8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7823 a nap a 700.-ik bocs, de sztem mindenki levágta :) -
#7822 Drága GT sorsársak!
Egyetlen kérdésem és kérésem lenne...
még pár hónapja elbuktam a Blacklistes autók vásárlási lehetőségét a 70. napon (olyan módon, hogy odadtam a havernak és 731-nél kaptam vissza)
Kérdés: 1393-1400 nál is meg lehet venni, vagy nem?
A kérés: asszem van 6 gen 3 door civic a blacklistesek között...
Kellene 1-1 fotó előlről hátulról és oldalról, úgy, hogy minden matricát lássak rajta.
Fontos lenne előre is köszi
-
#7821 Sajna full HD-m nincs csak egy LG 32LC51-em amin azért van 720p meg 1080i is, de ez még változhat persze :)
Köszönöm! -
#7820 Full HD-t meg hozza a Jézuska karira? :)
HBD még pár percig úgy is aktuális! -
#7819 Az meg odebb van! :) DE inkabb kesobb es jobb legyen,mint elhamarkodottan,addig raerek PS3-om vasarlasaval! :) -
#7818 Ha engem is meglepsz egy példánnyal, akkor szívesen előre hozom a szülinapom. -
#7817 Születésnapom alkalmából megleptem magam, már csak a GT5 kell :)
-
ballor #7816 a szolg. volt a hibás, semmi nem ment
már megy -
#7815 Al! Mi van Ballor oldalával? (bocs)
Nekem nem akarja magát odaadni:)) -
#7814 A Gran Turismo 5 topikban megtalálod. -
toretto r34 #7813 Nem tudjátok mikor lessz gt5? Mert a 4 nagyon bejött csak nem csináltam 100%-ra mert a 24 órás versenyek biztos nagyon fárasztóak meg nehezek -
#7812 24 órás Nürgurgring, a feketét meg a 100% elérésekor. -
Indyjunior #7811 Sziasztok. A Polyphony-t melyik versenyen tudom megnyerni -
#7810 Én azt Impreza C-Spec-el nyertem meg, de rengeteg autóval lehet ott nyerni, szinte bármilyen tuningolt vassal. -
#7809 Az egy bug a játékban. Az ellenfelek között majdnem mindig van Cien...
Vegyél egy Vipert pl. Azt tuningolhatod is. 1000 paci körül van.:)
-
#7808 hello!
Lenne egy kis problémám, még hozzá az hogy a prof eventsbe a supercar festival-t milyen kocsival lehet megnyerni?
Megnyertem a Cien-t a rarry-ban, de azt írja hogy módosítot kocsival nem lehet indulni pedig én semmit nem módosítotam rajta, a ford gt meg lassu, szóval itt elakadtam.
Ha valaki tudna seginetni akkor nagyon örülnék neki és ha tudok valamiben segíteni akkor én is segítek.
üdv -
#7807 Igen, ezt akartam én is írni. :) -
ballor #7806 Capri Rally (easy) : TOYOTA RSC Rally Raid Car '02
a kocsit eladva olyan 260-270 körül kapsz -
#7805 A rally versenyek közül a második asszem ilyen két futamos, és egy Toyota rally autó jár érte. Azt elég drágán el lehet adni.
Az egész megvan kb. 5-6 perc alatt és párszázezer üti a markodat az autóeladás után. -
#7804 ÁÁÁÁÁ, de jó, nem is tudtam, nagyon köszi! -
#7803 akárhányszor indulsz a versenyen, mindig megkapod ugyanazt a nyeremény autót, csak töröltetni kell a rekordodat. erre rákérdez ha ujraindulsz.
én valamelyik special conditions könnyű futamon nyeretem folyton. az gyors pénz. -
#7802 De ha eladod a nyereményautót akkor az már nem lesz meg neked nem? Vagy vissza lehet vásárolni? -
#7801 Ajánlom a DTM-et. -
#7800 Indulj olyan versenyeken, ahol rövid a versenyidő, viszont drágán eladható autó a nyeremény. -
The Best #7799 Sziasztok, Lehet ez rosszul hangzik,de nem tud valaki segiteni abba hogy lehet gyorsan pénzt keresni? Mér minden lehetséges formát kiprobáltam. -
#7798 jesus...ilyen alakokat is beengednek ide?:) -
#7797 vannak sajnos bug-ok a játékban de nem hiszem hogy arra gondolt volna... -
#7796 Nekem is vannak gondjaim a játékkal...
Habár ehhez a ps2-nek semmi köze.
-
#7795 tudod milyenek ezek a hardverbuzik ... -
#7794 aha:D
én még nem találkoztam semmiféle hibával ps2-n:D
biztos hozzáértő -
#7793 figyuzzatok máá aszongya a ps2 emu topikba a főmufti hogy a gt4 -gyel vannak gondok ps2-n és majd igazán hibátlanul pc emun lehet majd nyomni -
#7792 ha megnézed a HUD-t akkor látod hogy az is -
#7791 ha ps3 akkor miért számítógépről megy?
olyan gtr 2 hangok-ra emlékeztet
lehet az is nem is gt5 -
#7790 Pl. a Minolta Toyotával. Az endurance El Capt.-on megnyerheted. ( asszem) -
#7789 5en próbáltuk azt hiszem még az első lanon, úgy már nagyon szar volt, 6an bele sem kóstoltunk, arról már több helyen olvastam, hogy egyszerűen nem érdemes.
4 fő az arany középút, így is szaggat icipicit/minimálisan, plusz nagyon-nagyon ritkán beáll fél, max 1 másodpercre (a keleti lan cirka 12 órája alatt összesen kb 5ször).
4 játékos sem sok a pályán, ezért ennél kevesebbel úgy emlékszem nem is próbáltuk. -
#7788 Jo latni,hogy meg vki mindig fun! :))
MAr tukon ullve varom gt5 prologuet!! -
ballor #7787 a hétvégén voltam egy 4-fős LAN-on (vagyis sok fő volt, 4 gép/TV volt beállítva)
az jó volt, akkor kicsit szaggat be, 5-6-nál már jobban (ezt mondják, akik próbálták), a 4-el nem volt vészes
és nagy élmény :) -
oasis UK #7786 Csinalt itt mar vki 6fos LAN party-t?
irhatna rola egy kis beszamolot pls!!! -
playstation #7785 Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni, hogy a Professional Events-ben a GRANTURISMO WORLD CHAMPIONSHIP-et milyen autóval lenne célszerű végig csinálni? Válaszotokat előre is köszi!!!! -
#7784 LAttam mar en is,a nemnormalisok!! :))