8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1871 gran turismo 4 dvd9 asia 100%working mdf image ok by orgs ezt a verziot probáltátok már?vagy van egyálltalán müködö verzio?mert nem szeretnék 1 vagon dl lemezt elcseszni plz akinek sikerült valamelyik az irja le hogy melyiket és hogyan -
#1870 Hoppá, a 68-asra ment. -
#1869 Szvsz arra gondolt, hogy hülyeséget kérdeztél :) -
FoToS #1868 ?
-
#1867 lol:) -
#1866 egyiketse.. egy boltban jatszottam az eredetivel -
FoToS #1865 Melyiket sikerult kiirnod? -
#1864 nah kiprobaltam.. hat ize..
nektek tetszik a fizika??
-
#1863 Ez nagyon okos és érdemi dolog volt. -
Microcosmos #1862 Én már meg is untam! :) -
#1861 A topik képekkel való elárasztása sem jobb. :) -
#1860 Tózse
-
#1859 Sony Ent. Game Show HongKong
-
#1858 "Amíg senki sem tud játszani a játékkal, addig úgysem tud senki érdemben hozzászólni a témához (máskülönben feltételezem, megtette volna). Addig is legalább van valami aktivitás a topikban."
ez butaság:)
-
#1857 aha, látom, köszi. amikor kérdeztem még nem volt kint az nforce-on.
ehh, nem jó ez így :( -
#1856 not working (legalábbis azt írja az NForce) -
#1855 hallott valaki valamit a ma kijött JEI-féle verzióról?
mindenféleképp sántít valahol, mert 2,7 Gb. valami ki van belőle szedve ez tuti, de még az nfo-jában sincs semmi információ. -
#1854 Hat igazuk is van, a versenyek tovabbra is uncsik, a penzgyujtogetess, meg az ujrajogsizas is, a tores hianya, ismet lehet ugye faltol falig, vagy az ellenfeleket kihasznalva, palyat levagva buntetes nelkul menni (bar ez utobbi hulyeseg: a menuben be lehet allitani, mit tegyen a gep: ideig lelassitos buntetes/boxáthajtasos buntetes/semmi). grafika 5os, s a fizika(kulonosen a kerekeknek az uttal valo viszonya, amit montdam is mar a japonal), meg a versenyzes elmenye, kulon osztalyba helyezi a GT4et, ami jo, s ezzel a konkurrencia az idei evre is el van intezve:) -
#1853 Vagy oket nem nyugozte le az izzitott fizika, az uj havas palyak, a foto mode, a B spec... el kell olvasni a tesztet de izibe:) -
#1852 8.9 pont?!? Bah, nevetséges. Meglátszik nem a Sony pénzeli őket :D -
#1851 Megjelent a Gamespot Full Review számomra ez az első számú, a mérvadónak tekintett oldal. -
#1850 Azt amit en is irtam lejjebb? -
#1849 Te ZSENI vagy..... -
#1848 Szévasz Gázsi! -
#1847 Ugralj eleted vegeig oromodben.... -
Microcosmos #1846 Fogtam magam ,letöltöttem, kiírtam 1x-esen, betettem és örülök neki mert működik! -
#1845 > En az eredeti japant akartam winyora tenni, nem jott ossze. Se ugy,
> hogy a gepen copyzom ra, se ugy, hogy egy pecevel raktam a winyora:)
> Ha valakinek osszejon, halas lennek, ha elmondana a trukkjet, bar nem
> hiszek benne nagyon
Egyébként próbáltad a MODE kapcsolókat állítgatni? A compatibility guide szerint a MODE 3 bekapcsolásával műxik a jap verzió.
-
#1844 Mar unom azt :)
Alig birok magammal basszus plane a sok video lattan!!! :) -
#1843 Ha nem lesz 2 héten belül működő w*r*z verzió, kénytelen leszek én is megrendelni. -
#1842 Ombika más is megrendelte már az itt lévő emberkékből, bird ki addig a demóval vagy gyűrd ki 100%-ra a 3-at én is azt teszem. 2 hét már nem nagy idő. -
#1841 Március elején kénytelen leszek beruházni egy PS2 70004 típusú gépre, mert nagyon jó lett ez a game -
FoToS #1840 Te voltlál az aki ilyen "hülye" hangnemben irtál erre a topicra eddig nem volt itt semmi baj.Feltünési viszketegséged van,hogyszerepelened kell? -
#1839 Mivel nekem megvan rendelve eredetiben igy lexarom de mar addig is jatszani akarok vele! :D :P -
#1838 Idevonza a hülyéket, akiket utána nem tudsz elküldeni.
Tisztára, mintha egy pécés topikot olvasnék. Játékcímek alatt trábölsúting megy. Csak itt nem a videokártya gáz, hanem a kiírás módja.
Nem kell ez! -
#1837 Amíg senki sem tud játszani a játékkal, addig úgysem tud senki érdemben hozzászólni a témához (máskülönben feltételezem, megtette volna). Addig is legalább van valami aktivitás a topikban. -
#1836 de igaza van. én se ezért olvasom ezt a kurva topikot. húzzatok a picsába az írós szarságaitokkal, van elég szemét topik itt. -
#1835 Figy'! Én nem akarok feleslegesen OT hülyeségeket olvasgatni.
A GT érdekel, de a dual layer problémák nem.
És SZVSZ nem is ide való. -
FoToS #1834 Ez a bő 2 mondat most nagyon ki akart belőled jönni ugye? -
#1833 Vaze', nehogy má arról szóljon ez a topik, hogy hogy melyik torrent működik és melyik nem!
Menjetek át a PS2 dévédé írás, vagy mi a f*szom topikba! >:( -
FoToS #1832 Lehet,hogy ez lesz a hunyó.Igazán örülnék neki!!És ahogy elnézem nem lennék vele egyedül :-)