Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyes, minél több van, annál jobbak születnek
milyen korlátok vannak a bannernél?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

báttyó02
igen azt énse nagyon szeretem 😄
letöltöm az ujabb photoshop-ot ma,aztán énius összedobok valamit 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nekem ezen is zavaró a "by" felirat

elég mozgalmas felsõ részre ébredhettünk 😄
majd ha idõm lesz, lehet beszállok a bannerháborúba 😉

Al Age
Idõközben válaszolt is hykao, a régi banner készítõje és elmondta hogy a háttér színe olyan, amilyenre mindenki maga állítja (gondolom a fejléc színét Mohus tudja állítani), ergo hozzá lehet állítani a bannerhez, vagy pedig ha valakinek van kedve módosíthatja a bannert.
Holnap megpróbálom belõni a színátmenetet a mostani színhez.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

báttyó02
Monotontól kértem egy bannert,ha esetleg tetszik ezt is kipróbálhatod 😊

link

amugy #6661-ban tudsz segíteni? :S

Al Age
:-))
Nyugodtan, a Ford GT-s a legjobb szerintem. :-)

Úgyis alakítani kell picit a régi banneren, mert a fórum háttérszíne is más lett az új dizájnnal és így nem passzolna a színátmenet a kép szélén. Írok a készítõnek, hogy tegye meg ezt a szívességet nekünk.

mohus
kösz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
lehetne még egy napig a mozgófényképeses😊?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Beletelt egy kis idõbe, de azt hiszem megvan a régi banner új linkje. :-)

mohus
eh beh szép lett😊)))))))))))))))

mohus
td?

ááhh
neee

mohus
megvan valakinek a régi banner?

nem vagyok egy grafikus...ha lenne valkitõl valami pofás én lennék a legboldogabb ha ehelyett más lenne

mohus
nem enged képfeltöltést az sg nekem...pedig kicsinyíteném

mohus
télen

jax
Bazdki, nagyon faja ez a játék! Fõleg a kormánnyal! Meg a fényképezés... Bedugtam a PSP-met USB-vel a PS2-be, és simán lehet rá menteni. Nagyon pöpecül megcsinálták! Amúgy van különbség a használt autó és az új autó között? Az árán kívûl?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

báttyó02
értem,nekem eddig nem volt vele problémám...majd kiderül 😊
ja a suzuki gt2ben nagyon durva volt...azóta nem tudtam mnenni vele

Nagyon könnyen el lehet veszteni az uralmat felette. Nürburgringen nekem egyfolytában pattogott. Most jogosan mondhatod, hogy beállíthattam volna a felfüggesztést és a rugókat.
Annyira nem foglalkoztam vele, ugyanis nem tartozik a kedvenc autómárkáim közé a Mercedes. Versenyautók közül pedig egyedül túraautókkal szeretek versenyezni.
Most a Chaparal 2J-n gondolkozok. Vajon mennyit lehetne kihozni belõle ?
Valaki megnyerte már a Suzuki Escudo Trial Dirt Cart ? GT2-ben nagyon alázott! Itt milyen ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

báttyó02
<#worship>
amugy hogy érted hogy kezelhetetlen a clk? 😊

Audi R8+Level 4 Turbo : 386 km/h

A clk-gtr-t a kezelhetetlensége miatt meggyûlöltem, de az tény, hogy gyors.

báttyó02
amugy kinek mennyi a legjobb végsebessége és miylen autóval? én nemrég a clk-gtr mercivel 440km/h-t mentem

Jónak tûnik ez a Test Drive! Habár furcsa, hogy nem csak amerikai izomautók vannak benne, mint a régi részekben.
Megjelent már? Kíváncsi lennék az irányításra. Habár GT4 és EPR után biztos gagyi lesz. Hacsak nem okoz meglepetést.

JohnnySmith
váháhá 😄
Jó a banner😄 De tény hogy nagy! 😊
Videjó mikor lesz róla? 😊

Ja mit szóltok a Test Drive Unlimited-hez. Most nem az árkád részére utalnék, hanem hogy milyen perfektûl kidolgozott a mûszerfal és az autók. Szerintem (videókból ítélve) nagyon hangulatos autós játék.

350Z és egy Alfa GT a garázsban 😊 Nagyon hangulatos.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

báttyó02
uh..ez krvajó
nemtudod véletlenül a bevezetõben a zenének mi a címe? :S
nagyon tetszik 😊

jax
Megoldottam közbe, csak az USB-t átdugtam az alsó helyrõl a felsõbe 😄
Amúgy nagyon penge a stuff, fõleg így kormánnyal! Még csak ilyen tesztvezetéseken megyek, vettem egy Mazda RX7-et. Szal odabasz, na!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Tomo15
Alapból fel kéne ismernie. Esetleg ha a kontorller az elsö helyre van bedugva, akkor tedd át a másodikba.
jax
Nah, ma megjött a GT4 + Logitech Driving Force Pro cumóm 😄 Még soha nem volt se GT-m, se kormányom, de tetszetõsek. Az egyetlen problémám az, hogy nem tudom kormánnyal irányítani a játékot, egyedül az Options menübe érzékeli a gombokat. Bekell-e valahol állítani? Ha igen, akkor hol?
Amúgy kipróbáltam a Burnout Revenge-el is, ott semmit nem kellet állítani, a kormánnyal irányítottam a menüt is.

hát ja, meg az a felirat a jobb sarkában se kéne

Al Age
...mellesleg örülök, hogy pont egy GT került ide, de ettõl még túl nagy sajnos.

Al Age
Kicsit óriási a banner szvsz.

mohus
én is adok egy DRIFT linket....szerintem ez az egyik top....

mohus
majd a PS3 képes lesz rá...szegény ps2-tõl ne várjatok már el mindent😊

soma22
afene, pedig a napszakokat legalább megcsinálhatnák.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Al Age
Sem az idõjárás, sem a napszakok nem változnak. :-(

soma22
sziasztok!
kérdésem a köv lenne:változik az idõ a 24h-s versenyben?lassan elérek odáig hogy az endurancokat csinálhatom és felmerült ez a kérdés.
egyébként most egy ginetta g4el tlom az 1000 miles kupát...

Al Age
Ki kell kapcsolni a chipet, ha jól tudom.

Csiaki
Oksa, akkor holnap betesztelem!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

báttyó02
köszi
igen azt tudom elég könnyü asszem beginnerbe van....csak eddig nemvolt 4kerekes kocsim aztán halogattam...na majd most 😊

soma22
nincsmit sok sikert.a 4wd liga nagyon könnyü.

báttyó02
okés,köszi meg is veszem,bár rally-ba még nagyon gyenge vagyok 😄
de a 4kerekes versenyek még ugysincsenek teljesítve ugyhogy azokat legalább könnyedén lenyomom a wrc-vel 😊

soma22
teljesen más a kettõ gép.szvsz a gyári versenygép sokkal jobban kezelhetõ összehangolt dolog.

báttyó02
plz gyorsan válaszoljon vki 😄
most összeszedtem 800ezer pénzt,azon filózok hogy mi érné meg jobban: egy wrc subaru 750ezerért,vagy vegyek egy alap imprezát amit csontig tuningolok?!
mert lényegébe mitõl iylen drága egy wrc kocsi ha megveszek alapbol egy alap imprezát azért jóval kevesebb pénzbõl kitudnék hozni egy sokkal erõsebb kocsit annyi max hogy nincs rajta oylan festés ugye...

báttyó02
iszonyat jók ezek a túraautók
most vettem egy audi touring car-t,nitrót+turbót beletettem hát rendesen aprít....iylen fél köröket adok a többi túraautónak 😄
meg mostmár végre betudom állitani a végsebességet is 😊

Al Age
Kapcsolódj a GT4-gyel és a waiting for connections képnél álljon. Ekkor már látni fogja az XLink és ha jól állítottad be (a GT4-et), akkor be is fogja konfigurálni magának.

Csiaki
De-de. Amikor összekötöm a két gépet nem látják 1mást.

Csiaki
Ballorolalán asszem van róla leírás.

BenedekFeco
Bárhol lehet
A kocsit kell jól beállítani...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

DaniX14
de hol melyik pályán vagy vmit be kell állitnai??

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

BenedekFeco
bocsi.
gt4 drift

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Persze hogy lehet:
http://www.youtube.com/watch?v=OItmOUmFb-0&mode=related&search=