Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"my love for you is like a truck\"
2.: ez a kép egy visszajátszásból származik
3. ugyebár ezeket a játékokat TV képernyõre optimalizálják-tehát ott néznek ki a legjobban. pusszantalak
www.youtube.com/aabyssx
ha le akarta volna húzni miért nem olyat ír le,
hogy a START-nál meg autóválasztásnál ugyanaz a zene csendül fel már évek óta...ami kissé unalmas
vagy ha már nem törnek miért nincs koszolódás vagy féknyom az aszfalton vagy a homokban ha a pályaszélére kimegyünk
vagy miért nem áll meg a verda ha leállunk az út szélére miért kezd el gurulni mindig....vagyis csak akkor áll a verda ha a féken a lábunk...
de miért nem írt valamit a hozzá készült kormányról vagy hogy mi várható a GT4-ben...vagy milyen pályák vagy régi verdák tûnnek fel pl ha a régi Daihatsut választod ellenfélnek régi Honda, Toyota, Nissan stb tûnnek fel, mintha egy 1972-es Bruce Lee filmet néznél😊
Egy cikk arról szól ,hogy milyen nehéz cikket írni a GT-rõl???
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én a tesztjeit el sem olvasom (szerencsére ritkán tesztel olyat, ami érdekel engem). Hogy miért nem olvasom azt nem részletezném (meg gondolom nem is érdekel senkit).
BTW SZVSZ a Prologue értékelése valahol Csipi és közötted van...
www.youtube.com/aabyssx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Vicc amit csinál ez az ember...
Nincsenek ellenfelek. lol...
Csak magamból tudok kiindulni. Idejöttem megkérdeztem, hogy van e vagy nincs. Ti azt mondtátok, hogy ott van a kép és azóta vannak ellenfelek. Na ha Csipi megkérdezte volna akkor nem írt volna ennyi faszságot egy game-rõl.
Inkább tetesztelted volna le Mohus. Vrally a király... LOL
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
a cikk elsõ fele arról szól milyen nehéz a GT-rõl cikket írni😊))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos
szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)
jöjjenek az idézetek:
"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetõségünk - egyszerûbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"
az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL
a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek
"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"
nem?
"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"
na csak megvan😊...sasszem...ennél több nem is lesz benne
"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"
a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fû stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is
"átlátszó falak"
ha a Citta di Aria-n továbbra is külsõ nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belsõ bútorzatát is....
"semmibõl felépülõ objektumok"
ez is ritka...NYC felhõkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külsõ nézetben jönnek elõ jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet
SOMMÁZVA
Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...
de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netrõl kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de õ a "lila feladatcsoport"-nál megakadt
õ egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat
"aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját😊)))))
Akár 4,5 sec-kel😊)))" - AI Age
valószínû
ez a GT4-ben nem lesz így...a banános kormányzás a GT4 Prologue-ban igencsak nehézkes lett
mi az hogy benne van-e vagy sem?? te láttad a gammát? vagy csak kérdezel? vagy nem olvasod a forumot?
ezt mi a töknek linkelte be valaki egy oldallal elõbb??

Gt4 vuum-vuuuum!😊
Amúgy nézzd meg a képet, milyen messzire ellehet láttni!😊
AI Age:
Majd amikor eljön az az idõ mikor egymás mellet fogunk állni és brumögtetjük a motort és még 4 barátunkkal együtt😊. (ps2 net a kulcsszó)
1 kérdés:
az hogy lehet, hogy a felni olyan gyorsan forog, hogy még azt se látni, hány küllõs, a féktárcsán viszont meg lehet számolni, hogy hány lyuk van?
Félreértés ne essék, ez nem fikázás.
Egyébként jól néz ki a gém.
+nagyon pozitív, hogy van benne Ferrari
De ezért asszem még nem veszek boxot.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

, de amikor tökéletesen jön ki, az az igazi élmény...A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

fõleg ha utána háttal mész elõre\"my love for you is like a truck\"

www.youtube.com/aabyssx
De verseny alatt kifejezetten hátráltatnak. Én néha használok minimális kipörgésgátlót a nagyon-nagyon erõs autóknál, hogy könnyebb legyen elindulni és kigyorsítani a kanyarokból, de többet vesztek vele, mint amit nyerek, mert egy jól csúsztatott kanyar közepén visszavesz a kipörgésgátló és elrontja az egészet.
www.youtube.com/aabyssx
Így viszont érdemes a játékot "segítõ" dolgok nélkül megtanulni...
aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját😊)))))
Akár 4,5 sec-kel😊)))
a 473-as üzenetet nem láttam!
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
PGR2-õt esetleg nem tetszett még kipróbálni?
Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Nem bántok én semmilyen kezdõt sem! Én is béna vagyok 1000 dologban. Ezzel tisztában vagyok. És ha valaki ezér' lebénáz, akkor nem leszek vérig sértve, hiszen igazat mond. Majd gyakorlással jobb leszek, de addig is tény, hogy béna vagyok. Mit kell ezen megsértõdni?
A játékokat viszont bántom, mivel SZVSZ az ilyen steering/braking assist és a hasonló dolgok a komolyságát (amit ugye mindenki nagyra tart) teszik tönkre.
www.youtube.com/aabyssx
aAbysSx: láttod már megint bunkó vagy!!

Hihetetlen.
egy kezdõ: mér te mivagy egy game-be amikor az elsõ óráidat nyomod? Nehogy azt mond, hogy te már világ rekordokat állítasz fel

Nekem az elsõ dolgom szokott lenni, hogy ezeket a "béna is tudjon játszani valahogy" funkciókat kikapcsolom.
www.youtube.com/aabyssx
Bele is hülyülnének a pilóták, ha fél, 3/4 kormányfordulat nem jelentene náluk teljes kerékelfordulást bármikor.
A GT-ben egyértelmûen azér' van, hogy játszhatóbb legyen a bénának is, egy kis (véletlen) kormány rántás ne okozzon borulást (ennek hiányában pedig buta autóviselkedést).
Közúti közlekedésben természetesen nagyon jó dolog, ha 15-20 Km/h-val nem kell kettõt tekerned ahhoz, hogy befordulj a sarkon és az is jó, hogy ha autópályán 130 Km/h-nál véletlenül megrántod a kormányt ne szenvedj balesetet. De versenyre élezett autókba...
www.youtube.com/aabyssx
nem biza, ezt nem is vártam tõle soha😊
az hogy nem tudsz konfigolni az hiba ....nekem, mivel van kormányom magas ívben tojok rá, aki banánnal nyomja megérdemli
az hogy visszajátszáskor egy pillanatra megriccen nagyon ritkán vagy zoomolt kamerában vsync léphet fel az is az, de ezt 10 laikusból 2 ha észreveszi
én nem láttam hasonló minõségû autósgammát a GT3 óta a piacon...és most a GT4 fogja megverni a GT3-at...ez tény és nem elvakultság