Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tököm tele az ilyen szegénylegényekkel ,felteszek(tennék ha sikerült volna) egy képet egy boxos játékból, erre mingyá azt hiszi ,hogy a "szent" PS2-tõt fikázom! Mi ez ha nem üldözési mánia?

\"my love for you is like a truck\"

Adinak köszi a seggítséget

Kedves barátom! Ha egyszer a gamespotra ilyen felbontásban teszik fel a képeket akkor hogy linkeljük be neked máshogy?
2.: ez a kép egy visszajátszásból származik
3. ugyebár ezeket a játékokat TV képernyõre optimalizálják-tehát ott néznek ki a legjobban. pusszantalak

aabyssx
BTW ezek a régi verdák SZVSZ sok hû-hó semmiért (legalábbis számomra). Én nem Trabantal akarok séta kocsikázni, hanem új, agyontunningolt szörnyetegekkel versenyezni.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
én nem hájpolom a Prologue-t...kapott volna egy 8-ast azt slussz

ha le akarta volna húzni miért nem olyat ír le,

hogy a START-nál meg autóválasztásnál ugyanaz a zene csendül fel már évek óta...ami kissé unalmas

vagy ha már nem törnek miért nincs koszolódás vagy féknyom az aszfalton vagy a homokban ha a pályaszélére kimegyünk

vagy miért nem áll meg a verda ha leállunk az út szélére miért kezd el gurulni mindig....vagyis csak akkor áll a verda ha a féken a lábunk...

de miért nem írt valamit a hozzá készült kormányról vagy hogy mi várható a GT4-ben...vagy milyen pályák vagy régi verdák tûnnek fel pl ha a régi Daihatsut választod ellenfélnek régi Honda, Toyota, Nissan stb tûnnek fel, mintha egy 1972-es Bruce Lee filmet néznél😊

Egy cikk arról szól ,hogy milyen nehéz cikket írni a GT-rõl???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Adi
Na én tettem be, mert nem tudta betenni. Amúgy meg szvsz semmi gond nincs ha beteszi.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
"jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról"

Én a tesztjeit el sem olvasom (szerencsére ritkán tesztel olyat, ami érdekel engem). Hogy miért nem olvasom azt nem részletezném (meg gondolom nem is érdekel senkit).
BTW SZVSZ a Prologue értékelése valahol Csipi és közötted van...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"a látványos SECENERY UPDATE"

Ebbõl kaptunk is rendesen.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
😉 A kép URL-jét szúrd be, ne az oldalét!

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Ha Csipi suxx akkor a Crash Nitro Kart ugye nem is jobb a MK😄D-nél? 😛

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mohus
szétlinkeltem😊mindenfele

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alien!
ezt én is az imént felháborodva olvastam az újságban...bár Martin megjegyezte,hogy ezé nem értékelik a gammát...Bár már abban is kételkedem,hogy végigfutotta a cikket...Ekkora hülyeségeket firkálni....én nagyjából a képekrõl is pont ezt gondoltam....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Adi
Kérlek Mohus ezt linkeld már be az index 576 topicjába..
Vicc amit csinál ez az ember...
Nincsenek ellenfelek. lol...
Csak magamból tudok kiindulni. Idejöttem megkérdeztem, hogy van e vagy nincs. Ti azt mondtátok, hogy ott van a kép és azóta vannak ellenfelek. Na ha Csipi megkérdezte volna akkor nem írt volna ennyi faszságot egy game-rõl.
Inkább tetesztelted volna le Mohus. Vrally a király... LOL

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról

a cikk elsõ fele arról szól milyen nehéz a GT-rõl cikket írni😊))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos

szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)

jöjjenek az idézetek:

"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetõségünk - egyszerûbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"

az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL

a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek

"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"

nem?

"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"

na csak megvan😊...sasszem...ennél több nem is lesz benne

"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"

a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fû stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is

"átlátszó falak"

ha a Citta di Aria-n továbbra is külsõ nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belsõ bútorzatát is....

"semmibõl felépülõ objektumok"

ez is ritka...NYC felhõkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külsõ nézetben jönnek elõ jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet

SOMMÁZVA
Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...

de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netrõl kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de õ a "lila feladatcsoport"-nál megakadt

õ egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat

mohus
"aki banánnal nyomja megérdemli" - mohus

"aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját😊)))))
Akár 4,5 sec-kel😊)))" - AI Age

valószínû
ez a GT4-ben nem lesz így...a banános kormányzás a GT4 Prologue-ban igencsak nehézkes lett

mohus
Duc...

mi az hogy benne van-e vagy sem?? te láttad a gammát? vagy csak kérdezel? vagy nem olvasod a forumot?

ezt mi a töknek linkelte be valaki egy oldallal elõbb??

Adi
BTW nekünk ott van a gt sorozat!😊 SZVSZ kicsit komolyabb lehet mint ez PGR2 nem pocskondiázás kép mondom(még nem probáltam, bevallom férfiasan😊.
Gt4 vuum-vuuuum!😊
Amúgy nézzd meg a képet, milyen messzire ellehet láttni!😊
AI Age:
Majd amikor eljön az az idõ mikor egymás mellet fogunk állni és brumögtetjük a motort és még 4 barátunkkal együtt😊. (ps2 net a kulcsszó)

Adi
Hát ezért ne is vegyél!😊

Al Age
Áh, köszi.
1 kérdés:
az hogy lehet, hogy a felni olyan gyorsan forog, hogy még azt se látni, hány küllõs, a féktárcsán viszont meg lehet számolni, hogy hány lyuk van?
Félreértés ne essék, ez nem fikázás.
Egyébként jól néz ki a gém.
+nagyon pozitív, hogy van benne Ferrari
De ezért asszem még nem veszek boxot.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Adi

Adi

vazzeg nem bírok egy képet beszúrni

az xbox grantourismoja

Al Age
Az se rossz, de amikor tökéletesen jön ki, az az igazi élmény...

Al Age
Mi az a PGR2?

fõleg ha utána háttal mész elõre

Al Age
A valóságban, fõleg közutakon, de versenyeken is jó dolog a kipörgésgátló, de egy játékban, ahol semmi tét nincs (pontosabban csak virtuális😊)), sokkal szebb slide-olni, mert az ember amikor visszanézi a versenyt, egyszerûen büszke magára, hogy milyen szép íveket írt le a kocsi hátuljával.

természetesen lehet hogy igazad van,de szerintem a csúszótechnikák inkább a keréktapadás határán lépnek fel; a kipörgésgátló meg azér elég áldásos hatású

aabyssx
Persze, nem csúsznak keresztbe az autók, de alkalmazzák a csúszó technikákat. Pl. forma1-ben ki-be kapcsolható menet közben a kipörgésgátló és inkább kerülik ha tudják, mivel (ha csak kicsit is) visszafogja a motor teljesítményét.

www.youtube.com/aabyssx

na jó de azért pályaversenyzésben nem annyira csúsztatják a kanyarokat. Ha meg nincs kipörgésgátló úgy jársz mint Alonso Monzában

aabyssx
De ez nem csak segítés. Ezek a funkciók a biztonságos közúti vezetés miatt léteznek.
De verseny alatt kifejezetten hátráltatnak. Én néha használok minimális kipörgésgátlót a nagyon-nagyon erõs autóknál, hogy könnyebb legyen elindulni és kigyorsítani a kanyarokból, de többet vesztek vele, mint amit nyerek, mert egy jól csúsztatott kanyar közepén visszavesz a kipörgésgátló és elrontja az egészet.

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
TCS, ASM stb... valóban 1 hülyeség. A kezdõk bekapcsolják, mert eleinte segít. Viszont ez azt eredményezi, hogy ezekkel tanul meg játszani, tehát ha kikapcsolja a cuccokat, elõfordul, hogy 1 normális kört nem tud megtenni. Viszont aki ezek nélkül tud versenyezni (már pedig a gt játékosok sztem 99%-a tud, meg persze manuál váltóval), az minden autós játékban elõnnyel indul az elõzõekkel szemben, mert segítség nélkül is + segítséggel is tud versenyezni.
Így viszont érdemes a játékot "segítõ" dolgok nélkül megtanulni...

Al Age
"aki banánnal nyomja megérdemli"
aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját😊)))))
Akár 4,5 sec-kel😊)))

jaj bocs IGAZIWILLIAMS
a 473-as üzenetet nem láttam!

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

nana!

PGR2-õt esetleg nem tetszett még kipróbálni?

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Ajánlom figyelmetekbe az új ötös BMW aktív kormányrendszerét. A tesztelõk szerint nagyon jó és hamar megszokod.Ez a jövõ.De játékoknál én is aAbysSx pártján állok.Legyen minél reálisabb, de a sok hoki nem tud vele játszani ,mert 10 perc múlva is utolsó. Ezért leszarozza.Lusták gyakorólni, mert nem vérbeli játékosok.Mégis ezeknek fejlesztik a legtöbb racing gamet.Én meg csak anyázok.
duc
Ez egy autós játékban szvsz akkor is szarság. mozduljon annyit a kerék, amennyit mozdítok a kormányon. Ha 200-nál nagyot rántok, akkor álljon keresztbe. Felfogtam egyébként, hogy mirõl van szó, így biztos könnyebb vezetni, de a játékban a realizmus rovására megy.
de azért a PGR2 is szép és realisztikus und van benne Enzo!!!

ÉN ANNAK IDEJÉN VÉGIGJÁTSZOTTAM A GT1ET GT2ÕT AZTÁN VETTEM PS2-EST VÉGIGJÁTSZOTTAM A GT3AT MAJD VETTEM EGY BOXOT DE MÁR NINCS OLYAN AUTÓSJÁTÉK AMIBEN KEZDÕ LEHETNÉK. EL KELL ISMERNI , HOGY MIND GRAFIKAILAG MIND FIZIKAILAG A TOURISMOK AZ AUTÓSJÁTÉKOK KIRÁLYAI

HI-HI

aabyssx
Jelentkezz be gerinctelen p*cs!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
HÉ-HÉ-HÉ! >😞
Nem bántok én semmilyen kezdõt sem! Én is béna vagyok 1000 dologban. Ezzel tisztában vagyok. És ha valaki ezér' lebénáz, akkor nem leszek vérig sértve, hiszen igazat mond. Majd gyakorlással jobb leszek, de addig is tény, hogy béna vagyok. Mit kell ezen megsértõdni?

A játékokat viszont bántom, mivel SZVSZ az ilyen steering/braking assist és a hasonló dolgok a komolyságát (amit ugye mindenki nagyra tart) teszik tönkre.

www.youtube.com/aabyssx

Adi
"jó volna ha felhagynál ezzel a "minden kezdõ béna" és egyéb nagyképü lenézõ szövegekkel, ami minden második hozzászólásodban benne van, nagyon visszataszító."
aAbysSx: láttod már megint bunkó vagy!!
Hihetetlen.
egy kezdõ: mér te mivagy egy game-be amikor az elsõ óráidat nyomod? Nehogy azt mond, hogy te már világ rekordokat állítasz fel

aabyssx
BTW a steering assist (ami felhábórító gyíkság SZVSZ) is okozhat ilyen viselkedést. Viszont ezt nem tudom, hogy van-e a Prologue-ban.
Nekem az elsõ dolgom szokott lenni, hogy ezeket a "béna is tudjon játszani valahogy" funkciókat kikapcsolom.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Szerinted hány valós versenyautóban van ilyen kormányzás?
Bele is hülyülnének a pilóták, ha fél, 3/4 kormányfordulat nem jelentene náluk teljes kerékelfordulást bármikor.
A GT-ben egyértelmûen azér' van, hogy játszhatóbb legyen a bénának is, egy kis (véletlen) kormány rántás ne okozzon borulást (ennek hiányában pedig buta autóviselkedést).

Közúti közlekedésben természetesen nagyon jó dolog, ha 15-20 Km/h-val nem kell kettõt tekerned ahhoz, hogy befordulj a sarkon és az is jó, hogy ha autópályán 130 Km/h-nál véletlenül megrántod a kormányt ne szenvedj balesetet. De versenyre élezett autókba...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nemtom'.

www.youtube.com/aabyssx

duc
A Prologue-ban is benne van ez az aktív szarság? engem idegesít egy csöppet...
mohus
"Egészen pontosan: az eredeti gombkiosztáson nem lehet változtatni a prologue-ban."

nem biza, ezt nem is vártam tõle soha😊

mohus
nics osztott kétjátékos sem iLink

mohus
nem vagyok elvakult, de nem hagyom lehúzni a gammát, ami egy nagyon jó minõségû DEMO, PC-re egy multival megspékelve ezt full gammának simán eladták volna

az hogy nem tudsz konfigolni az hiba ....nekem, mivel van kormányom magas ívben tojok rá, aki banánnal nyomja megérdemli

az hogy visszajátszáskor egy pillanatra megriccen nagyon ritkán vagy zoomolt kamerában vsync léphet fel az is az, de ezt 10 laikusból 2 ha észreveszi

én nem láttam hasonló minõségû autósgammát a GT3 óta a piacon...és most a GT4 fogja megverni a GT3-at...ez tény és nem elvakultság