8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
tyrant71 #7743 GT5 Prologue trailer -
#7742 E'mán fasság... Nekem piros van, akkor inkább még nem szerzem meg a játékot. Majd a szürke után. :D -
#7741 loál
csak gyári (a szürke színű) psone memostickre hajlandó menteni... lol -
#7740 akkor passzolok én is. -
#7739 ha 8,1 Mb-ot ment, akkor nincs :)
komolyan nem tom mi lehet vele... -
#7738 ??? -
#7737 link -
#7736 több mint nyolc lesz.... nekem is ez ninjás jön be
perc és megoldom -
#7735 Biztos a Ps3 majd nembirja el!! Lolll -
#7734 Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyi autó nyomatja majd egyszerre? Mert rémhírek terjengenek, hogy csak 8 lesz egyszerre... -
#7733 a kép szép, de nekem a link nem a többi képet, hanem valami ninjás szutyit hoz be:D -
#7732 ide is
többihez erre tessék -
#7731 van rajta elég hely? -
#7730 hát jah papíron mentenie kéne simán, én meg hülyét kapok... -
#7729 Hmmm.. ez fura. nekem mondjuk két ps1 játékom van, de simán tudok menteni. -
#7728 jaja, de akkor is azt írja hogy no memory card, change slot.
tök fasza volt 2 lisence után rájönni :))
-
#7727 PS1-es kártyát az 1-es slot-ba dugtad? Mert asszem úgy kell, hogy az egyesben (bal oldali) legyen.
OFF
(Lehet lesznek régi FF-ek PS1-re (7-8-9) Érdekel majd? Jövő hónap sztem...)
ON -
#7726 Help plz.
Vettem egy GT2-őt, jeee! Eddig fasza.
Csak nem hajlandó menteni a memókártyára (ps1-esre sem)
Valakinek ötlete van, miért lehet ez? (mind a 2 kártya sony, más játékok simán mentenek) -
AlbyCobra #7725 köszönöm szépen a válaszokat.már több fórumban kérdeztem de mndenki nagy hülyeségeket írt.köszönöm szépen -
#7724 Próbáld más autóval. Nekem a CLK-GTR nagyon nem jött be. Vannak ettől jobb autók is. -
#7723 lol :D
+ gyors autó -
#7722 Hard gumi... :D -
#7721 vegyél fekete GT autót használtban, két évente előfordulnak :) -
AlbyCobra #7720 Hello!
én kb 46%-nál tartok de nemtudok továbbmenni mert pl ha CLK-GTR (full tuning) mercivel megyek a gumi azonnal elkopik és rengeteg idő a kerékcsere.mit csináljak? lécci írjatok -
#7719 azért egy árat írhattál volna. legalább irányárat :) -
zsalesz #7718 Hi!
Eredeti Gran Turismo 4 eladó! Nem platinumos, teljesen makulátlan karcmentes állapotban!
Érd:[email protected] -
#7717 igen ott néztem énis...
Európai van meg, de én nem találtam olyat ami 100%-os minden autóval. -
#7716 Nemtudom, hogy milyen verziód van, de ezen a helyen, találsz jópár fajtát. -
#7715 Valaki tudna adni nekem egy 100%os savet ahol minden autó megvan?
Mert nekem olyan mentésem van, hogy végtelen pénz, de minden kpcsot meg kell venni...
Előre is kössz. -
#7714 háát én japán párti vagyok, de a 3-mas nekem is bejön^^ -
#7713 Miota megvan Gt4 csak bmw-*im vannak szinte es csak azokkal veretek! :))
Tobbi Gt-t ,majdnem fullig vegignyomtam!! -
#7712 mondjuk azt gondoltam :)
csupán poén volt^^ de a bimmer nekem is közlekedik kilinccsel előre, nem is kicsit :) -
#7711 jolvan má megy:D -
#7710 tisztelet
nem tudjatok a gt2nél mind1 hogy a sim vagy az arcade cdt teszem be elöször?
vagy lehet a titan sx chipem köcsögöl?-.-
eddig minden ps1 gamet vitt
beteszem a sim discet, kiirja hogy playstation scee aztan ennyi
ötlet? -
#7709 Peched van, nálam még egy eredeti SONY kártya sem szált el. Utángyártott is csak azért, mert az automata mentést akartam megakadályozni, egy reset-el. Késő volt. -
Hasan01 #7708 bazz ilyen nincs ilyen télleg nincs 62 százalék kész a gémből erre a memo-m tartalma teljesen letörlődik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ugyanez volt a gt 3-nál csak ott meg 99 százaléknál csesződött el a gém meg a memo!!!! mennyi munkám benne volt erre......... most újrakezdeni sincs kedvem!!! de sztem minden gt ilyen legalábbis nálam eddig ilyenek voltak... -
#7707 Toyota Supraval tolták mindketten. -
#7706 HAt azert ennyire lama nemvagyok, gt1-tol vegignyomtam osszeset!! :))
Ami meg a musort illeti,szobahoztak forzat is,hogy abba van ferrari is ...,de akkor is GT a best!! No comment!! :))
Legnagyobb eladasokkal buszkelkedik!! MEg mutattak,hogy felveszik osszes auto hangjat,kanyarokat stb tobb szemszogbol fenykepeztek ,majd modelleztek!! -
#7705 mivel mentek? -
#7704 aham. teljesen meglepődtem amikor felvezették, hogy a legélethűbb autós szimulátorról fog szólni a következő blokk.
Tiff említette, hogy nagyobb bevétele van egy újjabb résznek mint a hollywoodi filmeknek, meg hogy tele van a legritkább autócsodákkal.
ki is próbált néhányat Le Manson. az mondta, hogy tisztára olyan mintha újra ott lenne, de azért hozzátette, hogy a hosszú egyenesben nem vergődik úgy a kocsi mint a játékban, mert az életveszélyes lenne 24 órán keresztűl:)
a végén meg nyomott egy versenyt Yamauchival, és persze veszített.