8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1711 tud valaki segíteni, megszereztem a játéknak a japán verzióját PS2-re,de iso fájl amit ki kell irni 7 giga. Nem tudom úgy szétszedni a fájl-t hogy nem sérüljön valami.
Valaki tud rá megfelelő progit ami szétszedi vagy más kézzel fogható megoldást??? -
#1710 ez kétségtelen....
a play "száraz"...nem viszi be a klotyóra az ember olvasgatni, de előbb hozta a cikket...csak erre utaltam...
ki teszteli nálatok? (remélem olyan összegyűlős-bámulós-kormányos bulival volt körítve) -
#1709 én a polcról szoktam leszedni, az enyím ott vót :) -
#1708 de ne mondd hogy nem segítek:
én először a dc-n néznék körül, ftp-szervereket nem ismerek -
#1707 internetről
talán... -
bazze #1706 Hi fiuk!
A Gran Turimo 2 őt honnan lehetne leszedni PSX re??
THX -
#1705 17. csütörtök -
#1704 Mikor jelenik meg a februári? Vagy már kint van? Nem vagyok nagy magazin vásárló de ezt megveszem azér:) -
#1703 A PlayZone az egy....*****************.... -
#1702 Nem feltétlenül valamelyiknek is a javára. Stíluskülönbségről beszélek. -
#1701 A Playzone javára? -
#1700 Van némi különbség a két cikk között... :) -
#1699 Hangal semmi gondom nem volt...Csak ha már új videokártyát veszek akkor legyen rajta vivo mint a mostanin. -
#1698 "A photo-nál nézted, feltüntettek egy csomó Epson nyomtatót amit usb-n rálehet kötni a ps-re és egyből lehet nyomtatni a képet:) Esküszöm veszek 1et márc7re!"
sztem egy pendrive is megteszi...vagy egy Xport V2
-
#1697 kár h a playzone beelőzött a cikkel..:( -
#1696 én vivo helyett inkébb egy USB 2.0 digitalizáló kütyüt vennék a hangcsúszások elkerülése végett
-
#1695 Tényleg Martin most meg vihetném vissza a kormányt hogy tudjátok teszelni majd vele a GT4-et:) Még mindig tökéletes állapotban van:) -
#1694 Egy kis Top Secret belső Sony információ arról, hogy milyen komoly mértékben lesz feltuningolva a PAL verzió az NTSC-hez képest.
Bővebben (photo mode, printerek, kormány, extra kocsik) a februári 576 Konzolban olvashattok!
Some info about the Optimization of GT4 for the PAL version:
Here is a list of the 12 extra cars that have been added....
MAZDA 2005 MX-Crossport
Mitsubishi 2005 New Eclipse
Volkswagen 2004 Golf R32(winner car of SEMA show 2005 - tuning car)
AUDI 2003 Nuvolari quattro
AUDI 2003 Pikes Peak quattro
Chrysler 2005 300C
Alfa Romeo 2004 Alfa GT
Auto Union 1937 V16 Type C Streamliner
Chaparral 1967 2D
Chaparral 1970 2J
JAGUAR 1988 XJR9
Peugeot 1992 905B Evo 1 Bis LM
The game is optimised for PAL because it is full speed, full screen with the high refresh rate of a PAL TV at 50hz but with the maximum number of lines and resolution that a PAL TV supports.
An NTSC screen is 240 lines so the image is lower quality. A PAL screen is 256 lines, so the cars and tracks look better.
Because the game is optimised for PAL - it is 50 frames per second and 256 lines in full PAL resolution.
It does not need a 50/60 switch because the PAL version is optimised to work in PAL. A 50/60 switch is normally put in when the PAL version is non-optimised.
The whole physics engine and crucially the speed of the cars - is rebuilt for PAL so that all together the PAL version will be the highest quality version of the game.
Extra Features for PAL
When making a pit-stop you can now change from A Spec to B Spec or the opposite.
Jack Knife Lee remix of Kasabian "Reason is Treason" has been remixed into Dolby 5.1 and used in a recut intro movie, which still features the Opera music opening sequence.
Icons have been added such as "next licence test" to make navigation easier
The map of GTWorld has been modified to make European cars easier to find.
Ability to import data from GT4: Prologue - instantly clear first two licence test catgories / GT3 import a maximum of 100,000 credits (credits changed to Euro system)
2 player split-screen VS play using own memory cards, players' own garage
European units of measurement for power, speed and torque (MPH, KMH, BHP, PS etc)
Additional artwork for opening up courses and stylistic enhancements throughout
Replays now show car name/ BHP figure/ tyre setup
European music tracks set as default , but all others from American or Japanese version of the game are available.
Vauxhall included as seperate manufacturer with 2 dream race cars
12 Extra cars added as listed above. -
#1693 Hááát jah nem mondassz hülyeséget :))))) -
#1692 szerintem az lenne tuti, ha csinálnának olyan progit, ami a pc-t nyomtatónak "álcázza" és egy sima usb kábellel össze lehetne kötni a kettő masinát.
akkor még itt a fórumon is megoszthatnánk egymással a képeket:) -
#1691 A photo-nál nézted, feltüntettek egy csomó Epson nyomtatót amit usb-n rálehet kötni a ps-re és egyből lehet nyomtatni a képet:) Esküszöm veszek 1et márc7re!
Bár most új ViVo-s videókártyát is kell vennem először az jön (kedden) :) -
#1690 Várakozásképp megint elővettem a conceptet, Tahiti Maze visszafele arany jogsin 2 órát szívtam... ideje elkezdeni gyakorolni :) -
#1689 Igen, Dragon Quest 8 után valahol. :) -
#1688 hát valószínű -
#1687 Köszi...akkor ez lesz az egyik legnagyobb példányszámban eladott játék 2005-ben? -
#1686 900.000 korul csak jaoanban szamitva a bundle/limitalt/s sima kiadasokat egybe.
A linket hirtelen nem tudom, ahol ezt irtak. -
#1685 itt állítólag az összes kocsi megtekinthető:))) -
#1684 Azt hol lehetne megtudni, hogy eddig hány darabot adtak el a játékból? -
#1683 áhh, késik a vekkerem 2 percet:)) -
#1682 kb 36 nap, 1 óra és két perc múlva -
#1681 Mikor lesz már március 9 ? -
#1680 FUCK:) -
#1679 'Gran Turismo 4' (PS2) Gets Dated In Europe
Monday, January 31
After four years in the making, the game that creator Kazunori Yamauchi called "More than a sequel but, in fact, a redefinition of what a video game can be", is complete. Polyphony Digital and Sony Computer Entertainment Europe today announced that Gran Turismo 4 will blast onto the shelves across PAL territories on March 09. -
#1678 Leven o itt moderator (aki felugyeli az okos/kevesbe okos beszolasokat) igenis rendre utasithat.:) -
#1677 Mire celzol? Nincs GT4em , mert rabsagban tartjak szegenyket... nem jatszhatok vele, mily kegyetlen a sors, igy photo mod komment sincs:)
Remelem nemsokara lesz:) -
#1676 Hat ha nem gyokeredzik (mindket ertelemben:D) akkor nincs gond:P -
#1675 megtettem...
egyszerűen nem tudta hol lehet privát üzenni... -
#1674 Ha a bátyádnak üzensz, akkor írj neki levelet, erre senki nem kíváncsi. Sem itt, sem sehol máshol a világon. Persze ezt te is tudod, szal felesleges izmoznod, meg idegesítened itt mindenkit. -
#1673 Mohus, rugd már seggbe az öcsédet! :)) -
mohuska #1672 a gyökerekre nem itt gondoltam hanem egészen máshol.....erről ennyit és ez csak és kizárólag a bátyámnak szólt....nem másnak. ok?! magyarán nem kérdeztelek! akármekkora isten is vagy! A tesómnak üzentem! a szmájlit meg köszi....khabbe te! 1ébként meg gratula a konzolhoz!