Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtaláltam!

Létezik, hogy csak 2.2 Gb???
nézz utána a torrenteken
fent szokott lenni az amcsi változata

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sziasztok!

Megvan a game eredetiben de sajnos nem támogatja a progressive scan-t. Úgy tudom az ntsc igen. Nincs meg véletlenül valakinek??? Ha lenne olyan kedves és kiírná nekem, persze a megfelelõ anyagi vonzata mellett?
Légyszíves segítsetek mert azt mondták így valami elképesztõen gyönyörû a game.

[email protected]

Üdv.
aszizoli
Ha a pedálok is fel vannak dugva, akkor alapból váltóként kellene mûködnie. Pedál nélkül átkapcsol gáz-fék üzemmódba. A GT4 optionsában is mintha lettek volna idevonatkozó beállítások.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sziasztok!

Problémám a következõ! Va nekem egy Logitech Driving Force kormányom és sehogy nem tudom beállítani, hogy a kormány alatt lévõ sebeségváltót tudjam használni!
Ha valakinek van valami ötlete kérem mielöbb jelezze!!!

Köszönöm!

Üdv.
Van egy eladó LOgitech Driving Force Pro kormányom.5 órát volt hazsnálva dobozában nagyon szép álaptoban eladó. 16.000 az ára!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

aszizoli
Enyém 39004-es, problémamentesen viszi.
Egyébként ilyet még nem is halottam, hogy a régi szériás gépek problémát okoznának. Az viszont elõfordulhat, hogy a modchip bekavar a DL DVD lemezeknek. Nekem (ha jól tudom) matrix chip van benne, és csak a reset gomb hosszabb nyomvatartásával indul a GT4,- DVD filmek,- meg minden olyan gyári progi, ami duplarétegû DVD-n van.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Nekem 30003-mas gépem van, minden gond nélkül viszi a GT4-et.

Köszönöm!

Lenne még egy kérdésem! Valahol azt olvastam, hogy a régebbi gépek nem viszik a GT 4-et! Nekem speciel 30004-es gépem van és mindenképpen szeretném eredetiben a játékot, mivel szerintem a legjobb ps 2-es játék!
De viszont nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni az ablakon ezért kérem, hogy akinek van tapasztalata az írja meg!

Köszönöm!

Üdv.
aszizoli
PAL-ból sajnos kihagyták.

mohus
én is tõteném ha vóna mire😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

én most töltöm
marha kiváncsi vagyok rá

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Tekken5
<#wave><#wink><#taps>

Sziasztok!

Bocsi de nincs idõm végigolvasni a fórumot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni! A Pal-os verzióban is van progressive scan vagy csak az Ntsc-ben. Ha van hol lehet bekapcsolni?

Aki tud kérem segítsen!

Üdv.
cenobite
Gyökér!

gamertag: kenobita

mohus
a GTHD 2.0 verziója pediglen támogassa az FFB-t (force feed back)

ez volt a nap legjobb híre😊 lehet mégis lesz PS3-mam

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!

Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
06304801614
Csabesz6
<#nyes><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

redbull0304
Xbox 360-on Forza 2 elõzetes... <#levele> Katasztrófa... Itt az a nagyszám, hogy szélárnyék... Szánalmas ez már a GT4be is benne volt... Fú most nagyon újitotak... És ahogy kinéznek az autók Nah az a legszörnyûbb, gusztustalan az összes még a méretek se egy az egybe ugyanakkorák sztem valami mesefilmhez hasonlít legjobban... Tényleg még a GT4 is 1000szer szebb... Nem is mondva, hogy a GT5-nek kéne, hogy az ellenfele legyen de még a GT4 is magasan jobb!!!!! <#mf2>

Tekken5
Bekaphatod az xboxod!

Ombika
MEkkora balfasz vagy!! 😊))))))))

Jagi
xDDDD

Shortstop
nem kell vele foglalkozni. Ganxsta is megmondta marreg hogy: "sokan szeretik a szart"

Szaszura
<#wow1><#csodalk><#levele><#violent>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

kossz,remenykedtem benne ,hogy nem ezert mert nincs kedvem ujra menni azokat a versenyeket.

mert nem mindent aranyra csináltál meg

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

valaki segitsen,megcsinaltam a beginner,professional events-eket,de megsem enged be az extreme events-ekbe ez miert van?

aszizoli
Kinek a pap, kinek a papné!

JGTC
haggyad már...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
off
nem mindenki szereti a kínai medzsóra emlékeztetõ autómodelleket...alá forza...a forza kettõ sem üti meg a gt4 autómodelljeit, pláne nem a GTHDjét..ráadásul a hypebemutatóvideók alapján a képfrissítéssel is gondok lesznek a forza 2 esetén, és az már nagyon gáz
on

amúgy meg olvasd el légyszíves a bannerben lévõ kérést...

😊
<#buck><#duhos2><#hehe>

A GT4-et csak az szereti aki nem játszott még eddig a Forza-val!
A ps2 amúgy is egy gagyi semmirevaló .......!
Jagi
:_________|
én is akarom...

Shortstop
mennyiert adnad el a GT4-edet?

Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
Bp, X.ker.
06304801614
mohus
GT4 készítésérõl (Behind the Scenes)
link

Shortstop
hungarian mid-level tuning:

racing-exhaust & air filter
rear wing
stock wheels (really nice)
dinitrous-oxide system by NOS
sport suspension
~220BHP

Shortstop
örülnénk ha tényleg így lenne. bár sok helyrõl lehetett hallani, olvsni hogy ez nagyon bitang dolog lesz..

JGTC
hát pl az új F1-hez képest nem volt annyival jobb mint amennyivel a GT-részek ûberelni szokták az összes többi autós játékokat, ezért is tudom elhinni a gyereknek azt amit mondott....

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
A furcsa az, hogy a GT3 után a GT4 tényleg nem tûnt sokkal szebbnek.
Ugyanakkor a múltkor betettem a GT3-at nosztalgiázni egy kicsit és leesett az állam, hogy mennyivel csúnyább a GT4-nél. <#wow1>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shortstop
gondolom ez is a marketingterv része

mohus
"És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL 😊"

ezt ne firtassuk...a ps2 esetén is elhangzott ez...pl a gt3-hoz képest a gt4 is csak hat autóval mûködött... nem lett törés, nem lett online és a kinézet sem lett akkora különbségû

JGTC
Tegnap volt szerencsém játszani a GT HD-n egy PS3 teszt keretein belül! Ûberelt mindent amit eddig láttam, bár a többi autós játék grafja sem volt piskóta (HD Viera)😉 de ez azért alázott. Az autó színezett hátsószélvédõjén keresztül lehetett látni, a mûszerfal is kivehetõ volt, a sofõr is tette bent a dolgát, az emberek a pálya mentén futkostak sétáltak szinte mind mozgott, az aszfalton a fénytörések is megvoltak. Egy szóval maga volt a tökély! 😄DD És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL 😊

Ginetta G4: 413kg 208PS 😉
aszizoli
Vidd át hozzá a kábelt, és próbáljátok ki. Rögtön kiderül, hogy az õ tévéje hogy reagál rá. Utánna eltudja dönteni, hogy neki megéri vásárolni vagy nem.

dinomano
Köszi az infot..nekem van amugy RGB kabelem+csatlakozom tv-hez; haver miatt kerdeztem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Shortstop
tudom <#vigyor2>

ez kérlek a photo travel modban valamelyikben. most kapásból nemtudom, de ha elkezded nézegetni õket egybõl fel fogod ismerni a növényzet miatt 😊

Hello Shortstop!<#wave>
Eltévettél! A fotóverseny nem itt megy!<#wink>
Amúgy ez a kép melyik pályán készült?

aszizoli
A régi tévém nem kezelte le az RGB jelet, SCART csatlakozó viszont volt rajta. A kábelemet anno PS1-hez vettem, mert a TV nem ismerte az NTSC formátumot, tehát fekete-fehérben jelentek meg az ilyen játékok. Ezek szinessé alakítására volt jó az RGB kábel. A képminõség talán csak egy hangyányival volt jobb, de az is lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a javulást. Tehát a te esetedben, szerintem nincs értelme a vásárlásnak. Túl kicsi lenne (ha lenne) a javulás.