8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Haxley
    Egyesek azt mondják, hogy az A-spec pontok majd a GT5-ben lehetlesz használni, pl, készpénzre váltani,stb.
  • Al Age
    Az a-spec pontoknak abszolút semmi értelmük nincs, dicsekedni lehet velük.
    A Nuvolarit szerintem 25%-nál (vagy 50?) kaptad és ha eladtad az probléma, mivel máshogy GT módban tudtommal nem lehet megszerezni.
  • ST220
    Oh, ez tökéletes így!
    És mi értelme van az A-spec pontnak. Azon kívül, hogy ha sok van ügyes vagy. Nagyon brutál kocsikat kapsz ha sok van?
    Jaj, majd elfelejtettem, megkaptam azt a fehér Audi Nuvolarit (valami ilyesmi a neve), de véletlenül eladtam, persze még pénzt sem kaptam érte. hogy tudok megint hozzájutni?
    Azt talán az 5000 A-Spec pontért kaptam
    Köszi
  • Al Age
    Akár az egész versenyen is mehet a b-spec pilóta. Viszont ha Te is versenyzel és a b-spec is, akkor verseny végén csak a b-spec fog fejlődni, a-spec pontot nem fogsz kapni.
  • ST220
    Hali!

Hosszú versenyeknél 4h, vagy 1000 km meg 24 órásoknál korlátlan ideig lehet segítségül hívni a gépet?
    vagy ha segít akkor nem kapunk olyan jó autót vagy hogy működik ez, mert gondoltam míg alszom addíg ő játszhat nyugodtan!
    heh
  • JGTC
    teljes lista
  • JGTC
    se kód se mondeo sztem
  • jax
    Nézd meg a használt autóknál. Van csomó olyan autó, amit csak használtan lehet megkapni!
  • mohus
    én mondeora nem emlékszem
  • ST220
    Hi All!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam a neten a GT4 carlist-jét, és az autók között szerepelt a Ford Mondeo ST220. nos egy ideje már játszom a játékkal de sehíre se hamva a kocsinak. Ti gondolom már végignyomtátok, benne van egyáltalán a játékban vagy nincs? Mert a 700 autó között szerepelt.
    Nincs valami kód, amivel könnyebbé lehet tenni a játékot?

Köszi
  • sapkafej
    nem ismeri, azért kérdezte, h mi az
    :P
  • Willi Betz
    Nincs meg de vhonnan megkéne szereznem illetve vennem.
  • Willi Betz
    Jáksó... az egy idióta nem bírom.
  • aszizoli
    Az ActionReplay Max programod megvan?
    Ezeket a kódokat azon a programon belül kell beírni, csalást bekapcsolni, és utánna az AR Max-ból indítani a GT4-et.
    Ha nincs meg program, akkor egyenlőre semmit nem tudsz kezdeni a kódokkal, mert a GT4-en belül, nincs lehetőség a futatásukhoz.
  • báttyó02
  • mohus
    Like it or Not....Madonna

jellemző hogy csak azokat az agyoncsépelt számokat ismeri a közönség, amiket a jáksó nyomat vagy klipp készül belőle:((((
  • Willi Betz
    húúú ez jó a zene is tetszik.
    mi a szám címe?
  • mohus
    nincs rá kód
  • mohus
    GT4HD - Subaru
    összenyomtam egy 50MB élvezhető WMV-re ...
    GT4HD - Subaru
  • redbull0304
    van GT4-re kód??? És ha van hova kell beírni???
  • Willi Betz
    főleg az arcade car modifier érdekel.
  • Willi Betz
    ezeket a betüket hova tudom beírni?
  • Willi Betz
    köszönöm!
  • aszizoli
    Itt van az AR Max-hoz, a GT4 kódok. A mesterkód (M) mindenképpen kell. Ha valamelyik Modifier alatti kódot akarod használni, akkor a hozzá tartozó "főModifier"? kódot vidd be elötte. Remélem nem zagyváltam nagyon össze.
  • Willi Betz
    a pénz kódot leírod még nekem?mert gondolom ugy tudok autókat is venni.
  • pc killer
    van pénz kód és olyan is,hogy minden verseny aranyra meg legyen csinálva de itt nem adja meg a kocsikat.Ha könnyen meg akarod nyerni akkor a disable ai kódot bekapcsolod (verseny közben bal+select az aktiválás) és az ai ott fog állni egyhelyben és könnyen meg tudod nyerni a kocsit.Ja és a mercit a swarchvald liga b(tuti rosszul írtam) teljesítésével tudod megyerni.
  • Willi Betz
    nekem csak az a lentebb látható merci kéne igazából.ha van arra külön kód az is elég nekem.
  • Willi Betz
    tudnál nekem így mondani egy olyat h pénz meg összes autó?
  • pc killer
    A turbó kód nagyon komoly. 500-al száguldani egy ford t modellel.
  • pc killer
    Az action replay max-ban igen.
  • Willi Betz
    Nem tudjátok az action replayben benne vannak a gran turismo 4?
  • mohus
    ah ja...ezt nem is tudtam
  • Willi Betz
    jaaa értem.
    köszönöm
  • Al Age
    Ha például Mohus videóira gondolsz, ahhoz egy VIVO-s VGA kell, vagy egy tv-tuner és arra kell kötni a ps2 video jelét.
  • Willi Betz
    a videókat hogyan teszitek fel gépre?
    van vmi konvertáló program?
  • Willi Betz
    Én is szeretném már a nürburgringen hajtani
  • Willi Betz
    Isten ez az autó köszönöm!
  • ballor
    Evo II képek

• Al Age
    Persze, értelem szerűen modchip szükséges hozzá.
    Azt hiszem lehet csinálni belőle cd (vagy dvd) képet is, ha igen, akkor elég lehet hozzá egy eredeti Swap Magic is.
  • Willi Betz
    Gondolom ez csak akkor működik ha chippelve van a ps-em.