8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7783 BMW M3 PS3 Simulator -
#7782 minek akarod pspre ha szerinted egy árkád fos? (most mindegy hogy rfactorhoz, gtrhez viszonyitod)
más:
tegnap elkezdtem driftelni:D ballor oldalán nyomoztam kicsit, belőttem a mitsu evo VIII MR-t, és hát....FRENETIKUS 1.re lenyomtam 30 kört aztan meg ejfelkor egy 20ast, apricot hillen. már egész jól akolom be a gépet az ivekre, DE a visszaforditora rávezető egyenes elötti hosszu balos nem megy:)tipp arra a kanyarra?
asszem függő lettem:D -
#7781 hat nem azert mondom de nekem az a jatek (Sports Car GT) kb 1hetet vett igenybe anno de olyan is volt, lehettem vagy 13-14 éves, megvettem mert fiatal voltam és sebezhető :)
Sosem lesz PSP-re. -
#7780 1998-ba megjelent Sports Car GT is simulator az a nagy kedvenc
abba már akkor is tört az autó és a Grand Prix Legends-be is kedvencem a mai napig -
#7779 a gt az nem igen volt szimulator
a live for speed s2 gtr2 rfactor az igen abba törik az autó
a gt4 hozzájuk képest 1 árkád fos értsd már meg! -
#7778 miko lesz má psp-re
mingyá össze is töröm kötsög sony
-
#7777 lesz -
BJB #7776 Remélem már lesz a GT5-ben... -
ballor #7775 nincs -
BJB #7774 A 24 órás versenyeken van esti rész?(magyarul besötétedik?) -
#7773 köcce -
Indyjunior #7772 Köszi. Sikerült. -
#7771 Köszi. -
#7770 jól emlékszel -
#7769 Memóriakártya mindenképpen kell hozzá.
Most nics hozzáférésem a PS2-höz, hogy lepróbáljam, de úgy emlékszem a SELECT gomb, a nézetváltás. Ha nem jól emlékszem, akkor próbáld végig a gombokat, mert mindenképp lehet nézetet választani benne. -
alex88 #7768 hello!
az lenne a kérdésem, hogy memóriakártya nélkül nem lehet GT módban játszani?meg még 1:csak belső nézetes kameraállásban lehet vezetni?ha nem, akkor hogy lehet külső nézetre váltani?
köszi!
hello! -
#7767 Nekem... Dehogynem. -
#7766 Üdv urak, momo-t be lehet izzitani GT4 alatt ?? A választ előre is thx... -
#7765 Nem lehet olyan könnyen megszerezni az uccsó helyet sem... -
#7764 en is most probaltam egy futamot WildCard-oskent :D a regi idok emlekere
tobb kevesebb sikerrel... :) -
#7763 Ok. -
#7762 Azok folyamatosan vannak-lesznek, úgyhogy jöhetsz bármikor. ;-) -
#7761 Majd szeptembertől, talán több időm (hangulatom) lesz játszani is, és ha lesznek versenyek, akkor megint megküzdök az utolsó helyekért. -
#7760 Csak azért kérdeztem, mert látom ide szoktál írni, ott pedig nem fedeztelek fel.:) -
#7759 Betudtam lépni, úgyhogy megvagyok. -
#7758 Elvileg az vagyok. Már régen jártam ott. Lehet, hogy tisztogatás volt és kitették szűrömet. Mindjárt ránézek. -
#7757 Zoli Te ott nem vagy reg tag? -
#7756 1-10 ig verseny.
De azért túlzott álmokat sztem ne dédelgess. -
#7755 Nem értem mér akarjátok annyira a GT-t PSP-re. A GT az szimulátor, kormánnyal jó, TV előtt. Ez sztem nagyon nem hordozható cucc. -
#7754 miért nem
egyébként van 1 jó japán játék ami hasonli a granturismo-ra
Intial D Street Stage -
#7753 nem fog! -
#7752 ballor, profi oldalán megtalálod. Egyébként a Mission Hallban. -
Indyjunior #7751 A DeLorean-t melyik versenyen kapom meg? -
#7750 psp-re miko jelenik + má ez a szar? -
#7749 BMW Art video
mohus tetszett a BMW -s videod -
#7748 júúúuj! Magamaláfostame :)
#7742 épp a színe lehet mindegy :) csak a gyári legyen amit alapból hozzá adnak (de ha jól tudom csak szürke van abból...) egyébként meg kb 1,5k tudod hol^^ szpombatra ígérték, tehát mára :) -
#7747 a videok nem 6ottak +
a grafika az jo -
#7746 végre van Ferrari
ezeket a lámákat eddig miért nem vót
arégi Gran Turismo versenyeket általában ferrarik nyerték
az 5.részbe rájöttek erre -
#7745 vitz törés nem lesz benne
akkor inkább live for speed s3 alpha -
#7744 aftapitsa dedurva.