Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi<#worship>#worship>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
- Ha egyszerûen kifullad ennél a sebességnél és nem akar többet pörögni a motor, akkor ezen a szinten, ezekkel a beállításokkal ennyi neki a max.
- Ha ennél a sebességnél ledadog, tehát eléri utolsó sebességi fokozatban azt a sebességet, ahol a motor leszabályoz, akkor vegyél egy teljesen beállítható sebességváltót (fully cusomizable transmission - vagy valami ilyesmi). Ezzel személyre/pályára lehet majd szabni az összes fokozatot és a végáttételt is.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
asszem akkor marad egy 4es golf
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
most elõröl kezdtem a gémet,van egy 94'es skyline-om,330pacival+nitró
most kezd gyülni a pénz,és mivel nagyon szeretem a golfokat(fõleg a régieket) elhatároztam h veszek egy 74'es golfot 😄
végülis annyi a kérdésem hogy akinek esetleg volt már iylen golf-ja: mennyire lehet feltuningolni motorilag? :S mer alapbol 120lóerõ körül van asszem de nemártana 230ig legalább hogy versenybe maradjakj vele 😛
meg még egy kérdés: a skilyne-t 270ig tudom kihúzni max,nem lehet valahogy ezt kiiktatni hogy ne folytson vissza iylen sebességnél? vagy tényleg ennyi a max amit bír?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Amugy simen nem valtoztatok ,mert hat ugy lehet jol erezni mikor esik az a kocsi sulypontja meg van vmi strong/mild allitasi lehetoseg az mi is lenne?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Haverok, Buli, Fight Club!
kormánybeállítások...ott tudsz szim modot is állítani
egyébként én pont azért szeretem mert kiba...erõs...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ennek erosseget vhol tudo gyengebbre tenni?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nem is olyan régen valami olyan baromság terjengett, hogy Opel motorok kerülnek beléjük... Nos ezt az Alfa Romeo Magyarország valamelyik elsõ embere (sajnálom, de a neve most nem ugrik be) cáfolta meg az egyik sajtótájékoztatón, a lényeg, hogy a háromkettes V6-os blokkját a GM gyártja és ennyi. A többi mind saját fejlesztés és gyártmány.
A dízel meg Fiat (csak ezt ugye elfelejti hangsúlyozni - nem is hangsúlyozni, megemlíteni- az Opel, a Suzuki, vagy a Saab), de az Alfa is Fiat konszern, úgyhogy... :-)
Abban maximálisan egyetértek Veled, hogy nem nekünk, átlag-magyaroknak való autó az Alfa sajnos - nem sajnos. Ugyanakkor árban még mindig az azonos kategóriás és felszereltségû BMW-k, Audi-k alatt van és a 159-est bizony ezekkel lehet egy lapon említeni. Továbbá külön ínyencség a 3 év, vagy 120 (vagy 180?) ezer km ingyenes karbantartás - vagyis ezalatt bármi okból szervizbe kell menned, ingyenes lesz a munka és az alkatrész/folyadék is. Tehát pl egy tervszerû olajcsere full ingyenes. Ez az ingyenes karbantartás az alapfelszereltség része és az autóhoz tartozik, nem a tulajhoz, tehát ha az elsõ tulaj 2 évesen eladja a kocsit, akkor az új tulaj még mindig élvezheti egy évig ennek elõnyeit. Egy ilyen húzás pedig megbízhatóság nélkül elég merész húzás lenne egy gyártótól. :-)
Szóval akinek van rá pénze nem fog rosszul járni egy drágaszággal. :-)
Csakhát egyelõre nem mi vagyunk õk. :-(
a PS2 nek is lett szobija, amíg nem jön a második gyermek...
valószínû akkor állok neki amikor a kertben már nem lesz meló😊 és ihlet is lesz...tudom ezt ígérem 1 éve...de csak júliusban költöztem el
Vmi hihetetlen volt ,el se merem kepzelni mit tud 330d vagy az uj 535d duplaturobs!! <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Erre a hsz-ra szerettem volna reagálni 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
imádom az alfát, mindig is imádtam, de a valo életben hétköznapra böven elég nekem egy 4 literes fogyasztásu kis peu.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Triplázott az Alfa Romeo a nürburgringi 24-órás versenyen...(2005)
"Két arany kígyó, melyek az Alfa-Romeo hagyományos címerébõl származnak - már eddig is ott pompázott a karosszérián. Ehhez társult egy további gyõzedelmi jel az elmúlt hétvégén. Harmadszor egymást követõen nyert egy Alfa 147 2.4 JTD 20V Multijet a keményen megküzdött „dízel-kategóriában” a nürburgringi 24-órás versenyen...."
33. ADAC Zürich 24-órás verseny, Nürburgring, Nordschleife, május 7 - 8
A dízel kategória végeredménye (24 résztvevõ)"
1. Bartels/Scheider/Schürg/Neuberger Alfa 147 JTD 124 kör
2. Haider/Kutsch/Hiltscher/Kraus BMW 330d 4 kör hátrány
3. Rattunde/Lloyd/Moore/Bolz VW Bora TDi 8 kör hátrány
Amúgy arra lennék még kíváncsi ,hogy hosszútávon hogyan fogyaszt... <#kerdes>#kerdes>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Amúgy meg utp kábelt vett, monrtam a boltban hogy crosslink utp kábelt kérek!
Kinek van még Asus A7N8X-E alaplapja?Mert ezzel nem akar menni!
Eljen a nyomatek! 😛
én mentem a multijet 1.3assal, és vettem egy 2.4 hdi peut.dinamikusabb, kevésbé dizeles a hangja, és kb 7 decivel átlagban jobbnak bizonyult.viszont mindkettõ veri benzines társát minden téren.
egy szonak is száz a vége: kellenek a dizel csodák a köv generácioba😊
...lévén az egyik (ha nem A) legjobb a dízelek között.
😉
Mivel még csak MultiJet motoros járgányokkal mentem, viszonyítási alapom nincs, az viszont tény, hogy ezek az erõmûvek fantasztikusak!
egyébként nem vitaképp, de a multijet kb 1 literrel és 10 loerõvel a hdi után van...
Például a 2,4-es 200 pacival és 400 Nm-rel igazán bekerülhetne a játékba mondjuk egy 159 SW motorterében. :-)
Veszettül megy...
valaki tesztelte már a 120d-s bmw-t?
kiváncsi voltam mit mutat teljse tuningon egy dizel dolog.
meglepõen életszagura csinálták.a gép elpörgeti a piros jelzésig, viszont a turbonyomás, és az erõ kb 5 után már nagyivben csökken, kisebb fordulaton meg brutális.át is raktam manuálisra😊ugy megnyertem 267 loval a turbos ligát😊
egyszoval király a dizel😊))
mellesleg az életben is dizelt nyuzok egy 1.4 hdi peut😊
Fõleg a #6587-es hsz-ben beszúrt kép tetszik.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
áltban hétvégén próbálkozunk...szombat vagy péntek este így meló után már gáz

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Valami nem stimmel a másik dugasszal...
Al,Mohus! mi az msn címetek?
Nekem [email protected]