Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csiaki
Nem baj úgy is jó!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Al Age
Nekem is inkább GT-nek tûnik.

Admi: gondolom nem sokáig maradt így a felállás. :-))))

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Sztem GT vs S3 😊 De mind1 is 😊 Az a lényeg hogy Alfa <#vigyor>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Csiaki
Nekem Slim van de azon megy faszán!

Admi: 147 vs. S3?

Mohus: Majd kipróbáljuk az én 512es feltöltésemmel is csak még szereznem kell 1 olyan kábelt...

Ombika
ERdekes,mert mint irtam konzolvilagban kiprobaltak vmi mikrofonnal es siman ment visszaadtak!
Tehat nemtudom mitevo legyek!? 😞

JohnnySmith
Na igen ezt én is nagyon szeretem csinálni 😊)))))
Jöhet a többi is !!!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DoNorBi
zorall<#eljen>

Haverok, Buli, Fight Club!

admi
Sziasztok. Egy ideje read onlyban voltam, mert volt egy kis failure a ps2-vel, de megoldottam😊. Csináltam is pár képet. Ez az egyik:

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Al Age
Mûködik a kormány minden ps2-vel.
Talán a géped usb portjával lehet valami gond.

Ombika
30004-es?
Neked siman viszi?

Tomo15
Nekem elsõ szériás vastag van, szóval kizárva, hogy csak azon megy...
Ombika
En kerdesemre valaszt please,hogy DFP kormany tenyleg csak SLim Ps2vel mukodik ?!

Regi vastaggal nem vagy csak nalam van gond?!

mohus
szerintem a 128 azért elég lesz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"
Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)"

én benne vagyok
felraktam a KAIt látja PS2-met...a minap csak ázsiaiak voltak fenn, nagyon kihalt sajna a ps2 szerver szekció
gt4ben voltak csak 7-en azt slussz

xbox forzánál sem voltak többen....konzolosok nem neteznek😊 kai-al😊 majd mi...

nekem is csak 128 a feltöltésem😞

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csiaki
Ok.Meg lesz!

Al Age
PC-s boltban is tudsz venni, párszáz Forintba kerül.

Csiaki
Oksa így már értem.Van 2 hálókártya a gépben Asus A7N8X-D alaplapom van!A kábelt meg gondolom tudok venni konzolos shopban?!Ára esteleg tudod mennyi?

Al Age
Mivel elõbb csak az XLinket kérdezted, csak arra válaszoltam.

A legolcsóbb megoldás a ps2 és a pc összekötésére egy második hálókártya a pc-be (hacsak nincs kettõ integrált az alaplapon, a lényeg, hogy egy hálókártya kell a nethez, a másik pedig a ps2-höz).
A ps2-t és a pc-t egy crossover utp kábelle kell összekötni.
A ps2 ip-je legyen például 192.168.0.1 a pc-é pedig 192.168.0.10 (nálam így van beállítva és mûködik).
Ha minden össze van dugva mindennel, akkor kell az elõbb említett XLink konfiguráló progit lefuttatni egyszer, majd magát az XLinket és ha minden okés gondolom már csak ki kell választani, hogy melyik játékkal és kivel szeretnél játszani és mehet a menet.

Ombika
Bassza meg ma konzolvilagba beadtam ps2-omet SCPH 50004 -es ,naluk csak mikorfont volt de siman ment enyemmel es erdekes SLIM ps2-vel meg meg a koramnyom az lehetseges,hogy csak SLIM ismeri fel a Logi DFP kormanyom? <#conf><#csodalk>

Csiaki
De akkor még ninc összekötve a gép a ps2el!Azt hogyan?

JGTC
Hát az elég jó vétel volt!! Én 13ért találtam

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ahha, hát meglátom még mi lesz, amúgy is át akarok menni máshová mert ez ahol most vok az elég nagy sz@r

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Szerintem ez már elég jól hangzik, de a netes játéknál egyszerre max 4en legyünk egy pályán, mert azt olvastam, hogy 5-6 játékosnál még LAN-ban is elõfordulhat szaggatás.

Igen.

Nekem egész egyszerûnek tûnik, bár lehet, hogy a bonyolultabb része csak ez után jön. :-)
Progit szedd le az oldalról amit mohus kicsit lejjebb linkelt, majd telepítsd fel. Utána a start menüben lesz egy mappája, amiben kettõ ikon lesz, az egyik indítja magát a progit, a másik pedig bekonfigurálja a hálózati kapcsolatokat. Ezek után indítsd a progit, ahol majd be kell jelentkezni (az XLink oldalán regisztrálni kell hozzá, ami ingyenes) és a fenti gombok közül a földgömra kattintva belépsz az aréna módba, ahol értelem szerûen el kell navigálni majd a megfelelõ helyre. Be lehet állítani a kedvenceket, fel lehet venni másik júzereket a partnerlistára, szóval eddig egész jó kis dolognak tûnik. Már csak az éles tesztre várok valaki ismerõssel. :-)

Csiaki
3072/512 elég?<#vigyor4>
Meg 1 kérdés, ez a slim ps2?

Meg azt az Xlinket hogyan kell használni?

Al Age
Igen, a feltöltésem 128, a letöltés 1 megabites, 128 ha csak csatlakozok valakire, nem én leszek a szerver talán elég lesz. A lényeg, hogy a host feltöltése legyen a legjobb.

Al Age
25 Euroért rendeltem tavaly karácsony elõtt külföldrõl.
Akinek mér fent van az XLink Kai a verseny elõtti könnyebb kommunikáció érdekében vegyen fel a partnerek közé, ott is al_age néven vagyok elérhetõ.

Ombika
O a feltoltesre irta 128-at nala is alap 512-es!!!

Szerintem 192 minimum kell!!

Nekem 2024/192 de nincs net adapterem,igaz most haver slim ittvan azon meg van! 😊

JGTC
600 / 100 kbit/s jó is lenne

Ombika
De a feltoltesed is ?

JGTC
network adaptert mennyiért szerezted be? csak egy körülbelüli árra vok kíváncsi
nekem a netem 512es gondolom az elég lenne már...

Al Age

Plusz még a vastag ps2-höz kell egy network adapter.

Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)
Elõtte meg kellene beszélni ki legyen a host, az én netem félek, hogy kevés lenne hozzá (128 kbit/s feltöltés).

Ombika
Nah haverom slimjen megy bassza meg!!
Mennyiert javithatjak ugyen meg es hova vigyem?
Vaci uton levo konzolshop jo?

JGTC
Nah szal úgy néz ki hogy hétvégén meglesz a kormányom is végre... 😊

Akkor mi kell ehhez az online mókához?

Eredeti GT4 lemez - megvan
XLINK KAI progi gépre - meglesz
és még mi kéne hozzá? Valaki sorolja már el nekem köszi!

Ombika
Nalam ez csak pc-n megy ,valszeg usb bexart es vihetem szervizbe?! 😞

Tomo15
Nálam mikor elinditja a játékot, automatikussan bekalibrálja magát. (jobbra, majd balra eldordul)
Ombika
Lenne 1 kerdesem Logi DFP kormany radugtam ps2re de nem igazan akarja latni!
Mikor bemegyek optionsba steeringnel engedelyezem,hogy elso csatlakozonal kormany on aztan driving forcpe pro beallitasainal pl a kormanyzashoz hozza se enged nyulni jatekbe semmi se akar mukodni?!

En vagyok a lama?

mohus
de
-az egyik játékos a host a többi a guest vagy valami ilyesmi

nem
GT4 HDD-s verzióval lefagy amikor lanozni akarsz

többiektõl kérek türelmet míg újra kibogozom az XLINK KAI EVOLUTION szálakat a gépemen
XLINK KAI HOMEPAGE

innen mindenki letöltheti és telepítheti pcjére a segédprogramot

Al Age
Két kérdés:
- Ilyen játéknál nem az egyik játékos gépe a szerver?
- Vinyóról futó GT4-gyel nem megy? (LAN egyik havernál gond nélkül ment vele, de ha az eredeti lemezrõl kell futtatni az se baj, az is van.)

Köszi!

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

többféle lóerõs kocsikkal, több pályán köröztesd a bácsit és nõni fog

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Hali!

Egy gyors kérdésem lenne: Hogyan lehet növelni a B-SPEC skill-t ? Nekem megállt 4935-ön. Az Endurance versenyeket B-SPEC-ben csinálom, mégse növekszik a pontjaim száma.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Al Age
Igen, ahhoz kell egy network adapter is.

Ombika
Ez mind nekem is megvan!!

mohus: joyyal mar eredmenyes voltam remelem kormannyal is megy majd! 😛

Tomo15
Én megprobáltam megcsinálni, de valahogy nincs a ps2-ön olyan bementet ahova csatlakoztatni tudnám a netet😉 Esetleg lehet azért, mert elsö szériás a gép?:S
Csiaki
Mert jelentkezõ lennék...

Csiaki
Ez nekem mind van, de hogyan kell összehozni?

mohus
ok
én kipróbálom, hogy megye e még e és vannak e szerverek....

aztán megpróbálok itt népet toborozni rája

ami bizti kell
PS2
PC
széles net
eredeti gém
router vagy még egy belsõ hálókártya a pcbe

JGTC
nem vágom ezt a számítógépes témát azért nem nyomjuk, elhiheted h nem azon múlik... 😊 Vagy megeröltetem magam annyira nem néz ki bonyolultnak ahogy olvastam az XLINK KAI leírását

mohus
ha tökösök lennétek ma is nyomhatnánk a XLINK KAI szerveren GT4-gyel😊)))

mohus
hát a driftbõl ki kell majd ábrándítsalak, mert nem eccerû😊