8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1911 Ugyan :)
És a véleményed?: )
-
FoToS #1910 Azért köszönöm a gyengébbek nevében :-) -
#1909 Nomeg ha a Gt5ben kiszúrják a szemünket a fotórealisztikus grafikával, és a világ létező összes autójával, akkor is azt hiszem, hogy sokan anyázni fognak, ha valaki meg mer szólalni, hogy nem feltétlenül 10 pont ez :))) -
#1908 Szóval nagyjából annyi, hogy "Igen komoly elvárásokkal néztünk a gran turismo 4 elébe, mivel eddig minden elődjének megjelenése komoly esemény volt. A többször is eltolt megjelenési időpontok, és a hiányzó online játékmód ellenére a rajongókat hónapokra fogja lefoglalni. Néhány ponton fejlődött annyit a játék, hogy új rajongókat is szerezzen a sorozatnak. Habár, (És itt jön a lényeg!!!:) hiányolni az evolúciót az előző részhez képest (legfőképpen az ai-t figyelembe véve ), a játék a jelenlegi konzolgeneráció egyik legjobbja.
Na most, igen, mit lehetne javítani, kérdezik sokan: nos, törés bakker, törés. Meg online. Hisz ezt is igérték. :)
Amúgy az angol eredeti sokkal lényegretörőbb :) -
FoToS #1907 Akkor a gyengébbek kedvééert akkor mind ezt magyar forditásba is légyszi :-) -
#1906 Nos, gondoltam hozzáfűzök valamit ahhoz, hogy valahol lentebb lefikázták a gamespot értékelését, (8.9 asszem) akik tudnak angolul, kérem olvassák el ezt az idézetet, melyet a gamespoton írtak a játék tesztjének végén:
"Gran Turismo 4 arrives as a game operating under heavy expectations, if only because each installment in the series has been such an epic event. Despite its numerous delays and some notable feature omissions, GT4 is a game that will keep enthusiasts busy for months. And due to its upgraded presentation, it will likely win some new fans as well. Though it suffers from a curious lack of evolution in terms of some of its central aspects, most notably its racing AI, when GT4 works to its strengths, it delivers like few games of this console generation."
Tegyük a szívünkre a kezüket: (a rajongók, a hc granturismosok ne) A gt4 nem egy tízpontos játék. A Burnout 3, az az. Ez nem az.
vagy igen?? (véleményeket kérek :) -
#1905 hogy ertitek? -
#1904 Egyetértek! -
#1903 hú, kezdem azt hinni, hogy én nem beszélek magyarul ^^ -
#1902 Bezony, s a komolyabb szinteken nem is akarmilyenek gyumolccsel jutalmazza meg az ember faradozasait:) -
#1901 En meg ha autoka, s meg tetszik, is akkor pszihopata tempot tudok nyomatni, pedig nem ez tolti ki az eletem....:) Aliennek is erzem magam hejj, amikor nem talalok idot, meg replayt, amibe ne lehetne belekotni komolyan:D Manapsag nekiestem GT kormannyal is, mert eppen ugy adodott hogy volt is meg probalgatnom is kellett, s valoban frankon jobban lehet kuldeni, pedig a D paddal nem tartom magam trének, de a finom ivekre kifeszitett tortenet, csak a fósszal érheto el:D S emiatt imadoma GTket, a gyonyoruen rajzolt, palyavonal tokeletesen kivitelezheto (mar ugye ki hogy kepzeli azt el, mert mas es mas) s emiatt mindenki 5 percre vagy tobbre fotelSchumachernek kepzelheti magat, vagy Rájkonnyennenk, kinek mi a kedvence:D -
#1900 persze!
ha egy jogsit megcsinálsz full aranyra, akkor ad egy bónuszjárgányt, így összesen még 6 autót nyerhetsz:) -
iib #1899 hat ez nemis igen van igy. ugy volt h mar azelott megcsinaltam joyal a jobb idot mint ami a racingon volt de akor meg nemneztem meg. vasarnap elkapott a kedv h "dontok" vmi rekordodot. probalgatom 1*2*3*stb stb :) es azutan nezem h mar az azeloti idom is "joval" jobvolt mint a racingon. de mind1 mert nemvolt elmentve es ugyis el kell menteni.
azert koszi a gratulat. :) -
#1898 én bőven megelégszem azzal, ha a játékot megverem és színaranyra megcsinálom:)
iib: gratula, szépen rágyúrhattál erre a feladatra:) -
#1897 A GT3-ban akkor is ad kocsit ha a Licence-seket mind aranyra csinálod ?
Vagyis kocsikat ? Gondolok itt jogsi tipusonként ha full arany akkor uj járgány jön elő ?
1 hetet már nagyon nehezen birok ki. -
iib #1896 "a racingon csak lassu emberek regisztralnak, ?::))))))"
hat ebben van vmi. de van ott par ido ami egesz keptelennek tunik nekem...de ne csak atlagos vagyok azis igaz. nem alien :) -
#1895 Na szép :))) végülis tény :) De soha nem állok neki 5nél töbször szenvedni ha már megvan a bronz:)
Ja és nem mostanában volt a születés napod? Mintha láttam volna a fő oladon valamelyik nap. na szal boldog szülinapot utólag is :)
-
#1894 Szinarany a tortenet:) Bronzzal magyar ember ne elegedjen meg, vegulis ez is csak tütü:) -
#1893 pediglen a DS2essel,ha az ember raerez , csodat (racing line rekordok dontogetese serobol reszemrol) lehet muvelni vele, a kormany egy ujabb lapat, rajovok, a racingon csak lassu emberek regisztralnak, ?::)))))) -
#1892 LOOOL ! :)
Grat legalább itt is van magyar! :)
Na Al Age feladták a leckét nekünk sztem :)))) Bár én örülök ha bronzra nyomok mindent, de azért megnézem majd én is :) -
iib #1891 "van köztetek, aki a gt3 (vagy akar a prologue) játszása közben tért át joypadról kormányra és jobb időket fut azóta?"
igen. en. a prologuenal tertem at a kormanyra es gyor autoklnal jobb idoket tudok menni.
http://www.racing-line.org/courseselect.php?SelectedGame=GT4P&SelectedCourse=L33
itt a bizonyitekom. edig nem tudtam megcsinalnijoyal. kormanyal 3*ra sikerult. -
#1890 Majd utánna nézek pontosan, de GT3 elsőre kb 3-4sec! Egy 1000 lóerős skyline-al. Szóval azonnal érezhető a különbség. Utánna már csak javultam:) -
#1889 MEnnyivel lett jobb utana ,mert gondolom elejen azert nem ment minden siman?! :) -
#1888 Én pl.
Csináltam is replayt amikor megkaptam a kormányt. Tehát joyal és kormánnyal külön. -
al bundy #1887 hi all
amég várunk:
van köztetek, aki a gt3 (vagy akar a prologue) játszása közben tért át joypadról kormányra és jobb időket fut azóta?
-
#1886 :D Ja, max nem működik neki. Esetleg házilag préseli a lemezeket :P -
#1885 addig törölj, amíg tudsz -
#1884 Ugyanmár, Microcosmosnak egyből sikerült kiírna szuperül -
#1883 Az egyszerüség kedvéért :)
Itt meg a lap alja felé, hogy miért nem lehet kiírni dl lemezre. -
#1882 Valami random generátor ellátott itt törlés joggal (amíg észre nem veszi), úgyhogy fejezzétek má' be a homebrew troubleshooting-ot, mer' visszaélek vele! Van az ilyen íros hülyeségeknek külön topik itt a konzolosok között.
>:| -
Microcosmos #1881 nekem meg van dl-es lemezen -
#1880 ok bocs az offért,mostmár csak tutira megyek -
#1879 Ha tömörítve annyi, akkor biztos, hogy csak DL-esre fér ki.. de nem hinném, hogy erről ebben a topikban kéne beszélni.. (azért majd áruld el, összesen hány DL-es lemezt rontottál el ) -
#1878 Próbáld ki! -
#1877 2őt
2300+3600Ft
:) -
#1876 ITT ma tettek fel ide 1 4.94GBos verziót. azt ki lehet írni még 1rétegű lemezre? -
#1875 Eddig hány DL-es lemezt szartál el? -
#1874 Angliában sincs még?
Az usa változat az nincs meg senkinek? azzal már lehetne nyomni, nem?
vagy azt nem bírom kiírni dl lemezre?
-
#1873 márc.9
úgyhogy még nem kapható eu-ban. -
lacokpatok #1872 HI!
Olyat hallottam, hogy euban már lehet kapni!
Nálunk mikor lessssszzzzz??? Már nem bírom!
A Prologue-t már vénásan adagolom.