy látja e a PC-d ps2-det vagy sem -
#6508 a kai inditás és aréna keresés ok.de utána nemtudok csatlakozni.sehol egy connect gomb vagy bármi.pl azt a 4. képet nem tudom hogy érem el, gondolom ott lehet megtenni a dolgot.
illetve még az sem teljesen tiszta, hogy a ps-en csatlakozásra mikor kell kattintanom. -
#6507 XLINK KAI BEÁLLÍTASOK
PC-re telepítés bejelentkezés után...megkeressük a GT4 arénát ahol társakra lelhetünk
Ahhoz, hogy működjön két dolog kell: PC NETET LÁSSA : network reachable a KAI-ban és hogy a PS2-t a KAI lássa
A GT4 NETES beállításai képernyői a PlayStation 2-n
és lehet menni játszani
LAN beállítások az OPTIONS menüben a GT4hez...
host vagy player esetén más egy kicsit de azt fenn játék közben meg lehet beszélni a KAI chat felületén
a KAI-t a 30000 porton engedem ki be spec...routerem forward beállításai
na most kiderül hogy a "buta" konzolosok, meg tudják-e oldani ezt a sokak számára nem teljesen eccerű faladatot:) -
#6506 azaz.
a gt race cart még nem néztem meg lehet venni?egyik kedvenc gépem...
egyébként ez az xlink hogy müködik?feltettem, konfigoltam(nagyjából) de nem tudtam csatléakozni, illetve rájönni sem a használatra... -
t256 #6505 Nem a Chaparral-re gondolsz ? Én megvettem a 2D-t. az tényleg tud gyorsuli, viszont annyira nem jó kocsi. Én azt a versenyt Ford GT Race Car-al nyertem meg. -
#6504 Gyakorlás, gyakorlás, tuning tuning és még több tuning, ha másképp nem megy. :-)
Az a bizonyos kocsi meg valamelyik Chapparal lesz szerintem. -
#6503 Azt nem mondtam, hogy kivel.
Ma este jó lesz nekem is, 7 után mindenképpen.
XLink-ben felvettelek partnerek közé, majd ott megbeszéljük melyik pályákat, autókat válasszuk ki, valamint hogy ki legyen a host - xlinkes profilodban 512-es feltöltés szerepel, az már biztos jó lenne. Más probléma remélem nem fog adódni. -
#6502 "bár egyszer szeretném kipróbálni kettesben is"
ugye nem vagy szerelmes belém:) -
#6501 szombat este kéne megpróbálni ja:) -
#6500 próbáltam én is azzal, de egyszerüen esélyem sincs.
ez az egy gép ami bruttális, a többit rommá alázom.
holnap megnézem a nevét, de egyik alkalommal kiváncsiságból megnéztem hogy megy vele a gép. akkor láttam hogy 3.ba nem is teszi és 260 körül ment.a hajtükanyarokat, meg azokat amit max 100al veszek teljes leszoritoerőnél az lazán vette 170el...ugy felidegesitett mint az állat.
egyébként a többi amcsi kupa megvan. -
#6499 Azt a Camaro LM versenygéppel csináltam meg, amit a második amcsi sorozat, a Stars and Stripes teljesítésével lehet megnyerni. -
#6498 a legelső, ahol bajnokságként tolod végig. -
#6497 Kicsit pontosíthatnád, hogy melyik sorozatról van szó, amerikán belül ha jól rémlik 4 különböző van. -
#6496 nem probáltam még a dolgot, megnézem majd.
az amerika kupára valaki? -
#6495 Nem működött az XLink?
A játékban alapból csak LAN lehetőség van, online nincs, arra való az XLink, amit páran nemsokára ki fogunk próbálni remélem. :-) -
#6494 Sziasztok!
régóta tolom a gtvel, még az első rész idejéből ps1en.mindig is a best of szimulátor volt.nemrégen jutottam egy slimhez, és megvettem a gt4et is.egyik este próbáltam a netes gémet, de nem tudott csatlakozni. routerem van a netnél.
ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai kérem irjon egy privát üzit.
egyébként valószínű látogatója leszek a forumnak, normális hozzászólásokat találtam, nem a tipikus kis gyökerekét:))))
üdv mindenkinek!
jah:most épp egy Mercury Cougarral tolom, bruttális lett a gép.viszont az amcsi versenyek közt van valami olyan gép hogy hihetetlen.olyan mintha sugárhajtású lenne, 2.ban 260at megy és iszonyú a kanyarsebessége.elképzelésem sincs hogy mivel fogom legyűrni ha egy 670 lovas, jól irányítható géppel nyomába sem érek... -
#6493 Ez olyan kb mint hogy használtban veszel két ugyan olyan autót csak az egyik 1évvel fiatalabb akkor ha felnyomatod őket akkor egyik erősebb lesz. vannak ilyen furcsa dolgok