8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • peetfire
    Csak akkor már nem kapnám meg ezt az összeállítást 20-ért!Elvégre az én gépem,tudom milyen állapotban van...Nekem az is jó,ha valaki megveszi,én meg fizukor ugyanennyiért visszavásárolom
  • peetfire
    Még nem...sajna kénytelen vagyok árat csökkenteni!Te aztán megszállott lehetsz,ha van 3 működő példányod egyszerre
    Sajnálom eladni...de amíg nincs melóm,fizetni kell pár csekket!
    Legfeljebb majd veszek másikat...idővel!
  • PoisonChihuahua
    OMG! Még nem vitték el??? Ennyiért már én is elgondolkodtam rajta, hogy elviszem. Ez már szinte alakatrész ár.
    Bár igaz, nekem ez lenne a negyedik PS2-m, a jelenlegi működő(!) 3 mellett...
  • peetfire
    PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül pénzügyi okok miatt eladó!(amúgy nem adnám el)
    Tartozékok:
    1 db Sony dualshock2
    8 megás Sony memóriakártya
    Gyári kábel
    +RGB-kábel
    Eyetoy kamera
    7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Ár:20000 ft(ez az alja)

msn:[email protected]
  • cenobite
    Ja meg itt a galériámban is pár... :)
  • cenobite
    Jók! Nekem is van egy vagon fotóm valahol, valamelyik cd-mre kiírva.
  • peetfire
    Van nekem olcsó eladó...s van benne GT4 is!
    PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül pénzügyi okok miatt eladó!(amúgy nem adnám el)
    Tartozékok:
    1 db Sony dualshock2
    8 megás Sony memóriakártya
    Gyári kábel
    +RGB-kábel
    Eyetoy kamera
    7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Ár:25000 Ft

msn:[email protected]
  • tenkenorman
    Jaj de bánom hogy eladtam a ps2-met :( azóta is játszanék.
    Azért linkelem a képeimet:

Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
  • peetfire
    Köszönöm szépen! :)
  • Afe
    akarom mondani 60%-ra:)
  • Afe
    Igen, ez a helyes.
    A select+R3+balváltó pedig a force feadbackot veszi le 60°-ra.
  • peetfire
    Aha...mégsem jót találtam...
    Ha mindenigaz,ez a helyes...200fokra váltás : Select+R3+JobbVáltófülecske!
  • peetfire
    Már megvan...ne fáradjatok
    Ezt találtam...200fokos üzemmódra váltás : Select+R3+Gázpedál
    Remélem jó
  • peetfire
    Sziasztok!DFP-n hogy lehet kikapcsolni a 900 fokot?Előre is köszi
  • ALIENwoods
    Mikor lesz újabb fotó verseny? :)
  • Kazuma92
    mégsesikerült...:D egyszerűen nehézkes, nem értek hozzá, nemtom beállítani xD
  • mohus
    hát igen:) az első beállítási élmények emlékezetesek...
    egy Shelby Cobra legnyagyobb teljesítményre pumpálva és kormány-pedálra hangolva...nyami:)

probáld a fékerőt az első kerekre jobban ráállítani...
  • Kazuma92
    köszönöm mindenkinek a segítséget!
    lehet hogy most ez az első iennemű sikerélményem, a Ford GT-t sikerült irányírhatóra beállítanom:D még mindig picit lassan fékez, viszont nagyon jól kanyarodik, úgyhogy ellensúlyozza azt
  • balla27
    szia!ezek elég súlyos autók,de viszont jól mennek.ezért sodródik ,és nehezen lassul.próbáld meg ezt(race super soft kerék,sport fék,sport fékerő szabályzó,kasztni könnyítés),és próbáld állítgatni a fútóművet.de van ezeknél jobb autó is.(bmw m3 csl)brutkó.az nagyon sok autót megaláz.
  • Afe
    Nincs az elbaxva. Vedd meg rá a Racing Brakes Kit-et, könnyitsd a kocsit a 3.as szintig, plusz még szerezz rá abroncsot, ami jobban tapad.
  • Kazuma92
    köszi szépen, ez sokat segít!
    viszont a fékerővel nemtudok mitcseszni, akárhogy állítom, ugyanolyan lassú szarul fékez... elég szomorú hogy így basztak el jó autókat ( Ford Gt - Dodge viper) részemről irányíthatatlanok
  • D0C
    Nesze, egy kis segítség
  • ChuckyHUN
    szvsz a kocsi beállításait kell módosítani
  • Kazuma92
    Majd ha lesz rá jó autóm, nekiállok:D
    említettétek korábban, hogy ha ultrafosul kanyarodik az autó azt bekell állítani... és ezt gonodolom én a break controllnál lehet:
    de hogylehet beállítani? mien értéket kell adni? van kettő is... és akárhova húzom ugyanolyan okádék szar pl a Ford GT versenyautó is.
  • D0C
    A 24 órás futamokat érdemes megcsinálni, mert a legbitangabb kocsikat ott nyered, plusz rengeteg pénzt:

Nurburgring 24 Hours: POLYPHONY F1
    Sarthe 24 Hours I: AUDI R8
    Sarthe 24 Hours II: BENTLEY Speed 8 Race Car
  • Kazuma92
    jah én is úgyfogom megcsinálni hogy rásenézek, mert a kocsim magától is bement a boxba:D hagymennyen oszt kész xD addig elmék budira, nézek filmet, játszok gépen vagy valami:D
    Nekem a rally kifejezetten tetszik benne! mármint.... a földes...
    A havasat, nemtudom irányítani:S lehet hogy túl gyors kocsival próbálom, de sehogyse megy, mindig csúkszálok összevissza, a gép meg úgymegy mint betonon
  • Akey
    A jogsikat meg a driving missionokat személy szerint imádom. Azokkal is szépen lehet előrehaladni a játékban, az anyagi vonzatáról nem is beszélve. A rallykat meg könnyen le lehet nyomni, talán az esős tsukubai kivétel. A 10 órás játékidőt meg nálam úgy kell elképzelni, hogy ha az Eurosporton benyomtak egy reklámot, addig átkapcsoltam PS2-re és visszagyorsítottam az időt.
  • Kazuma92
    jaja, elején vagyok, csak nemtudom mi fogja felvinni 100-ra... aranyra megcsinálom a jogsikat az is ráad vagy mi?
  • Csabesz6
    akkor sehol se vagy még:)
  • greg benz
    Szerintem ott fékrendszert kell tuningolni/beállítani
  • Kazuma92
    jah és mégegykérdés: vannak kocsik, amig félelmetesen lassan fékeznek le! azokkal lehet csinálni valamit, vagy úgy szarok ahogy vannak? ( pl dodge viper)
  • Kazuma92
    jah értem. most elkezdtem egy másodikat is, mert rövidnek bizonyult:D
    de a 24 órásakat tuti nemfogom sztem megcsinálni.... legjobb eset 10 óra. nekem arra nincs időm, kedvem, és idegzetem se.
    Azt nem értem egyébként, hogy most vok 25.4 % nál... és már majdnem minden verseny kész...:D mi az isten fogja felvinni a dolgokat ( kivételt képez a driving mission, ami szerintem undorító)
  • Akey
    Én stílusosan oldottam meg a dolgot még tavaly. A nordschleife-it a Nürburgring 24h alatt, az egyik le mansit meg a Le Mans 24H alatt nyomtam le. Érdemes úgy autót választani, hogy valamivel gyorsabb legyen mint a többi, de legfőképp kevesebbet fogyasszon, így nagyobb távokat tud megtenni beavatkozás nélkül. Úgy emlékszem 3X-os gyorsítás van, de a boxkiállások valós időben zajlanak, így legjobb esetben 10 óra alatt lenyomható a dolog. Ja, és ajánlom a Mazda 787B-t.
  • Kazuma92
    jah és mien gumi lenne az ideális ( vicceskedvűek : be ne írjátok h durex - és semmien márkát se)
    mert 5-6 körönként mennem kell boxba:S csakhát gyorsabb az autóm és ígyvagyok első:D
  • Kazuma92
    értem.
    De most csinálom a 60 köröset!
    természetesen a gép nyomja, az autóm valahogy gyorsabb lett mint a többi, ezért volt már másfél percnyi idő is az első és a 2. közt:D
    lehet gyorsítani az időt? huhh arra rákell jönnöm
    és köszi hogy leírtál pár dolgot:D
    Szerintem csak megkelett emésztenem a dolgot:D
    jah, és egyébként : 24 órás verseny... ott télleg 24 órán keresztül ülni kell a tv előtt?
  • Norbi7
    Nincs közben mentési lehetőség! Ami lehetőségeid vannak:
    - végigviszed Te magad egyhuzamban (persze nem túl egészséges)
    - használod a gépet, átadod neki az irányítást (ha jól emlékszem talán ilyenkor az időt is lehet gyorsítani), Te pedig addig mást csinálsz és így felváltva összehozod a "robotpilótával"
    - a legkellemesebb ha van 1 esetleg 2 haverod és mint a nagyok a 24 órás versenyben, váltjátok egymást
    - hagyod a francba (ha jól emlékszem én is egyedül a 24 órás versenyeket nem csináltam meg)

Emiatt aztán ne menjen el a kedved, nem kell vele foglalkozni, a játékban való továbbjutást nem akadályozza, ha 100%ot akarsz csak akkor kell.
  • Kazuma92
    Ó bakker totál elment az egésztől a kedvem.... talán ez volt az első olyan autós játék ami NAGYON tetszett...
    Nemakarok órákig ülni és nézni ahogy mennek az autók meg néha irányítani a bokszot:S Ez förtelmesen unalmas!
    Vagy lesz közbe mentés? valaki tudja?
  • Kazuma92
    jaja, van olyan mód, de nem akarom 2 óra hosszán keresztül nézni ahogy megy az autó...:D Remélem a "gép játszik helyettem" módba lerövidül a verseny vagy mitomén
  • greg benz
    Asszem van olyan,hogy a "gép játszik helyetted",és neked elég a boxkiállásokkal törődni,meg asszem a végén kell átvenned..
  • Kazuma92
    utálok magam után írni, de megkell kérdeznem:S
    Ezek az 1 napos, meg 172 körös versenyek komolyak? vagy ez most valami vicc? Végig kell ülni órákat és ugyanazt a pályát csinálni? vag yvan közbe valami mentés is?
    totál elvette a kedvemet az egész játéktól:(