8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • qper
    ezt hol olvastad?
  • JohnnySmith
    Érdemes megnézni Nissan 350Z Gran Turismo 4 LOOL
  • JohnnySmith
    Nem baj jöjjön :)))))
  • Kenoby
    Jajjjaj március 11. lett az euróapi megjelenés dátuma.
  • JohnnySmith
    Nem dehogy is csak baromságokat beszélek.
    Van belőle eu verzió ergo angolul :)
  • JohnnySmith
    IGAZAD VAN BOCSI!
    ÉN VAGYOK A HÜLYE ÁLLAT!
  • JohnnySmith
    mekkora állat vagyok a full GT4-re gondoltam

Pedig megvettem a dobozos prologuet ilyen baromságot írni hogy még nincs angolúl.......
  • Afe
    most a prologue-ról van szó igaz?,
    mert én amit a havernál láttam az tökre nem japó volt
    sztem te a GT4re gondolsz :)
  • JohnnySmith
    Akkor nekem is léci:)
    Nem még nem jelent meg SZERINTEM :) de én csak a hivatalos dolgokat tudom valamelyest. Szal lehet neked van igazad :)
  • torrente
    Én úgy tudom már rég megjelent angolul is.
  • JohnnySmith
    Most csak igen.
    Aztán február-március környékén jön az usa és az eu verzió is.
  • vki
    A prologue csak japán nyelven van?
  • vki
    AHA!!!!
    KÖSSZ!!!
  • JohnnySmith
    0 mert a Sony áll a GT4 mögött (mondhatni az ővé)
  • JohnnySmith
    A prologue az mondhatni egy demó játszahtó (korlátlan ideig) 5map és mittom én 50 autó és az egész school mod.
    A gt4 meg a full amit meg nem kell magyaráznom és majd február-márciusban környékén jön.
  • Geroka16
    Hi!Mennyi esély van arra hogy X-Boxra is kijön vmikor?
  • vki
    A sima Gran Turismo 4 és a Gran Turismo 4 Prologue (nem biztos, hogy jól írtam) mi a különbség.
  • UNREG
    Ha egy nyomtató felismeri, akkor vinyóra is ki lehet menteni.
  • Al Age
    az se lenne rossz, ha usb kábelell össze lehetne kötni ps2-t pc-vel
  • mohus
    "Biztos nem kell hozza ilyen Xbort V2 kutyu (leven a nevebol utalva biztos nem hivatalos kiegeszito, az olyat meg veletlenul sem tamogatja meg a Sony), szerintem csak az USBrol rakotod a nyomtatora, aztan loki is. Majd kiprobalom. "

akkor hogy lehet majd a műveinket a neten közzétenni??

az Xport bármilyen filet képes a memkártyáról a PC-re átvinni, ha a memcardon a kép valami rendes formátum, akkor majd lehet képeket közzétenni neten. Ha csak nyomtatóra lehet küldeni az sztem elég gáz. Utána meg scanneljen az ember nem?:))
  • mohus
    "Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg."

LOL
    adapterzaj:)

rég röhögtem ekkorát:) beteszem a THX tesztjeim közé:)

bocs

• JohnnySmith
    Kösz hogy megpróbáltátok. Mind1 megvárom a EU verzsönt már :)
    Szólj ha ha majd lehet kapni nálad és akkor meg is veszem.
  • JohnnySmith
    ööö hát akkor lehet :) Nemtom tényleg nem figyeltem.
  • bazze
    Király ez a game.
    Igy a képekből itélve...
    Pc-re nincs ugye? :(((((((((((
    Hááát ez nincs pc-re nekem meg nincs ps2-öm
    Hát hogy a k*rva isten b*ssza meg...
  • Al Age
    Cheapboy mondta, hogy szárnyat tehetsz a kocsira. ezen kívül minden szokásos maradt...
  • vki
    Ebben a részben lehet majd optikailag "durvábban" tuningolni? Úgymint matrica, spoiler előre, hátra, stb. És honnan lehet-ne letölteni?
  • Vers
    a PAL-osban valoszinü nem , mert ott 60 helyett 50 fps van és több idö jut egy framre:)
  • CHEAPBOY
    Cheapboy.hu?:) Angol-magyar kooperacios oldal:D

Ez a kepberezonalas, elmosodas problema a 4ben neha veletlenszeruen jott elo.. az egesz kep elhomalyosogdott, mintha vibralna... a szamokat kijelzoket el se lehetett olvasni..

Lehet azert mert a TV egy sz*r, vagy a konvertalas miatt (J-NTSC ugye a palos tvn, ami persze tudja szinesben adni, csak nem tokeletesen).

Remelem a palosban ilyen kozel sem lesz.
  • STLRR
    SZiasztok!
    Vki lentebb irta hogy miert nem angliabol rendel vki!Az lenne a kerdesem hogy mennyi ido lenne amig ideer?Es tudnatok ilyen oldalt mondani?
  • Al Age
    vagy lehet hogy csak nem vetted észre...;)
    én bármelyik visszajátszásban mutatok Neked ilyen részt:(
  • JohnnySmith
    Nekem még nem produkált ilyesmit a prologue.
    A demót valaki ha hozzátevővé tenné megköszönném:) Mert nagyonkiváncsi lennék.
    THX:)
  • Vers
    akkor biztos az a hiba amit mondtam, tul megy a gép azon a határon amig meg kellene csinálnia a következö framet, de már nem tudja átváltani és emiatt összekeveredik a sorrend, és kell egy kis idö amig visszaáll a normális

máshol pont ezt fejtettem ki a hogy a polygonos modszer ezért nem jo a gép maximális kihasználásához, mert bele kell számolni a legrosszabb esetet, a bezier görbe felület a megoldás a problémára
  • Karlosz
    Koszonom a valaszokat!

Nem olyan hiba, mint a prologueban tapasztalhato v-sync problema, es az elofordulasa teljesen veletlenszeru, leginkabb akkor jelentkezik, ha elottem megy a masik 5 auto is, es azokat is ki kell raknia a kepernyore. (Nem sokaig vannak elottem:))
    Egyebkent a sajat velemenyem az, hogy a gt4 talan mar egy kicsit sok is a ps2nek, valoszinuleg ilyen okok allnak a jelenseg hattereben. Inkabb vettek volna vissza egy picit a reszletessegebol, mert ez eleg bosszanto hiba. Ugy is eleg nagyott utott volna,
    En szemely szerint nagyon sajnalom, nem megszokott, hogy a Gt barmelyik resze is kivannivalot hagyott volna maga utan:(
  • Vers
    elveszti a szinkront, forditva rakja ki a páros-páratlan sorokat
  • aabyssx
    Ha hirtelen gyorsításkor/induláskor remeg be a kép (karosszéria ;), akkor az normális.
  • player1
    A demo és a prologue is prudukálja ezt a remegést nálam. Eddig a menüben és a visszajátszásnál találkoztam vele.
    A gtplanet fórumán is többen panaszkodtak a hibára.
    Bíztam benne, hogy a végleges verzióban már nem fogunk a jelenséggel találkozni de úgy látszik mégis...
  • Al Age
    v-sync?
  • UNREG
    Mikor csinálja, vezetés közben?
  • Karlosz
    Sziasztok!

Van egy kis gondom, ha valaki tud, az legyszi segitsen!
    A Gt4 teljes verzioja olyant csinal neha nekem, hogy "beremeg" az egesz kepernyo, fel le mozog kb 2-3 mm-t, es ettol homalyossa valik a kep. Nehany masodpercig csinalja, aztan abbahagyja. 2 teven is probaltam, szoval tv kilove. Csak azt szeretnem tudni, hogy ez elofordult-e masnak is, vagy nalam van valami hulye hiba:)
    Ha valaki segit, elore is koszonom!
  • qper
    de egyébként természtesen akkor fizetsz, amikor átveszed.

ha postán rendeled meg, akkor utánvéttel, ha bemész érte a boltba, akkor pedig ott perkálod a zsét :)