Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
26K volt a kormány

De amugy jó nagy cumi,mert kellene épitenem valami cockpitet neki,hogy a tv elött is tudjam használni.
Ugyhogy most csak pc-n nyomom vele,de itt nem gyenge.
Ugye nekem van még1 kormányom és mind a kettõt rá tudom egyszerre csatlakoztatni a pc-re.
Igy lesz 4 pedálom amit ugy configolok ahogy akarok. Magyarul van kuplung,fék,gáz és mellé a kormányon a botváltó.

Iszonyu nagy fless mondjuk egy Lamboval Nordschleife-n igy csapatni. <#vigyor2>
boos
Akkor félrement!<#duhos2> 😄DD
Mindenki nyaral egyébként? Pangás van.
Kb mit kóstál mostanság egy DFP?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

sanzik
ez igaz,de ez nem az a topik... <#vigyor3>
boos
Azért egyet tudok ami sok is.....

sanzik
jah
viszont mivel ez pc-vel is használható,igy simán megérte
bár pc kormányom már volt...,de kormányból sosem elég... <#idiota>
JGTC
olcsó megoldás volt...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

sanzik
ha valakit érdekel,megoldottam a problémámat:
vettem ma egy DFP-t <#eplus2><#nyes>
JohnnySmith
hmmm fõ a magabiztosság...<#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

No offenz persze, ilyen posttal csak flémet lehet kelteni te ékszer, úgy születtél, hogy ufó vagy? Gyere öcsém LFS-ezni, szénné verlek a pályán 😛
CHEAPBOY
.... szippp... mért érzem még mindig azt hogy csigalassu emberek kommunikéje eme forumm?😛PPP (no offense bojjjz😄)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aszizoli
Köszi, akkor nekem hálózatra megmarad PC.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

mohus
Igen mûködik...

az azonban igaz, hogy holland angol stb emberkékkel nyomtam és a ping 110-140 volt
és erõsen szaggatott

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Még régebben Mohus írt róla itt, neki mûködött, csak ha jól emlékszem szagatott a játék.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

sanzik
hát sajnos nekem nem jött össze...
minden variációval probálkoztam a beállitásoknál,de nem lett eredménye
aszizoli
Szerintetek ez müködik???
Valaki próbálta már?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Az Optionsban van kormány beállítás. Ott sem lehet csinálni semmit ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

sanzik
üdv!
A GT3 teljesen jól müködik a pc-s logitech momo force kormányommal (a piros),de a GT4 valamiért nem akarja kezelni. Mikor elinditom a game-t, megtekergeti a kormányt jobbra balra mintha kalibrálná,de a játékban sehogy sem kar életre kelni.

GT3-ban volt olyan menüpont,hogy GT force kalibráció és ott be tudtam lõni,hogy jól müködjön,mert ezt a kormányt is lekezelte.
Megvettem ma a GT4-et,reméltem,hogy ha az elözõ résszel ment akkor ezzel is fog...
ugy látszik tévedtem <#shakehead>

Van valakinek ötlete,hogy életre lehet-e kelteni ezt a kormányt gt4 alatt vagy most vegyek egy DFP ezért ?
boos
<#beka3>mindenkinek.
Az Adrián ritkán rossz az idõ!<#nyes>

Na szasztok.

Meghajtom a ménest. <#circling>

aszizoli
Húzz bele a barnulásba, jövõ héten rossz idõt jósolnak.

Al Age
Persze, hogy tuningol. Egykét helyen legalábbis biztosan. :-)

maffioso
hogy érted?intézzük el h ne gyere?😛

\"If in doubt, flat out!\"

boos
Al!
Szted a gép tuningol? Pl a Pug. versenyeknél (206) fullra tuningolt autóval megyek, a másik u.o. gépi ellenfél mégis keményen szorongat. Azért levertem...
B-spec Géza csak a 3. helyezett bírt lenni. Mondjuk 180 körüli pontokat kaptam.
Ezt csak itt, és az opel speedster versenyeknél tapasztaltam. Ez a kettõ eddig kimaradt. Biztosan a 7. érzékem nem mutatta az utat feléjük. Meg mindkét márkát nem annyira kedvelem. <#levele>
Na jó most egy pár napig nem zaklatlak az idióta kérdéseimmel, majd ha jó barnán visszatérek jövök megint! Ezt vehetitek fenyegetésnek!<#boxer>

Al Age
Ha valakit esetleg érdekelne egy jó kis fotóverseny, az jöjjön a http://gt4.ballor.hu/ oldalra a részletekért. :-)

boos
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Így jobb lesz.
<#worship>

DoNorBi
Tegnap toltam a GT-t,de csak arcadeba tudtam mert a TT miatt már nincs meg a mentésem😞 Amugy az arcade modba nem lehet elõhozni semmit?Mert még anno a gt1-ben azt is +kellett csinálni a 100%-hoz ha jol emléxem...
A menûbe szóló jazz zenék némelyike nagyon komoly,ki lehet az elõadójuk?

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
zsír,csak nagyon rövid😞 Én már rongyosra játszottam a gémet,szerintem mindenki tegyen vele egy probát,megéri!😉

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
egy kis Flatout 2 mohus-digit trailer
LETÖLTÉS INNEN 14MB-WMV

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
A digipadon a fel gombbal lehet ki/be kapcsolni a szellemautót.
Ha tényleg vészhelyzet van (márpedig csak akkor nitorzok), akkor örülök, hogy megnyerem vele a versenyt. 😄DD

boos
Még1! Azt a qrva szellemautót nem lehet kikapcsolni? Engem felettébb zavar. Inkább körönként kilépek, mintsem nézegessem az 1-2 százados eltéréssel mellettem autózását.
"Legerõsebbre állítom és csak akkor használom, ha vészhelyzet van."
Aztán elkezded a versenyt elõrõl, és lenyomod nitro nélkül. UGYE?<#taps>

Al Age
Nálam ha egy autó full tuningot kap, akkor ez is része. Legerõsebbre állítom és csak akkor használom, ha vészhelyzet van.

boos
Az a gáz nálam, hogy ha már megvettem akkor ott a kísértés a használatra. Jobb meg sem venni. Vagy ha lehetõség se lenne rá.

Al Age
Jól emlékszel, a 4-be került elõször nitro. Mondjuk pályaversenyrõl lévén szó, ez nekem sem tetszik.

boos
Én a gt módból is kiszedném... A sajátomba meg tennék. Csak a dízellel nem kompatibilis..<#mf1> Biztos a Bill Gates írta a szoftvert...A hardver meg lopott IBM.

A nitrot csak most rakták bele ugye? Mármint a GT4-be. Vagy csak én nem emléxem a régebbi verziókra?

Máté! Mineden autón mindent meg kell (lehet) venni. Nincs oan h eccer 5000cr, oszt jó mind a 700 autóra! Sót beállítani is külön kell (lehet) az autókat. Ez a nagyszerû. (autónként 3 féle beállítás azért adott) Szal, ha meguntad a nitrozás, akkor szentelj egy kis figyelmet a többi lehetõségnek a játékban. El leszel vele szerintem ideig-óráig.<#csodalk>

aszizoli
Kösz. Megnyugogtam.

Al Age
Arcade módban nincs nitro.

Prince of Máté
És ha sinle raceben megye szóval nem Gran Turismo modban és a GT módban már megvettem a nittrót akkor single race módban bármely autóban benne lesz vaghy GT módban kell mindegyikbe belevenni?

JohnnySmith
Csak a kasztni volt mustang 😊 A motor a váltó, felfüggesztés mind mind nissan(nismo) volt. De tény hogy szép volt a 67es Mustang 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

báttyó02
áh basszus most jól megszopattam magam a mentéssel...
egy oylan jó 40ezer pénztõl estem el,mert véletlenül lementettem a játékot :@@
hát még nagyonszokni kell a ps2-t....😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

boos
Najó 1 oda!😊)))
Meg hát ahogy elnéztem az eredeti nem nagyon volt kéznél.... V8,V8.V8

maffioso
nemjárok oda

JohnnySmith
Igen.
De ez már nagyon kilett vesézve a Tokyo Drift topikban.

maffioso
az a nissan ugye silvia volt?

És azt ugye vágod, hogy a Mustangba belerakták a lezúzott Nissan motorját ? 😄😄

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

boos
Dehogy! Poénnak vettem, nem kiszúrásnak!
Most néztük meg a Tokyoi hajsza vagy mittomén címû filmet. Ott nyomják rendesen, de azért a japcsi gépekhez képest a MUSTANG király!
Bocs az ellentábortól!<#guluszem1>

Al Age
JGTC leírta a lényeget.
Minden autóba külön meg kell venned a nitro rendszert. Ha például egy Corvette-re akarod megvenni, akkor el kell menned az amcsi gyártók oldalára, azon belül a Chevy-hez és ott lesz -a max 4 választható menüpont egyike,- a tuning.
A kocsi beállításait versenyek elõtt éred el, a kis szerszámos dobozra lépve, vagy pedig az otthon menüben startot nyomva az épp aktuális kocsit állogathatod. Itt lehet ki- és bepakolni egyes tuningelemeket, valamint jónéhány dolgot itt lehet finomhangolni. Tuning leírás #6266-ban linkelve.

JGTC
motortuningnál jobboldalt az elsõ

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Prince of Máté
azt hoygy érted hogy amikor csak akarod?bocsi mert még láma vagyok alig játszottam a gémmel.Elmaygaráznád nekem pontosan hol kell megvenni?

Azzal az Opeles dologgal én is szórakoztam egy kicsit, lökdösõdtem rendesen hogy nyerjek.

aszizoli
Ne haragudj a japcsi oldalért, de a képek, amit kérdeztél, azok is onnan vannak.
Egyébként én sem ismerem a japán írásjeleket, de egy kis kattintgatással, és türelemmel, igazi gyöngyszemeket lehet találni Ázsiában ( nem csak GT ügyben).
Még egyszer kérlek, ne haragudj, nem kiszúrás képpen raktam be.

Al Age
Amikor csak akarod.