Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Ntsc-s Gt3-ban sokkal jobb zeneket pakoltak, legalabbis nekem jobban bejonnek, pl;99Lufballons, Turbo Lover,stb, rockzenekre gondolj, nem dodzsemdiszko😉
A jatek fuzete viszont szivenszuras, olyanokat irnak le gyonyoru boseggel, mint peldaul a kanyarok idealis ive a vezetesi stilustol fuggoen.Vagy mondhatnank a lemez feluletet is, nem egy kek-piros gt logo van rajta, hanem egy fordulo auto. Mas. Igenyesebb valamely rejtelyes okbol.

Mas, nemtudom kit erdekel innen, de letoltheto egy 270Megas Nurnbergi video replayjel egyutt😊))
http://www.xboxyde.com/leech_626_en.html
Al Age
az a helyzet, hogy én nem láttam az usa ntsc verziót, engem felvilágosíthatnál plíz

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

De hogy ne a levegobe beszeljek, nekem megeri az a felar a pal verziohoz kepest annyit, hogy normalis zeneket hallok a kedvenc replayeknel 2 even at, meg jonehany tartalmi kulonbseg, mindegy, ugyis tudjatok mirol beszelek.
Ha a Gt4-et is ugy lebutitjak europaban, mint a Gt3-mat, vetek megvenni. En az Usa Ntsc-re voksolok😊
Al Age
de ha még ez is késni fog rajtad verjük le😄DD

mohus
az USA verzió a névnapomon...így kértem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
hát ha csak 1 hét van a kettõ között akkor én asztszem megvárom az európait

JohnnySmith
Hát jah. Szerintem elõször meglesz warezba usa, aztán amint beér MO-ra megveszem eredetibe.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Engem is meglepett, de nem egy helyen irjak ezt😊 A keplet egyszeru, ahol eloszor jon ki, onnan kell megrendelni😊
Al Age
a japán jön ki legkésõbb???

Udv!

Olyan emberket keresek, aki mar epitett autos jatekhoz kabint, segitsegre lenne szuksegem. Ha valaki keni a temat, kerem irjon vissza, koszonom.
Usa: 11/30/04
Pal: 12/05/04
Jap: 12/31/04
Al Age
asztszem november...

JohnnySmith
LOL 😄
Most már ideje lenne ha jönne (tényleg mikor is jön?) van hivatalos pontos dátum ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
hozzáteszem ekkorába ki lehet szúrni simán hogy játékból van, de azon a pici képen fotópapíron....
marha jól néz ki

Al Age
haver kinyomtatta fotópapírra (9×13 cm-es lett a kép), lefóliázta, bevitte a munkahelyére és azt mondta hogy felmászott a fára aztán onnan fényképezte.
volt aki visszakérdezett, hogy hol vannak ilyen fák?😊))

Al Age
ha még valaki nem látta volna, ismét itt van egy brutál kép:

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

JohnnySmith
Nagyon Gyilok !

mohus
GT4...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Megvettem a Prologot végre hát érdekes 😊

STLRR
Hali megint!
Tudnatok segiteni abban hogy hol talalok olyan boltot ahol jo aron kaphatok PS2-t es chipelnek is?!Ha lehetne BP kozeleben!Elore is koszi

mohus
jaja...de Aby ha játszol kb ezt látod nem? függetlenül attól hogy valójában milyen felbontású a kép hiszen most monitoron netezel nem???és a TV monitor között van egy kis különbség. Érsed TV sokkal szebbnek tud tûnni a cucc

Sugam
hm ez most a teljesbol vagy prolouge-bol
szkrínsott?mert sztem ezek elég homályosak az
általam játszott GT4 hez képest.

Al Age
"az ingame kép így nem látható tévén, mivel ott mozgásban val és teljesen éles hatást kelt, de tény, hogy az az igazi kép."
Szerencsére játék közben nem látunk állóképeket....😊))))
viszont amit játék közben mozgásban látunk az inkább hasonlít a #687 2. képre mint az elsõre sztem

aabyssx
Az egyik képen látványos depth effektet látunk, ami ~homályt~ okoz, de nézd meg nyugodtan a betûket és számokat, amik pedig tökéletesen élesek! Még a pixeleket is látod. Ez így néz ki.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Kifejezetten nem a legszarabb ingame shoot-okat raktam be azok közül, amiket találtam és nem a legnagyobb marketing ferdítéseket (amik 1024x768-as felbontáson vannak olyan textúrákkal, hogy még egy pécébe sem férnek bele)!

Ne vádoljá' má' bazzeg! >😞

www.youtube.com/aabyssx

De a többi is egy homályos sz@r, valójában pengeéles képet látunk.
Azért a hatásvadászat kedvéért te is képes vagy egy kis ferdítésre, ezek az ingame képek lényegesen gyengébbek, mint amit játék közben látunk.
Fõleg a 687-es, az olyan mintha a tévérõl lenne "fotózva".
aabyssx
LE A PRERENDER ÁTVERÉSSEL ÉS MEGTÉVESZTÉSSEL MINDEN PLATTFORMNÁL ÉS JÁTÉKNÁL! ÉLJEN AZ IGAZSÁG!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
És ez is ingame, csak egy részletesebb modell:

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez is ingame:

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez is ingame:

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Had magyarázzal el (hogy ne ringassa magát senki illúziókban):

A. Igazi ingame shot

B. Prerender shot (magyarul marketing céllal qrwa nagy AA-val - és gyakran textúrákkal - renderelt ingame modell)

Hozzá kell tennem, hogy az ingame kép így nem látható tévén, mivel ott mozgásban val és teljesen éles hatást kelt, de tény, hogy az az igazi kép.

www.youtube.com/aabyssx

tomy8614
prerender????????????????

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

aabyssx
Prerender rulez!

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
pc-re is bírnának ilyen játékot kreálni sztem, csak szarnak rá...
viszont ps2-n az effektíve gyengébb hardveren rá vannak "kényszerítve", hogy lehetõségeikhez képest a legtöbbet hozzák ki a konzolból -ergo többet foglalkozzanak pl az idõzítésekkel stb.- és ennek általában meg is van az eredménye

Al Age
még vehetsz 1 jó darabig....

STLRR
Eskuszom nem hiszem el hogy ezek a kepek valodiak!Nem letezik hogy konzolra csinalnak ilyet es PC-RE NEM BIRNAK!Mostmar nagyon banom hogy nem PS2-ot vettem!Jo nektek!

Adi
Meg a jogsimra!😉

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én egy toyota celica-ra vágyok.... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaplan
Hát nehéz kivárni ezt a "kis" idõt de én ezeket a játékokat várom:
Call Of Duty: Finest Hour
Far Cry Instinstc ?
RE : Outbreak
GT4
Killzone
MGS3
Killer 7
ezekre nagyon várok.
TI?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Al Age
naja😉
mondjuk úgy nem egy kategória a két játék és akkor még elég diszkrét voltam...

tomy8614
még ha csak az autók száma lenne a különbség.... 😊)))))

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

lee86
hehh.. mosmár télleg nemtom mire veri magát a sok nfs-es a maguk max 20 autójukkal...

¡Hala Madrid!

duc
500-ról szól a fáma
lee86
mennyi licenszelt autó kerül a játékba? nemtuggyátok?

¡Hala Madrid!

mohus
csak te😊....de neked egészen más szemed van😊

aabyssx
Én úgy vettem észre, hogy levették az edge detect-et az autókról (GT4p PAL). Más is így látja?

www.youtube.com/aabyssx

duc
Nekem is!