8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • ballor
    ahan, most láttam
    ahhoz kell kártya :)
  • Ombika
    Errol mar miota tudunk es beszelunk?
    Miert most linkelted be? :SSS
  • aszizoli
    Ha a Logitech a zsebembe nyomná az árát, esküszöm, hogy senkit nem beszélnék le többé, a Cordless Action controllerükröl.
  • JGTC
    ára sem rossz

most vettem egy zsír driving force-t 8pénzért, kijönne a ebből a cuccból pár darab
  • mohus
    Új kormányka Logitechtől
    G25
  • mohus
    nincs avi mpg vagy ilyesmi replayekhez
  • mohus
    REPLAYT..te:)
  • mohus
    talán egy router megoldaná...:)
  • ballor
    jpg lesz
    de nem kell hozzá memkártya, mert lehet PEN-re is menteni
  • Willi Betz
    sziasztok!
    milyen formátumban menti el a replayt a játék? nekem nincsen memória kártyám és még kezdő vagyok ebben.
  • Jagi
    xDDDDD pazze xDDDD ez kész ^^
  • Csiaki
    Pedig próbáltam így is. Szerintem a második hálókártyával lesz nekem a gondom de nem tudom hogy mi lehet a megoldása!
    Amúgy meg az XLinkben is ki kellene írnia hogy lát valami kártyát, mert nálad ki van írva.
  • Al Age
    Nem, van PAL-os is.
    Illetve Európában a boltokban csak PAL-os van.
  • norbi09
    Hell a gt4 is ntsc-s(mint a tourist trophy)?
  • Al Age
    Fene tudja, lehet, külön a recésséget nem is figyeltem. :-)
  • mohus
    viszont kevésbé recések a gt3 autói...
  • mohus
    az a failed to configure....az baj....
    rajtam az segített, ha minden beállítás a ps2ben automatikus volt...
  • boos
    Na pl. ezt sem tudtam!:) Köszi mindenkinek!
  • Al Age
    A GT3-at viszont akkor mindenképp a 4 előtt szerezze be, mert meglepődtem rajta, hogy mekkora a grafikai különbség a kettő között.

Amikor meglett a GT4 ez fel sem tűnt, annyit éreztem, hogy valamivel szebb az új rész és kész. Ugyanakkor a nyáron egyszer beraktam a gépbe a 3-at és leesett az állam, hogy a 4 mennyivel szebb.
  • Al Age
    Jobb a manuális tény, de ha valaki netán nem akar átállni rá, akkor ha automatával nyomva tartja a felváltás gombját, akkor amíg nyomja nem fog felváltani a gép és így jobban ki lehet húzatni automatával is.
  • Csiaki
    Na szóval!
  • Csiaki
    Ezt, de utána 1 percel a gép írta ki hogy kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre.
  • mohus
    ha a kérdó jel alatti kis mappaikonra rányomsz mit ír ki?

közben a ps2 WFC-n legyen
  • mohus
    én javaslom a GT3-at, mert abban driftelni könnyebb
    és a GT Concept 2002-t amiben rengeteg egyedi autóka van
  • t256
    Szerintem válts manuális váltóra. Az autómata túl sokáig vár a következő fokozatba váltással, ezzel értékes másodperceket veszítesz.
  • Al Age
    Nekem ugyan nem jött össze, de szerintem ezen a képen a network card mezőben azt a hálókártyát kéne jeleznie a gépnek, amelyikre a PS2-t kötötted.
  • Al Age
    Én is gyári DualShock2-vel nyomom, de a gázt/féket a jobb oldali analogra állítom és a kormányzáshoz sem a digipadot használom, hanem a bal oldali analog kart. Persze a PS2-n az összes akciógomb analog, de a stick-ekkel jobban lehet adagolni.
  • Al Age
    Van a GT4 Prologue, ez a GT4 demója, ezt már nem érdemes megvenned - ha egyáltalán még meg lehet. Kétoldalas dvd-s verzió nincsen egyikből sem, a GT4 kétrétegű dvd-n van, de ezt éppúgy viszi a PS2, mint bármilyen másik játékot.
    Jó szimulátor például az Enthusia Professional Racing, szimulátor és arcade közti átmenet a TOCA Race Driver 3, arcade-nak meg ott van például a Burnout sorozat (legújabb része ha jól tudom a Revenge), vagy a FlatOut 2.
  • norbi09
    Hello mindenki. Most akarom a játékot megszerezni, de nem tudom melyik verzió melyik. Halottam már gt4 prolog-rol, 2oldalú dvd-s változatrol. Nekem az kellene amelyik "mindent tud", szóval érzitek...
    Ja meg ajáln jatok már még Ps2-re nagyon jó autós játékokat. Köszi
  • boos
    És egy kérdés: Most, hogy egy kis malőr miatt újrakezdtem a játékot egy kicsit több figyelmet fordítok a jogsikra és a DM-ekre. Sajnos van 1-2 amivel nem boldogulok. Controllerrel nyomom automata váltóval. Gondolom váltanom kéne manuálisra ugye? Egyszerűen 1-2 jogsinál olyan elérhetetlennek tűnik az arany. Pl a IA jogsi BMW z4? szlalom. Ti mivel és hogyan nyomjátok? A "való világban" volt már automatám, ott tényleg jóval szarabb, de itt a játékban is ilyen sokat számítana? Csak nekem baromi nehéz megszoknom a gombok nyomogatását. Talán kormánnyal?
  • boos
    Az előzményeket nem láttam, csak a "versenyt". De így sem rossz!:)))
    Azér még így sem tűnik rossz időnek!:)))
  • Csiaki
    Erre?
  • aszizoli
    Ez aranyos. Szegény műsorvezető.
  • Al Age
    Nos, nem találom, de ha egyszer valahol ráakadok belinkelem. :-)
  • Al Age
    A sztorihoz ismerni kell az előzményeket is, úgy lesz igazán pikáns. :-)
    A Top Gear műsprvezetője egy dízel Jaguar X-Type-ot tesztelt a ringen és baromi büszke volt magára, hogy 10 perc alatt beért, erre mondta neki a nő, aki a Ring hivatalos tesztpilótája, hogy azt az időt egy kisbuszban megveri. Tény, nem sikerült neki, de kevesebb, mint 10 mp volt a diffi egy csúcs-Jaguar és egy kocka Ford Transit között. Egyébként ezt az időt ha jól emlékszem úgy érték el, hogy beküldtek a csaj elé egy verseny Viper-t szélárnyékot generálni. :-)

Meg is keresem a videókat, pillanat és belinkelem őket, ha megvannak. :-)
  • boos
    Ma néztem egy műsort a BBC-n. Női sofőr A Nurbringen 10,08-at ment. Ford Transit géppel. Széria olajkályha. Mindent kiraktak belőle, még a csaj is vetkőzött egy kicsit:))
    A réseket letekarták ragasztószallaggal. Így már godolom lekúszott 40cw alá a légellenállás. Nagyon zora volt!!
  • Csiaki
    Most meg a gép írja ki hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott...
  • Csiaki
    Al!
    A kérdésem itt vagyok, a gt kiírja hogy waiting for connection.
    Mit kell hogy kell? mert sztem ez így nem jó!
    Nem látják 1mást!
  • mohus
    thx
  • ballor
    ha a drift érdekel, akkor a lapomon keresd Sliderman-t
    ő nagyon érti a szakmát, még videókat is csinálgatott régebben
    meg a kocsikat is úgy pakolja össze, hogy a drift menjen velük