Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#eljen>

Shortstop
na ha nincs komment akkor egy kép: GT2-ben nagyon imádtam a 601 lõerejével 😊

dinomano
egy OFF kérdés; mivel anno itt beszelgettünk RGB-kabelekröl..Ha nicns TV-n RGB-csatlakozo, csak AV; akkor is javitja a képminöseget az RGB-kabel? Erdemes megvenni?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Shortstop
én is ez miatt vettem meg csak! 😊

Ombika
Gyarkolatilag semmi masert nem tartok ps2-ot vagy 3 eve csak GT miatt!! Hmmmm...<#worship><#worship><#taps>

Shortstop
tök érdekes hogy ki van chippelve a play (GT4 azé eredetiben van meg) és van egy rakat játék a gran turismo mellett de azért még mindig (mint most is) csak ez van bent a legtöbbett.
Valamit curvara tudnak ezek 😊

Shortstop
"Softography"

ezt még nemhallottam de mekkora jó 😊

mohus
" hogy világítanak a villanyoszlopok"

szerintem az csak egy sárga textura😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Shortstop
nevedbõl következtetve igen <#nevetes1>

JGTC
<#eljen>

Eddig nem is vettem észre, hogy világítanak a villanyoszlopok. Lehet túl gyorsan érek oda mindíg... <#idiota><#dumcsi>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
asszem rokonlelkek vagyunk😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shortstop
én is imádom. nagyon el lett találva. pláne mikor látok ilyet az utakon mindig könnycsepp szökik a szemembe. remélem egyszer unikornisom lesz 😊

Csabesz6
😊 egyik kedvenc 300zx...gyönyörü ez az auto

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shortstop

úgy pörög mintha muszáj lenne neki (800HP+)

Csabesz6
oh köszönöm😊nem gondoltam volna hogy ienkor iccaka egyböl választ kapokO_o...és mikor jön ki magától?mien limit?ugyértem ha elkezd pirosodni akkor jön ki a boxba, vagy ha narancs a gumiindikator,már akkor?bocs hogy ien lámaságokkal fárasztom a drága agytekervényeitek😄

Shortstop
kijön magától csak utána nem rakja vissza magától az idõgyorsítást

Csabesz6
tisztelet
gondoltam belevágok ebbe a 1000miles be...ac cobra ,nagy elõny,b-specben...minden marha szép és jó.de én ugy gondoltam hogy én mongyuk alszok mig ez megy.VISZONT akkor ki hivja ki a boxba az arcot naftáért meg gumiért?ugyebár a cobra amugyis falja a gumikat...nemlehet valami auto-pitstoppot?😛 vagy vmi ötlet?köszi

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csabesz6
nagyon köszi...pedig klite volt rajta de vami 1.55😄vagy nemtom

mohus
KLITE PACK garantáltan normális mediaplayer...de más codecpakkal ne használd
KLITE PACK

Shortstop
olvasgasd ezt

Csabesz6
ejjj gyerekek. a fent linkelt bmw art videot nem hajlando lejaccani se a mediplayer,se a bs. ti mien kodeket használtok?meiket szedjem le?link esetleg? köszi<#zavart1><#worship>

Al Age
Igen, az épp úgy folyamatos, mint a jogsiknál. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JGTC
Ez a Drag verseny folyamatosan megy??? Mert akkor nevezek a Pandával 😄DDD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nekem sem ment ez soha, még anno vettem hozzá külön két autót is letöltöttem a hivatalos oldalról a drift beállításokat autóra szabva de úgy sem akart menni...

Viszont jól néz ki Ballor oldala, nem is láttam még ezt a változatot <#eljen>

JGTC
80-as évek használtautói között szokott lenni, nekem szinte kéthetente ott van...

boos
<#eljen><#eljen><#eljen>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

boos
Állítólag tanítható, próbáld sokféle autóval különbözõ pályákon. A statisztikáknál követheted a fejlõdést is.
De egyébként elég gyökér marad a végére is. <#ejnye1> Szal szerintem arra ne nagyon gondolj, hogy hasonló képességû gépeket jól lever majd Neked. 😊 De a creditet növelni hasznos, na meg a 24 órás versenyeknél is elég nagy segítség.<#eljen>
De szerintem 26 %-nál várhatsz még😊))

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Ombika
Tovig nyomd a gazt!! 😊)

Csabesz6
még lenne 1 kérdésem...26%körül járok, és erösen gondolkodok azon, hogy belekezdek a b-spec módokba.van a b-spec re valamien általános érvényü tanácsotok?mire érdemes odafigyelni,trükkök,stb
köszi

Shortstop
ja nézegesd meg legyél aktív tagja.
ezt is nézegetheted, szerintem nem rossz: www.drifter.hu

Csabesz6
htx

Al Age
Gyakorlat teszi a mestert, látogass el a http://gt4.ballor.hu oldalra, ott van egy driftes topik, ott beállítások is vannak, plusz sok-sok jó tanácsot tudnak adni ha nem menne.

Csabesz6
ti hogy a fenébe driftelgettek?😛 próbálgattam arcade mode-ban, kikapcsolva a TCS-T mega másikat is...de elég sokat kell gyakorolni ahogy néztem😊 gt módban 26% körül vagyok.nagyon tetszik a játék😊

Shortstop

soma22
okés kössze

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Al Age
A használt autóknál 700 napos körforgás van, az aktuális felhozatal pedig hetente változik. Tehát ha egy autó csak egy hétig kapható és azt a lehetõséget elszalasztod egy nappal, akkor 692 napot kell még várnod, hogy megvehesd. :-)

soma22
nagyon zsíííír😊
nem találtam a használt kocsik közt a hondát...ezek is bõvülnek?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Al Age
Áááááállat. <#eljen><#taps><#worship>

JGTC
Coming soon

JGTC
következõ projektem a Honda után... 😊

FIAT Panda 1000 i.e. Turbo

990 ccm
153 Hp
kb 800kg or less

vége bõven 220felett...

JGTC
persze sokkal jobban kanyarodik vagy nem farol ha leszorítod persze ideálisan elosztva

Csabesz6
kösz

Amse
nincs benne skoda

Csabesz6
szasztok
multkor láátam egy autolistát, ameiken láttam skodákat(fabia lenne a lényeg😛) van a gameban skoda? mert én még nem találkoztam velük-.-
htx

Amse
hy mindenkinek hogy lehet megcssinálni a special lisence 16-ik versenyét??
egyébként lehet érezni a hatását?érdemes állítgatni?

de jó lenne már valami bumm....

kössz

de jó lenne már valami bumm....