Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Other bands play, MANOWAR kill !!!
A pakolás a gt3ban is zavart, nem értem miért kellett úgy hagyni, fõleg hogy kábé öt fázisban lod-ozták az objaktokat.... nem birtak volna kigyalulni egy kib@szott hasábot oda messzire??? aztán lépésrõl lépésre egyre inkább felhõkarcoló lesz belõle a lod miatt.
Ha igy lenne, én is azt mondanám: videoram miatt stb stb
De mivel amúgy van, azt mondom: a csakazértis miatt. Nekem bõven elég volt annyi felület a kocsikon amennyi a gt3 ban volt. 3 haverommal is úgy gondoltuk, jó lenne a gt4 akkor is, ha csak annyiban külömbözne a 3-tól hogy 500 kocsi meg 2*50 pálya. +esetleg valami új effekt (mint anno a heathaze effekt a gt3ban, eccerû és szép).
A gt2-vel valaki tévedett, game közben nem lassult le, csak a replay-ban, de ott tény, hogy nem lehetett kevesebb felület, mert igy is 400 látható triangle volt csak egy verda. Ami miatt lassabnak érzed, az az, hogy a gt2 25fps, a gt3 meg 50 (PALverziónál)
Hidd el, ha a gt4 télleg vsync gondokkal fog bajlódni (végleges), akkor azt a gt5 eladási statisztikája erõsen megérzi majd.
Concept. A concept-et nem is ugyanaz a banda tákolta tudomásom szerint. (igencsak korea jut eszembe), ráadásul egy teljesen fölös árkád gönc.... gt3- vsync gond a demojában is volt, ezért is vették ki a fullzoom-ot a véglegesbõl. khm.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
igen...a Conceptben ahol már a pályákat újratextúrázták..zoom esetén elõjött visszajátszásban vsync és a speedway pályán amikor az alagútból jönnek ki lassulás...de ez annyira jelentéktelen ,hogy nem is tudom mit mondjak rá pl egy NFS : UG nyálgrafika után😊 ráadásul PS2-n ahogy tölti a zenét vagy pálylt vagy mittudomén mit a gép néha bericcen...na ez a GT3ban GT4 Prologueban játék közben sosem fordult elõ
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
HURRÁÁÁÁÁ...ma este mindenképp én is végignyomom, eddig nem volt idõm rá
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

szólni kellett volna hogy Tsukuba-ban a GT4 miatt építsék újra a pályát mert pakolási gondok lesznek😊
vagy itt van NYC felhõkarcolói, amik mellessleg sokkal szebbek mint az Tokyoban volt a GT3ban...
és itt a pályarajz

A GT4 szerintem ultraszép,talán valóban az a városi pálya lóg ki nagyon,de ettõl függetlenül gyaláz minden platformot még igy is....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire
-----------------
látványosan."
------------
Tehát rosszabbul használták ki az adott hw-t mint 3 évvel ezelõtt!!! Ez röhej, télleg nagyon remélem, hogy ezt újragondolják, mielõtt kijön a full, mert a Windóz szokott úgy "javulni", hogy a kijavított 100 bug mellé jön 200 teljesen új...... No Comment...
Amúgy a "pakolás"-t nem a videoram mérete okozza feltétlenül, hanem egyszerûen a rosszul átgondolt pályatervezés, mert a gt3-ban is leginkább csak akkor látható a probléma, ha visszafelé megyünk a pályán. Ugyanis azt végképp lehetetlen megoldani, hogy oda-vissza optimalizálva legyenek az objectek. Persze ha 1-gyel kevesebb texturát használnának, lenne vram az objecteknek, tehát nemtom ez mér a vram hibája..... Igy a 256 mega is lehet kevés, mert csupa 2048*2048-as texturákat használok, és máris elfogy. Szal prologue ezexerin fukk. Na majd tán a végleges.
vazz tankolni nem tudsz?😊
gurulj le a jó öreg ÁFOR kúthoz...de ott nem fogadnak el yent...
vazz...ez mekkora gyökérség
nem bénázik...
"A háttérben nagyon lehet látni, amikor kirak egy új épületet. Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire látványosan.
Remélem ezek csak a Prologue betegségei, amiket kihever a végleges rilíz."
sztem ilyen lesz a véglegesben is...nemtom mit vársz még a 4mega video ramtól...ez játék és nem egy techdemo
hát...fullra zoom meg minden...nem is csodálkozom rajta, de ilyenkor semmi "értelmes" nem látszik...
Ha a Jak2 fele annyit pakolna ki a képernyõre mint most, de azt folyékonyan tenné, akkor leesett volna az állam. így, hogy döbbenetes mennyiségû cucc van a képernyõn, viszont akkorákat rángat néha mint az állat az egész illúzió darabokra tört (nálam). Miért kell ez?
www.youtube.com/aabyssx
BTW nekem nem igazán számít a visszajátszás, mert nagyon ritkán használom, de az nagy GT4 ne bénázzon már v-sync problémával. Lehet, hogy csak én fogogm kötekedve észrevenni, de ez SZVSZ illúzió romboló.
Engem amúgy sokkal inkább zavar a ~pakolás a Time Square-en. A háttérben nagyon lehet látni, amikor kirak egy új épületet. Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire látványosan.
Remélem ezek csak a Prologue betegségei, amiket kihever a végleges rilíz.
www.youtube.com/aabyssx
De télleg, b@sznák meg a külsõ nézetet, tök fölös hülyeség (kb. mint a majdnem élethû mûszerfal pécén, meg hasonlók)
Sokkal jobban lehet érezni sztem az autót, jobban lehet határon autózni, közelebb lehet menni a falakhoz stb...
Egyébként GT3 külsõ nézet elég gáz. A kocsi túl közel van a kamerához. A harmadik nézetet megy ahogy Mohus leírta.....
Hááááát......
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
nem lehet, hogy így azonnal lehet érezni ha valamerre mozdul a kocsi (driftnél például)?
szóval álleesést senki ne várjon...a Gt3 magasra tette a mércét...a Gt4 meg a határon autóztatja a PS2-t
az elõbb belinkelt shot ugye hogy "fedi" a GT4 látványát...?
- Minden pálya nagyon szép. Kivéve a Time Square-t, ami SZVSZ kifejezetten közepes látványra. A távoli pakolás is csak itt vehetõ észre, de itt nagyon.
- A Canyon pályán a "lehúzódó" emberkék kifejezetten gagyi hatást értek el nálam a béna animációjukkal (SZVSZ nem illik a GT4 komolyságához).
- A Canyon pálya visszajátszásában ha közel volt az autó és elõtte sok por volt, akkor látni lehetett v-sync problémákat.
- Furcsa volt az autó viselkedése a Canyon pályán (de ennyi játék nem volt elég ahhoz, hogy eldöntsem, hogy jobb lett-e, vagy sem).
Hogy ne csak fikázzak:
+ Nagyon tetszik a "rázkódás" gyorsításnál!
+ A motorhang továbbra is állati jó!
+ Meg az egész vezetés élmény is mintha kicsit jobb lenne a 3-nál.
+ Összességében tényleg érezhetõen szebb lett a grafika (egyedül a Time Square lóg ki ebbõl a minõségbõl SZVSZ).
Hozzáteszem, hogy igazán komoly (hátsókerekes verseny) autóval (ahol tényleg elõjön a fizika) nem tudtam menni, mert még nem voltak unlock-olva (legtöbbet a Lancer Evo rally autót próbálgattam betonon is - mer' az volt a legértelmesebb ezek közül).
www.youtube.com/aabyssx

k csak en meg nforce on se lattam...vagy csak nem vettem eszre??
megyek korbenezek

a hatos villamoson osztogatták😊a warez dolgokat mindenki maga intézi nem? szóval csak úgy jött...
huhh na tegnap nyomattam a "School"-ban mar a 27-dik fejezetnél járok. Egy Toyota Celica GT verziót kell 5 kör alatt utólérni...hát nem eccerû
ami még más az hogy most van egy harmadik "még feljebb az autó mögött" nézet...a szépséghibája az hogy az autó mozdulatlan (nem dõl be) és a "környezetet" forgatja a gép....nagyon illúzióromboló

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
es te honnan szerezted megrendelted??
megcsináltam az elsõ kazal jogsit...
nagyon pöpec
ez tényleg azoknak készult, akik alapoktol akarnak GranTurismosni😊mindent megtanít...felfestve vonalak stb😊
a Citta di Aria pályától magam alé rosáltam
Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve😊
Ami szembeszökõ az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh
a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztõ
A grand Canyonban vannak kifuto fényképezõ rohangálo lehuzodó emberkék😊
itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény😊 néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni😊
A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van
boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg késõbb a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelõre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörû pályákon
a bevezetõ intro zseniális...
és az egész AZ😊 hihetetlen hogy a PS2-bõl mit facsartak ki
a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK
na mentem vissza😊
Logitech Driving Force (kék szinû)
vagy az új Logitech GT Force Pro...de ez még jelenleg nem kapható (ezt kifejezetten a GT4-hez fejlesztették ki)
A Nissan z-s uccsó videón felkúrtam az agyam maxira!!! ahol pallófék kellett volna már, ott kezdett motorfékelni a "pók". Aztán kavicságy rullah. Kishíján agyérgörcsöt kaptam.
De a videók állatok. Nem tom a ralli részben minden emberke 2d volt? mert mintha a fotózgatók közül pár 3d-s lett volna... Na mind1, lényeg, hogy totál olyan lett a dolog, mint ala vrally2 psx. Látod hogy ráéreztem? Csak azé lehetne 5-10 emberke 3d-ben, elvégre beleférne annyi triangle, nemigaz? A mozgások meg pakolva és kész a pécépukkasztó látvány. Hülyék sztem ha ezt kihagyják (amikor csak 1 kocsi van a pályán...)
Tessék csak megnézni a 4-es videót!!!
Egy Viper-ral zúznak egy dirt pályán és ez a videó tuti, hogy ingame...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Version mondta úgy emléxem, márpedig õ nem szokott fakeinfokat terjeszteni (legalábbis felém nem)
hát igen....meg nagyon kevesen csinálták...de fejlõdik a technika😊
PS3-ban vajon mi lesz?DVD?
Talán jobb lett vóna Amigaos-t átportolni, az vidáman fut 1-2 megával is...
Mondjuk az akkori irott dvd árak nagyon rántósak voltak, így én nemcsodáxom....mármint hogy sokan csak cd-vel nyomták, megugye akkoriban a fejelégés nem volt ennyire ismert jelenség. De igaz, lehet a régi gép is tökéletes még, de a zöme (sajna) már...