8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
PlayStation2 #6854 Egy kör a Nürburringen egy RUF Porschéval, bár mintha icipicit gyorsítva lenne.
video -
#6853 Most mennék a swarzwald 2 (bizt. rosszúl írtam:)) ) bajnokságon. Ismét egy hiba a játékban! Az ellenfelek között majdnam minden alkalommal van egy Golf gti V. Viszont azzal az autóval engem nem enged be! A gép soxor 2. helyezett a gti-vel. Hogyan van ez? -
#6852 azt hol tudom beállítani? -
#6851 Szépek. Viszont, ha megfogadsz egy tánácsot, akkor lényegesen több fényt adjál rá, a fotó készítésénél. -
#6850 cép -
#6849 itt az én drágaságom végre megtudtam venni.merci-evomerci-evo1 -
#6848 Köszi, akkor van értelme többször is megcsinál(tat)ni azt a versenyt.
A fagyástól nem félek én sem, mert HDD-ről megy nálam is.
De mivel a régi 40GBs PCből örökölt Quantum van benne, így azért inkább nem fekszem le úgy aludni, hogy megy a PS2, mert brutálisan hangos és a verseny közben gondolom töltöget róla mivel nem kapcsolja le(ha a 6ventillátorral megpakolt PC mellett még benyomom a szobai ventilátort is, akkor is csak a PS2ben lévő HDDt hallom:) -
#6847 "Azt láttam, hogy a Formula autók versenyén elég sokféle színben pompáznak a járgányok.
Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ebből az autóból lehet nyerni másfajta színeket is vagy csak a szürkés fekete színűt?"
nekem meg van az egész sorozat...
mivel a ps2mben HDD van nem féltem hogy megfagy a gém a sok endurance közben:) -
#6846 GT4 HD Water Art - 59MB - WMV -
#6845 Nem valami szép ez igaz, de ezért nincs kedvem/fölösforintom még egy gépre.
Így is egy barátomat vettem rá, hogy ugyan vegyen már még egy joyt, hogy tudjunk ketten is játszani. Majdnem vettetem vele még egy memcardot is, mert a GT1-2ből még úgy emlékeztem, hogy csak így ment a két garázsos verseny, de aztán megnéztem és láttam, hogy itt már egy memcardról is megengedi mind2 játékosnak a válogatást.
Azt láttam, hogy a Formula autók versenyén elég sokféle színben pompáznak a járgányok.
Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ebből az autóból lehet nyerni másfajta színeket is vagy csak a szürkés fekete színűt? -
#6844 a splitscreen már önmagában is kellemetlen...mert nagyon csúnya úgy a gém:) -
#6843 Köszi a gyors választ.
Kár, hogy ezzel a gumi dologgal nem lehet jobban variálni, mert így egy csomó autó értelmét veszti 2playerben. Legalább azt megoldhatták volna, hogy az autó kiválasztása után a gumin kívül még lehessen a beállításokon változtatni és akkor GT módban az ABC lehetőségek között csinálhatnék egy olyat, ami még elmegy a Sport gumikhoz. -
#6842 A 2 játékos üzemmód (akár splitscreen, akár lan), az arcade módban érhető el, ott pedig csak azt lehet feltenni a kocsikra, amit kínál a játék.
Formula kocsival kapcsolatban nekem is úgy rémlik, hogy abszolút semmit nem lehet venni hozzá, vagy cserélni rajta. -
#6841 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2player –es üzemmódban a memkártyáról betöltött járgányok esetén a kifestett versenyautókra megengedi a racing gumikat, de ahogy elnéztem az eddig kipróbált „normál” autóknál csak sport –ot engedett felrakni. Nincs lehetőség arra, hogy a „normál” autókra is felrakhassak racing gumikat? Mert így egy 400-600HPs hátsókerekes autó elég kellemetlen tud lenni.
Valamint látom szóba került, hogy a Formula autón csak olaj cserét lehet csinálni, ezt hogyan? Mert engem egyáltalán nem enged be oda, ahol ezt csinálnák, esetleg csak akkor mehetek be ha már feltétlenül kell az olaj csere?
Köszönöm! -
#6840 vaterán láttam valakit aki árulta asszem az egyet, talán mindkettőt. keress rá -
#6839 Valakinek nincs meg a Granturismo1-2 eredetibe??????? -
#6838 olaj csere -
ST220 #6837 A formula autót nem lehet tuningolni ugye? -
ST220 #6836 Tudom, hogy fal van ott, azért írtam, hogy a homokban vágom le!
:DDD -
#6835 főleg ha ott egy fal van:D -
ST220 #6834 Tőlem lehet sikános is a pálya, én azt is levágom a homokban!
:DDDDDDDD -
aussieguy #6833 nekem magátol bemegy/bement amikor már rossz állapotba kerültek a kerekek vagy ha már kevés benyád van -
#6832 b specben hogyan állitom be hogy mikor álljo ki boxba?mert nekem magátol nem megy ki...:S -
aussieguy #6831 a le mans-i pálya az aminek két változata is van:
-ahol meg van törve a hosszú egyenes két síkánnal
-ahol nincs megtörve a hosszú egyenes
ezen a pályán lehet lenyomni a le mans-i 24 órás endurancot is:) -
t256 #6830 Nem feltétlenül olyan hosszú. Főleg ha néhűny Endurance pályát B-SPEC-ben csinálsz. Ha lenyomod az R1-et bejön egy menü, ha itt lenyomod az L1-et és kétszer az előre gombot a digital pad-on, akkor 3x-osra gyorsítod az időt.
Ezzel a kis trükkel (habár nem trükk, mert a menüben írja) harmadannyi idő alatt vége lesz egy versenynek. Pl.: A 24 órás Nürburgring 8 óra alatt lemegy.
Melyik az a F1-es autó amivel nem rúgsz labdába ? És melyik az a Le Mans-i pálya ? Én a legtöbb versenyt Audi R8-al vagy Nissan R92CP-vel csinálom, de lehet beújítok egy Pescarolo Judd Race Cart. -
ST220 #6829 Na megvan ez az F1-es car. Nem rossz, de az a baj, hogy a Le Mani pályán labdába sem rúghatok vele. Melyik a legjobb a GT1 és a prototypok közül? Hogy menjek tovább. nagyon komoly a játék, csak szerintem egy kicsit a hosszúsága miatt unalmas..
Üdv -
#6828 Na azért... :DDD -
#6827 nekem meg az, ha reggel hétre bemegyek melózni:) -
#6826 "sajna" -
aussieguy #6825 a 24 órás nürburgrinet ha megcsinálod akkor megkapod az f1-es cart
:) -
ST220 #6824 Nekem az eddigi legjobb pénzszerzési lehetőségem,ha az Europai versenyeken belül végigtolom a DTM bajnokságot. utánna megkapom az 1998-as Mercedes GT1-et. 750.000-et kapsz darabjáért! Egyet megtartottam felnyomtam 1038 lóerőig, és ezzel nyomom a hosszútávú versenyeket, remélem most a 24H Nurburgrinre kapok már valami jobbat. -
#6823 Sajna??? -
#6822 hát sajna nincs -
#6821 25%nál adja -
#6820 Megszerezhető az többször is. Én most küzdök a másodikért. Nem nagy kunszt. Csak nyomni kell egy reset-et mentés közben....
-
#6819 Én azért próbállak alúlmúlni...
Tudja-e valaki, hogy létezik-e pc-re emulátor progi, amivel pl. gt4-ezni lehet. Ha igen, akkor mi az, és kb milyen hardware kell a normális működéséhez? -
ballor #6818 köszi
gyere játsz velünk ott ;)
most épp fotoverseny van, majd lesz megint bajnokság, ahol nem kell aggódnod, mert én leszek az utolsó, ahogy szoktam -
Haxley #6817 Szia Ballor! Gratulálok a GT4-es honlaphoz! Éppen azt olvasgattam. -
ballor #6816 persze, így lehet könnyen pénzhez jutni
a Toyotát eladva olyan 250eCr körül lehet kaszálni a Rally-s pályán
(Capri Rally : TOYOTA RSC Rally Raid Car '02) -
Haxley #6815 Azt tudtátok, hogy bármejik versenyt megcsinálhatjátok többször is, csak nevezéskor kérni kell az eredményed törlését (ezt a játék fel is ajánlja). Újra nyerheted az autót meg a lóvét is.Én így csinálok pénzt, ha kevés van. A drágább autókat megnyerem kétszer-háromszor, és eladom.