8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    Az eurasia.nu címen találsz sok-sok ps2-re való progit, köztük egy olyat is, hogy uLaunchELF. Ez egy amolyan mindenes program ps2-re. Fájlkezelő, ftp szerver, vinyó kezelő stbstb...
  • Willi Betz
    És ilyen programot hol tudok találni vagy,hogy tudok a ps2 vinyójára rátenni dolgokat?
    köszönöm a segítségeket,elég sokat tudtam meg ez alatt a pár nap alatt.De szerintem még fogok kérdésekkel bombázni titeket.
  • Al Age
    A pendriveokkal és a ps2vel kapcsolatban.
    Ha a GT4ben, vagy a Tourist Trophyban fotózol, akkor ha úgy döntesz, hogy elmented a képet, akkor egy listát fog eléd dobni a játék, ahol ki tudod választani, hogy hova mentse (memóriakártyára, vagy pendrive-ra). Létezik egykét pendrive, ami nem kompatibilis a játékkal (vagy a ps2-vel?), ezeket nem fogja látni, ugyanakkor van néhány eszköz, mint mp3 lejátszók, fényképezők, vagy azt hiszem a PSP is, amelyek usb kábelét rádugva a ps2-re meghajtóként látja az eszközt, ezekre is lehet így menteni.

Ugyanakkor pendrive-ról adatot "behívni" nem tudsz sehogy. A pendrive-ra mentett képeket sem tudod megnézni a GT4-ben és pendrivera semmi mást nem tudsz menteni, például játékállást.
    Vannak progik, amelyek viszont kezelik az usb-t rendesen és azokon belül akár mentéseket is másolhatsz pendrive-ra (és persze vissza is), hogy helyet szabadíts fel a szerencsétlen 8 megás memkártyán. Én például a ps2-ben levő vinyó egyik partícióján tárolom az épp nem szükséges mentéseket.
  • aszizoli
    Ezeket a képeket két órája sk. csináltam.

A gt4 kezeli a pen-t, de csak a képek mentésére. Tudtommal, semmilyen adatot nem lehet a pen-röl a játékba bevinni.
  • Willi Betz
    egy kérdés: ha a gt4 kezeli a pen-t akkor hogy tudok behívni róla adatot a játékba?
  • Willi Betz
    ja és ezeket te csináltad vagy vhol fent vannak?
  • Willi Betz
    JÚÚÚÚJJ dejó köszönöm
    versenyautó formátum a legjobb
  • aszizoli
    Köszönöm.
  • aszizoli
    A kormány sokkal régebben megvan nekem is, és avval semmi bajom.
    PS2-n, PC-n egyaránt jól muzsikál.
  • aszizoli
    Igen, de a GT4 már egy olyan program ami kezeli. Az alap PS2-t, úgy értem, ha nem teszel be semilyen lemezt, csak a Pent nyomod rá. Bekapcsolod a gépet, és a browser nem fogja látni a Pent.
    Vannak progik, amik viszont rendelkeznek Pen felismerő képességel, és használják is azt. Pl: AR Max; GameShark; GT4; stb.
  • báttyó02
    jajj ez gyönyörü :)
  • aszizoli
    Erre az autóra gondoltál?

• mohus
    "Egyébként az alap PS2 nem kezeli a pent, csak különböző programok segítségével lehet müködésre bírni."

ezt kifejtenéd? a GT4ben pl simán kezeli a pent....
  • mohus
    a logitech kontrolleket nem is ajánlom...de kormányban nagyon jók
  • aszizoli
    Rosszul emlékeztél az oldal nevére. Itt a jó oldal.
  • maffioso
    pspre mikor jelenik megmár?
  • AlfaRomeo
    Hi!

meg tudjátok nekem mondani h honnan lehet letölteni a GT4 zenéjét?
    ugy emlékeztem h a garbadianhotel.comról, de nem akar bejönni ez az oldal...

előre is köszönöm a segítséget...
  • aszizoli
    Nem baj, majd elmulik ez az érzésed, és jöhet a többi 48 + az 50 revers.
  • Willi Betz
    lehetne egy olyan kérésem,hogy tesz fel vki arról a merciről pár képet?
  • Willi Betz
    az mondjuk hozzá tartozik,hogy eddig arcade modban nagyonjól elvoltam a teszt pályával arra az ovalra gondolok.és nem is nagyon szeretnék má pályán menni ja meg még a nürburgring és kifújt.
  • Al Age
    "typ a, typ b" magyarra fordítva: a típus, b típus... :-)
    Legközelebb rendesen írd le, hogy mit nem tudsz, mert akkor tudunk csak segíteni. Jelen esetben egyébként van egy olyan tippem, hogy a fényképezés hangjáról van csak szó. Ahogy állítgatod ezt hallod is.

És játékállást tényleg ne keress. Agonyvered vele a játékélményt, azt a kocsit meg azt hiszem eléggé a játék elején meg lehet szerezni.
  • aszizoli
    Ha valaki teljesen kezdő, akkor szerintem nem "idióta kérdéseket" tesz fel, hanem egy számára eddig ismeretlen világról próbál minnél több tudást magába szívni. Ugyhogy nyugodtan kérdezges, itt senki nem fog lehurrogni ez miatt. De még javaslom azt is hogy a topikban olvas vissza, föleg a játék megjelenésének tájékánál.
    Más.
    Arcadban tudtommal nem lehet fotózni, viszont ha a replayt elmented, GranTurismo módban, a térképen bemész a Replay Theatre-be, elkezded megnézni a visszajátszást, és menetközben, amikor adott pillanatról fényképet szeretnél csinálni, a kontrolleren nyomj "SELECT" gombot. Előjön egy virtuális fényképezőgép, és innen már csak a fotótudományodon mulik a jó vagy rossz kép. Másik lehetőség a térkép bal felső sarka felé, egy fényképezőgép ikonja. Itt mindig az ép aktuális (garázsban lévő) autóidat tudod, megszabott helyszineken fotózni.
  • Ombika

Logi G25 for Pc Dome
  • Willi Betz
    bocsi a sok idióta kérdésemmel de muszáj segítséget kérnem,mert a ps-em is vadiúj és eddig nem igen foglalkoztam ilyenekkel.
  • Willi Betz
    a fotolabor beállításoknál mi az a typ a,typ b stb...?
    meg fotózni nem csak a gran turismo modban lehet?
    arcade modban csak azt tudtam csinálni,hogy megállítottam a képet.
  • aszizoli
    Részemről semmi gond. Az elöbb leírtam a hatását. Mindenki sajátmagának játszik, és úgy ahogy adott pillanatban éppen kedve vagy hangulata van hozzá.
  • aszizoli
    Mohus.
    (Most, hogy kicsit visszaolvastam.) Biztos hogy engem akartál kérdezni?
  • ballor
    semmi gond, juss el érte, szerezd meg és nem lesz gond
    egyébként kocsikat tudsz nyerni és venni is
    az elsőhöz ügyesség a másodikhoz pénz kell :)
  • Willi Betz
    már rendeltem egy kártyát ugyhogy azzal nem lesz gond.nekem csak azért kéne mentés mert a merci evo 2 dtm-t nagyon kiszeretném próbálni.
    az a kedvenc kocsim szal remélem megéritek miért akarom a mentést.
  • ballor
    mindenképpen érdemes kártyát venni
    a 8 megából ez meg is fog enni 1,4 megát
    de az is megéri :)

játékállást nem tudom tudnál-e szerezni, de nincs értelme: te vidd végig, és addig, amíg tudod, bele fogsz majd jönni
  • aszizoli
    A játékot CSAK PS2-es memocardra tudod menteni, és onnan lehet visszatölteni is. A replayok szintén erre mennek. Sajnos kénytelen leszel elöbb-utobb venni egyet, és nem csak a GT4 kedvéért, hanem az összes többi játék miatt is. A GT4-ben, Pen-re, a játékban készített saját fotoidat lehet kimenteni. Ezt viszont érdemes haszálni, mert lényegesen jobb minőségű képet tudsz csinálni, a memocardra készített képekhez képest. Egyébként az alap PS2 nem kezeli a pent, csak különböző programok segítségével lehet müködésre bírni.
    Ha van mentésed valahonnan, (haver,net,stb.) mivel írtad hogy kezdő vagy, akkor szerintem ezt felejtsd el, mert három óra játék után ráunsz a játékra, és az egyebként fantasztikus hangulatát teljesen leminuszolod. Ha ezt mégis megakarod ejteni, akkor a konzolboltokban is kapható "AR Max" progit tudnám ajánlani. Evvel a penröl átnyomhahod a mentésed a memocardra, és onnan már teljesen automatikusan fogja használni a játék. Természetesen memcardról - penre is használható, és még csomó játékhoz csalások is vannak benne.
    Szóval áldozz még a játékszenvedélyre kb. 6000Ft-ot, és irány memocardot vásárolni. Kisseb konzolos boltokban használtat is kaphatsz lényegesen olcsobban.
    Egyenlöre kb. ennyi. Gondolom a többiek is egyetéertenek velem, de ha valami rosszat írtam volna, kérlek javítsatok ki.
  • ballor
    amikor fotózol, ott nézd meg
    lennie kell egy menüpontnak, ahol a kimentés helyéről rendelkezel
    próbáld meg egy másik pennel
  • Willi Betz
    Nekem egy mp3 lejátszóm van amit pennek használok.Az az átlagos fekete-ezüst szar.
    De azt a menüpontot nem találtam ahol ezt belehet állítani:(
  • ballor
    a pen-t elvileg látja a ps2
    a neten van egy lista azokról a penekről, amiket elfogad, eléggé tág a kör, tehát remélhetsz :D

a képeket tudod rátenni, ezt egy menüpontban kell állítani, hogy hova történjen a mentés
  • Ombika
    Az a durva 1 cegnel 58.800 ft-ert hirdetik decemberi szallitasi hataridovel!! :)
  • Willi Betz
    ja és persze,hogy tudok pen-re menteni?
  • Willi Betz
    És pen driverot hogy tudom felismertetni a ps-el?mert azt írja ki,hogy nincs adat.
    meg van mentésem és azt hogy tudom a játékban előhozni?
  • aszizoli
    Hmmmm. Ár? Esetleg vételi ajánlat? Istenigazából egyiksem érdekel túlzottan, mert a jelenlegi játékvezérlőim (SONY DS2, Logitech Cordless Action, és szintén Logitech Driving Force kormány) normálisan müködnek. Az elöbbi megjegyzésem csak egy kis gúny akart lenni a kontrollerükre, mert fél év alatt már kétszer kellet garanciális cserét kérnem.
    Valószinü, hogy csak én voltam peches, de minkét irányító elvesztette a kapcsolatot az adóval. Mostmár nagyon bízom benne, hogy ez a harmadik sokáig fog dolgozni. Ezt leszámítva egyébként megvagyok elégedve vele, mert még a SONY kontrollertöl is precizebbnek érzem az irányítását.
  • mohus
    mit gondolsz miért linkeltem ezt ide:)))))))))))))))9
  • mohus
    most jutott eszembe....

mert sokat GTR2-ztm mostanában:)