8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DoNorBi
    karitatív társadalmi célú hirdetés:
    ajánlom minden gt4 fan figyelmébe eme rajongói magyar oldalt:http://gt4.ballor.hu/
    sok kiváló magyar guide-ok találhatók és rendszeres autó,fotó bajnokság várja a kedves látogatókat!
    mindenki hozzon magával egy embert
  • toretto r34
    nálam is előfordultak ezek is az emlitetteken kivül
  • Julezz
    Nekem meg sem pörgeti a GT4 lemezt a gépem. Platinum kiadás zsír új és nem megy...Haveromnál meg simán megy...Nem chipes. Elkezdené pörgetni de valami visszafogja. Na erre varrjatok gombot:)
  • mohus
    passz:)
  • sapkafej
    szóval régen ment a játék? akkor sztem magával a dvd-vel van a baj.
  • toretto r34
    A gépet ujonnan vettem kb. 3/4-évet birt ki ajáték eleinte csak néha de egy ideje végleg nem olvassa be a játékot. DE kiprobálom ezt a trükkőt hátha elindul.
  • aszizoli
    Ha a gépet használtan vetted, lehet, hogy mégis van benne chip, és akkor trüközni kell a gyári DL lemezek indításával.
    Próbáld így inditani, nekem így müködik.
    1. Lemezt berakni, tálca becsuk.
    2. Gépet áramtalanitani. (hátsó kapcsoló)
    3. Pár mp. után, gépet áram alá helyezni.
    4. Reset gombot kb. 4mp-ig nyomvatartani, majd elengedni.
    5. Elvileg indul a játék.
  • toretto r34
    Komolyan kérdem ez nagyon idegesit nem tudok vele játszani
  • Al Age
    A kérdés végén ott volt a szmájli, gonbdolom ez tükrözi a gondolat komolyságát. ;)
  • toretto r34
    Hello valaki meg tudná mondani hogy az eredeti GT4-es játékomat miért nem látja a ps2-öm? Minden más eredeti játékot visz kivéve ezt az eggyet .Nincs kicsipelve.
  • Norbi7
    Lehet, de akkor az 5. részben hány kocsi lesz egyszerre a pályán?
  • mohus
    gt mode-ban...autobeállításnál (setup)

minden ilyen segítséget a 10-es skálán nullára állíts

• mohus
    "A Sony PlayStation 3 konzoljára készülő Gran Turismo HD játékot hivatalosan is leállították. A hivatalos indoklás szerint a Gran Turosmi 4 PS2 változatának tuningolt változatát azért állították le, hogy a fejlesztő, a Polyphony Digital az ötödik részre fókuszálhassa az energiáit. Az eddig elkészült anyagot december 24-én teszik elérhetővé, amolyan ízelítő demóként, sajnos csak a Japán felhasználók számára."

rájöttek hogy a ps3 nem bír 20 autót eccere megjeleníteni, akadásmentesen??:)
  • norbi09
    A kipörgésgátlós kérdésem még él, de gyarapodott még 1 kérdéssel:
    Melyik diffi a legjobb a drifteléshez? 1es 1,5ös 2es vagy az fw????
  • norbi09
    Hi all. Hogy lehet KIKAPCSOLNI A KIPÖRGÉSGÁTLÓT??
    Mert csapatnék csak mindig villog a műszereknél a felkiáltójal.
  • Szaszura
    Hy!Hátja sajnos néha előfordul az utángyártott kártyáknál iesmi gubanc inkább az origi 8megás a nyerő mégha a kapacitás kisseb is de megbizhatóbb.Én ezért vettem inkább másodiknak is eredetit!!Próbáld leformázni hátha észhez tér?
  • Katarn576
    Üdv mindenkinek!
    Most vettem eredetiben a Gran Turismo 4-et és egyszerüen nem akarja elmenteni a 14ezer Ft-os, 64 megás memóriakártyára. Az lenne a kérdésem hogy most ilyenkor mi a teendő? belinkelek egy képet hogy lássátok mien memóriakártyám van: http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1860 Ugyanez a memória kártya van nekem csak nem 32 mega van rá írva hanem 64.Amúgy mentésnél valami olyat ír ki hogy save Failed: Corrupted Data.
  • Ronin1350
    A Sony PlayStation 3 konzoljára készülő Gran Turismo HD játékot hivatalosan is leállították. bővebben
  • norbi09
    Hi all. Végre megszereztem a Gt4-et, nagyon jó!
    A kipörgésgátlót hogy tudom kikapcsolni??
  • JohnnySmith
    Ha ez megnyugtat nekem sincs.... és nem is nagyon lesz:)
  • mohus
    egy kis belsőség...felhívnám figyelmet a belső emberekre vetülő árnyékokra

katt a képre, ha jobb minőségben akarod
  • mohus
    2007 tavaszára ígérik a gthd-t...lehe tmire EU gép lesz gyün hozzá némi gt is:)

közben 4 éves kisfiamnak kipörgettem a subaru touring car-t, mert azt akarta:)

ja és még mindig nincs a gt4em kipörgetve....
  • mohus
    nem lehet megoldani...:(((

gt3ban az nagyon faja volt...
  • CS@
    Üdv!
    Láma kérdés, de az első és második részben meg lehetett csinálni, hogy a split screen -ben nyomott verseny visszajátszása ne split screen –be menjen. Ha ezt itt is meg lehet oldani, akkor légyszi áruljátok el hogyan kell.
    Köszönöm!
  • JGTC
    végre valami morzsa amit lehet ropogtatni kicsit, mostanában így is hatalmas a csend :D
  • Al Age
  • mohus
    a manusokat is megtervezik rendesen
  • mohus
    gt4HD autószerkesztés:)
  • Haxley
    Megvan a full verzió is, csak az ugye dupla rétegü és kímélni akarom a fejet. Most volt fejcsere, mert már sűrűn fagyogatott a gép. Egyébként tegnap megjött a játék, vagy öt órát toltam, de semmit nem vettem észre. Van arcade, az összes zene, pálya, és verseny is megvan. Nem értem...
  • aszizoli
    Ez a játék megérdemli a gyári verziót. Érdemes lenne beszerezned, és semmi gondod nem lenne vele. Mostanában már nem tizenhatezerért adják, mint anno, nekem. A piaci adok-veszekről nem is beszélve. Hidd el hiányok nélkül sokkal nagyobb élmény.
  • Haxley
    Kösz a válaszokat! Kipróbálom, és beszámolok róla, hogy mi hiányzik.
  • Al Age
    Igen, a rippelés azt jelenti, hogy valamit kiszednek a játékból.
  • Haxley
    Mi az a rippelés? Nincs rajta annyi zene,videó, ilyesmi? Vagy nincs árkád mód? Az nem is kell nekem...
  • Al Age
    Ezt látod nem tudom, nekem eredetiben van meg.
  • Al Age
    Warez és valami tuti rippelve van róla.
  • Al Age
    Eredeti, vagy másolt a szóban forgó játék?
    Mert úgy rémlik az egyik warez verzió ezt a jelenséget produkálja...
  • powerdozer
    vissza olvasgattam, láttam valaki írta hogy a Pal, és NTSC, kódolás miatt mosódik a menübe a kép, egyébként ez egy régi akai tv-n ilyen!
  • powerdozer
    Hali, nem tudom volt e valakinek olyan problémája a gamessal hogy a külsö menübe kicsit ugrálnak a dolgok??????
  • mohus
    gt4 water art REMAKE
  • mohus
    a mocisokat majdnem elcsapta?:)