8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JGTC
    ötödik sebességben GT-ztek?
  • aszizoli
    Ha nem is az összeset, de a legtöbbet, fanatikus módon A-specben nyomtam le. Igaz akkor még hajtott a becsvágy, mert haverokkal különböző "házibajnokságok" részei voltak.
  • Jagi
    megy az, csak kipörgésgátló ki, meg vagy 400 ló kell hozzá xDDD

Most, hogy van egy csomó időm ;)
    rányomtam az endurancere magam, de sajna 20 kör után elfogy a kitartás és áttolom B-spec-be had' menjen magának :)
    valaki megcsinálta úgy, hogy minden egyes kört ő ment, vagy itt nincs ilyen iszonyatosan kocka? (sztem az már beteges is kicsit) :)
    Az öcsém szerint a B-spec-nek nincs értelme, de sztem meg ilyenkor van neki csak igazán...
  • Ombika
    Nem ertem,akkor neki miert ment 1 sima M3 olyan jol keresztbe?
  • Afe
    ja hüle vagyok. az a "japo tag" Kazunori Yamauchi, ő szokot versenyezni igazi pilótákkal:)
  • Afe
    nem az száraz pálya volt, csak Tiff Needell volt egy kicsit béna. Tatsuya mester simán lenyomta:)
  • Ombika
    Ahhhhhhhhhh pont azt neztem,de nekem M3 sose viselkedett ugy ,vagy esos palyan volt? :))

Annyira kedvet kaptam,h lecsuszok plazma ele es DFP-vel kiprobalom!! :))
    Nagyon kedvet kaptam most ismet! :))
    Nemhiaba Supraval ment a japo tag!! :)
  • Afe
    discovery chanelt nézzétek most!!!
  • aszizoli
    Nem valószinű.
  • SomebodyEra
    Srácok!

Lehetséges valahogy működésre bírni a PC-s MOMO Racing kormányt a PS2-n? Jó lenne vele játszani.
  • Shortstop
    hát sajna már azt se nagyon :(
  • ballor
    de egy jó csomó gépet neked kell megvenni
    leszenk ott több milliós gépek, régi kocsik
    a 100%-os mentésnél gondolom csak a nyereménykocsik vannak meg, meg ami kellett a 100hoz
  • Prince of Máté
    100%ig kivitte a gyerek akitől a mentésem van, de arcad módban "csak" 282 autó van asszem.
    Nem mintha kevés kocsi lenne, de a borítón azt írják hogy: "OVer 700 cars"
    Az a többi 500 GT módban van ugye?
  • JGTC
    ezért inkább TT-zel... :D
  • Shortstop
    Lehet hogy nincs ott még akkor sem ha megnyerte a srác, ezt abból gondolom hogy nálam is az a szitu hogy nemtudok menni ARCADE modban azokkal amiket megnyertem, hanem csak ami alapból benne van. Ez nemtudom miért van így nálam. :S
  • boos
    A nitro nem olyan mint pl. a need for speedben. De a beállításoknál lehet a mennyiségén állítani. Ja és nem töltögeti fel újra a "nagysebességűautózás"! Hosszú egyenesben magasabb fokozatban próbáld, és érezni fogod a különbséget.
    A Calibrát ha jól emlékszem a Speedster kupán lehet megnyerni.
  • JGTC
    arcadeban van alapban egy bizonyos mennyiségű autó h lehessen mivel gurulászni, a többi azon felül meg akkor kerül be ha gt módban hozzájutsz
  • ballor
    az arcade részben nem tudsz annyi beállítást alkalmazni, mint a GT-ben
    nitró sincs
  • Prince of Máté
    csak GT módban lehet eladni a kocsikat.
    Én Arcad modban akarok versenyezni, de ezek szerint az összes kocsi csak GT módban ptóbálhatók ki.
    Még mindig nem tudom használni a nitrót...
    350Z-be megvettem, beszereltem, R1-t nyomok és nem nitrózik...
  • Shortstop
    vagy lehet eladta a calibrát..nem?
  • JGTC
    Ha opelnél nincs akkor lehet vauxhallnál lesz
  • Prince of Máté
    Beléptem a GT módba, és a staticsnál 100%ot írt,és a mentéshez ezt írták:
    Lots of Credits, All Cars Unlocked, All Licenses, Lots of A-Spec Points, & 100% Completed.
  • ballor
    biztos, hogy 100% a mentésed?
  • Prince of Máté
    Nem vicc :D
    Tom h hülye vok, de nekem nem tetszik annyira a Gran Turismo, hogy végigvigyem....
    Nitrózni az R1-el kell, nekem nem működik, pedig GT módban be is szereltem a kocsimba.
    Opel-nél nem találom a Calibrát....
    LEhet azért mert csak GT módban van?
    Én eddig csak Arcad módban kerestem-
  • ballor
    ez most vicc?

100%-os mentésre miért szorulsz rá? pont a lényeg veszett el...
    nitrózni majdnem minden kocsival lehet, NOS a neve

szerinted melyik gyártónál lehet az opel?
    egyébként meg ha 100%-os a mentésed, akkor lennie kell Calibrádnak, mert nyereményautó
  • Prince of Máté
    100%os mentéssel tolom, és azt akarom megkérdezni, hogy melyik autóval, és hogyan lehet nitrózni?
    Opel Calibrát melyik gyártónál találom?
  • mohus
    látom mindenki kitsz otthon is magáért...grat mindenkinek
  • Sland
    kössz
  • ballor
    komponens kábel
  • Sland
    LCD TV-n ki akarnám próbálni a GT4-et viszont Normal módban nagyon ocsmány.
    Lehet még választani 420p-t 1080i-t.
    Rányomok akármelyik kettőre és kiírja a TV hogy no signal. Megnyomom a kört visszajön a kép, de nem módosult a felbontás.
    A PS2-t meg a TV-t SCART-tal dugtam össsze, gondolom azzal nem is lehet HD-ben játszani.
    HOgy tudom megoldalni hogy lehessen?
  • lowdog
    én a konzolvilágban voltam szerintem nem rosszak bár nem CRM nagymesterek :)
  • boos
    Bocsi a "kicsit" off kérdésért. A gépem egyes filmeket akadozva játszik le, talán már kéne neki egy kis generál. Tudtok a nagy faluban (Bp.) normális szervízt?
  • JGTC
    Ma kezdődik a Nordschleifen a 24órás verseny pontosabban jún 7-10.ig, DSF közvetíti.

http://www.nuerburgring.de/2_eventstermine/24h_rennen/index.html?L=1
  • cenobite
    Nos, úgy gondoltam többe lesz, mint ami a végső összeg lett, úgyhogy relatív "megúsztam". Persze így sem volt túl olcsó, de nekem megérte. :)
  • JGTC
    ty
  • JGTC
    Tényleg szép! Sokat költöttél rá h ilyen kondiba hozd?
  • cenobite
    Köszönöm!
  • soma22
    fuu deszép!!!gratula hozzá
  • cenobite
    Otthoni shot (vagyis az assszonyéknál készült.) :)

• Shortstop
    helyes :)