8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Haxley #6814 Egyesek azt mondják, hogy az A-spec pontok majd a GT5-ben lehetlesz használni, pl, készpénzre váltani,stb. -
#6813 Az a-spec pontoknak abszolút semmi értelmük nincs, dicsekedni lehet velük.
A Nuvolarit szerintem 25%-nál (vagy 50?) kaptad és ha eladtad az probléma, mivel máshogy GT módban tudtommal nem lehet megszerezni. -
ST220 #6812 Oh, ez tökéletes így!
És mi értelme van az A-spec pontnak. Azon kívül, hogy ha sok van ügyes vagy. Nagyon brutál kocsikat kapsz ha sok van?
Jaj, majd elfelejtettem, megkaptam azt a fehér Audi Nuvolarit (valami ilyesmi a neve), de véletlenül eladtam, persze még pénzt sem kaptam érte. hogy tudok megint hozzájutni?
Azt talán az 5000 A-Spec pontért kaptam
Köszi -
#6811 Akár az egész versenyen is mehet a b-spec pilóta. Viszont ha Te is versenyzel és a b-spec is, akkor verseny végén csak a b-spec fog fejlődni, a-spec pontot nem fogsz kapni. -
ST220 #6810 Hali!
Hosszú versenyeknél 4h, vagy 1000 km meg 24 órásoknál korlátlan ideig lehet segítségül hívni a gépet?
vagy ha segít akkor nem kapunk olyan jó autót vagy hogy működik ez, mert gondoltam míg alszom addíg ő játszhat nyugodtan!
heh -
#6809 teljes lista -
#6808 se kód se mondeo sztem -
#6807 Nézd meg a használt autóknál. Van csomó olyan autó, amit csak használtan lehet megkapni! -
#6806 én mondeora nem emlékszem -
ST220 #6805 Hi All!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam a neten a GT4 carlist-jét, és az autók között szerepelt a Ford Mondeo ST220. nos egy ideje már játszom a játékkal de sehíre se hamva a kocsinak. Ti gondolom már végignyomtátok, benne van egyáltalán a játékban vagy nincs? Mert a 700 autó között szerepelt.
Nincs valami kód, amivel könnyebbé lehet tenni a játékot?
Köszi -
#6804 nem ismeri, azért kérdezte, h mi az
:P -
#6803 Nincs meg de vhonnan megkéne szereznem illetve vennem. -
#6802 Jáksó... az egy idióta nem bírom. -
#6801 Az ActionReplay Max programod megvan?
Ezeket a kódokat azon a programon belül kell beírni, csalást bekapcsolni, és utánna az AR Max-ból indítani a GT4-et.
Ha nincs meg program, akkor egyenlőre semmit nem tudsz kezdeni a kódokkal, mert a GT4-en belül, nincs lehetőség a futatásukhoz. -
#6800 -
#6799 Like it or Not....Madonna
jellemző hogy csak azokat az agyoncsépelt számokat ismeri a közönség, amiket a jáksó nyomat vagy klipp készül belőle:(((( -
#6798 húúú ez jó a zene is tetszik.
mi a szám címe? -
#6797 nincs rá kód -
#6796 GT4HD - Subaru
összenyomtam egy 50MB élvezhető WMV-re ...
GT4HD - Subaru -
#6795 van GT4-re kód??? És ha van hova kell beírni??? -
#6794 főleg az arcade car modifier érdekel. -
#6793 ezeket a betüket hova tudom beírni? -
#6792 köszönöm! -
#6791 Itt van az AR Max-hoz, a GT4 kódok. A mesterkód (M) mindenképpen kell. Ha valamelyik Modifier alatti kódot akarod használni, akkor a hozzá tartozó "főModifier"? kódot vidd be elötte. Remélem nem zagyváltam nagyon össze. -
#6790 a pénz kódot leírod még nekem?mert gondolom ugy tudok autókat is venni. -
#6789 van pénz kód és olyan is,hogy minden verseny aranyra meg legyen csinálva de itt nem adja meg a kocsikat.Ha könnyen meg akarod nyerni akkor a disable ai kódot bekapcsolod (verseny közben bal+select az aktiválás) és az ai ott fog állni egyhelyben és könnyen meg tudod nyerni a kocsit.Ja és a mercit a swarchvald liga b(tuti rosszul írtam) teljesítésével tudod megyerni. -
#6788 nekem csak az a lentebb látható merci kéne igazából.ha van arra külön kód az is elég nekem. -
#6787 tudnál nekem így mondani egy olyat h pénz meg összes autó? -
#6786 A turbó kód nagyon komoly. 500-al száguldani egy ford t modellel. -
#6785 Az action replay max-ban igen. -
#6784 Nem tudjátok az action replayben benne vannak a gran turismo 4? -
#6783 ah ja...ezt nem is tudtam -
#6782 jaaa értem.
köszönöm -
#6781 Ha például Mohus videóira gondolsz, ahhoz egy VIVO-s VGA kell, vagy egy tv-tuner és arra kell kötni a ps2 video jelét. -
#6780 a videókat hogyan teszitek fel gépre?
van vmi konvertáló program? -
#6779 Én is szeretném már a nürburgringen hajtani -
#6778 Isten ez az autó köszönöm! -
ballor #6777 Evo II képek
-
#6776 Persze, értelem szerűen modchip szükséges hozzá.
Azt hiszem lehet csinálni belőle cd (vagy dvd) képet is, ha igen, akkor elég lehet hozzá egy eredeti Swap Magic is. -
#6775 Gondolom ez csak akkor működik ha chippelve van a ps-em.