Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen korlátok vannak a bannernél?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
letöltöm az ujabb photoshop-ot ma,aztán énius összedobok valamit 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
majd ha idõm lesz, lehet beszállok a bannerháborúba 😉
Holnap megpróbálom belõni a színátmenetet a mostani színhez.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
link
amugy #6661-ban tudsz segíteni? :S
Nyugodtan, a Ford GT-s a legjobb szerintem. :-)
Úgyis alakítani kell picit a régi banneren, mert a fórum háttérszíne is más lett az új dizájnnal és így nem passzolna a színátmenet a kép szélén. Írok a készítõnek, hogy tegye meg ezt a szívességet nekünk.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ááhh
neee
nem vagyok egy grafikus...ha lenne valkitõl valami pofás én lennék a legboldogabb ha ehelyett más lenne
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ja a suzuki gt2ben nagyon durva volt...azóta nem tudtam mnenni vele
Annyira nem foglalkoztam vele, ugyanis nem tartozik a kedvenc autómárkáim közé a Mercedes. Versenyautók közül pedig egyedül túraautókkal szeretek versenyezni.
Most a Chaparal 2J-n gondolkozok. Vajon mennyit lehetne kihozni belõle ?
Valaki megnyerte már a Suzuki Escudo Trial Dirt Cart ? GT2-ben nagyon alázott! Itt milyen ?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
amugy hogy érted hogy kezelhetetlen a clk? 😊
A clk-gtr-t a kezelhetetlensége miatt meggyûlöltem, de az tény, hogy gyors.
Megjelent már? Kíváncsi lennék az irányításra. Habár GT4 és EPR után biztos gagyi lesz. Hacsak nem okoz meglepetést.
Jó a banner😄 De tény hogy nagy! 😊
Videjó mikor lesz róla? 😊
Ja mit szóltok a Test Drive Unlimited-hez. Most nem az árkád részére utalnék, hanem hogy milyen perfektûl kidolgozott a mûszerfal és az autók. Szerintem (videókból ítélve) nagyon hangulatos autós játék.
350Z és egy Alfa GT a garázsban 😊 Nagyon hangulatos.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nemtudod véletlenül a bevezetõben a zenének mi a címe? :S
nagyon tetszik 😊
Amúgy nagyon penge a stuff, fõleg így kormánnyal! Még csak ilyen tesztvezetéseken megyek, vettem egy Mazda RX7-et. Szal odabasz, na!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Amúgy kipróbáltam a Burnout Revenge-el is, ott semmit nem kellet állítani, a kormánnyal irányítottam a menüt is.
kérdésem a köv lenne:változik az idõ a 24h-s versenyben?lassan elérek odáig hogy az endurancokat csinálhatom és felmerült ez a kérdés.
egyébként most egy ginetta g4el tlom az 1000 miles kupát...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
igen azt tudom elég könnyü asszem beginnerbe van....csak eddig nemvolt 4kerekes kocsim aztán halogattam...na majd most 😊
de a 4kerekes versenyek még ugysincsenek teljesítve ugyhogy azokat legalább könnyedén lenyomom a wrc-vel 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
most összeszedtem 800ezer pénzt,azon filózok hogy mi érné meg jobban: egy wrc subaru 750ezerért,vagy vegyek egy alap imprezát amit csontig tuningolok?!
mert lényegébe mitõl iylen drága egy wrc kocsi ha megveszek alapbol egy alap imprezát azért jóval kevesebb pénzbõl kitudnék hozni egy sokkal erõsebb kocsit annyi max hogy nincs rajta oylan festés ugye...
most vettem egy audi touring car-t,nitrót+turbót beletettem hát rendesen aprít....iylen fél köröket adok a többi túraautónak 😄
meg mostmár végre betudom állitani a végsebességet is 😊
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
A kocsit kell jól beállítani...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
gt4 drift
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!