Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg a videóim is elérhetõk a lapodról?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én 1 milla alatt látom már a legnagyobb plazma cuccokat is....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
probáld ki hogy egyhelyben pörögsz, kézifékezel összevissza és nem kell egy kör sem.
egyébként szvsz a racing medium a leginkább használható gumma a rovid(2-5) körös versenyeken, soft az idõmérõn.
a nitrozás még nagyon gyûri a gummát.
egyikhavernál kaptam rá ukra nagyon amikor egy 2millás projektorral és két gt kormánnyal toltuk 2 éjjelen át az 1on1-et😊
majd ha sikerül összehoznom a kai-t akkor akár tolhatunk is majd egymás ellen😊
hát erre se vegyél mérget...
valahol 38-40%ra van meg a gt4😊
az nem vitás hogy a replayokat én láttam a legtöbbször😊...lévén a videóhoz elengedetlen kellék az unalomig való nézegetés...a jó vágáshoz
de félreértés ne essék ez nem kihívás és egyáltalán nem hencegés😊
valószínûleg sokkal többet játszottál már gtvel mint én, és biztosra veszem hogy sokkal precizebben is terelgeted a gépeket😊
csak azt ne mond, hogy jól vezetek egy vágott anyag alapján😊
az pályafutásom egyik legjobb alkotása...a közönség szerint
mi a video cime?
sokat segítettél nagyon köszi.
egyébként a nickeddel fémjelzett videon Te vezetsz?
aztán katt arra kis mappaikonra a közlében a
ha a harmadik képet nézed a "switch to diagnostics mode" felirat alatt...
és akkro kiderül hogy látja e a PC-d ps2-det vagy sem
illetve még az sem teljesen tiszta, hogy a ps-en csatlakozásra mikor kell kattintanom.
PC-re telepítés bejelentkezés után...megkeressük a GT4 arénát ahol társakra lelhetünk
Ahhoz, hogy mûködjön két dolog kell: PC NETET LÁSSA : network reachable a KAI-ban és hogy a PS2-t a KAI lássa
A GT4 NETES beállításai képernyõi a PlayStation 2-n
és lehet menni játszani
LAN beállítások az OPTIONS menüben a GT4hez...
host vagy player esetén más egy kicsit de azt fenn játék közben meg lehet beszélni a KAI chat felületén
a KAI-t a 30000 porton engedem ki be spec...routerem forward beállításai
na most kiderül hogy a "buta" konzolosok, meg tudják-e oldani ezt a sokak számára nem teljesen eccerû faladatot😊
a gt race cart még nem néztem meg lehet venni?egyik kedvenc gépem...
egyébként ez az xlink hogy müködik?feltettem, konfigoltam(nagyjából) de nem tudtam csatléakozni, illetve rájönni sem a használatra...
Az a bizonyos kocsi meg valamelyik Chapparal lesz szerintem.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ma este jó lesz nekem is, 7 után mindenképpen.
XLink-ben felvettelek partnerek közé, majd ott megbeszéljük melyik pályákat, autókat válasszuk ki, valamint hogy ki legyen a host - xlinkes profilodban 512-es feltöltés szerepel, az már biztos jó lenne. Más probléma remélem nem fog adódni.
ugye nem vagy szerelmes belém😊
ez az egy gép ami bruttális, a többit rommá alázom.
holnap megnézem a nevét, de egyik alkalommal kiváncsiságból megnéztem hogy megy vele a gép. akkor láttam hogy 3.ba nem is teszi és 260 körül ment.a hajtükanyarokat, meg azokat amit max 100al veszek teljes leszoritoerõnél az lazán vette 170el...ugy felidegesitett mint az állat.
egyébként a többi amcsi kupa megvan.
az amerika kupára valaki?
A játékban alapból csak LAN lehetõség van, online nincs, arra való az XLink, amit páran nemsokára ki fogunk próbálni remélem. :-)
régóta tolom a gtvel, még az elsõ rész idejébõl ps1en.mindig is a best of szimulátor volt.nemrégen jutottam egy slimhez, és megvettem a gt4et is.egyik este próbáltam a netes gémet, de nem tudott csatlakozni. routerem van a netnél.
ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai kérem irjon egy privát üzit.
egyébként valószínû látogatója leszek a forumnak, normális hozzászólásokat találtam, nem a tipikus kis gyökerekét😊)))
üdv mindenkinek!
jah:most épp egy Mercury Cougarral tolom, bruttális lett a gép.viszont az amcsi versenyek közt van valami olyan gép hogy hihetetlen.olyan mintha sugárhajtású lenne, 2.ban 260at megy és iszonyú a kanyarsebessége.elképzelésem sincs hogy mivel fogom legyûrni ha egy 670 lovas, jól irányítható géppel nyomába sem érek...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A Speedster kupát, hogy kell megcsinálni ? Vettem egy Speedster Turbot, agyon tuningoltam. Mindent megvettem rá, ami növeli a lóerõt+váltó+felfüggesztés, ami van. A-SPEC-ben és B-SPEC-ben is ugyanúgy lehagynak. B-SPEC pontjaim száma : 5120
Pedig jó lenne az a Calibra Touring Car, amit beadna.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Plusz még akinek minden feltétel adott az online mókához - bár egyszer szeretném kipróbálni kettesben is, hogy lássam milyen mértékû a lag különbözõ körülmények között..
A-speccel kapcsolatban pedig már én is sokszor leírtam, szar a pontozó rendszer, ahogy van. :-)
Tourist Trophy-ban már nem volt pontozás, remélem a következõ GT-bõl is mellõzik és nem így akarnak egyenlõbb feltételeket biztosítani, hanem például a régi lóerõkorláttal.
Ez eddig is így volt?
A-spec. Lupo +200 ballaszt. Ellenfelek:lupo gti, golf IV Gti, Pt, stb. Elérhetõ pontszám:121. Bezzeg A Dodge Ram 200 pontot ér ugyanitt. Egy xar ez a pontozás, értelmetlen és logikátlan.
én Grazban vettem tavaly elõtt nyáron 30 euroért😊