8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
    Itt találsz erre segítséget.
  • SZilaJMaGGoT
    Megpróbáltam mentést felrakni az mp3 lejátszómról, de a browserbe csak memory card van... Na most hogy tudok mentést felrakni ps2-re??? Tudom nem igazán ide tartozik de pont gt4-hez akartam... :D
  • Shortstop
    azt nemtudom mennyire lett szarul kiírva mert eredeti a játék :)
  • sapkafej
    sztem lehet h szarfos verziód van vagy szarul lett kiírva
    nekem is ez van 1-2 versenynél, de mindig ugyanazoknál.
  • Shortstop
    az tök jó mert nincs egy hónapja hogy megvettem a playt.. :(
    ez a HDD-s megoldás hogy néz ki? winyó mobilrackben és azt USB kábellel tolom rá?
  • mohus
    open oszt close a tálcát...kis várakozás és újra szürkén pörgeti
    legalábbis nekem ez segített rajta, amikor még DVD9 lemezről toltam:))))

hdd rulez
  • Al Age
    Egyik pajtinál ez olvasási problémát jelentett. Valószínű, hogy kezd gyengélkedni az olvasófej a masinádban - de lehet, hogy egy tisztítás is elég lenne neki egyelőre.
  • Shortstop
    miért van az hogy mikor tölt a játék és pörög egy órára emlékeztető valami szürkén az átvált pirosra.. :(
  • mohus
    nyami
  • Shortstop
    ez kielégítő válasz volt!
    nagyon köszi :)
  • UNREG
    B-spec módban is kell gyűjteni a tapasztalatokat, nem úgy van, hogy rögtön elindítod a legkeményebb versenyen és megnyeri neked. Sok-sok kilométert kell levezettetni vele, lehetőleg minél többféle autóval és pályán.
    Kezd könnyebb versenyekkel, olyannal, amit már megnyertél és játszd le a B-spec-el is...

A taktika, hogy pályaszakaszonként más utasításokat adsz, az egyenesben 5-ös, a kanyargósabb részeken visszaveszed 3-4-re. Csak a nagyon tapasztal B-spec pilóta képes egy utasítással levezetni és nyerni, akkor is csak akkor, ha legalább 20-30%-al erősebb az autó a többinél..
  • Shortstop
    tiszta szopás ez a B-Spec mód :(
    gondoltam hogy az oválpályán a 100körös futamot majd így letudom, ahogy a többit is tervezem, de nem úgy sikerült ahogy elterveztem.
    R8-assal RSH gumival elöl-hátul (azért hogy ne kelljen 10 körönként cserélni) képtelen volt vezetni a prototípus Nissan ellen. Ha arra utasítottam hogy nyomja keményen akkor ütközés,kicsúszás lett a vége és körönként buktam 5mp-eket, ha meg arra toltam hogy növelje kicsit a tempót (4) akkor nem volt ilyen de simán mentek el mellettem a többiek. Mi ennek a módnak a titka vagy az R8 lenne még ahhoz a Nissanhoz is "gyenge"?
    Ha bárki tud valami tippet adni akkor azt szívesen venném mert nincs kedvem majd 24h-zni a play előtt :)
  • Csiaki
    Hát ha őt párnak lehet hívni akkor igen!
    Amúgy meg a pár szóra meg van a megfelelő hölgyemény...
    suzi
    Bodog Karácsonyt mindenkinek!(Így utolag):)
  • mohus
    "és a vas a garázsban alszik"

így hívod a párod?
  • dinomano
    holnap du. probalom a kormanyt...mar tűkön ülök! :-P
  • Shortstop
    bitang gép ez az R8 de fel kell fejlődnöm hozzá mert 5 versenyből csak 3-at tudok nyerni vele :)
  • Csiaki
    Köszi szépen akkor majd kipróbálom!
    Nagyon Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!
    Páromtól most kaptam a Motogp 4-et azt gyakorlom míg hideg van és a vas a garázsban alszik. Igaz reggel megyek haza és beröffentem.
    Na jó éjt mindenkinek!
  • dinomano
    Még anyumeknal vagyunk a parommal; kb. pár oraja kaptam meg a kormányt... Azota (hosszu szünet utan; nagyszülöket fuvaroztam a kis régi, '87-es OPAL KADETT-ünkkel; szoval volt egy kis real-time vezetgetes; virtualis kormanytekergetes helyett... :-P)..Nahszoval; kb.masfel-2 nap mulva tudom kiproba.. Egy inkabb NONAME, de aranyos kis pici kormany; GAMEMON... Van pedal; és van kézi gáz+fék is kormany alatt (gondolom az, és nem váltó); allitolag vibras... Várom, hogy raköthessem PS-re... Alliotlag X-re; GC-re; PC-re+PS2-re is köthetö; az aljan/oldalan van 2 kapcsolo (kézi gáz, pedalok valtasa ; ill. 2 allasu kapcsolo PC/XBOX - PS2, GC...)
    Boldog Karacsonyt megegyszer Mindenkinek! :-P
  • Norbi7
    Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!
  • Szaszura
    Hali!Milyen kormánnyal vagy még nem azzal tolod??Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
  • dinomano
    Boldog Karacsonyt Mindenkinek! :-P Nekikezdtem GT4-nek picit; egy nagyon ocska TODAY-em (vagy mim(?) van; egy légterelövel...)...Megy 70-80 km-vel max... :-)
  • BenedekFeco
    Két új trailer a GTHD-ből...Istenem de szép lesz ez
    trailers

Boldog karácsonyt mindenkinek.
  • aszizoli
    Kellemes Karácsonyt Mindenkinek.
  • Shortstop
    ma hajnalban megnyertem az Escudo-t, és ezen felbuzdulva gonodoltam hogy sima ügy lesz innentől sokminden... hát nem úgy néz ki :)

Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • JGTC
    TY Nektek is!!!
  • JGTC
    ja értem, az a kis ablak megától is eltűnik ha nem nyomsz semmit
  • boos
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
  • Shortstop
    ettől aggódtam hogy bírni fogja-e a 8 órát egyhuzamban vagy akár a 24-et...
    köszi :)
  • Csiaki
    Nem-nem!Rosszúl irtam! Ha megy a verseny és a gumik olyan szintre kopnak el akkor a gép jön magától.Ez eddig tiszta, de akkor feljön a kis menü hogy refuel meg a többi, és hogy ez az ablak ne jöjjön elő verseny alatt mert ezért akkor minden boxlátogatásnál nekem kell nyomnom 1 "OK"-ot és csak akkor csinálják a szerelők.
  • JGTC
    azért csinálja mert lehet hogy rosszúl választottál és más típusú gumi kellene mégis, vagy a taktika miatt (ami nem nagyon van :D ), a benyát meg szintén azért lehet megállítani töltés közben mert valszínű elöbb jössz ki gumiért mint nyálért amúgy meg kevesebb nyál a tankaban=gyorsabb autó
  • Csiaki
    Ehez a 24H-s versenyhez lenne kérdésem.

Az miért van ha pl. elindítok valmilyen endurance versenyt és amikor a gép magától boxba megy akkor nem végzi el magától a kerékcsere,tankolást amíg én meg nem erősítem neki hogy csinálja.Ezt lehet állítani valahol hogy teljessen autómatica legyen?
  • JGTC
    na ja olyat kell venni feketében az elején használtban ócsóé és minden gond megoldva
  • ballor
    igen, nyolc óra alatt fog végezni
    már csak egy dolgot kell, hogy tudj: ehhez ott kell ülnöd 8 órán át a gép mellett, hiszen az első box után visszavált 1x sebességre

egyébként nem kell aggódni, bírni fogja a 24h-t a gép, még a slim is (sokan elrettentettek tőle, de igenis bírja, sőt volt, hogy a 24h utáni kocsit kipróbáltam és 1-2 órát rá is nyomtam)
  • Shortstop
    dettó

az a kocsi amivel a jogsi alatt kellett menni ha jól emléxem akkor Nissan az baromi jó volt irányításra :)
  • soma22
    igen, én is probáltam ellensulyozni a szar irányitást erővel de semmire nem mentem vele...
  • Shortstop
    pedig azt feltornáztam 1000LE fölé de tényleg egy szar a prototípusok ellen..

Johan: és akkor 8 órát fog szüttyögni a playem?? :D (-akkor ezt addig kell meglépnem míg garis) :)

t256: Ok, de akkor is :) köszi
  • soma22
    az mennyire gáz kocsi...
    egyszerüen irányithatatlan...
  • JGTC
    na ja tényleg nem rossz autó! de ez azért a játékban nem így megy pl: clk gtr
  • t256
    Megéri. Indulj ki abból, hogy azzal az autóval már nyertek Le Mans-ot.