8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • malter
    gran turismo 4 dvd9 asia 100%working mdf image ok by orgs ezt a verziot probáltátok már?vagy van egyálltalán müködö verzio?mert nem szeretnék 1 vagon dl lemezt elcseszni plz akinek sikerült valamelyik az irja le hogy melyiket és hogyan
  • Aramir
    Hoppá, a 68-asra ment.
  • Aramir
    Szvsz arra gondolt, hogy hülyeséget kérdeztél :)
  • FoToS
    ?
  • mohus
    lol:)
  • CSOCSO
    egyiketse.. egy boltban jatszottam az eredetivel
  • FoToS
    Melyiket sikerult kiirnod?
  • CSOCSO
    nah kiprobaltam.. hat ize..
    nektek tetszik a fizika??
  • Luiprima
    Ez nagyon okos és érdemi dolog volt.
  • Microcosmos
    Én már meg is untam! :)
  • Neme.
    A topik képekkel való elárasztása sem jobb. :)
  • mohus
    Tózse
  • mohus
    Sony Ent. Game Show HongKong

• mohus
    "Amíg senki sem tud játszani a játékkal, addig úgysem tud senki érdemben hozzászólni a témához (máskülönben feltételezem, megtette volna). Addig is legalább van valami aktivitás a topikban."

ez butaság:)
  • musha
    aha, látom, köszi. amikor kérdeztem még nem volt kint az nforce-on.
    ehh, nem jó ez így :(
  • JohnnySmith
    not working (legalábbis azt írja az NForce)
  • musha
    hallott valaki valamit a ma kijött JEI-féle verzióról?
    mindenféleképp sántít valahol, mert 2,7 Gb. valami ki van belőle szedve ez tuti, de még az nfo-jában sincs semmi információ.
  • CHEAPBOY
    Hat igazuk is van, a versenyek tovabbra is uncsik, a penzgyujtogetess, meg az ujrajogsizas is, a tores hianya, ismet lehet ugye faltol falig, vagy az ellenfeleket kihasznalva, palyat levagva buntetes nelkul menni (bar ez utobbi hulyeseg: a menuben be lehet allitani, mit tegyen a gep: ideig lelassitos buntetes/boxáthajtasos buntetes/semmi). grafika 5os, s a fizika(kulonosen a kerekeknek az uttal valo viszonya, amit montdam is mar a japonal), meg a versenyzes elmenye, kulon osztalyba helyezi a GT4et, ami jo, s ezzel a konkurrencia az idei evre is el van intezve:)
  • CHEAPBOY
    Vagy oket nem nyugozte le az izzitott fizika, az uj havas palyak, a foto mode, a B spec... el kell olvasni a tesztet de izibe:)
  • darksun
    8.9 pont?!? Bah, nevetséges. Meglátszik nem a Sony pénzeli őket :D
  • DanielT
    Megjelent a Gamespot Full Review számomra ez az első számú, a mérvadónak tekintett oldal.
  • Ombika
    Azt amit en is irtam lejjebb?
  • mb66
    Te ZSENI vagy.....
  • PS3
    Szévasz Gázsi!
  • CHEAPBOY
    Ugralj eleted vegeig oromodben....
  • Microcosmos
    Fogtam magam ,letöltöttem, kiírtam 1x-esen, betettem és örülök neki mert működik!
  • Neme.
    > En az eredeti japant akartam winyora tenni, nem jott ossze. Se ugy,
    > hogy a gepen copyzom ra, se ugy, hogy egy pecevel raktam a winyora:)
    > Ha valakinek osszejon, halas lennek, ha elmondana a trukkjet, bar nem
    > hiszek benne nagyon

Egyébként próbáltad a MODE kapcsolókat állítgatni? A compatibility guide szerint a MODE 3 bekapcsolásával műxik a jap verzió.
  • Ombika
    Mar unom azt :)

Alig birok magammal basszus plane a sok video lattan!!! :)
  • B@dsector
    Ha nem lesz 2 héten belül működő w*r*z verzió, kénytelen leszek én is megrendelni.
  • Kenoby
    Ombika más is megrendelte már az itt lévő emberkékből, bird ki addig a demóval vagy gyűrd ki 100%-ra a 3-at én is azt teszem. 2 hét már nem nagy idő.
  • B@dsector
    Március elején kénytelen leszek beruházni egy PS2 70004 típusú gépre, mert nagyon jó lett ez a game
  • FoToS
    Te voltlál az aki ilyen "hülye" hangnemben irtál erre a topicra eddig nem volt itt semmi baj.Feltünési viszketegséged van,hogyszerepelened kell?
  • Ombika
    Mivel nekem megvan rendelve eredetiben igy lexarom de mar addig is jatszani akarok vele! :D :P
  • aabyssx
    Idevonza a hülyéket, akiket utána nem tudsz elküldeni.
    Tisztára, mintha egy pécés topikot olvasnék. Játékcímek alatt trábölsúting megy. Csak itt nem a videokártya gáz, hanem a kiírás módja.
    Nem kell ez!
  • Neme.
    Amíg senki sem tud játszani a játékkal, addig úgysem tud senki érdemben hozzászólni a témához (máskülönben feltételezem, megtette volna). Addig is legalább van valami aktivitás a topikban.
  • duc
    de igaza van. én se ezért olvasom ezt a kurva topikot. húzzatok a picsába az írós szarságaitokkal, van elég szemét topik itt.
  • aabyssx
    Figy'! Én nem akarok feleslegesen OT hülyeségeket olvasgatni.
    A GT érdekel, de a dual layer problémák nem.
    És SZVSZ nem is ide való.
  • FoToS
    Ez a bő 2 mondat most nagyon ki akart belőled jönni ugye?
  • aabyssx
    Vaze', nehogy má arról szóljon ez a topik, hogy hogy melyik torrent működik és melyik nem!
    Menjetek át a PS2 dévédé írás, vagy mi a f*szom topikba! >:(
  • FoToS
    Lehet,hogy ez lesz a hunyó.Igazán örülnék neki!!És ahogy elnézem nem lennék vele egyedül :-)