Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
MEgjott a Logi DFP-m whaa remelem isten lesz GT4 vele es a drift!! <#eljen>

JGTC
már látom hogy a nem túl távoli jövõben nyumatja mindenki a GT-t a SG Gran Turismo szerveren... 😊 na az már érdekes lesz 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hát ez nem újdonság 96-óta így van ez...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

boos
Azért a gépnek, biztosan van valami csalókódja, mert ha õ lök rajtad akkor repülsz, ha te lököd akkor villamost játszik..<#mf1>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

JGTC
sosem volt, egyetlen cheat ha annak lehet hívni egyáltalán hogy ha veszel valamit akkor cserélj olajat azonnal az olcsó és dob az autódon egy keveset kb mint egy chip

Ombika
Ilyet bazze,jatszd vegig hisz minden autoval isten a jatek!!

pc killer
Nincs GT-hez cheat.Kivéve ha van Action Replay Max cheatkártyád.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Ombika
Legfokepp a driftre megyek ra aztan majd kiprobalom pc-n is milyen 1-2 emlitesre melto jatekkal de legfokepp GT4 miatt varom!! MEg 1 het ahhhhhhhhhhhhhhh

DaniX14
van a gamehez vmi összes kocsi feloldó cheat mert ha igen mondjátok már meg thx!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Csiaki
Nyugodj meg, jó lesz. Én is azzal nyomom!Nagyon állat!!!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Ombika
MAr csak 1 het es vegre megjon Logi DFP kormanyom ,remelem uj szinfoltot visz GT4-be a kormany!! <#nyes>

pc killer
Csak képeket lehet menteni pendrivera.(amit a game photo módjában csinálsz)

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

DaniX14
csátok most vettem meg a GT4-et és nics memcardom de van pendrivem és hogy bedugom de nem tom elmenteni arra hogy lehet elmenteni vki segitséf please!!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

mohus
majd nyomatok videókat róla....ingyen

én meg gémelek😊)))

szerintem havertól át lehet majd húzni autót(warez)...max online nem engedi majd a dolgot járatni, mert ellenõrzni a szerver ,hgy neke dmilyen autóid lehetnek

és ha már 20an vagyunk 770 autóra kezdi megérni a dolog...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Ha igaz amit Al írt akkor a "játék" maga biztos nem lesz több 5-7ezérnél drágább. Mert tulképp nem tudsz vele semmit csinálni.
Mondjuk nekem ezzel kapcsolatba fenntartásaim vannak mert nem hiszem hogy megveszek valamit amit még ki se tudok próbálni anélkül hogy megint költeni kelljen rá. Ergo kizárt hogy valami minimál autó meg pálya ne legyen rajta.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ez Magyarországon bukás lesz szerintem. Egyébként maga a játék lesz 15000 ft is. Többet fognak rajta a kereskedõk.
Csak az igazán fanatikus réteg fogja megvenni, közülük is a pénzesek.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

JohnnySmith
Kikéne számolni hogy mondjuk egy autó plusz full tunningal mennyibe fájhat...
Mondjuk ha "kiegészítõkért" nem kell fizetni akkor talán érdekelne is...
De asszem én kihagyom így ebben a formában a classicot..... Egyébként nem rossz dolog mert ha belegondolok úgyse használnék és nem is érdeklne jópár autó, de ez így nem ok.
Picit így is zavart (anno, most 6ezer!) a 15ezer huf a GT4-ért.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Jagi
teszem hozzá hogy a kreditet vagy nemtommit paypalon meg mittoménhogy kell megvenni, ami azt vonja maga után, hogy a fiatalabb játékosok apuci kártyáját haszálNÁk adott esetben, akinek meg nincs webkártya számlája vagy hasonló, szintén meg van lõve. Tehát ha játszani is akarsz nem csak nézegetni csinátass kártyát + viseld a vele járó macerát😞

boos
Az árakról: szerintem az átlag számára elérhetetlenek lesznek. Az ügyeskedõk meg jól járnak. Kár😞((
Egyébkén elég jól hangzik.😊

Al Age
GT hírcsokor - érdemes elolvasni.

Ha valaki nem tudna angolul, a lényeg magyarul (egy részét már eddig is tudtuk):
Két játékmód: Premium és Classic.
A Premium kvázi a következõ GT rész offline demója, egy nextgen minõségû ízelítõ abból, hogy mégis mi várható majd, alapból 30 kocsit és 2 pályát fog tartalmazni. A Classic pedig egy online játék, induláskor tartalom nélkül (!!!), a fejlesztõk célja, hogy azt töltsd le, amit használni akarsz. A csapat 770 autót, 51 pályát és 4500 "kiegészítõt" szeretne bemutatni a Classichoz, plusz 30 extra autót és 1 pályát a Premiumhoz az induláskor, amelyeket az idõ múlásával még több fog követni. A Classic autói 50-100 yenbe fognak kerülni (~90-180 HUF), a pályák pedig 200-500 yenbe (~360-910 HUF).
Az online verzióban be lehet majd állítani a versenyhez szükséges belépési feltételeket, bajnokságokat és közösségeket lehet majd lérehozni és versenyeket lehet szerevezni. Tényleg lesznek a játékban Ferrarik és kettõ vezetési modell lesz, normál és profi.
A játékot nagyon olcsón szeretnék piacra dobni - konkrétan a lemez és a kézikönyv gyártási áráért.
A profi mód élethûbb vezetési élményt fog nyújtani, de valószínûleg erre majd várnunk kell és a fentebb írt 770 autó, 51 pálya stb számok is inkább megközelítõ értékek. A mester továbbá reméli, hogy a GT HD-hez letöltött tartalmakat használni tudjuk majd a 2008-ban érkezõ PS3-exkluzív GT5-höz is.
A GT HD-ben lesz törés is, de nem azonnal. Az online lehetõségekkel élve Yamauchi azt mondta, hogy szeretné kicsiben kezdeni és fokozatosan, a játékosállomány növekedésével felépíteni a játékot. Ennek keretén belül várható 2007-ben a törésmodellezés és 2007 elsõ felében komolyabb mesterséges intelligencia. Mindkettõ frissítés letölthetõ lesz, de egyelõre nem tudni mennyiért.
Egy másik indok arra, hogy miért kell ennyit várnunk, az a fejlesztés bonyolultságában rejlik, mondta."Egy autó elkészítése a GT4 esetében kb 1 hónapot vett igénybe. Jelenleg pedig fél évet. Egy autó adatmennyisége kb 20szor akkora, mint a GT4ben."
A Polyphony Digital természetesen gondolkodik egy PS3-as GT és a PSP-s GT Mobile linkelésének lehetõségén, de egyelõre jegelik a témát, amíg nem végeznek a munkával PS3-on.
A Gran Turismo for Boys továbbra is fejlesztés alatt áll PS2-re.

Maga a játék szerintem még ha nagyon olcsón is akarják adni, kb 5000 Forint lesz itthon. Az összes autó és pálya ára pedig a két ártartomány átlagával számolva (tessék kapaszkodni):
autók: 770 db * 75 yen * 1,83 = 105682,5 Ft
pályák: 51 db * 350 yen * 1,83 = 32665,5 Ft
És akkor még nem számoltuk a 4500 "kiegészítõt"...

Ha ezt így ebben a formában tényleg véghez viszik, a játék szerintem bekerül a Guinness-rekordok könyvébe, mint a valaha volt legdrágább játék.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ombika
gt4 Hd tenyleg fizetos lesz ha jol hallottam?

Al Age
Igen, az aktuális pálya/kocsi kombináció csak az adott futam idõtartama alatt látszik, egyszerre a fõoldalon. A lefutott versenyek eredményei pedig késõbb a fenti menüben a verseny pontra kattintva lesznek elérhetõk, a régebbi bajnokságok eredményei is megmaradnak ott.

Ombika
Neztem de hol lehet megtudni milyen palya es milyen verda?
Vagy majd csak hetfon?

boos
és még 1x. Valaki a #6387-re tudja a választ?

boos
Vártuk már...<#eljen>

Al Age
Az pedig ráadásul a GT HD Classic-ból van. :-)

JGTC
nem rossz az a kép sem ahol 9autó van a képen 😊

Al Age
Egyébként pedig gyertek a szokásos helyre (http://gt4.ballor.hu/) köridõ bajnokságra, hétfõn indul egy európai kisautós bajnokság európai pályákon.

Al Age
A képek között meg ott van a belseje is, úgyhogy bízom benne, hogy ezt már vehetjük ténynek. :-)

Nem is kicsit mutatják benne!

Akkor lesz a GT-ben Ferrari tényleg? <#finom>

nem csúnya

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Al Age

Al Age
Videó, amiben van Ferrari!
Lassan jön be, de megéri megvárni. :-)

UNREG
Ferrari!

mintha azt montad volna.....mindegy<#vigyor2>

de jó lenne már valami bumm....

Ombika
Elneztem sorry!

Ombika
Ez gt 5-bol valo HD-be?

UNREG
mohus
GT-ben sehol😊

photoshoppal PCn igen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ombika
Privi ment!

csabush
szevasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogyha kirakom a ps2õt monitorra tv tunerrel, mért lesz tiszta pixel az egész? mondjuk azt tudtam orvosolni valamilyen szinten, de a piros szín villódzik... Tudtok vmi tanácsot adni ezzel kapcsolatban?

ha igen elõre is köszi

Tudom nekem van 1. max 10 órát volt használva be van dobozolva lassan 1 éve már.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Andrissss bátyó...hol lehet Gtbe átméretezni a képet?

de jó lenne már valami bumm....

Ombika
Nemtud vki elado Logitech Force Pro kormanyt?

boos
Általában Te szoktál a leghamarabb válaszolni, segíteni. Abban elõztek meg. <#vigyor2>

De megint egy kérdés. A prof csarnok, supercar festival versenyére a Cadillac Cien-nel nem enged be, ugyanakkor az ellenfelek között minden alkalommal van belõle. Az autó teljesen "szûz". Ugyanakkor vettem egy Callaway C12-õt, ami tuning volt megvettem, majd ezzel meg beenged a módosítás nélküli versenyekre.
Másnak is van ez a bug, vagy csak engem szívat a gép.
Mondjuk eleve elég baromság ez a módosításmentes okosság. A verseny logoján ott a Ford Gt. Engem azzal sem enged be. Baromi idegesítõ ez az autókeresgetés így 300 kocsi között.

mohus
digitalizáláshoz:

www.adstech.com
KONKRÉT LINK

videóvágáshoz
SONY VEGAS 6.0
SONY VEGAS PRODUCTS

Al Age
Ha a PS2 és a PC összekötése érdekel, arra a célra megteszi egy VIVO-s VGA, vagy egy tv-tuner kártya.

Al Age
Szerintem meg nem, vagy ha mégis akkor nem tudom miben, mert a #6378-as és #6379-es hsz-nek semmi köze egymáshoz. :-\

Engem viszont érdekelne hogyan tudsz ps2es videókat csinálni. Milyen kütyü kell hozzá ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban