Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik, hogy csak 2.2 Gb???
fent szokott lenni az amcsi változata
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Megvan a game eredetiben de sajnos nem támogatja a progressive scan-t. Úgy tudom az ntsc igen. Nincs meg véletlenül valakinek??? Ha lenne olyan kedves és kiírná nekem, persze a megfelelõ anyagi vonzata mellett?
Légyszíves segítsetek mert azt mondták így valami elképesztõen gyönyörû a game.
[email protected]
Üdv.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Problémám a következõ! Va nekem egy Logitech Driving Force kormányom és sehogy nem tudom beállítani, hogy a kormány alatt lévõ sebeségváltót tudjam használni!
Ha valakinek van valami ötlete kérem mielöbb jelezze!!!
Köszönöm!
Üdv.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Egyébként ilyet még nem is halottam, hogy a régi szériás gépek problémát okoznának. Az viszont elõfordulhat, hogy a modchip bekavar a DL DVD lemezeknek. Nekem (ha jól tudom) matrix chip van benne, és csak a reset gomb hosszabb nyomvatartásával indul a GT4,- DVD filmek,- meg minden olyan gyári progi, ami duplarétegû DVD-n van.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Lenne még egy kérdésem! Valahol azt olvastam, hogy a régebbi gépek nem viszik a GT 4-et! Nekem speciel 30004-es gépem van és mindenképpen szeretném eredetiben a játékot, mivel szerintem a legjobb ps 2-es játék!
De viszont nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni az ablakon ezért kérem, hogy akinek van tapasztalata az írja meg!
Köszönöm!
Üdv.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
marha kiváncsi vagyok rá
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Bocsi de nincs idõm végigolvasni a fórumot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni! A Pal-os verzióban is van progressive scan vagy csak az Ntsc-ben. Ha van hol lehet bekapcsolni?
Aki tud kérem segítsen!
Üdv.
ez volt a nap legjobb híre😊 lehet mégis lesz PS3-mam
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
06304801614
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nem mindenki szereti a kínai medzsóra emlékeztetõ autómodelleket...alá forza...a forza kettõ sem üti meg a gt4 autómodelljeit, pláne nem a GTHDjét..ráadásul a hypebemutatóvideók alapján a képfrissítéssel is gondok lesznek a forza 2 esetén, és az már nagyon gáz
on
amúgy meg olvasd el légyszíves a bannerben lévõ kérést...
A ps2 amúgy is egy gagyi semmirevaló .......!
Bp, X.ker.
06304801614
link
racing-exhaust & air filter
rear wing
stock wheels (really nice)
dinitrous-oxide system by NOS
sport suspension
~220BHP

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ugyanakkor a múltkor betettem a GT3-at nosztalgiázni egy kicsit és leesett az állam, hogy mennyivel csúnyább a GT4-nél. <#wow1>#wow1>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
ezt ne firtassuk...a ps2 esetén is elhangzott ez...pl a gt3-hoz képest a gt4 is csak hat autóval mûködött... nem lett törés, nem lett online és a kinézet sem lett akkora különbségû
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ez kérlek a photo travel modban valamelyikben. most kapásból nemtudom, de ha elkezded nézegetni õket egybõl fel fogod ismerni a növényzet miatt 😊
Eltévettél! A fotóverseny nem itt megy!<#wink>#wink>
Amúgy ez a kép melyik pályán készült?