8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Ombika
    PS2.Gran.Turismo.4.PAL.MULTI5.ENG.ESP.GER.FRE.ITA.FULLDVD9 Files

Ezt probalta mar vki?
  • Microcosmos
    :)
  • FoToS
    Srácok vita le is van zárva.Aki akarja megveszi aki akarja kiirja maának.Én az utóbbihoz csatlakozom :-)
  • PS3
    Kár, hogy nem is érdekel, hogy mi módon sikerült, mert én megveszem a gémet..
  • bala_
    Hát hogy hányadikra és mi módon sikerül!
  • PS3
    Mit???
  • bala_
    Gondolod ingyen megmondom??
  • PS3
    Majd mondd el hanyadikra sikerült
  • bala_
    Aha. Addig írom még jó nem lesz. Ha kell a bolti ár töbszörösét is rászánom DL lemezre!!!!
  • PS3
    És most mit fogsz csinálni? Újra ki fogod írni?
  • bala_
    Azért mert egyik ismerősömnek kellett a játék. Letöltöttem, megírtam, nem sikerült, rákerestem, és ide találtam. Érthető?
  • PS3
    Ha nem tudod, hogy milyen játék a GT4, akkor minek írkálsz ide??
  • Neme.
    Há nem konkrétan az eu verzijóura gondútam én, hanem bárminemű működő ripre. Há a jappán, ammeg még rosszabb. Há nekem házhó hozzák, a többijek meg csak tőtögessék.
  • mohus
    "Ki dönti el hogy mit éri meg és kinek megvenni eredetiben???"

ez meg milyen kérdés?

kipróbálod egy boltban és ha tetszik megveszed vagy anyukádat mindig megkérdezed előtte?

• mohus
    Mivel a japcsi verzió ripje sem műkszik nem hiszem hogy az eu verziót előbb fogják felfeszegetni....még a megjelenés előtt

vagy te hogy gondoltad?
  • mohus
    sehogy
  • bala_
    Nem az én bizniszem, meg azt se tudom hogy milyen játék, de szeretem az ilyen dumát, hogy "..még ezt sem hajlandó megvenni eredetiben..". Ki dönti el hogy mit éri meg és kinek megvenni eredetiben???
  • Neme.
    Title Status
    ----------------------------------------- ---------------------
    Gran Turismo 4 Pre-ordered (9th Mar)

Kiváncsi vagyok, hogy előbb fogok-e játszani vele, mint hogy egy normális dvdrip megjelenne.
  • Afe
    világháború, Istenek haragja..

nekem ennyit simán megér,

csak már játszhatnék vele ;)
  • FoToS
    Igen a spectben lesz benne most derült ki amikor kiadtak előtte,hogy kimarad belőle.
  • PS3
    Mér, mondta valaki valaha, hogy benne lesz??
  • Oldern the 1st
    Ehh...
  • FoToS
    Jó sokat el kell neki szarni,hogy a eredeti játék árat szarja el.Én sem fogom megvenni mert a netes rész nincs benne igy meg mindegy!!
  • PS3
    örülök is neki, szarj el minél több DL-es lemezt! Aki még ezt sem hajlandó megvenni eredetiben, az megérdemli!
  • bala_
    Hali!

Egyik ismerősömnek letöltöttem és megírtam egy dual layeres lemezre, és detto nem működik. Visszaolvastam és látom hogy nem vagyok egyedül ezzel.Mivel abszolut outsider vagyok a PS témában, ezért kérdem én, hogy lesz még esély rá hogy működni fog ez a verzió, vagy lesz majd uj verziojú törés, vagy fix hozzá ...stb. Szóval hogy is működik ez Ps en??

Kösz.
  • mohus
    ez nem warez oldal, jobb lenne ha a köridődet firkantanád ide és nem azt, hogy honnan lehet lehúzni...

Akuma: ez neked is tózse....egy 300-400e értékű gép mellett, pont te vagy az a játékos, akinek ki kell tudni köhögni egy szoftver árát...
  • Akuma
    hello! hasonló oldalt nem tudnál mondani, amin xboxos játékok vannak?
  • Microcosmos
    ha jobban körülnézel ott van a jelszó is! mondtam ,hogy ingyenes!
  • Luiprima
    Ha jól tudom csak az a baj hogy hiába töltöd le a rar jelszóval védett amit sms-es megoldással kapsz meg ami Spanyolból igen körülményes
  • Microcosmos
    Innen letölthető a game! Innen
  • zolee12
    jól néz ki a borító de mindenhol ez a kép van és én már unom:-(
  • mohus
    Az 576 borító mostmár végre valahogy kinéz:)

Dzsoni dobott rá egy tizest.
    Kár hgy nem multiteszt "értsd több ember teszteli" volt...ahogy a Halo2
  • mohus
    oksa
  • torrente
    Gumibabád nincs? (Remélem nem olvassa a barátom)
  • CHEAPBOY
    Ó Te szerencses!:)
  • UNREG
    Nem tudom milyen hibára gondolsz, ha játékbelire, arra nincs esély, de ha a ritkán előforduló v-sync problémára, akkor talán a PAL-osban már nem lesz benne.
  • Karlosz
    Vettem, de meg januar elejen. Aki latja egy japan jatek csomagolasat meg igenyesseget az europaival szemben, az megerti. Persze nem ertek benne mindent, de polcravalo jatek, ha pedig kijon az europai varok egy kicsit, hogy olcsobb legyen, es megveszem. 16%-on allok amugy benne, es kimerem jelenteni, hogy nehany hibaja ellenere, amit talan az europaiban mar ki is fognak javitani, a jatek fonyeremeny, es sosem lesz vege:)
  • UNREG
    Nem értem, miért nem lehet két hetet várni?
  • torrente
    Vettél egy eredeti japán GT4-et?
  • UNREG
    Na, örülsz Mohus, teljesült a kivánságod, Dzsonnal és kormánnyal lett letesztelve a GT4...:))