8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1671 Mohuska, kérlek kissé kevésbé erőszakosan nyomulj. Itt nincsenek "gyökerek" és nem is kell őket "leoltani", főleg nem neked, mert te még elég új hús vagy itt a hentesnél. -
#1670 Cheap mi van a photo mode-dal?
remélem félreteszel nekem egy Gt4-et, mibe fog nálad fájni? -
#1669 na ez vót az öcsém...no comment, de azért szeressük:) -
#1668 Carl Cox se rossz ott fentt! :) -
mohuska #1667 Ja és tsőőőőőő norbeeeee tesvér -
mohuska #1666 Hello Brattttttttttttttttyyyyyóóóóóóóóóó.......zsir a fórum....gyökereket leoltani...csak így tovább!!! GT 4LIFE -
#1665 micsoda igazsag -
#1664 Tény
Meg nem is akarunk velük vitatkozni (mert az megvonásokkal járhat) -
#1663 A fuji speedway-en már nyert.
Igaz, a köröket levágta a hátsó jobb-bal kombinációnál :)
Én mondtam neki, hogy ne csinálja, de hát ki vitatkozhat nőkkel...? -
#1662 Kéne videó róla hogy milyen köridőt megy
Rászoktattad a GT4-re...hát lehet nem kellet volna :D -
#1661 -
#1660 ...viszont amióta megcsináltam, a barátnőm egyre többet játszik a gt4-el. Lehet, hogy hiba volt...? -
#1659 -
#1658 LOOOL -
#1657 aki leleményes volt úgyis rájött, hogy hol lehet;) -
#1656 Asszem az előző nem látszik...
...
DFP Pedal Mod
(http://andrewsan.atw.hu/DFP Pedal Mod.jpg) -
#1655 Kicsit moddoltam a pedált, hát SOKKAL jobb így :))))))
DFP Pedal Mod by Andrew-san :) -
#1654 mos minek USb csatolo, hiszen olyan gazdasagos 6 memokartyat venni a Ps2melle....:D -
#1653 "az se lenne rossz, ha usb kábelell össze lehetne kötni ps2-t pc-vel"
persze hogy nem rossz...nem kell több memókártyát vennem az tuti
nekem van ilyenem...csak a GT4 is szeresse -
#1652 tudom en, hat irtam az elobb is(en sohasem csusztatom averdat-csak sinen, mint az f1ben), csak kerdeztem, mert kivancsi voltam, mar mondtatok, hogy nem nyero a dolog, igy ki se probalom:)
De viszont erocsusztatas rulz:) -
#1651 driftelve aszfalton nem fogsz jobb időt elérni soha mint ha végig szépen íven, lehető legnagyobb tapadással mész.
gondolj bele, ha ez hasznos lenne akkor az FIA GT-ben meg a Le Mans-i versenyben is csapatnának ezerrel:DDD
de mondom nagyon szép és látványos dolog, nekem is van pár driftelős visszajátszás elmentve a memóriakártyán:) -
#1650 Így van, ezzel jóval lassabb köröket lehet menni, de ez nem is versenyzésre való, (kivéve talán a rally módot) hanem mert olyan jóóóóóó csinálni :))))
Itt van mégegy, ígérem ez az uccsó, mert aztán még szétmegy a szemetek a csíkozódás miatt...
http://andrewsan.atw.hu/PICT0140.MOV -
#1649 a szep s jo ido elerese szamomra nem kerdes:PPPP , csak kiancsi vagyok, hogy ez erdemenyre vezet e. Szebb, de nem biztonsagos bevetel, az en meglatasom szerint. Neha beut a crack. -
#1648 ez szebb mint a finom íves bevétel;)
a legjobb időket úgy tudod elérni, ha az autó soha nem csúszik oldalirányba egy cseppet sem -
#1647 Bar azt megkerdeznem, ez a kanyarveteli technika ideben kifizetodobb, mint a finom ives bevetel? Nem sokat probalkoztam meg (nem az esetem) ilyen mokakkal... -
#1646 yu go man!:) -
#1645 -
#1644 Ezért is! :DDDDDDD Jól sikerült a kanyar -
#1643 Nem az az a lényeg azt nem nézük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1642 Ezért imádom a Driving Force Pro-mat :)
http://andrewsan.atw.hu/PICT0139.MOV
(iszonyat szar minőség, de a lényeg látszik...) -
#1641 mekkora kupleráj van a d:-n
:DDD -
#1640 -
#1639 Ja igen, remélem ez tényleg jó verzió, mert a végén még annyi DL-es lemezed veszne kárba, hogy drágább lenne, mintha megvennéd eredetiben! Én meg fogom venni, nem vagyok olyan barna bőrű nemzetiségi kisebbség , hogy még egy ilyet is ellopjak! -
#1638 Bazzeg ez nálunk is fent van és ez a szar verzió!!!! Most mit erőlködtök nemtom... -
dashed_ #1637 es telleg :) -
#1636 Nahát, 1 hónappal a megjelenés után sikerült egy működőképes verziót összehozni? Vagy ezzel is olyan sikeresen játszol, mint a múltkorival? -
player1 #1635 Én inkább törölném azt a képet (már ha te töltötted fel), mert nem mindenhol sikerült lesatírozni a szerver címét! -
#1634 PS3 barátom!
Újra fent van a GT4 ftp-n. Itt van a képe, prsze így se fogod elhinni:
http://killerinstinct.atw.hu/grant.jpg
A cím direkt van átsatírozva -
#1633 Minden autos oldal errol ir! :D -
#1632 Mindenhol ezt irják..