8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    Golf photo mode
    itt
  • mohus
    időgyorsítás?:)

ezt még nem is tudtam...
  • torrente
    Annyiért már lehet Angliából rendelni.
  • Afe
    őszintén? én soha nem adnék ki ennyi pénzt 1 db JÁTÉKért, de irigylem azokat, akik ezt megtehetik. várok, még kb 10e ft körüli nem lesz az ára, addig meg előveszem a korábbi részeket.
    de ha jobban elolvasod a hozzászólásomat, én csak arra próbáltam rávilágitani, hogy miért nem kívánatos mostanság a warez.
  • torrente
    Ha olyan karc keletkezne a lemezeden hogy nem tudnál vele többé játszani megvennéd mégegyszer 16e Ft-ért? Őszintén!
  • DanielT
    Nos... végeztem az első 1000 mérföldes versenyen:

- B-Spec mód
    - 3x Időgyorsítással
    - 1 óra 20 perc teljes tétlenség
    - 22 kilóméter előny a második helyezett előtt

Nem volt jó, a többit hagyom a legvégére.
  • Al Age
    másik fórumon egy srác egy amcsi autóval próbálta a gyári és a HKS tuningot összehasonlítani és azt vette észre, hogy a HKS turbófeltöltővel kisebb a turbólyuk - ergo a nyomaték nagyobb fordulatszám-tartományban érvényesül
  • ffxi
    Ne haragudj, ezt nem értem "h ki hány DL lemezt szúrt el eddig" és köszi, hogy válaszoltál!
  • DanielT
    Én is most vettem először a kezembe a játékot, sőt Ps2 -t is március 9-én vettem, csak a GT4 miatt! :) Szóval elhiheted, hogy 100% ra meg akarom csinálni a játékot, úgyhogy ezt is végig kell szenvednem, mert ez túlzás nélkül szenvedés.

Most 10 kör telt már el (3x gyorsítással nyomom) és 15 kilóméter az előnyöm...
  • mohus
    asszem előbb már töröltem egy ilyet...
    vagy elmész a boltba és megveszed vagy máshol próbálod megtudni, h ki hány DL lemezt szúrt el eddig

nézd meg a #2157-es üzenetet...
  • mohus
    figyi...azt csinálsz amit akarsz:)

ha akarod végigtolod...ha akarod rábízod a gépre a következő boxig...

ha hat km az előnyöd menj lassabb autóval:)

gondolj arra is aki most veszi először kezébe a gémet....
  • ffxi
    Sziasztok! Hogyan gemel GT4-el, azt akinek olyan chipje (nem olvas 2rétegűt) van mint az enyém? Ugye igaz, hogy GT4 2rétegűre nyomtak? Ezt mondta a beszerzőm, hogy másolt 2rétegűre is lesz meg a gem. Tudtok olcsó megoldás mondani? Köszi, 1000hála U.I.: kizárva: vinyó, original, chip csere
  • DanielT
    Hmmm... Vajon mi értelme az európai események között lévő "1000 Miles" hez hasonló hosszúságú versenyeknek? Gondoltam kipróbálom, volt is hozzá jó kocsim, lássuk, hogy megy ez a B-Spec dolog, mert az már az első pillanatban nyilvánvalóvá vált, hogy nem fogok 25 kört lenyomni a Nürburgringen, meg 99 -et Monte Carloban... namost! Az ötödik körnél olyan 6 kilóméter előnyöm van... kurvaizgi... magára nem hagyhatom, mert amikor jön ki a boxba, akkor nyomni kell egy OK -t... komoly feladat! Ha az 5 versenyes kupát akarom megnyerni, akkor meg se lehet szakítani a versenyt... kinek van ehhez kedve?
  • mohus
    Egy friss digit:
    GT Nürburgring egyenes
  • mohus
    sztem semmi...
  • mohus
    igen ér...jobb lesz a teljesítmény

a GT AUTO-ban ha a zöld csík már barnás kezd lenni...
  • mohus
    ezzel mit akartál mondani?

mert nem sok értelme van...
  • JohnnySmith
    Kérdés
    Mi a különbség a GT4-ben a gyári és a nem gyári tunning között? Árakat nem figyeltem teljesítményben különbséget nem láttam.
  • JohnnySmith
    Ott a pont :)
  • Afe
    ha te rászánnád magad és kiadnál 16 ropit 1 játékért,
    szeretnéd, hogy valaha is legyen belőle warez?...ŐSZINTÉN!
  • DanielT
    Hol látom, ha a kocsiban olajat kell cserélni? Ér valamit egyáltalán? :)
  • torrente
    A GTA sorozatot is lehetett másolni és mégis megjelent a GTA San Andreas. A GTA San Andreast is lehet másolni, pedig van akkora név mint a GT4. És így tovább...
  • mohus
    a memókártyára rá kellene varázsolni a Network Konfigurációs Fájlokat is...

némely játék ezt elvégzi ...pl a Killzone
  • mohus
    jaja...UTP kábel azt csá

a vicces az volt a GT3-ban hogy amikor link kábellel két gépet összekötöttünk nem voltak géi ellenfelek..LOL

szval osztott képernyős gammával volt egyenértékű

szted a három monitor három konzol is műkszik így? a GT4-nél?
  • mohus
    mert mi szeretnénk GT5-t is....

és a GT4 megvételével ehhez járulsz hozzá
  • musha
    és ez neked miért jó?
  • JohnnySmith
    Csak ez vonatkozik rátok:
    2 PlayStation 2 consoles (obviously)
    If older style, then 2 Network Adapters as well. New Slim Line PS2’s have built in Network Adapters.
    1 Crossover Ethernet Cable.
    2 TV sets
    2 copies of the game
    1 PS2 memory card for each console

2gép nmeg cross kábel aztán annyi. A többi meg lan beállítás a gamen belül.
  • Roller75
    Téma: hálózati játék !

Na találtam valamit..ezt kéne lefordítani aki tud angol..

GT4 LAN Set Up Guide
    This guide I have managed to Source from Sony, and it DEFINITELY WORKS!!!!

For 2 Players Equipment Requirements:

2 PlayStation 2 consoles (obviously)
    If older style, then 2 Network Adapters as well. New Slim Line PS2’s have built in Network Adapters.
    1 Crossover Ethernet Cable.
    2 TV sets
    2 copies of the game
    1 PS2 memory card for each console

3 – 6 players (6 being maximum number of players) Equipment Requirements:

3 – 6 PlayStation 2 Consoles (obviously)
    If older style PS2’s are involved, then a Network Adapter for each older style console.
    1 Switch or Hub
    1 Straight Through Ethernet Cable PER Console
    1 copy of GT4 per console
    1 TV per console
    1 PS2 Memory Card Per console

Setting up:

1. Allow the game disc to automatically create the Network Configuration on each memory card and don’t forget to save it.

2. Give each console it’s own user ID Number. (if 2 consoles have the same ID number it will fail).

3. Set one console only as the host and set how many players will race.

4. Go to the options menu and select LAN Connections

5. Change the Auto connection setting to YES and give the console a connection ID number. Give each console it’s own ID Number.

6. Return to the options menu and select LAN Play.

7. Within the LAN settings menu set one console as the host and choose the number of players.

8. Give each console a machine name and leave all other host settings as NO

9. To select which tracks to race, go to Course Reg. Settings and select your tracks.

10. Launch the LAN game by selecting Multi LAN Race from the Arcade menu.

11. (If there is no Network Configuration, one will be created at this stage.

12. Launch the Host console a few seconds before the others.

For some existing networks, it may be necessary to create or edit the Network settings manually to ensure that the IP Range matches that of the router. In this case, leave the auto connection settings as NO

Now when you select Multi LAN Race from the Arcade menu, you will be able to create/edit your Network Settings manually.

• Roller75
    Kellene valaki aki jól tud angol.. az megnézhhetné a GT4 weblapján ezt a hálózati dolgot. Én sajnos nem tok. Csak UTP kábellal nem jo... sem sima sem keresztkötésűvel sem sam sem, nincs egy vasamsem....
  • Ombika
    Hal istennek! :)
  • Al Age
    és ha simán összekötitek a két gépet utp (remélem jól írtam le) kábellel?
    egyik fele egyik gépbe, másik meg másikba...
  • mohus
    ja méretek
    15MB
    14MB
    10MB
    6MB
  • mohus
    Mohus digit videók:
    Intro1
    Intro2
    Golf
    GolfArt
  • mohus
    hát nem vagyok egy hálozatépítő...de bizti hogy router kell hozzá?
  • Roller75
    Na má na ! 2db tv, 2db Ps2two, 2db GT4 összeköt, játszik... na kapiska ?? He ??? Csak azt nem tudjuk hogyan kell ! Ebbe kellene help.
  • JohnnySmith
    ????? mi ??????? mit szoptok mert eddig csak az jött le hogy szoptok..
  • Roller75
    Szasztok ! Segítsetek mán na !
    Haverral szopunk a hálózati GT4 partival.. nem megy.. pedig van minden.. 2 db 70004 beépített hálózati kártya, router, 2 db gyári GT4 és 2 DB GT FUN (FULL VERSION). De csak szopunk, szopunk és szopunk. Help, help......me csak szopunk...szo....
  • mohus
    Replayt sehogy
  • Passy
    "Egyébként naon fasza" - nekem kellemetlen.
  • Passy
    Hali! Replay-t hogy lehet pendrive-ra menteni?

Egyébként naon fasz lett a game, prológnál 1000x jobb, a hangok meg minden. "Nordsilffen" (nem tom hogy kell leírni) menni az valami brutál!!!