8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
GooD #7059 Itt találsz erre segítséget. -
#7058 Megpróbáltam mentést felrakni az mp3 lejátszómról, de a browserbe csak memory card van... Na most hogy tudok mentést felrakni ps2-re??? Tudom nem igazán ide tartozik de pont gt4-hez akartam... :D -
#7057 azt nemtudom mennyire lett szarul kiírva mert eredeti a játék :) -
#7056 sztem lehet h szarfos verziód van vagy szarul lett kiírva
nekem is ez van 1-2 versenynél, de mindig ugyanazoknál. -
#7055 az tök jó mert nincs egy hónapja hogy megvettem a playt.. :(
ez a HDD-s megoldás hogy néz ki? winyó mobilrackben és azt USB kábellel tolom rá? -
#7054 open oszt close a tálcát...kis várakozás és újra szürkén pörgeti
legalábbis nekem ez segített rajta, amikor még DVD9 lemezről toltam:))))
hdd rulez -
#7053 Egyik pajtinál ez olvasási problémát jelentett. Valószínű, hogy kezd gyengélkedni az olvasófej a masinádban - de lehet, hogy egy tisztítás is elég lenne neki egyelőre. -
#7052 miért van az hogy mikor tölt a játék és pörög egy órára emlékeztető valami szürkén az átvált pirosra.. :( -
#7051 nyami -
#7050 ez kielégítő válasz volt!
nagyon köszi :) -
#7049 B-spec módban is kell gyűjteni a tapasztalatokat, nem úgy van, hogy rögtön elindítod a legkeményebb versenyen és megnyeri neked. Sok-sok kilométert kell levezettetni vele, lehetőleg minél többféle autóval és pályán.
Kezd könnyebb versenyekkel, olyannal, amit már megnyertél és játszd le a B-spec-el is...
A taktika, hogy pályaszakaszonként más utasításokat adsz, az egyenesben 5-ös, a kanyargósabb részeken visszaveszed 3-4-re. Csak a nagyon tapasztal B-spec pilóta képes egy utasítással levezetni és nyerni, akkor is csak akkor, ha legalább 20-30%-al erősebb az autó a többinél.. -
#7048 tiszta szopás ez a B-Spec mód :(
gondoltam hogy az oválpályán a 100körös futamot majd így letudom, ahogy a többit is tervezem, de nem úgy sikerült ahogy elterveztem.
R8-assal RSH gumival elöl-hátul (azért hogy ne kelljen 10 körönként cserélni) képtelen volt vezetni a prototípus Nissan ellen. Ha arra utasítottam hogy nyomja keményen akkor ütközés,kicsúszás lett a vége és körönként buktam 5mp-eket, ha meg arra toltam hogy növelje kicsit a tempót (4) akkor nem volt ilyen de simán mentek el mellettem a többiek. Mi ennek a módnak a titka vagy az R8 lenne még ahhoz a Nissanhoz is "gyenge"?
Ha bárki tud valami tippet adni akkor azt szívesen venném mert nincs kedvem majd 24h-zni a play előtt :) -
#7047 Hát ha őt párnak lehet hívni akkor igen!
Amúgy meg a pár szóra meg van a megfelelő hölgyemény...
suzi -
GooD #7046 Bodog Karácsonyt mindenkinek!(Így utolag):) -
#7045 "és a vas a garázsban alszik"
így hívod a párod? -
#7044 holnap du. probalom a kormanyt...mar tűkön ülök! :-P -
#7043 bitang gép ez az R8 de fel kell fejlődnöm hozzá mert 5 versenyből csak 3-at tudok nyerni vele :) -
#7042 Köszi szépen akkor majd kipróbálom!
Nagyon Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!
Páromtól most kaptam a Motogp 4-et azt gyakorlom míg hideg van és a vas a garázsban alszik. Igaz reggel megyek haza és beröffentem.
Na jó éjt mindenkinek! -
#7041 Még anyumeknal vagyunk a parommal; kb. pár oraja kaptam meg a kormányt... Azota (hosszu szünet utan; nagyszülöket fuvaroztam a kis régi, '87-es OPAL KADETT-ünkkel; szoval volt egy kis real-time vezetgetes; virtualis kormanytekergetes helyett... :-P)..Nahszoval; kb.masfel-2 nap mulva tudom kiproba.. Egy inkabb NONAME, de aranyos kis pici kormany; GAMEMON... Van pedal; és van kézi gáz+fék is kormany alatt (gondolom az, és nem váltó); allitolag vibras... Várom, hogy raköthessem PS-re... Alliotlag X-re; GC-re; PC-re+PS2-re is köthetö; az aljan/oldalan van 2 kapcsolo (kézi gáz, pedalok valtasa ; ill. 2 allasu kapcsolo PC/XBOX - PS2, GC...)
Boldog Karacsonyt megegyszer Mindenkinek! :-P -
Norbi7 #7040 Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak! -
#7039 Hali!Milyen kormánnyal vagy még nem azzal tolod??Boldog Karácsonyt Mindenkinek!! -
#7038 Boldog Karacsonyt Mindenkinek! :-P Nekikezdtem GT4-nek picit; egy nagyon ocska TODAY-em (vagy mim(?) van; egy légterelövel...)...Megy 70-80 km-vel max... :-) -
#7037 Két új trailer a GTHD-ből...Istenem de szép lesz ez
trailers
Boldog karácsonyt mindenkinek. -
#7036 Kellemes Karácsonyt Mindenkinek. -
#7035 ma hajnalban megnyertem az Escudo-t, és ezen felbuzdulva gonodoltam hogy sima ügy lesz innentől sokminden... hát nem úgy néz ki :)
Kellemes karácsonyt mindenkinek! -
#7034 TY Nektek is!!! -
#7033 ja értem, az a kis ablak megától is eltűnik ha nem nyomsz semmit -
#7032 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! -
#7031 ettől aggódtam hogy bírni fogja-e a 8 órát egyhuzamban vagy akár a 24-et...
köszi :) -
#7030 Nem-nem!Rosszúl irtam! Ha megy a verseny és a gumik olyan szintre kopnak el akkor a gép jön magától.Ez eddig tiszta, de akkor feljön a kis menü hogy refuel meg a többi, és hogy ez az ablak ne jöjjön elő verseny alatt mert ezért akkor minden boxlátogatásnál nekem kell nyomnom 1 "OK"-ot és csak akkor csinálják a szerelők. -
#7029 azért csinálja mert lehet hogy rosszúl választottál és más típusú gumi kellene mégis, vagy a taktika miatt (ami nem nagyon van :D ), a benyát meg szintén azért lehet megállítani töltés közben mert valszínű elöbb jössz ki gumiért mint nyálért amúgy meg kevesebb nyál a tankaban=gyorsabb autó -
#7028 Ehez a 24H-s versenyhez lenne kérdésem.
Az miért van ha pl. elindítok valmilyen endurance versenyt és amikor a gép magától boxba megy akkor nem végzi el magától a kerékcsere,tankolást amíg én meg nem erősítem neki hogy csinálja.Ezt lehet állítani valahol hogy teljessen autómatica legyen? -
#7027 na ja olyat kell venni feketében az elején használtban ócsóé és minden gond megoldva -
ballor #7026 igen, nyolc óra alatt fog végezni
már csak egy dolgot kell, hogy tudj: ehhez ott kell ülnöd 8 órán át a gép mellett, hiszen az első box után visszavált 1x sebességre
egyébként nem kell aggódni, bírni fogja a 24h-t a gép, még a slim is (sokan elrettentettek tőle, de igenis bírja, sőt volt, hogy a 24h utáni kocsit kipróbáltam és 1-2 órát rá is nyomtam) -
#7025 dettó
az a kocsi amivel a jogsi alatt kellett menni ha jól emléxem akkor Nissan az baromi jó volt irányításra :) -
#7024 igen, én is probáltam ellensulyozni a szar irányitást erővel de semmire nem mentem vele... -
#7023 pedig azt feltornáztam 1000LE fölé de tényleg egy szar a prototípusok ellen..
Johan: és akkor 8 órát fog szüttyögni a playem?? :D (-akkor ezt addig kell meglépnem míg garis) :)
t256: Ok, de akkor is :) köszi -
#7022 az mennyire gáz kocsi...
egyszerüen irányithatatlan... -
#7021 na ja tényleg nem rossz autó! de ez azért a játékban nem így megy pl: clk gtr -
t256 #7020 Megéri. Indulj ki abból, hogy azzal az autóval már nyertek Le Mans-ot.