8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1791 Johogy szolsz,majd sulinet-ben megveszem a GT4-et:P -
Karlosz #1790 En az eredeti japant akartam winyora tenni, nem jott ossze. Se ugy, hogy a gepen copyzom ra, se ugy, hogy egy pecevel raktam a winyora:)
Ha valakinek osszejon, halas lennek, ha elmondana a trukkjet, bar nem hiszek benne nagyon -
#1789 Bocs, van barátom! -
#1788 Microcosmos nem madár hanem ez egy olyan játék amit egy GT rajongó valszeg megvesz. -
#1787 Vinyón biztos műxik. Én majd miután megvettem, felmásolom, és hajrá. -
#1786 Inkább csak egyet :) -
#1785 Chip nélkül max a másolt filmek mennek, vagy tévedek? -
Microcosmos #1784 Jó nagy madarak akik eredeti dl-es lemezt vesznek, mert a másolt is müxik chip nlkül is. tizedannyiért -
Microcosmos #1783 1 eredeti game árán lehet venni 2 dvd irót! -
#1782 En marcius 9-10et jelolnem meg. -
#1781 Csak műfassszal tudok szolgalni, amire raulhetsz -
#1780 Adjá kotont. -
#1779 március 8-án mehetek érte? -
#1778 Ezressel olcsobb, mint 576 sztem, tehat 15 piz. Vmi ajandekot probalok szervalni melle. -
#1777 nálad mennyi lesz?
nekem félrerakhatnál egyet...
és kérek ajándék kulcstartót is a juventusos poló mellé -
#1776 ...vajon a spamek miert vannak?:) -
#1775 a remény hal meg utoljára:)
mindenesetre ezt a kb 3 hetet már csak kihúzzuk valahogy:) -
#1774 ööö nekem? :) nekem nem kell csak későn találtam meg :) -
#1773 Hányszor kell még bemásolnom ezt? -
#1772 Na jó már látom máshol is hogy "not working" (Gran_Turismo_4_PAL_PS2DVD9-STRiKE)csak azt nem értem hogy akkor a fasznak csinálja a hülye gyerek ha nem működik???? -
snakeimp #1771 Tuti, hogy nem. Amíg nincs layer fix vagy patch. -
#1770 ööööö hát nem igazán értem hogy mi a probléma de majd biztos rájövök.
Tehát ha kiírom DL-es lemezre nem fog működni? Mert feleslegesen nem akarom leszedni (megint)... -
snakeimp #1769 Ha írod/égeted dual layeres diskre, nem fog menni nyilván a PTP/OTP probléma miatt. Egyelőre csak úgy műxik, ha gyárilag/házilag nyomatod a lemezt a megfelelő eszközzel, ha nincs ilyen ismerősöd, akkor pedig marad a HK Silver vagy a román, horvát nyomott kalóz változat max. ezer forintért, az műxik.
Avagy meg kell venni az eredetit.. -
#1768 Már szedem is ! Remélem ez müxik nem szeretném ha leszed aztán bocs nem megy :) -
#1767 Pal GT 4
http://www.nforce.nl/index.php?m=sections&id=9 -
"ha nem, akkor lesz egy erdeti gamem...csak nem halok bele?!"
ha Te nem is, mi igen...!! kitor a 3ik vilaghaboru!!, ha a polcodra veletlen egy eredeti jatek kerul... az Istenek haragja eleri a foldet!!!...:PP -
#1765 Zzupaa [worship] -
#1764 Ezt eddig is tudtam hogy régi típus nem tud rw-t. Bár jobb ha az újabba sem kerül. -
#1763 az enyém 34000-R, ami nem igazán nevezhető újnak,
és ez se bírja az újraírható DVD-t..
remélem a DL-est viszi majd :).
ha nem, akkor lesz egy erdeti gamem...csak nem halok bele?!
-
#1762 Nem hiszem. Ha újabb fajta a gép és chippelve van, szerintem le fogja játszani a másoltat is. -
#1761 akarom mondani különbség :)
-
#1760 ha elolvasod, ő az írott DL-es DVD-ről beszél,
nem az eredetiről..
biztos van külömség közte -
#1759 Az enyém 30004-es és nem viszi még az RW-t sem. Sajna. -
#1758 Max a régi verziójú gépek nem (azok az rw-t sem tudják). -
#1757 Szerintem mindegyik lejátsza a dl-t. Chippelés nélkül, alapból is. -
#1756 Azért veszem meg mert ez a gamma megéri az árát akárcsak anno a 3. része. Ezt nem egy hétvége alatt fogom végignyomni aztán bedobdni a sutba ( vagy letörölni :) ). Meg én ugy tudom hogy nem mindegyik PS2 viszi az irott DL-es DVD-ket. pl. asszem az enyém nem. Igaz nyomhatnám winyóról is de ott meg valami tedd fel az első Layer-t szindróma nem tudom hogy hogy műxik. Valszeg az eredeti meg menni fog winyóról. Bár ki tudja. -
#1755 Na akkor meg bravó.....kelltik itt a feszültséget ;) -
dashed_ #1754 azis nuke.. "not working" -
#1753 Azért bammeg hogy legyen mit kérdezned! Ha megkapom 10-ért akkor úgy is megveszem... -
#1752 "A nem túl rég megjelent full PAL"
Mi van, lemaradtam valamiről, már megjelent??