8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    ballor igazán remek munkát csinál...

tényleg a videóim is elérhetők a lapodról?
  • mohus
    2 milla még egy szaros projektor?:)nem verték át a haverod?:)

én 1 milla alatt látom már a legnagyobb plazma cuccokat is....
  • longdrink
    köszi. úgy lesz.
  • soma22
    remek gt-s weblap, köszi
  • ballor
    itt is megnézheted: versenyeknél nyerhető kocsik
  • soma22
    oks, köszi, esetleg nem tudnád belinkelni az ehhez tartozó "cikket"?
  • t256
    A Ford GT Race Cart Én nyertem. Hogy hol arra már nem emlékszem, de meg tudod nézni pl. gamefaqs.com-on. van egy leírás, hogy melyik versenyen milyen autót nyerhetsz.
  • t256
    Az a 40ezres gumi Super Soft, ugye ? Ilyen gumit max. 3 körös versenyre használj. Nagyon jól tapad, viszont nagyon hamar elkopik. Hosszabb versenyekre Medium vagy Hard (vagy Super Hard) gumit használj.
  • soma22
    sztem jol van megcsinálva a kopás.
    probáld ki hogy egyhelyben pörögsz, kézifékezel összevissza és nem kell egy kör sem.
    egyébként szvsz a racing medium a leginkább használható gumma a rovid(2-5) körös versenyeken, soft az időmérőn.
    a nitrozás még nagyon gyűri a gummát.
  • longdrink
    Én a 40akárhány ezres gumitól többet vártam. Ha kicsit keményebben vezetem a 900akárhány kw-os nissanimat a 2 körös verseny 2. kör végére elkopik, mint disznó. Egyébként mintha úgy vettem volna észre, hogy a gumi kopása függ a körök számától. Ergó van az elöbbi esetem, de az 5 körösnél is a végére adja meg magát.
  • longdrink
    Az biztosan egy dvd5-ös warez verzió. öööö én is csak az egyik haveromnál láttam! :)
  • Prince of Máté
    Nem tudom miért de nekem a menükben elmosódik a kép amikor léptetek a nyíllal...
  • soma22
    sajnos mivel nekem csak nemrég lett meg a gt4 ezért ebben igencsak előttem van bárki is.

egyikhavernál kaptam rá ukra nagyon amikor egy 2millás projektorral és két gt kormánnyal toltuk 2 éjjelen át az 1on1-et:)

majd ha sikerül összehoznom a kai-t akkor akár tolhatunk is majd egymás ellen:)
  • mohus
    :))))
    hát erre se vegyél mérget...
    valahol 38-40%ra van meg a gt4:)

az nem vitás hogy a replayokat én láttam a legtöbbször:)...lévén a videóhoz elengedetlen kellék az unalomig való nézegetés...a jó vágáshoz
  • soma22
    jónak tünik:)akkor mondok bárkiről véleményt, ha 1on1 ellen tolunk egyet ugyanolyan körülmények közt.
    de félreértés ne essék ez nem kihívás és egyáltalán nem hencegés:)
    valószínűleg sokkal többet játszottál már gtvel mint én, és biztosra veszem hogy sokkal precizebben is terelgeted a gépeket:)
  • mohus
    igen...
    csak azt ne mond, hogy jól vezetek egy vágott anyag alapján:)

az pályafutásom egyik legjobb alkotása...a közönség szerint
  • soma22
    itt a bmw art filmecske.
  • mohus
    amin a logom szerepel azon én vezetek:) amin nem azon nem én...

mi a video cime?
  • soma22
    ok, akkor valoszinű ez volt a probléma:)
    sokat segítettél nagyon köszi.

egyébként a nickeddel fémjelzett videon Te vezetsz?
  • mohus
    ha a PS2 a routerbe be van tolva nem kell külön csatlakozni...a router /PC autómatikusan fogja ha valaki rá van kötve
  • mohus
    először mindig a playerek csatlakoznak...és utána a HOST ha jól emlékszem
  • mohus
    a nagyedik kép "successfully configured/connected" eléréséhez az is szükséges hogy a ps2-n "Waiting for Connection" képernyő legyen...vagyis legyen aktív a PS2 net módja
  • soma22
    köszi, majd megpróbálom.
  • mohus
    a negyedik képet úgy éred el hogy először nagyító....vagyis a harmadik kép

aztán katt arra kis mappaikonra a közlében a
    ha a harmadik képet nézed a "switch to diagnostics mode" felirat alatt...
    és akkro kiderül hogy látja e a PC-d ps2-det vagy sem
  • soma22
    a kai inditás és aréna keresés ok.de utána nemtudok csatlakozni.sehol egy connect gomb vagy bármi.pl azt a 4. képet nem tudom hogy érem el, gondolom ott lehet megtenni a dolgot.
    illetve még az sem teljesen tiszta, hogy a ps-en csatlakozásra mikor kell kattintanom.
  • mohus
    XLINK KAI BEÁLLÍTASOK

PC-re telepítés bejelentkezés után...megkeressük a GT4 arénát ahol társakra lelhetünk

Ahhoz, hogy működjön két dolog kell: PC NETET LÁSSA : network reachable a KAI-ban és hogy a PS2-t a KAI lássa

A GT4 NETES beállításai képernyői a PlayStation 2-n

és lehet menni játszani

LAN beállítások az OPTIONS menüben a GT4hez...
    host vagy player esetén más egy kicsit de azt fenn játék közben meg lehet beszélni a KAI chat felületén

a KAI-t a 30000 porton engedem ki be spec...routerem forward beállításai

na most kiderül hogy a "buta" konzolosok, meg tudják-e oldani ezt a sokak számára nem teljesen eccerű faladatot:)
  • soma22
    azaz.
    a gt race cart még nem néztem meg lehet venni?egyik kedvenc gépem...

egyébként ez az xlink hogy müködik?feltettem, konfigoltam(nagyjából) de nem tudtam csatléakozni, illetve rájönni sem a használatra...
  • t256
    Nem a Chaparral-re gondolsz ? Én megvettem a 2D-t. az tényleg tud gyorsuli, viszont annyira nem jó kocsi. Én azt a versenyt Ford GT Race Car-al nyertem meg.
  • Al Age
    Gyakorlás, gyakorlás, tuning tuning és még több tuning, ha másképp nem megy. :-)
    Az a bizonyos kocsi meg valamelyik Chapparal lesz szerintem.
  • Al Age
    Azt nem mondtam, hogy kivel.
    Ma este jó lesz nekem is, 7 után mindenképpen.
    XLink-ben felvettelek partnerek közé, majd ott megbeszéljük melyik pályákat, autókat válasszuk ki, valamint hogy ki legyen a host - xlinkes profilodban 512-es feltöltés szerepel, az már biztos jó lenne. Más probléma remélem nem fog adódni.
  • mohus
    "bár egyszer szeretném kipróbálni kettesben is"

ugye nem vagy szerelmes belém:)
  • mohus
    szombat este kéne megpróbálni ja:)
  • soma22
    próbáltam én is azzal, de egyszerüen esélyem sincs.
    ez az egy gép ami bruttális, a többit rommá alázom.
    holnap megnézem a nevét, de egyik alkalommal kiváncsiságból megnéztem hogy megy vele a gép. akkor láttam hogy 3.ba nem is teszi és 260 körül ment.a hajtükanyarokat, meg azokat amit max 100al veszek teljes leszoritoerőnél az lazán vette 170el...ugy felidegesitett mint az állat.
    egyébként a többi amcsi kupa megvan.
  • Al Age
    Azt a Camaro LM versenygéppel csináltam meg, amit a második amcsi sorozat, a Stars and Stripes teljesítésével lehet megnyerni.
  • soma22
    a legelső, ahol bajnokságként tolod végig.
  • Al Age
    Kicsit pontosíthatnád, hogy melyik sorozatról van szó, amerikán belül ha jól rémlik 4 különböző van.
  • soma22
    nem probáltam még a dolgot, megnézem majd.
    az amerika kupára valaki?
  • Al Age
    Nem működött az XLink?

A játékban alapból csak LAN lehetőség van, online nincs, arra való az XLink, amit páran nemsokára ki fogunk próbálni remélem. :-)
  • soma22
    Sziasztok!
    régóta tolom a gtvel, még az első rész idejéből ps1en.mindig is a best of szimulátor volt.nemrégen jutottam egy slimhez, és megvettem a gt4et is.egyik este próbáltam a netes gémet, de nem tudott csatlakozni. routerem van a netnél.
    ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai kérem irjon egy privát üzit.
    egyébként valószínű látogatója leszek a forumnak, normális hozzászólásokat találtam, nem a tipikus kis gyökerekét:))))
    üdv mindenkinek!

jah:most épp egy Mercury Cougarral tolom, bruttális lett a gép.viszont az amcsi versenyek közt van valami olyan gép hogy hihetetlen.olyan mintha sugárhajtású lenne, 2.ban 260at megy és iszonyú a kanyarsebessége.elképzelésem sincs hogy mivel fogom legyűrni ha egy 670 lovas, jól irányítható géppel nyomába sem érek...
  • JGTC
    Ez olyan kb mint hogy használtban veszel két ugyan olyan autót csak az egyik 1évvel fiatalabb akkor ha felnyomatod őket akkor egyik erősebb lesz. vannak ilyen furcsa dolgok