8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DanielT
    Jah, ez a kedvencem! Apróneten is ez megy.. ott annyival jobb, hogy az első sms szponzorált hirdetésben vadiúj pstwot hirdetnek chippelve garanciával 44900-ért. Erre a sok idióta a használt szarját 50ért és felette akarja elnyomni. Hol élnek ezek az emberek???

Ezzel, most nem FoToS -t akartam megsérteni.
  • Karlosz
    Annyi az uj is:)
  • FoToS
    Driving Force Pro nem kérdés :-)
    Lehet,hogy én eladom az enyémet 33.000,ha érdekel. 2x volt használva itt porosodik a dobo mellettem nem tudom hová rögziteni sajnos :-(
  • Bispo
    S.O.S !!! Szasztok! már nagyon várom a Gt4-et és azt kérdezném hogy milyen kormányt ajánlotok hozzá!? Logitechen gondolkoztam de, ezen téren még kezdő vagyok! Elöre is Thx!!!
  • mohus
    prologueban nem fogsz driftelni...nincs benne sim mode
  • mohus
    azért mert az egyik kedvencem
    szerencsére a családban is van egy 1971-es modell igen jó állapotban...
  • lacokpatok
    Persze DFP 2004 április óta. :))
  • mohus
    van kormányod?
  • mohus
    van féknyom, csak nem a kocsid húzza:)

kevés a 4mb video ram, sztem a töréshiányt is ez okozza és nem az autógyárak.....gondolom senki sem szeretné, ha a horpadások beszerzése között töltsön a gép:)
  • lacokpatok
    Kérdeznék, méghozzá olyat, DRIFTELNI hogy a fenében lehet???
    A Prologban próbálgattam de nem akart padlógázon a kanyarban kaparni a kerék.
    Adjatok részletes tanácsot! PLEASE!!!
  • mohus
    kösz aby...már házigizda lettem
  • snakeimp
    Video fül itt.
  • mohuska
    nemazé tette be....
  • Ombika
    VAn tobb video is ott,de brutal lenne Gt4-el! :)
  • andrewsan
    20000 dollárról indul az ára...!
  • andrewsan
    Aztajóbüdösatyaúristenit!!!!!!!
  • Skynet
    Ááááá ovál bogár:)
    Ezt azért tetted be mert gondod van a bogarakkal és poénból vagy azért mert végre olyan autót is tettek bele amiből elsőosztályú dragster-t lehet csinálni (farmotor,hátsókerék,baromikönnyű,frankó áramvonal,frankó légellenállás) ?:)
    Jó mondjuk nem 1.1-esből:)))
  • andrewsan
    1. van rajta karom a szőnyeg ellen, meg csúszőásgátló + nem elmebeteg erővel nyomogatni :)
    2. jobb láb gáz, bal láb fék
    3. ikea fotel + asztal
  • al bundy
    én igazán meg sem tudtam közelíteni a joyos időimet kormánnyal... Persze lehet, hogy szar a kormányom (nemtom fejből a típusát de valóban nem sokat válogattam), mindenesetre mielőtt rábeszél valaki egy új kormányra azért kiváncsi lennék, hogyan lehet megoldani
    1: hogy ne told el a pedálokat a játék hevében?
    2: hogy gyorsabban tudj pedálon fékezni, mint átnyúlni az 1cm-re lévő gombra?
    3: hogy otthoni körülmények között ideális testhelyzetet kialakítani kormánnyal és pedállal elmacskásodás nélkül mondjuk egy endurance-hoz?

szóval tényleg érdekel a recept!
  • Ombika
    1 biztos guminyom nelkul,tores nelkul is TOPON VAN!!!!!!!!!!!!
  • Ombika
    Most is nevetlek aki osszehasonlitja 2 jatekot LOL!!!!
  • DanielT
    Ehehehe :DDDDD
  • andrewsan
    Mert a gumigyárak is tiltakoznak! :)
    Nem lehet kopás!!!!! :)
  • DanielT
    Rohaggyon meg! :) Na, miért nincs féknyom? :)
  • UNREG
    Sőt, az ablakot sem lehet letekerni.
  • UNREG
    "össze kell tolni hat PS2-t hat embernek, azt kész"

Akkor mind az öten direkt belémjönnek. :))
  • DanielT
    Most olvasom, hogy nincs keréknyom :( Én megértem, hogy nincs törés, de erre nehezen találok magyarázatot.
  • mohus
    Gran turismo 4 - PS2

VW Beetle
  • mohus
    össze kell tolni hat PS2-t hat embernek, azt kész
  • mohus
    "En ugyvagyok vele ,hogy jo hogy nemtorik auto persze remelem egyszer majd lesz olyan is de 1 biztos millioan fogjak anyazni milyen nehez es majd itt rinyaltok!!!!!!! "

majd ki be kapcsolható lesz...

ahogy a sim és az arcade fan is be tudja úgy állítani a játékot, ahogy neki megfelel
  • mohus
    "van köztetek, aki a gt3 (vagy akar a prologue) játszása közben tért át joypadról kormányra és jobb időket fut azóta?"

nekem nem sikerült...a Gt3-hoz kiadott Logitech kormánnyal...az új még nincs a birtokomban.

Tehát oyyal jobb időket nyomtam mint kormánnyal...

A GT4 prologueban már pont fordítva volt:) gamepaddal iszonyat szar kanyarodni...kormánnyal meg überfasza
  • Kenoby
    Jah még egy kérdésem lenne srácok ha valaki már rendelt külföldről játékot. A megrendelést leadtam vissza is igazolták, de nem adtak még számlaszámot hogy majd hova utaljam a lóvét. Mivel ugyi előrendelés volt gondolom addig nem adnak semmi számlaszámot amig nincs ott náluk a program. Jól gondolom ?
  • FoToS
    Szintém DFP kormányom van várom,hogy nyúzhassam kicsit mert beleporosodik a dobozába :-)
  • Kenoby
    "Nekem egy allvanyon all, eleg massziv, de a parom nezte mit csinalok, es kozolte, hogy szerinte mindjart szetesik az egesz:)"
    Ez tetszik, el tudom képzelni, nekem egy Logitech Momo Force-om van (amit már nem lehet kapni ) ami a GTR-ben full Force-Feedback-el letép a karod. :) Jó lesz ez a game skacok, jelenleg nincs jobb autós játék semmilyen konzolon elégedjünk meg ezzel. Majd a következőben többet kapunk, reméljük.
  • FoToS
    Erre én is elcseszem a mondatot :-)

Mindegy törés szempontjából az isten a Burnout 3 az arról szól,persze a GT4 nem,de azért amennyi ideig ezt csinálták a pályák kamerázása fotók készitése én fotos vagyok tudom,hogy nem honapoba telik a pályát lefotózni minden helyét!Lett volna idő megcsinálni a sérüléseket is.A másik dolog arra vissza térve,hogy a hajad fogod tépni amikor az utolsó körben szálsz el.Istenem veszitettek már el világbajnokságot 300M-rel a cél előtt is!!
  • FoToS
    Előbb tanuld meg leirni a nevét ,majd atán röhögd ki a másikat!
  • FoToS
    Ha real simulationt akarsz ülj be az autódba erre csak azt tudom irni :-)
  • Karlosz
    Akkor elnezest, valoszinuleg neked van igazad, en ennyire nem vagom, mint mondtam.
  • UNREG
    Mondom, V-Sync problémának hívják az ilyet.
  • Karlosz
    Ombika

Megertem amit mondasz, de szerintem nincs igazad. Teny, hogy sokat jatszottam mar az elozo gt-kkel, de annak, hogy egy jatek ne csak bizonyos embereknek feleljen meg, regen kitalaltak a modjat. Nehezsegi szint valasztas:)
    Persze ilyennek nyoma sincs a gt4-ben, belegondolva nem is lenne egyszeru bele tenni, de az sem a jo megoldas, ha nincs benne olyan kihivas mint amit az ember elvarna tole.
    Lehet, hogy te megveszed, es hajlamos vagy orakon at idealis driftiveket tanulgatni, en erre nem vagyok kepes. Jobban szeretnek valtozatosan, hangulatosan, es versenyezve(!!!) versenyezni.