8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6572 az enyémben 130ezer:) -
#6571 Gondolom mindenkinek van kedvenc autója. Amelyiket jobban szereti a többinél, amire sokat költött. És amivel szeret csak úgy vezetni. 5 ruppóért kibérelni egy pályát és csak menni menni menni.
Na hát nekem is van egy ilyen autóm.
Na én mindig figyelem, hogy hány km-t tettem már bele.
Nektek mennyi van a kedvenc autótokban? (nekem mégcsak 1470 km) -
#6570 Egészen pontosan crosslink utp, ha a kettő hálókártyás megoldást szeretnéd használni. -
#6569 utp -
#6568 Mi a neve annak a kábelnek ami a ps és a pc közé kell? -
SomebodyEra #6567 köszi a tippet! Amúgy lapos gépem van,mármint az új(abb) -
#6566 nekem is már csak az online adapter hiányzik -
#6565 fejtéma
állítsd fel a gépet...
ha eddig állt fektesd le
így próbáld...
öcsémnek a 45 fok jön be néha:)
a masszív dupla reset és tálcabahúzás magától is segíthet...
ha absz nem...akkor szervíz -
#6564 össze fog ez jönni:)
ha jól számolom 4en már vagyunk is a hatból....az már izgi verseny tud lenni -
#6563 GRATULA:)
-
#6562 jha.
elvileg egy portugál srác arenajában benne vagyok csak bénázik a játékinditásban...kezdő ő is... -
#6561 Tehát a netkapcsolat is elérhető a kliensben és a ps2-t is felismerte és be is tudta konfigurálni? -
#6560 még nemtom hogy müködik e de elvileg ahogy leirta nekem mohus.elvileg minden ugy van ahogy ő irta, de nem volt kihez csatlakozni
-
#6559 Hogyan sikerült összehozni? :-) -
#6558 bázeeee.
na addig elmetem nürburgringezni egyet:)
-
#6557 Elment mindenki TV-zni.
Én itt lennék csak nincs kábelem amivel összedugjam a gépeket!:( -
#6556 valaki van akivel tudnám kai-t tesztelni?:D -
#6555 A budapest még csak okés, de a helynek (en) még utána kéne egy kicsit járni. De megpróbálok valami okosságot.
-
#6554 Én is lépek, elég volt ennyi mára.
Azt hiszem itt ért véget XLinkes pályafutásom, majd 3 óra szenvedés után kínlódjon tovább a f@sz0m - hogy finom legyek és nőies.
Viszont egy GT4 LAN-partit jó lenne összehozni valamikor, csak egy olyan budapesti fórumtárs kéne, aki tud erre a célra valami jó helyet találni. -
SomebodyEra #6553 Üdv.
Valaki segytsen nekem:(
Egyik pillanatról a másikra nem megy a PS2-m!Játszottam épp a GT-vel és valamiért újraindítottam,azóta nem akarja beolvasni a dvd-ket/cd-ket!Megya gép meg minden,látom az alap menüt is,de ha berakom a cd/dvd-t nem olvassa egyszerűen be.Mi lehet a baj? -
#6552 megy egy jó film a TV2n:)
elbúcsúzom...:))))
-
#6551 Nincsen...
Most találtam egy másik klienst aminél már bejött a config ablak is, most épp azzal próbálkozok. -
#6550 nekem routerem van, majd ha nem boldogulok otthon akkor jövök fárasztani. -
#6549 routered nincs?
az kicsit okosabb mint a második hálókártya:)sztem -
#6548 a francbaaa:)
kár
nekem ez hozta pedig meg a sikert
az hogy automatába raktam mindent -
#6547 Negatív, sajnos, így még a waiting for connections képig sem jut el, megáll a connecting...-nél.
Ettől függetlenül kicsit még próbálkozok, nagyon jó lenne kipróbálni. -
#6546 KAIon fennn vagyok europe szobában...GT4 -
#6545 majd max ha hazaértem:)de mindenképpen szólok:)
jó játékot:) -
#6544 szóljatok ha sikerült...addig GTR-ozom neten -
#6543 ok:DD -
#6542 rám hallgass:) -
#6541 az nem:)
az a szolgáltató itt ahol lakom:) -
#6540 A DHCP No-ra van állítva és IP-nek 192.168.0.10 van beállítva, netmasknak 255.255.255.0, a router pedig 0.0.0.0.
De most kipróbálom így is, de szerintem nem itt lesz a baj, mert a fórumon is azt írják, hogy adjuk meg mi az ip-t és tiltsuk le a dhcp-t.
De kívánom, hogy legyen igazad és csak ennyi legyen a gond! -
#6539 a rubicom mint név fontos? -
#6538 ez így van neked beállítva?
-
#6537 én még akkor addig sem jutottam el mint te...ha jutok valamire akkor irok, de emlékeim szerint nekem sem volt olyan beálluitos f@szságom -
#6536 Nekem crosslink van a pc és a ps2 között és sima patch kábel a másik hálókártya és az adsl modem között. Az XLink látta a netemet is, elérhető is volt számára, a PS2-t is látta, csak nem tudta konfigurálni, ergo az összekötésekkel és windowsos beállításokkal nincs gond szerintem, csak az a kai config beállítás hiányzik. -
#6535 tegnap ugyanezt játszottam. lehetséges még esetleg az hogy a lan kábel nem megfelelő(2 kötési modja van)ha jol tudom crosslink kell. -
#6534 Nah, oké, én másfél óra szórakozás után feladom.
Azt hittem, hogy a KaiConfig csak annyi, hogy bejön a kis pici képernyő, ahol írja, hogy épp mit csinál, de az xlink fórumot nézegetve láttam, hogy nem, utána be kéne jönnie egy beállító képernyőnek. Nos, ez nálam nem jön be.
Eltűnik a kis indítóképernyő, az egérkurzor pár másodpercig még háttérben dolgozós (pointer mellett kicsi homokóra) és ennyi.
A win-ben a folyamatok között bent marad a kaiconfig.exe, de a futó alkalmazások között nincs ott. A folyamatok közül pedig nem is tudom kiírtani. Ha elindítom újból, bekerül a folyamatok közé egy újabb kaiconfig.exe is és így tovább...
A netemet eléri a progi, a konzolt is látta, csak nem tudta konfigurálni, valószínűleg azért, mert ezen a képen a network card-nál no traffic állt és nem is volt zárolva, ha jól tudom ugyanis ezt kellene nekem beállítani a kaiconfig-ban először, ami ugyebár nem megy...
Szívás, pedig jó lett volna. -
#6533 egy nem hétköznapi cuccos volt, és nem saját csak kölcsönvette a cégtől:)))))