8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Disk
    Hello ez a progi engem is érdekelne (AC MAX EVO). Nem tudna valaki valami működő linket adni?
  • aszizoli
    boos.
    Dobtam egy mailt, nézd meg.
  • aszizoli
    Az üzletekben, RGB kábelként megkapod. 1000 - 1500Ft.
  • mohus
    "Gondolom GTR utan menne GT is... :-P"

hát az már biztos...de utána legalább azt érzed h valóban tudsz autót vezetni.
    GTben legalább van menetszél, rendes megcsúszás hang...GTRban ilyenek nincsenek, meg csak azt veszed észre ha nem fékezel időben a kavicságyban vagy....és a GTRban nagyon gagyi az ffb
  • aszizoli
    Bocs, most jöttem rá, hogy a progi letöltési linkjére gondoltál, az valóban nem müködik.
    Ezt a progit vagy konzolokkal foglalkozó üzletekben találod, kb. 10000Ft, vagy torrentröl leszedheted.
  • aszizoli
    Müködik a link, de mire vagy kiváncsi?
  • boos
    Sajna a link már nem műkszik. Valaki? "Action Replay MAX Evo"
  • boos
    Köszönöm. Egy kicsit elborult az agyhelyem. Kb 1,5 hónapja volt egy mentés vs. reset. A mentés alulmaradt... 98% körül. Felküzdöttm ismét 35 %ig, most meg a memkártya xart be.
  • dinomano
    nah, talan kahhacsonyra kapok kormanyt; ma meg talan meglesz az Enthusia..kiprobalom joykarral, ujra kezdek nagy szünet utan rasasolni autos game-ekre... :-P
  • t256
    Itt találsz egy leírást arról, hogyan tudod biztonságba helyezmi a mentéseidet.
  • boos
    Lehet-e a mentéseket valahogyan a mem kártyáról biztonságba helyezni?
    Kicsit mérges vagyok. Minden mentésem odavan.....
  • Csiaki
    Az első slotba dugjad a kormányt és magától kell hogy ismerje.
  • UltimateGamR
    Hali!

Vettem kormányt direkt ehhez a játékhoz , de lenne egy égető problémám! A kormányt csak ugy tudom használni hogyha 2 playert játsazok és ott is csak a 2. játékos használhatja. Karrier / egyjátékos módba NEM működik a komrány pedig a beállítsokban P1-re tettem!!!

MI LEHET A GOND ?? MIT ÁLLÍTSAK HOGY egymagam ( player 1 ) tudjak kormányal játszani ????

ELŐRE IS KÖSZI

• aszizoli
    Helyes!
    Akkor mégis van jézuska!?
  • zoli23
    Nekem karácsonyra meglesz a Gran turismo 4!!!
  • dinomano
    Flatout2 megvan már....... GT4 is megvan; az Enthusia meg meglesz hamarosan..mar csak az a kormany hianyzik... :-P /kérdés, hogykapok-é; vagy veszek-é magamnak... :-P/
  • t256
    Nekem valahogy jobban bejön az Enthusia fizikája. Reálisabbnak tűnik.
    Meg van két pálya, ami nagyon bejön. az egyik a Burgenslucht, a másik a Lowenseering.
    Az utóbbin rajtnál az autókkal egy időben elindul 4 repülő 4 különböző színű csíkot húzva maga után.
    Burgensluchton pedig nagyon szép a táj.
    Viszont nincs benne olyan sok autó, mint a GT4-ben és tuning sem igazán van benne.
    Én azt ajánlom mindkét játékot szerezd be.

Ja! És egészítsd ki őket a Flatout 2-vel. Ebben a játékban meg tudod csinálni azt, amit az Enthuban és a GT4-ben nem.

• dinomano
    HA lesz kormany; arra gondoltam hogy valami könnyebb arcade-osabb game-el gyakorlom be a kormanyzast; oszt megyek GT-zni vagy kiprobalom az Enthusia-t... :-P Hetvegen röpke fél orara GTR2-öztem egy LOGITECH kormannyal(PC-n); jooo volt; igaz nehez is... :-P Gondolom GTR utan menne GT is... :-P
  • Shortstop
    az a baj hogy a GT embléma benne van? sorry. De lásd milyen rendes vagyok akkor rakok más logót ha úgy érzed hogy ez sérti a személyiséged
  • aszizoli
    Ha majd sikerül a kontroller után megszoknod a kormányt, akkor már tuti lesz a játék vele. Ne add fel a második napon.
  • dinomano
    Izéé...már folyamatban az ingyenes vetel..ugyhogy ki lesz probalva mindkettö... :-) Az az igazsag, h. most veszek(vagy talan kapok)kormanyt... Oszt kormannyal neki fogok allni valamelyiknek... :-P Gondolom kormannyal igazi mindkettö game... :-)
  • aszizoli
    Izlések és pofonok különböznek. Nekem az Enthusia nem jött be. Neked lehet, hogy az lesz az ász.
    Ha tudod, vásárlás elött próbáld ki mindkettőt, és ami neked jobban bejön, azt vedd meg.
  • dinomano
    Melyiknek jobb a fizikaja? Enthusia-nak vagy GT4nek? :-P
  • Al Age
    Egyetértek.

Shortstop:
    Célszerű lett volna először az "ötletadó" logo birtokosát megkérdezni, hogy mi a véleménye a dologról, mert ez így ebben a formában nem volt valami elegáns megoldás...
  • JohnnySmith
    hmmm ismerős logo...picit lehetne egyedibb szerintem.
  • JGTC
  • sapkafej
    kösz az infót
  • aszizoli
    Nézd meg ezt.
  • Norbi7
    Tényleg van benne F1-es autó, a 24 órás verseny után kapod meg.
  • Tomo15
    Tourist trophy
  • sapkafej
    mi az a TT? (tényleg nem tudom)
  • Csiaki
    Motorral nem az a másik játék a TT!F1-es autó állitólag van benne de én még ne találkoztam vele.
    Javítsatok ki ha nem így van.
  • zoli23
    Én ugy tudom motorral és f1-es autóval is lehet benne menni.Ez igaz?
  • CS@
    Szintén így vagyok, ha ez nem lenne, akkor nekem sem lenne PS2m.

Az eredeti kérdéssel kapcsolatban: a GT 1 és 2 frankón megy PCn is emulátorral, az már más kérdés, hogy mai szemmel szépnek nem nevezhető egyik sem.
  • Shortstop
    ez az egyik aduász amiért a sok majom playt vesz. köztük én is :)
  • JGTC
    nem tudom hogy megy neked de remélem igazat beszélsz :DDDDDDDDD
  • JohnnySmith
    Természetesen nem!
  • l2105
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni létezik-e bármelyik Gran Turismo kiadvány (1,2,3,4) PC vezióbna? Előre is köszi! Üdv mindenkinek!
  • aszizoli
    Akkor nem mostanában fogsz a porba alázni!
  • JGTC
    én már legközelebb akkor versenyzek ott amikor online nyomjuk :)