Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amugy jó nagy cumi,mert kellene épitenem valami cockpitet neki,hogy a tv elött is tudjam használni.
Ugyhogy most csak pc-n nyomom vele,de itt nem gyenge.
Ugye nekem van még1 kormányom és mind a kettõt rá tudom egyszerre csatlakoztatni a pc-re.
Igy lesz 4 pedálom amit ugy configolok ahogy akarok. Magyarul van kuplung,fék,gáz és mellé a kormányon a botváltó.
Iszonyu nagy fless mondjuk egy Lamboval Nordschleife-n igy csapatni. <#vigyor2>#vigyor2>
Mindenki nyaral egyébként? Pangás van.
Kb mit kóstál mostanság egy DFP?
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
viszont mivel ez pc-vel is használható,igy simán megérte
bár pc kormányom már volt...,de kormányból sosem elég... <#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
vettem ma egy DFP-t <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
az azonban igaz, hogy holland angol stb emberkékkel nyomtam és a ping 110-140 volt
és erõsen szaggatott
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
minden variációval probálkoztam a beállitásoknál,de nem lett eredménye
Valaki próbálta már?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
A GT3 teljesen jól müködik a pc-s logitech momo force kormányommal (a piros),de a GT4 valamiért nem akarja kezelni. Mikor elinditom a game-t, megtekergeti a kormányt jobbra balra mintha kalibrálná,de a játékban sehogy sem kar életre kelni.
GT3-ban volt olyan menüpont,hogy GT force kalibráció és ott be tudtam lõni,hogy jól müködjön,mert ezt a kormányt is lekezelte.
Megvettem ma a GT4-et,reméltem,hogy ha az elözõ résszel ment akkor ezzel is fog...
ugy látszik tévedtem <#shakehead>#shakehead>
Van valakinek ötlete,hogy életre lehet-e kelteni ezt a kormányt gt4 alatt vagy most vegyek egy DFP ezért ?
Az Adrián ritkán rossz az idõ!<#nyes>#nyes>
Na szasztok.
Meghajtom a ménest. <#circling>#circling>
Szted a gép tuningol? Pl a Pug. versenyeknél (206) fullra tuningolt autóval megyek, a másik u.o. gépi ellenfél mégis keményen szorongat. Azért levertem...
B-spec Géza csak a 3. helyezett bírt lenni. Mondjuk 180 körüli pontokat kaptam.
Ezt csak itt, és az opel speedster versenyeknél tapasztaltam. Ez a kettõ eddig kimaradt. Biztosan a 7. érzékem nem mutatta az utat feléjük. Meg mindkét márkát nem annyira kedvelem. <#levele>#levele>
Na jó most egy pár napig nem zaklatlak az idióta kérdéseimmel, majd ha jó barnán visszatérek jövök megint! Ezt vehetitek fenyegetésnek!<#boxer>#boxer>
Így jobb lesz.
<#worship>#worship>
A menûbe szóló jazz zenék némelyike nagyon komoly,ki lehet az elõadójuk?
Haverok, Buli, Fight Club!
Haverok, Buli, Fight Club!
LETÖLTÉS INNEN 14MB-WMV
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha tényleg vészhelyzet van (márpedig csak akkor nitorzok), akkor örülök, hogy megnyerem vele a versenyt. 😄DD
"Legerõsebbre állítom és csak akkor használom, ha vészhelyzet van."
Aztán elkezded a versenyt elõrõl, és lenyomod nitro nélkül. UGYE?<#taps>#taps>
A nitrot csak most rakták bele ugye? Mármint a GT4-be. Vagy csak én nem emléxem a régebbi verziókra?
Máté! Mineden autón mindent meg kell (lehet) venni. Nincs oan h eccer 5000cr, oszt jó mind a 700 autóra! Sót beállítani is külön kell (lehet) az autókat. Ez a nagyszerû. (autónként 3 féle beállítás azért adott) Szal, ha meguntad a nitrozás, akkor szentelj egy kis figyelmet a többi lehetõségnek a játékban. El leszel vele szerintem ideig-óráig.<#csodalk>#csodalk>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
egy oylan jó 40ezer pénztõl estem el,mert véletlenül lementettem a játékot :@@
hát még nagyonszokni kell a ps2-t....😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Meg hát ahogy elnéztem az eredeti nem nagyon volt kéznél.... V8,V8.V8
De ez már nagyon kilett vesézve a Tokyo Drift topikban.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Most néztük meg a Tokyoi hajsza vagy mittomén címû filmet. Ott nyomják rendesen, de azért a japcsi gépekhez képest a MUSTANG király!
Bocs az ellentábortól!<#guluszem1>#guluszem1>
Minden autóba külön meg kell venned a nitro rendszert. Ha például egy Corvette-re akarod megvenni, akkor el kell menned az amcsi gyártók oldalára, azon belül a Chevy-hez és ott lesz -a max 4 választható menüpont egyike,- a tuning.
A kocsi beállításait versenyek elõtt éred el, a kis szerszámos dobozra lépve, vagy pedig az otthon menüben startot nyomva az épp aktuális kocsit állogathatod. Itt lehet ki- és bepakolni egyes tuningelemeket, valamint jónéhány dolgot itt lehet finomhangolni. Tuning leírás #6266-ban linkelve.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Egyébként én sem ismerem a japán írásjeleket, de egy kis kattintgatással, és türelemmel, igazi gyöngyszemeket lehet találni Ázsiában ( nem csak GT ügyben).
Még egyszer kérlek, ne haragudj, nem kiszúrás képpen raktam be.