8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#8348 Ide is BUÉK:) él a topik:) -
Apus77 #8347 Köszi!Megpróbálom! -
#8346 A B-spec "fazon" folyamatosan fejlődik? Csak mert van neki "skill"-je meg megtett km-t is rögzíti a gép. Mikortól várható, hogy tökéletesen fog vezetni? Mert ha 5-ösre kapcsolom akkor pár kanyar múlva kicsusszan a pályáról... -
#8345 Akkor Boldog Új Évet! legyen idén is beírva valami...:) -
#8344 Ez nagyon jól hangzik, figy engem megnyertél, erkölcsileg mindenképpen támogatlak :D -
#8343 Ha kész az új oldal mindenképp szóljatok! :) -
#8342 Ja, végül is igen.
A régi csapat együtt tartása lesz a lényeg egyelőre, szóval egy normális fórum. Híreket lehet majd felvinni a főoldalra, a továbbiak meg majd szépen alakulnak, mint az előzőn...
Kristóf:
Titokban. :D -
#8341 És addig, hogy folyik az eszmecsere? -
#8340 GT5-re épűlve? -
#8339 Az bezárt, hamarosan itt az új. ;) -
#8338 Ballor oldalával mi történt? Megváltozott a címe? -
#8337 A másik topikban (GT5) már írtam választ, amikor ott kérdezted. -
Binglof #8336 Sziasztok!
Lenne egy OFF kérdésem. Megköszönném, ha segítenétek.
Ha a „profession” pályák közül a Gran Turismo World championshipba, vagy az „extreme” pályák közé akarok belépni, azt írja ki a gép, hogy:
először nyerjem meg az összes „beginner” és „professional” pályát.
(legalábbis így értelmezem) De már megnyertem az összeset! Mégsem enged belépni….
Segítsetek már légy szíves, mit baxtam el?
(Erősen gondolkodom hogy baltával szeletelem a gépet)
Köszönöm a válaszotokat!
-
#8335 Nem lesz több fotó verseny? :( -
#8334 lol :) -
#8333 Szerezd be az XBox-os verziót, az megy PC-n!!! -
mate555 #8332 YXYXYXYXYXYXYXYXXY
-
shumika #8331 ELADÓ 3DB GRANTURISMO 4!!!!! többi PM-ben -
Apus77 #8330 Eszem a segítő gézségedet!!!Rengeteget segítettél... :( -
#8329 ebben a topikban van hozzá két link is. nem mondom el, hányadik oldalon, de 101 nem olyan sok átolvasni, nem? -
Apus77 #8328 Hali!!!Tudna valaki segíteni???Honnan tudom leszedni a GT4 PC verziót??? -
#8327 Üdv, megvan a játék NTSC verziója, single player módban megy is szépen a HD, de 2 player split screenben nem vált át HD-re. De még a progressive scan se megy. Ez csak nálam van így, vagy ez így helyes? Esetleg nem lehet megoldani?
Plusz még igen bosszantó az is, hogy minden indításnál újra be kell állítani, hogy HD legyen, gondolom ezzel nem is lehet semmit kezdeni. -
Akey #8326 Én kitoltam 100-ra. :D Driving Missions utolsó mercedeses küldije volt az uccsó, amit teljesíteni kellett. Utolsó kanyarban fékeztem ki a 300SL-t. -
#8325 Hát nekem sem 100-as:) -
#8324 és hol lehet forma1-es versenyhez kocsit szerezni? -
#8323 Ezt rosszul tudtam ezek szerint! Mindig tanul az ember! :)
Bár esélyem sincs rá, szóval mindegy is :) -
ballor #8322 A jogsik nem számítanak bele a 100%-ba. Tehát ha nem mind arany, attól lehetsz 100-as. -
#8321 Igen, az arany jogsik beleszámítanak, a coffee break nem. 100% esetén a Polyphony F1 autót adja a játék. -
#8320 sziasztok, egyik haverom kérdezi, hogy az arany licenc és valami coffee break licenc beleszámít-e a 100%-ba, továbbá ad e autót vagy valamit a játék, ha 100%-on van, és valamilyen nagy forma1-es versenyhez hol kell megszerezni a kocsikat? sajnos nekem nincs meg a játék, úgyhogy nem tudok neki válaszolni, ezért fordultam hozzátok, válaszaitokat előre is köszönöm -
peetfire #8319 Poison..ment privát :) -
Akey #8318 Itt még ajánlják a Toyota GTOne-t is. A lényeg, hogy hátra szuperkemény, előre pedig kemény gumit tegyél. Én vettem használtan egy Mazda 787B Black Editiont 1 millerért. Azzal toltam végig az endurance versenyeket. Szinte alig fogyaszt és a gumikra is vigyáz. Ha nem bírod kivárni, míg megjelenik a piacon, akkor jó a sima verzió is. -
Akey #8317 Ez azt írja, hogy:
Polyphony Formula Gran Tursimo
Mercedes C9 Race Car (Sauber)
Bentley Speed 8 Race Car
Audi R8 Race Car
Nissan R89C Race Car
Nissan R80C Race Car
Vagy bármilyen nagyteljesítményű versenygép.
-
bedini #8316 És ha mégis meg szeretném nyerni az infenon-on a supercars racing-et (vagy micsodát, annyi biztos hogy a két 24órás alatt van az endurance-ban) akkor mit ajánlotok? -
bedini #8315 :) Azért köszi! -
Akey #8314 Nem lehet. Ezzel kell együtt élnie mindannyiunknak nap mint nap. :D -
bedini #8313 Hello!
A carrier modban lehet gumikat venni a formula gran turismo autóra? Ha igen hol?
Köszi! -
peetfire #8312 Köszönöm szépen... -
#8311 Tudod mit, a héten körbekérdezem az ismerőseimet, hátha. -
peetfire #8310 Kösz...de nem adom szakbarbárok keze közéInkább olyannak,aki még értékeli valamennyire...és használni is akarja -
#8309 Vágd be zaciba! :)