8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • soma22
    ha megvolt légyszi irj vissza, mert ez csak mint ötlet jutott eszembe.
  • JGTC
    nem próbáltam de még az este kipróbálom
  • soma22
    ha nyomvatartjátok a R/2 vagy L/2-t sem jo?
  • JGTC
    ezt már én is kerestem hogy hogyan lehetne orvosolni, mindegyik részben ilyen volt valamiért, nem tudtam kitalálni...
  • aszizoli
    Alapszinten biztos lehet mindegyikkel játszani, max hiányzik belölle az erővisszacsatolás, nem annyira precíz, nincs a külön váltó, stb. stb. stb.
    Viszont, ha az ajándékozónak kicsi rá az anyagi kerete, (meg egyébként is) ajándék lónak ne nézd a fogát. Ha majd megkaptad, örülj neki és használd egészséggel, sokáig. Ha az első napokban, bénábbnak fogod érezni a kontrollerhez képest, ne ad fel, mert bele lehet jönni a használatába.
  • dinomano
    egy kérdés, picit OFF; de nagyjabol temaba vág... Sikerült kisilabizalnom, hogy valoszinü kormanyt kapok a PS2-höz kahhacsonyra... :-P Nahszoval, azt is sikerült kisilabizalnom (1-2 elejtett info alapjan), hogy nem 20-30e-s kormany lesz, hanem inkabb vmi noname; 8-10e FT-s cucc... A kérdés: Azok mennyire megbizhatoak? El lehet velük lenni? Vegulis nem kell extraprofi, csili-vili kormany nekem; "csak" egy olyan amivel alapszinten el lehet game-ezni... Arra gondolom jok az olcsó cuccosok is...
  • Shortstop
    újabb kérdéssel zaklatnálak titetket.

Aszfalton egy kézifékes kanyarvételben mikor behúzom a kéziféket akkor leesik az autó fordulatszáma és már nem tud kihúzni a kanyarból.. Próbáltam hogy a TCS-t kikapcsolom de nem változott semmi...
    Nem tud adni valami hasznos tanácsot hogy min kell állítani vagy hogy kell normálisan E-Brake-kel venni a kanyarokat?

előre is köszi
  • Shortstop
    köszi mindenkinek a segítséget!!
  • JGTC
    Skyline video
  • BiG G
    @aszizoli & al_age: köszönöm, akkor nekiugrok :)
    @mohus: 44.990 huf (PS2 Slim, 1 kar, 8mb-os memókari, GT4)
  • JGTC
    azaz replay mentése pl így:

• JGTC
    erre gondoltam kössz!
  • JGTC
    erre gondoltam kössz!
  • mohus
    "an pár új képem amit szívesen feltennék ide csak nem tudom, hogy a progimmal ( Jasc Paint Shop Pro 8), hogy lehet őket feljavítani? Aki ismeri segítsem pls!! Photoshopom meg már nincs meg és most itt szenvedek vele..."

photoshop
    image size....bicubic sharper opció
  • mohus
    :)

látom nagyon megy a marketing:)....csak hajráááááá
  • mohus
    mennyiért adják most a packot?
  • Al Age
    Valamelyik biztos elérhető alapból (nem emlékszem pontosan), viszont a kocsikért meg kell dolgozni. :)
    Cheat egyáltalán nincs a játékhoz, viszont vannak olyan versenyek, ahol könnyen lehet sok pénzt szerezni.
  • aszizoli
    Látom nem olvastál vissza. Ebben a topikban nem fognak téged lefikázni! (mindenki volt egyszer kezdő)
    Szomorú válaszom van a kérdésedre. Kénytelen leszel szépen te is elölröl kezdeni a játékot, mint mindenki más. Ehez a gamehoz nem csináltak csalásokat.
  • BiG G
    Sziasztok.
    Friss PS2-ős vagyok, most vettem meg karácsonyra a gépet, és vele pakkban a GT4-et. Még nem próbáltam ki, megy a fa alá, de az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valamilyen módon unlockolni az összes autót, vagy legalább a a populárisabb autókat?
    Nem Koenig-re, vagy Nike autóra van szükségem, de mondjuk az amerikai V8-asokért élek-halok, és azokkal szivesen játszanék rögtön.
    Előre is köszi a választ, oltógépek és fikázók kíméljenek.
  • Al Age
    Újabb fotóverseny és igényfelmérés GT4 LAN-partyra és rajongói találkozóra szokásos helyen: http://gt4.ballor.hu.
  • Al Age
    aszizolinál a pont, a lényeg, hogy sima visszajátszás közben nem lehet fényképezni, csak ha az elmentett visszajátszást betöltöd a replay theater-ben.
  • aszizoli
    Replayt elmenteni, és úgyemlékszem "replay theatre-nek" hívják a helyet, ahol visszanézheted. Visszanézés közben nyomj "SELECT" gombot.
  • Shortstop
    hogy tudsz olyat hogy ha fényképezel akkor nem csak te vagy a pályán??? Mert én csak úgy tudok hogy vagy Photo Travel vagy kiválasztom a zöld ikonokat (Original Circuits,Dirt/Snow,City Courses..) és ott csak egymagam tudok menni. Ha meg egy sima verseny utáni replaynél SELECT-et nyomok akkor lepauzálja...
    Vagy nekem kerülte el valami a figyelmemet?

előre is köszi
  • dinomano
    Kiprobaltam Enthusia-t...hááát, egesz ahhanyos; de GT jobban tetszik... Viszont egesz jo autos game-et hozott össze a KONAMI (valahogy a jatek design-jarol a Ridge Racer ugrot be...a zenek, a varosi palya nagyon arra hajazott...termeszetesen a fizika nem... :-) )...
  • Shortstop
    :)
    köszi.... jó választás volt ja. feltornáztam 501LE-re meg közepes áttételezéssel kapar még 4-ben is 5000 tájékán a dzsuvába...
    az nem tetszett benne hogy pici volt a gyári szárny, de már orvosolva van :)

amúgy a játék minden normális pendrive-ot felismer??
  • JGTC
    ehh :)

• JGTC
    Én azt tudom tanácsolni neked hogy érdemes megvenni a C-spec Imprezzát újjonan, azzal elég sok autót meg lehet alázni, sokáig én is azzal mentem mindenhova ahová csak lehetett... Vagy használtban a Coupe-t

• JGTC
    átméretezéssel nincs gond csak tudod hogy minden kép ami alapállapotban van a GT4ből az pixeles szal csúgya kicsit, javítani akarok a minőségen

de leszedem azt aztán kész
  • Shortstop
    ok. köszi.
  • Al Age
    Csak szemrevételezéssel lehet megállapítani, hogy melyikbe mi lesz a maximum, előre nem lehet tudni. Ugyanakkor ha beírod ide a pontos típusát a két járgánynak, talán szerencséd lesz és valaki, aki a játékban gazdagabb, vagy akinek már meg is van meg tudja mondani.
  • Shortstop
    Az ügyben interviewolnálak titeket, hogy olyat honnan tudok meg hogy melyik autókba milyen tuningot tudok tenni..
    most kerültem egy olyan helyzetbe hogy Imprezát vennék, mivel az jó lenne a boxer spiritre is meg a rallyra is, és van két fajta...hogy ne kelljen megvenni mind2-t és megnézni hogy esetleg melyikbe megy bele a 4-es szintű feltöltő, ezért írok ide... mivel csóró vagyok a játékban

előre is köszi
  • JohnnySmith
    Mit szeretnél javítani rajtuk ? Fényesíteni? Méretezni? mert arra tökéletes az InfranView és 2mb sincs :)
  • Shortstop
    köszi szépen!
  • JGTC
    Van pár új képem amit szívesen feltennék ide csak nem tudom, hogy a progimmal ( Jasc Paint Shop Pro 8), hogy lehet őket feljavítani? Aki ismeri segítsem pls!! Photoshopom meg már nincs meg és most itt szenvedek vele...
  • JGTC
    jól
  • Al Age
    Versenycsoportonként van jutalomautó, és ha egyszer megnyerted és újra meg akarod nyerni, akkor amikor rámész a versenyzésre, meg fogja kérdezni a játék, hogy az eddigi legjobb eredményt megtartsa-e vagy ne. Ha azt választod, hogy ne, akkor törölni fogja az addigi eredményeket és ha újramegnyered a versenyeket újra kapsz autót - ha jól emlékszem.
  • Shortstop
    Sziaztok!

Előre is elnézést hogy nem olvasok vissza de szerintem ez így gyorsabban fog menni...

Szóval a kérdésem az lenne hogy mikor versenyek után kapok egy autót jutalmul akkor ha újra végigtolom és megnyerem őket akkor a játék fog engem újra jutalmazni vagy nem? Szóval ez a része olyan mint a GT2 vagy nem?
    Előre is kösz
  • boos
    Már nem...
  • boos
  • t256
    Tessék. Talán még működik.