8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2278 Ezen a linken megtalálod -
nagyr #2277 Sziasztok,
lehet hogy láma a kérdés, de létezik valahol olyan (hivatalos) lista a GT4-es autókról ahol kép is van a típusok mellet?
nagyr -
#2276 Ha 3 napon belül viszed vissza akkor kicserélik,3 nap után a szervízre tartozik...A vastag verziót Belgiumba küldték javítani,ami nem két nap:( -
#2275 Igen nekem szintén ez volt a gond sőt egy srác is irt nekem privátban hogy szintén ez a gondja, ő is a www.sendit.com -tól rendelt. Nem tudom hogy ti honnan rendeltétek. Nem tudom hogy itt rendelt-e valaki külföldről, de hogy senki nem válaszolt a problémára az tuti. Szerintem neked se fognak. Törödj bele hogy sajnos itthon kell megvenned vagy esetleg ha az osztrákoknál van ismerősöd ott 13000-é megvan. -
#2274 Nagyon valószínű, hogy kicserélik. Nekem az Xbox volt gyári hibás, semmit nem olvasott be és az Electro World az egész szériát levette a polcokról és visszaadta a pénzt sűrű elnézések közepette. -
Xirnox #2273 Szerintetek ha visszaviszem oda ahol vettem(Media Markt)kicserélik az egész gépet? -
Xirnox #2272 Az új vékony PS-em van!Az közrejátszhat, hogy nem használtam már egy két-három hete?De előtte semmi baja nem volt! -
#2271 én örülök, ha valaki nem szedegeti a kártyámról a pénzt:) -
#2270 Ilyen nincs ma kozlik a hirt,hogy persze nem tudjak kartyarol levenni a lovet ,van amsik arrol sem a jo edes -bu...s k...a eletbe! :(
MAsnak is volt mar ilyen? -
#2269 vicces ez a videó, de szegény kisgyereket minek hülyítik a szülei/tesói...? aztán komplexusai lesznek, amikor egyszer tényleg bekapcsolják neki a kormányt :) -
#2268 ez az új PS amelyiknek kívül van a tápja?. mert 1 ismerősömnek is ez halt le, és simán kicserélték :) -
#2267 Hát az gáz.
ha garis, akkor
visszavisz
különben
ha van haver, akkor
mazzag' csere-bere
különben
ha van ismerős szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha talált szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha van környéki bolt, akkor
felhív, hogy mit lehet tenni
különben
szívás van -
Xirnox #2266 Van, de megpróbáltam több konnektorban is! -
#2265 villásdugaljban van áram? -
Xirnox #2264 Meg!Már mindent megpróbáltam!Nem működik semmi! -
#2263 Má' nemazé', de a minden széthúz majd összedug alap problémamegoldó taszk megvolt? -
#2262 baromfihoz vagy sertéshez? -
#2261 én mondtam neked, hogy kormánnyal könnyebb:))
a national b lisenszem aranyra ment...kaptam érte eg ykis helyes régi kabrió hondat...meg kushabit azt hiszem -
Xirnox #2260 Vki kérem segítsen nagyon fontos lenne!Nem tudjátok esetleg hol lehet külön tápot venni? -
#2259 Hát ez nem gyenge! Ráadásul aranyra! -
Xirnox #2258 Majdnem felrobbantam mikor nem akart bekapcsolni a gép, a játék meg a kezemben van! -
#2257 Sajnos fogalmam nincs, de nem lennék a helyedben :((((((((((((((((((((( -
Xirnox #2256 Sziasztok!
Ma nekem is mgjött a játék...mikor hazértem ki is akarnám próbáli de mikor beakarom kapcsolni a konzolt látom, hogy nem világít a piros lámpa annak ellenére, hogy bevan dugva a 220-ba!Mikor közelebb hajoltam a táphoz ilyen furcsa zakatoló hangot adott ki!Nem tudja vki mi lehet a baja?Vki segítsen légyszives!Elég fontos lenne!
Köszönöm előre is! -
#2255 Ezt nézzétek!
Soha nem fogok így vezetni :D -
#2254 Zsír -
#2253 16MB -
#2252 Új digit videó:
GT Nürburgring Art -
#2251 :)
zsír
de a második kép nem szerencsés.... -
#2250 aszongya "kicsit" -
#2249 Kicsit odaverünk az NFSU-nak:)
-
#2248 osk mondjuk még a GT4ben nem néztem...de a GT3ban így volt:) -
#2247 Milyen zöld csík?? :)) Nálam akkor is ugyanolyan színű amikor bemegyek cserélni 5 verseny után mint amit beletöltenek :) -
#2246 "1.gagyi rally pályák-> siker
2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/" - ddt
pörgetni?...vedd fel videóra azt oda pörgeted ahova csak akarod:)
és ott van még a Photo Mode...én csak szedem az államat miatta - mohus
"4.véletlenszerű napszakok és időjárási viszonyok-> bukó"
PS2-re ilyen graffal?és 60 fps-sel?...nincs törés, nincs még féknyom se:) nem bírja ezt már a 300Mhz 32MB Ram - mohus
"6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az első 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./"
Sztem nem olyan nehezek...persze kormányom van, joypaddal nehéz kanyarodni sztem, ahogy próbálgattam. Most kormánnyal megyek jobb időket, a GT3-ban ez fordítva volt.
"7.Miért 320-ig van az összes km óra?"
gondolom egy madzda demiot is fel lehet tuncsizni...mondjuk nem 320-ig:) jogos...és belső sincs.. - mohus
"8.A segítő ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?"
sztem igen...csak nem kellene egyszerre fékezni és kanyarodni...és absz nem mindegy, hogy a fokozat melyik részén vagy...pl 3 as max fordulat teljesen más tempót képvisel mint 3-as fokozat alacsony fordulat...de ha érzésből vezetsz, akkor sokkal jobban jársz...
-
#2245 Vazz akkor írd magad hozzá:)
Akinek megvan a GT4
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith ([NST]Johan)
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan
13, PS3 -
#2244 Jah, meg a 24 órás verseny kézi irányítással... kíváncsi leszek meg fogod -e csinálni :))
Egyébként rohadt sok Endurance van, kész rémálom lesz kivárni őket! -
#2243 pedig az a játék sava-borsa:) -
#2242 Nos, ezekkel az Endurance futamokkal sok gondom úgy néz ki nem lesz, mert bevágtam egy fullra tuningolt 1000 lóerős gépet és simán nyeri nekem a gép B-Spec -ben. Eszembe nem jutna saját erőből lenyomni a 60 nál is több körös versenyeket... neeeem. -
ddt500 #2241 Elősször is a GT3 életem legjobb játéka/2083 nap,45 000 000Cr/ezért is vártam nagyon a folytatást.Bíztam benne,hogy kijavítják a kisebb hiányosságokat:1.gagyi rally pályák-> siker
2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/
4.véletlenszerű napszakok és időjárási viszonyok-> bukó
5.ha megnyerek egy sorozatot akkor olyan autót adjon amivel másik sorozatba tudok indulni, ne olyat mint amivel
nyertem->bukó/elég idegesítő,hogy megnyerek egy FF sorozatot kapok egy FF autót amit el tudok adni 8000Cr-ért./
6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az első 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./
7.Miért 320-ig van az összes km óra?
8.A segítő ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?
Egyébként a játék szuper szépek a pályák.
-
#2240 Én is így voltam vele. Idegesített engem is az ára miközben kint sokkal olcsóbban meglehet venni, de úgy is csak gt4-et veszek eredetibe szal egyszer kibírom. -
#2239 De 15-16000-et nem akarok adni érte. Kintről 10600 forint, nehogy már 5000-el többet fizessek itthon. Akkor nem küszködnék kintről.