Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Admi: gondolom nem sokáig maradt így a felállás. :-))))
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Admi: 147 vs. S3?
Mohus: Majd kipróbáljuk az én 512es feltöltésemmel is csak még szereznem kell 1 olyan kábelt...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Tehat nemtudom mitevo legyek!? 😞
Jöhet a többi is !!!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Talán a géped usb portjával lehet valami gond.
Regi vastaggal nem vagy csak nalam van gond?!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)"
én benne vagyok
felraktam a KAIt látja PS2-met...a minap csak ázsiaiak voltak fenn, nagyon kihalt sajna a ps2 szerver szekció
gt4ben voltak csak 7-en azt slussz
xbox forzánál sem voltak többen....konzolosok nem neteznek😊 kai-al😊 majd mi...
nekem is csak 128 a feltöltésem😞
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A legolcsóbb megoldás a ps2 és a pc összekötésére egy második hálókártya a pc-be (hacsak nincs kettõ integrált az alaplapon, a lényeg, hogy egy hálókártya kell a nethez, a másik pedig a ps2-höz).
A ps2-t és a pc-t egy crossover utp kábelle kell összekötni.
A ps2 ip-je legyen például 192.168.0.1 a pc-é pedig 192.168.0.10 (nálam így van beállítva és mûködik).
Ha minden össze van dugva mindennel, akkor kell az elõbb említett XLink konfiguráló progit lefuttatni egyszer, majd magát az XLinket és ha minden okés gondolom már csak ki kell választani, hogy melyik játékkal és kivel szeretnél játszani és mehet a menet.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Igen.
Nekem egész egyszerûnek tûnik, bár lehet, hogy a bonyolultabb része csak ez után jön. :-)
Progit szedd le az oldalról amit mohus kicsit lejjebb linkelt, majd telepítsd fel. Utána a start menüben lesz egy mappája, amiben kettõ ikon lesz, az egyik indítja magát a progit, a másik pedig bekonfigurálja a hálózati kapcsolatokat. Ezek után indítsd a progit, ahol majd be kell jelentkezni (az XLink oldalán regisztrálni kell hozzá, ami ingyenes) és a fenti gombok közül a földgömra kattintva belépsz az aréna módba, ahol értelem szerûen el kell navigálni majd a megfelelõ helyre. Be lehet állítani a kedvenceket, fel lehet venni másik júzereket a partnerlistára, szóval eddig egész jó kis dolognak tûnik. Már csak az éles tesztre várok valaki ismerõssel. :-)
Meg 1 kérdés, ez a slim ps2?
Meg azt az Xlinket hogyan kell használni?
Akinek mér fent van az XLink Kai a verseny elõtti könnyebb kommunikáció érdekében vegyen fel a partnerek közé, ott is al_age néven vagyok elérhetõ.
Szerintem 192 minimum kell!!
Nekem 2024/192 de nincs net adapterem,igaz most haver slim ittvan azon meg van! 😊
nekem a netem 512es gondolom az elég lenne már...
Plusz még a vastag ps2-höz kell egy network adapter.
Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)
Elõtte meg kellene beszélni ki legyen a host, az én netem félek, hogy kevés lenne hozzá (128 kbit/s feltöltés).
Mennyiert javithatjak ugyen meg es hova vigyem?
Vaci uton levo konzolshop jo?
Akkor mi kell ehhez az online mókához?
Eredeti GT4 lemez - megvan
XLINK KAI progi gépre - meglesz
és még mi kéne hozzá? Valaki sorolja már el nekem köszi!
Mikor bemegyek optionsba steeringnel engedelyezem,hogy elso csatlakozonal kormany on aztan driving forcpe pro beallitasainal pl a kormanyzashoz hozza se enged nyulni jatekbe semmi se akar mukodni?!
En vagyok a lama?
-az egyik játékos a host a többi a guest vagy valami ilyesmi
nem
GT4 HDD-s verzióval lefagy amikor lanozni akarsz
többiektõl kérek türelmet míg újra kibogozom az XLINK KAI EVOLUTION szálakat a gépemen
XLINK KAI HOMEPAGE
innen mindenki letöltheti és telepítheti pcjére a segédprogramot
- Ilyen játéknál nem az egyik játékos gépe a szerver?
- Vinyóról futó GT4-gyel nem megy? (LAN egyik havernál gond nélkül ment vele, de ha az eredeti lemezrõl kell futtatni az se baj, az is van.)
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Egy gyors kérdésem lenne: Hogyan lehet növelni a B-SPEC skill-t ? Nekem megállt 4935-ön. Az Endurance versenyeket B-SPEC-ben csinálom, mégse növekszik a pontjaim száma.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
mohus: joyyal mar eredmenyes voltam remelem kormannyal is megy majd! 😛
én kipróbálom, hogy megye e még e és vannak e szerverek....
aztán megpróbálok itt népet toborozni rája
ami bizti kell
PS2
PC
széles net
eredeti gém
router vagy még egy belsõ hálókártya a pcbe