Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Csak eddig inkább a bajorokra volt kihegyezve 😄DDD
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Formula One 2005?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- építkeztem
- a szingapúri utazásos home-dvd videót kell most megcsinálnom elsõ körben
- 4 éves fiam meg lenyúlta a ps2met képlink
- ma du a gépem winxpje azt mondta hogy örök resetre adja a fejét....majd 20-szor próbáltam elinditani mindenhogy, de a c: partíciót ismeretlenként kezelte és mindenáron formázni akarta😊
és a megoldás: szinte a hihetelennel egyenlõ....elõvettem a majd 10 éves 2,1 gigás vinyómat feltoltám rá az XPt ( a 80gigás a PS2ben van ull gémekkel)....majd elindítottam....aztán gép ujraindít és betölt eredeti vinyóról (160gb)...és mûkszik sértetlenül a winxp...aztán régi 2,1 gb vinyó lehúz és itt vok....ezt valaki meg tudja magyarázni?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Én csak sziplán béna vagyok és nincs elég kitartásom hozzá hogy végig játszam.
Kb 65%nál járhatok..
valahol 40%nál járok
na mind1, nem tetszik neki, akkor csak leírom: http://www.hsk-clan.extra.hu/GT3_01.avi
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ittvan a jó
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Megtaláltam azt az intro-t ami nekem van a GT3-ban, és ez nem a Moon Over the castle! itt www.hsk-clan.extra.hu/GT3_01.avi
Szal ez kellene nekem, ha vki tudja a címét, elõadõját!
A mit szeretnél a gt5-be címhez,(csak már nincs kedvem oda is regisztrálni)
Lehet, hogy megróvást kapok, de én el tudnék viselni egy tTrabit a játékban. Ezen a régión mégiscsak kultuszgép. Bocs.
Meg a láthatatlan falak! 😊)))))))))))
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Vannak autók amiket szeretek, és vannak felejtõsek. Nem érzem igazán nagynak a változtatásokat. A váltó áttételeinek kivételével. Meg persze a gumik.
Szóval soxor csak a mázli segít. Most nyomtam le az extrém versenyek közül a másodikat. Volt egy ford ami az utolsó körben állt ki kereket cserélni. A tíz versenybõl 5 alkalommal. Tényleg ennyire buta a gép. Monjuk én örultem mert így elõrébb jutottam😊 Azért megnyertem!😊))
Annak idején a GT1-et végigvittem, habár már ne emléxem rá.
Ha drifteltek milyen gumikat szoktatok feltenni es a rugokemenyseget elol atom kemenyre hatul pedig puhabbra allitjatok?
Még a GT1-gyel kezdtem és mióta van itthon netem gyakran nézegetek GT4-es leírásokat, fórumokat, sok helyen lehet találni hasznos infókat. :-)
A http://gt4.ballor.hu oldalon van egy tuning-leírásom, ha érdekel nézd meg, a megírása óta eltelt már egy kis idõ és ez alatt sok új infóra tettem szert, ezért a nyáron remélem lesz rá idõm és tudok csinálni egy új, bõvített-javított, egy szóval jobb verziót.
A Jay Leno kocsit Driving Mission-öknél nyerheted meg, a 11-tõl a 20-ik kell megcsinálnod õket és megkapod.
De jól gondolod, nem kanyarodik, fékezhetetlen stb.
Pedig annakidején...
Szerintem ezentúl rögtön téged kérdezlek!
Mintha nem ma kezdted volna.
"body rigidity refresher plan".
Ezek szerint ezt többször meg kell tenni? És mikor? Ha elérhetõvé válik az ikon?
Ja és a Leno féle Tank Car-t sehol nem találom, vagy csak felületes vagyok? Az nagyon kipróbálnám...
30 liter....
Ha az a "riszájkling" jelet megveszem hozzá akkor javulni fog? Vagy miért van ez egyáltalán? A többi gépnél nem tapasztaltam még, pedig van némelyikben több ezer km.
A missionokból már csak az kellene?
Ha a többi sikerült ez is menni fog.
Én most a special conditions utolsó rallyit szívom.(Hard) Ti azt mivel nyomtátok le?
Kéne az a Suzuki!😊))))
Csiaki: arcade módban gyakorolj sokat a Ringen és menni fog az a mission. 😉
Hát ez ien...
Nekem, mikor még ment a ps, megvolt már az összes mission, sõt, 2x is meg kellet, mert egyszer elromlott a mentésem, nem tom miéret, és újra...
Mostmeg fejhibás lett, szal, hmm...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Megnézném ps-en, csak sajna nem olvas semmit sem, pedíg az összes GT eredetiben van, szóval most nincs GT-zés 😞
Azért jó hogy belinkelted!
Mindig tanul az ember valamit...
Azt hiszem GTPlanet-rõl, vagy GameFAQs-ról van.
Gratula!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Vki meg tudná nekem írni a GT3 intro movie-ában hallható zene pontos címét?
szóval: <#nezze>#nezze>
Kingston 512 MB PenDrive, 6king512
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
akarok venni egy pendriveot.
http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=95864&CategoryID=2137&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DPrice%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX#6king512
szerintetek ez kompatibilis lesz a ps2-vel, gt4-el?
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Aztán jól feldühödtem..... Most csináltam meg a speciál jogsi utolsó pályáit, mind megvan(na jó csak bronz) és erre ad egy amcsi szekeret, érték 30e Cr.
Ezért küzdeni<#wilting>#wilting>
Pedig a Pug 205-össel megszenvedtem az utolsó elõtti havas pályán.
Azért király a game.
Még a végén befejezem. Utoljára a Gt1-et sikerült teljesen, de arra már alig emléxem.
Ja és a Nike féle autókkal mit lehet kezdeni? MÁr kettõt nyertem, két különbözõ helyen (ez biztosan bug) de csak a helyet foglalja a garázsban. Mint az a régi audi.
A suzuki Pikes Peakot hol lehet megnyerni? Meg az a Jay Leno féle Tank car is érdekes.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!