8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JohnnySmith
    Semmi ilyesmi sajna :( Pedig tényleg jól jönne elvégre nem vagyunk fanatikus japok akik ott tudnak szarakondi napokig....
    Ami van az a bspec és időgyorsítás...
  • Shortstop
    Johan, JGTC: ha én akarom levezetni akkor van lehetőségem hogy közben mentsek vagy ilyennek esélye sincs?

t256: és legalább megér annyit az az autó? :)
  • t256
    Az R8-at meg tudod venni. 4 és fél milla. Az Audi Legendary Carsnál találod.
    Viszont ha ennyi pénzed van, akkor több autó is szóba jöhet.
  • JGTC
    ez a kérdés örök, ez a legnehezebb verseny az egészben
    amúgy Vertigóval nyögvenyelősen
  • JohnnySmith
    Szerinted ha 24h van odaírva milyen hosszú?
    De segítek, bspec, 3xidőgyorsítás és már csak 3mad annyi..

De lehet hogy a Sarthe Circuit 24órás verseny változatán kell menned. Az a baj hogy már rég nem toltam GT4-et :D
  • Shortstop
    Sarthe Circuit 24 Hours I - Audi R8 '01

ez mennyire hosszú? ugye nem 24 óra se nem 12? :D
  • Shortstop
    CLK-GTR-el próbáltam de nem ment...

R8-at lecheckolom köszi
  • t256
    Vagy nyeremény 350Z-vel vagy Audi R8-al.
  • Shortstop
    A Gran Turismo World (professional) nevű versenyt ti mivel végeztétek ki?
  • BiG G
    akkor próba cseresznye. whatsoever, köszönöm
  • JohnnySmith
    Én csak azt tudom hogy a Logitech DFP, ami ugye a GT4re van "kitalálva", simán megy pc-n is természetesen a 900fokos kalibrálással is.
  • BiG G
    ha erre valaki lenne szives válaszolni, aki ért hozzá, annak megköszönném.
  • dinomano
    :-P az a leggyengebb; vagy a legiranyithatobb? :-P Habar lattam a listaba egy régi Mini Coopert is... :-P az is komoly kis gép:-P
  • t256
    Akkor úgy készülj, hogy ha elkezded az Enthusia Life-ot, akkor a választható autók közül a legjobb egy Nissan March (Micra) lesz.
  • dinomano
    tegnap jött meg javitasbol a PS2-öm; nyomtam picit enthusia-t; egesz jo..Mondjuk bika géppel mentem (nem tudok tipust; de valami erögép volt - elsö a listaban ha free play-t nyom az ember)...a NASCAR tipusu gyorsulasi zárt pályán (ami eleg könnyü volt) jol szerepeltem; utana a varosban gyalazatosan... Olyan MADMAX-eket csinaltam; mint atom - mivel padlogazzal probaltam indulni... Jobb, ha pici gepeknel kezdem majd... :-D
  • dinomano
    Aham..ismerös; bár nem tudom hogy hivjak ezt a müanyagfejes csavart... :-P Jegyzetelek kemenyen; érdekel a dolog... :-) Faanyagot probalok szerezni, azt hiszem apamnak otthon vannak ilyen lécei dögivel; talan a kormanytartó-vastagabb lécet rizikosabb beszerezni; de talan olyan farostlemezünk is van... :-P ahogy elnezem, minden megoldhato; csak sarokpántot(vagy mit)kell beszerezni..azt hiszem csavarok is vannak otthon ilyenek...
  • JGTC
    Na valami hasonló lesz az...

#6981 a kézifékes storyra meg annyit hogy bármit csináltam nem történt semmi
  • UNREG
    Vagy ez.

• UNREG
    Itt egy tetszetős csővázas darab.

• JGTC

valami ilyesmi lesz az enyém is...
  • JGTC
    nekem csővázas lesz, már az ülés meg is van hozzá (5gen civic-é :)
    ha kész lesz akkor dobok róla képet, remélem olyan lesz mint amire számítok lehet állítani majd meg minden :))))
  • UNREG
    A szárnyas anyás csavart pillanat alatt ki lehet szedni, nem kell tipli.

Szárnyas anya helyett ez még jobb
  • dinomano
    a varialhato magassag nem rossz ötlet; épp kérdezni akartam, hogy a méret varialasara van-e valami lehetöseg... Csak akkor tiplik kellenek (ill. tipli-szerü valamik); vagy kivehetö csavarok; amivel allitani lehet a magassagot, gondolom én...
  • UNREG
    Nem, bp-i vagyok.

Elöbb legyen meg a kormány és utána kezdj bele. Úgy csináltam, hogy dobozokra raktam egy deszkát, rá a kormányt és addig variáltam a magasságot, amíg jó lett. Utána a pedál távolsága jött és kész.
    Ez a két méret a fontos.

Ha a függőleges fákba több lyukat fúrsz, akkor variálható lesz a magassága, erre nem lesz szükség, ha az elején jól belőtted, viszont jól jöhet, ha van egy más méretű haverod, aki gyakran átjár.
  • dinomano
    köszi minden segitseget; felirtam az adatokat(bár tudom, hogy elözetesen le kell mérnem /"magam" :-P + az ülöalkalmatossagom/; hogy milyen fotelben+hogy hasznalnam...)
    Szivesen felugranék, hogy összehozzuk, de gondolom nem Nagykanizsai vagy... :-) Szarnyasanyakat; ill. nagyjabol a lényeget latom... :-P
  • UNREG
    5X2-es fenyőből van, a magassága 60 cm, de ez függ a testmagasságtől és főleg a széktől, amivel használod. Szerintem minél mélyebb ülésű a fotel, annál jobb.
    A szélessége 65 cm, ez már elég, hogy kényelmesen beférj és stabil maradjon.
    A mélysége annyi, amennyi neked kényelmes a pedálokhoz.
    A csatlakozásokat 8-as csavarok, szárnyasanyával fogják. Egyetlen helyen kell egy hosszúkás zsanér, lent a sarokban, ott csuklik. Szerintem a többi látszik a fotón.

Ha nagyon nem megy, gyere fel hozzám és megcsináljuk, komolyan.
  • dinomano
    Jo lenne, ha tudnal irni valamit, hogy mégis hogy lehet megcsinalni; nekem nagyon bejön ez a faléces megoldas; ezt még meg tudom nagyjabol csinalni - a fémböl hegesztgetes végképp nem nekem való... :-D
  • UNREG
    Tervet nem nagyon tudok adni, mindent fejből csináltam. Először lemértem a főbb távolságokat, hogy hol a legkényelmesebb a kormány és a pedál, majd aköré építettem az egészet.
    Az elején minden léc túlnyúlt, hogy ha esetleg arrébb kell fúrni, akkor legyen hova és amikor pár óra játék után belőttem, hogy ez jó lesz, csak akkor vágtam le a túlnyúlásokat.
  • dinomano
    Öhh..Baratosném testverenek ferje is kiszuperalt autoülésből csinalt szamitogephez (+kormanyhoz)szeket; azon tolja a GTR-eket...
  • dinomano
    Baxod; már elnezest...ez nagyon komoly!... Tervrajzot, anyagot; mindent kérek... Barkacsolashoz total laikus vagyok, de ez az utobbi rohadtul tetszik! hat ez nagyon komoly... :-P Nabassz, ez tutijóóó, nagyon bejövős... :-P
  • UNREG
    Én ilyet csináltam fából, összecsukható, mégis nagyon stabil
    Szerintem egyszerübb elkészíteni mint a fémet és olcsóbb is, az anyagköltség 5000 Ft alatt volt.

• Szaszura
    Hááátja nem 2 perc volt da annyira nem is bonyolult.A keret zártszelvényböl van,amin a pedál és a kormány az pedig lemezből és közé van heggesztve.Kicsit el is van tolva a pedáltartó a kormányhoz képest ja és én egy kiszuperált egyes golf ülését használom hozzá a méretek is ehhez lettek igazitva igazi élmény igy!Perce kontroller után szokni kellet 1 hét után belejöttem mosmá naon vágom!
  • dinomano
    Nagyon picik a képek, de a lényeg latszik... hat ez nagyon jol nez ki... :-P Mekkora melo csinalni egy ilyet? Gondolom nem 2 perc volt... :-P Nagyon faxan néz ki+látom, h. nagyjabol a monitortol valo idealis tavolsagot is tartjatok.... :-D
  • Szaszura
    innenonnan
  • dinomano
    Ööö..kivancsian várom... Gondolom kimaradt a link/kép.. :-P
  • Szaszura
    Én ilyet csinyákoltam melóhelyen:
  • dinomano
    nekiveselkedek kormanyos mokanak majd; az tuti... :-P Egyelöre mondjuk még kivegzem PC-n a HL2-öt+Episode 1-et+Unreal2-öt, utana jön a kormany... :-P (hmm..azt, hogy hogyan fogom lerögziteni+mire teszem majd, nem tudom... :-| )...Akir kormannyal nyomja a game-et, hogy oldotta meg ezt a problemat? A legnagyobb gondom az lesz, hogy hova teszem a pedalokat, kormanyt; ugy hogy ne mozduljon el ne csuszkaljon stb. ... Kell eszkabalnom valami asztalfelet a kormanynak? :-P (nem mintha annyira ügyes lennek szerelgetesben...)Nah, majd eldöl mi lesz...
  • Ronin1350
    Van még itt más is.
  • Shortstop
    viszont a Chevelle SS-nél nagyon frankón lehetett kézizni Laguna Seca-ban..
    érdekes.

kipróbálom én is hátha de szerintem nem lesz jó :(
  • BiG G
    helo, megint én. vannekem egy ilyenem, aszongyahogy Logitech Formula Force GP. namármost, ez USB-s, és tudom, alapvetőleg PC-s kormány, de vajh' viszi-e a PS2?