8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
qper #1631 ezt hol olvastad? -
#1630 Érdemes megnézni Nissan 350Z Gran Turismo 4 LOOL -
#1629 Nem baj jöjjön :))))) -
#1628 Jajjjaj március 11. lett az euróapi megjelenés dátuma. -
#1627 Nem dehogy is csak baromságokat beszélek.
Van belőle eu verzió ergo angolul :) -
#1626 IGAZAD VAN BOCSI!
ÉN VAGYOK A HÜLYE ÁLLAT! -
#1625 mekkora állat vagyok a full GT4-re gondoltam
Pedig megvettem a dobozos prologuet ilyen baromságot írni hogy még nincs angolúl....... -
#1624 most a prologue-ról van szó igaz?,
mert én amit a havernál láttam az tökre nem japó volt
sztem te a GT4re gondolsz :) -
#1623 Akkor nekem is léci:)
Nem még nem jelent meg SZERINTEM :) de én csak a hivatalos dolgokat tudom valamelyest. Szal lehet neked van igazad :) -
#1622 Én úgy tudom már rég megjelent angolul is. -
#1621 Most csak igen.
Aztán február-március környékén jön az usa és az eu verzió is. -
#1620 A prologue csak japán nyelven van? -
#1619 AHA!!!!
KÖSSZ!!! -
#1618 0 mert a Sony áll a GT4 mögött (mondhatni az ővé) -
#1617 A prologue az mondhatni egy demó játszahtó (korlátlan ideig) 5map és mittom én 50 autó és az egész school mod.
A gt4 meg a full amit meg nem kell magyaráznom és majd február-márciusban környékén jön. -
Geroka16 #1616 Hi!Mennyi esély van arra hogy X-Boxra is kijön vmikor? -
#1615 A sima Gran Turismo 4 és a Gran Turismo 4 Prologue (nem biztos, hogy jól írtam) mi a különbség. -
#1614 Ha egy nyomtató felismeri, akkor vinyóra is ki lehet menteni. -
#1613 az se lenne rossz, ha usb kábelell össze lehetne kötni ps2-t pc-vel -
#1612 "Biztos nem kell hozza ilyen Xbort V2 kutyu (leven a nevebol utalva biztos nem hivatalos kiegeszito, az olyat meg veletlenul sem tamogatja meg a Sony), szerintem csak az USBrol rakotod a nyomtatora, aztan loki is. Majd kiprobalom. "
akkor hogy lehet majd a műveinket a neten közzétenni??
az Xport bármilyen filet képes a memkártyáról a PC-re átvinni, ha a memcardon a kép valami rendes formátum, akkor majd lehet képeket közzétenni neten. Ha csak nyomtatóra lehet küldeni az sztem elég gáz. Utána meg scanneljen az ember nem?:)) -
#1611 "Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg."
LOL
adapterzaj:)
rég röhögtem ekkorát:) beteszem a THX tesztjeim közé:)
bocs
-
#1610 Kösz hogy megpróbáltátok. Mind1 megvárom a EU verzsönt már :)
Szólj ha ha majd lehet kapni nálad és akkor meg is veszem. -
#1609 ööö hát akkor lehet :) Nemtom tényleg nem figyeltem.
-
bazze #1608 Király ez a game.
Igy a képekből itélve...
Pc-re nincs ugye? :(((((((((((
Hááát ez nincs pc-re nekem meg nincs ps2-öm
Hát hogy a k*rva isten b*ssza meg... -
#1607 Cheapboy mondta, hogy szárnyat tehetsz a kocsira. ezen kívül minden szokásos maradt... -
#1606 Ebben a részben lehet majd optikailag "durvábban" tuningolni? Úgymint matrica, spoiler előre, hátra, stb. És honnan lehet-ne letölteni? -
Vers #1605 a PAL-osban valoszinü nem , mert ott 60 helyett 50 fps van és több idö jut egy framre:)
-
#1604 Cheapboy.hu?:) Angol-magyar kooperacios oldal:D
Ez a kepberezonalas, elmosodas problema a 4ben neha veletlenszeruen jott elo.. az egesz kep elhomalyosogdott, mintha vibralna... a szamokat kijelzoket el se lehetett olvasni..
Lehet azert mert a TV egy sz*r, vagy a konvertalas miatt (J-NTSC ugye a palos tvn, ami persze tudja szinesben adni, csak nem tokeletesen).
Remelem a palosban ilyen kozel sem lesz. -
#1603 SZiasztok!
Vki lentebb irta hogy miert nem angliabol rendel vki!Az lenne a kerdesem hogy mennyi ido lenne amig ideer?Es tudnatok ilyen oldalt mondani? -
#1602 vagy lehet hogy csak nem vetted észre...;)
én bármelyik visszajátszásban mutatok Neked ilyen részt:( -
#1601 Nekem még nem produkált ilyesmit a prologue.
A demót valaki ha hozzátevővé tenné megköszönném:) Mert nagyonkiváncsi lennék.
THX:) -
Vers #1600 akkor biztos az a hiba amit mondtam, tul megy a gép azon a határon amig meg kellene csinálnia a következö framet, de már nem tudja átváltani és emiatt összekeveredik a sorrend, és kell egy kis idö amig visszaáll a normális
máshol pont ezt fejtettem ki a hogy a polygonos modszer ezért nem jo a gép maximális kihasználásához, mert bele kell számolni a legrosszabb esetet, a bezier görbe felület a megoldás a problémára
-
Karlosz #1599 Koszonom a valaszokat!
Nem olyan hiba, mint a prologueban tapasztalhato v-sync problema, es az elofordulasa teljesen veletlenszeru, leginkabb akkor jelentkezik, ha elottem megy a masik 5 auto is, es azokat is ki kell raknia a kepernyore. (Nem sokaig vannak elottem:))
Egyebkent a sajat velemenyem az, hogy a gt4 talan mar egy kicsit sok is a ps2nek, valoszinuleg ilyen okok allnak a jelenseg hattereben. Inkabb vettek volna vissza egy picit a reszletessegebol, mert ez eleg bosszanto hiba. Ugy is eleg nagyott utott volna,
En szemely szerint nagyon sajnalom, nem megszokott, hogy a Gt barmelyik resze is kivannivalot hagyott volna maga utan:( -
Vers #1598 elveszti a szinkront, forditva rakja ki a páros-páratlan sorokat
-
#1597 Ha hirtelen gyorsításkor/induláskor remeg be a kép (karosszéria ;), akkor az normális. -
player1 #1596 A demo és a prologue is prudukálja ezt a remegést nálam. Eddig a menüben és a visszajátszásnál találkoztam vele.
A gtplanet fórumán is többen panaszkodtak a hibára.
Bíztam benne, hogy a végleges verzióban már nem fogunk a jelenséggel találkozni de úgy látszik mégis... -
#1595 v-sync? -
#1594 Mikor csinálja, vezetés közben? -
Karlosz #1593 Sziasztok!
Van egy kis gondom, ha valaki tud, az legyszi segitsen!
A Gt4 teljes verzioja olyant csinal neha nekem, hogy "beremeg" az egesz kepernyo, fel le mozog kb 2-3 mm-t, es ettol homalyossa valik a kep. Nehany masodpercig csinalja, aztan abbahagyja. 2 teven is probaltam, szoval tv kilove. Csak azt szeretnem tudni, hogy ez elofordult-e masnak is, vagy nalam van valami hulye hiba:)
Ha valaki segit, elore is koszonom! -
qper #1592 de egyébként természtesen akkor fizetsz, amikor átveszed.
ha postán rendeled meg, akkor utánvéttel, ha bemész érte a boltba, akkor pedig ott perkálod a zsét :)