8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
ballor #6734 ahan, most láttam
ahhoz kell kártya :) -
#6733 Errol mar miota tudunk es beszelunk?
Miert most linkelted be? :SSS -
#6732 Ha a Logitech a zsebembe nyomná az árát, esküszöm, hogy senkit nem beszélnék le többé, a Cordless Action controllerükröl. -
#6731 ára sem rossz
most vettem egy zsír driving force-t 8pénzért, kijönne a ebből a cuccból pár darab -
#6730 Új kormányka Logitechtől
G25 -
#6729 nincs avi mpg vagy ilyesmi replayekhez -
#6728 REPLAYT..te:) -
#6727 talán egy router megoldaná...:) -
ballor #6726 jpg lesz
de nem kell hozzá memkártya, mert lehet PEN-re is menteni -
#6725 sziasztok!
milyen formátumban menti el a replayt a játék? nekem nincsen memória kártyám és még kezdő vagyok ebben. -
#6724 xDDDDD pazze xDDDD ez kész ^^ -
#6723 Pedig próbáltam így is. Szerintem a második hálókártyával lesz nekem a gondom de nem tudom hogy mi lehet a megoldása!
Amúgy meg az XLinkben is ki kellene írnia hogy lát valami kártyát, mert nálad ki van írva. -
#6722 Nem, van PAL-os is.
Illetve Európában a boltokban csak PAL-os van. -
norbi09 #6721 Hell a gt4 is ntsc-s(mint a tourist trophy)? -
#6720 Fene tudja, lehet, külön a recésséget nem is figyeltem. :-) -
#6719 viszont kevésbé recések a gt3 autói... -
#6718 az a failed to configure....az baj....
rajtam az segített, ha minden beállítás a ps2ben automatikus volt...
-
#6717 Na pl. ezt sem tudtam!:) Köszi mindenkinek! -
#6716 A GT3-at viszont akkor mindenképp a 4 előtt szerezze be, mert meglepődtem rajta, hogy mekkora a grafikai különbség a kettő között.
Amikor meglett a GT4 ez fel sem tűnt, annyit éreztem, hogy valamivel szebb az új rész és kész. Ugyanakkor a nyáron egyszer beraktam a gépbe a 3-at és leesett az állam, hogy a 4 mennyivel szebb. -
#6715 Jobb a manuális tény, de ha valaki netán nem akar átállni rá, akkor ha automatával nyomva tartja a felváltás gombját, akkor amíg nyomja nem fog felváltani a gép és így jobban ki lehet húzatni automatával is. -
#6714 Na szóval!
-
#6713 Ezt, de utána 1 percel a gép írta ki hogy kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre.
-
#6712 ha a kérdó jel alatti kis mappaikonra rányomsz mit ír ki?
közben a ps2 WFC-n legyen -
#6711 én javaslom a GT3-at, mert abban driftelni könnyebb
és a GT Concept 2002-t amiben rengeteg egyedi autóka van -
t256 #6710 Szerintem válts manuális váltóra. Az autómata túl sokáig vár a következő fokozatba váltással, ezzel értékes másodperceket veszítesz. -
#6709 Nekem ugyan nem jött össze, de szerintem ezen a képen a network card mezőben azt a hálókártyát kéne jeleznie a gépnek, amelyikre a PS2-t kötötted. -
#6708 Én is gyári DualShock2-vel nyomom, de a gázt/féket a jobb oldali analogra állítom és a kormányzáshoz sem a digipadot használom, hanem a bal oldali analog kart. Persze a PS2-n az összes akciógomb analog, de a stick-ekkel jobban lehet adagolni. -
#6707 Van a GT4 Prologue, ez a GT4 demója, ezt már nem érdemes megvenned - ha egyáltalán még meg lehet. Kétoldalas dvd-s verzió nincsen egyikből sem, a GT4 kétrétegű dvd-n van, de ezt éppúgy viszi a PS2, mint bármilyen másik játékot.
Jó szimulátor például az Enthusia Professional Racing, szimulátor és arcade közti átmenet a TOCA Race Driver 3, arcade-nak meg ott van például a Burnout sorozat (legújabb része ha jól tudom a Revenge), vagy a FlatOut 2. -
norbi09 #6706 Hello mindenki. Most akarom a játékot megszerezni, de nem tudom melyik verzió melyik. Halottam már gt4 prolog-rol, 2oldalú dvd-s változatrol. Nekem az kellene amelyik "mindent tud", szóval érzitek...
Ja meg ajáln jatok már még Ps2-re nagyon jó autós játékokat. Köszi -
#6705 És egy kérdés: Most, hogy egy kis malőr miatt újrakezdtem a játékot egy kicsit több figyelmet fordítok a jogsikra és a DM-ekre. Sajnos van 1-2 amivel nem boldogulok. Controllerrel nyomom automata váltóval. Gondolom váltanom kéne manuálisra ugye? Egyszerűen 1-2 jogsinál olyan elérhetetlennek tűnik az arany. Pl a IA jogsi BMW z4? szlalom. Ti mivel és hogyan nyomjátok? A "való világban" volt már automatám, ott tényleg jóval szarabb, de itt a játékban is ilyen sokat számítana? Csak nekem baromi nehéz megszoknom a gombok nyomogatását. Talán kormánnyal? -
#6704 Az előzményeket nem láttam, csak a "versenyt". De így sem rossz!:)))
Azér még így sem tűnik rossz időnek!:))) -
#6703 Erre? -
#6702 Ez aranyos. Szegény műsorvezető. -
#6701 Nos, nem találom, de ha egyszer valahol ráakadok belinkelem. :-) -
#6700 A sztorihoz ismerni kell az előzményeket is, úgy lesz igazán pikáns. :-)
A Top Gear műsprvezetője egy dízel Jaguar X-Type-ot tesztelt a ringen és baromi büszke volt magára, hogy 10 perc alatt beért, erre mondta neki a nő, aki a Ring hivatalos tesztpilótája, hogy azt az időt egy kisbuszban megveri. Tény, nem sikerült neki, de kevesebb, mint 10 mp volt a diffi egy csúcs-Jaguar és egy kocka Ford Transit között. Egyébként ezt az időt ha jól emlékszem úgy érték el, hogy beküldtek a csaj elé egy verseny Viper-t szélárnyékot generálni. :-)
Meg is keresem a videókat, pillanat és belinkelem őket, ha megvannak. :-) -
#6699 Ma néztem egy műsort a BBC-n. Női sofőr A Nurbringen 10,08-at ment. Ford Transit géppel. Széria olajkályha. Mindent kiraktak belőle, még a csaj is vetkőzött egy kicsit:))
A réseket letekarták ragasztószallaggal. Így már godolom lekúszott 40cw alá a légellenállás. Nagyon zora volt!! -
#6698 Most meg a gép írja ki hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott... -
#6697 Al!
A kérdésem itt vagyok, a gt kiírja hogy waiting for connection.
Mit kell hogy kell? mert sztem ez így nem jó!
Nem látják 1mást!
-
#6696 thx -
ballor #6695 ha a drift érdekel, akkor a lapomon keresd Sliderman-t
ő nagyon érti a szakmát, még videókat is csinálgatott régebben
meg a kocsikat is úgy pakolja össze, hogy a drift menjen velük