8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    Aston Martin - Cittá d'Aria
  • mohus
    National A Honda kabrió valami régi verda volt az aranyért...nemtom megérte-e:)
    National B ott volt egy Kushabi az ezüstért és aranyért a GT Nissan...az már jobb volt
  • Hmuda
    Phü, akkor jó. Legalább lesz értelme szenvednem egy pár hetet...

Már csak a spec jogsi hiányzik, de még csak két aranyam van és 5 ezüstöm, a többi bronz. :P Ergó egy ideig nem lesz még nemzeti B-sben se full aranyam. :P
  • DanielT
    Dehogynem. Csak új bronz kocsit nem kapsz.
  • Hmuda
    Ja, azon kicsit hunyorogtam egy sort. Szinvonalas fordítás rulzik.
  • Hmuda
    Oksa köcc. A 3-ra visszatérve, nekem bronznál beszólt, hogy ezt csak egyszer lehet megnyerni. Szóval még ha mindet ki is tolom aranyra, akkor se kapok már új kocsit?
  • mohus
    a kézikönyv elég gáz:)és karcsú

Arcade mode =Akció mód:)

• DanielT
    1. A-Spec -ben nem vagyok 100% -ig biztos, de asszem B-Spec ben annál jobban vezet a gép minél több a pontod. (Én így látom értelmét)

2. A légterelőnek van hatása.

3. Minden éremnél más az ajándék kocsi.

4. Nem lehet átfesteni semmit, ami nem újan vásárolt.

5. Overtake - Előzz parancs

• Hmuda
    Ja és érdekelne pár dolog:

A-spec pontok mire jók?

A légterelő itt javít a kocsin vagy itt is csak látványelem?

Ha a jogsikat mind aranyra viszem (eleve naív gondolat) akkor kapok majd új reward kocsikat? Vagy esetleg mindegy, hogy aranyra vagy bronzra végzem ki, mindenképpen ugyanazt a kocsit kapom mindig nyereménynek?

A megvásárolt/megnyert kocsikat nem lehet festeni? Kár lenne.

B-spec módban nem vettem észre komolyabb különbséget a pace-ek között, mindegyiknél ugyanúgy törekedett a kocsi az első helyre, plusz az overtake mit takar?

Sajna a "remek" kézikönyv ezeket valahogy nem tartalmazza.
  • Hmuda
    Nincs valami játékmód, ahhol én válogatom össze az ellenfeleket? Vagy egy olyan is jó lenne, amiben abszolút egyforma kocsik mérkőznek meg. Baromi jó lenne egy 10 körös meccs Nürgburgringen 6 darab Nike járgánynal. :D

(Tiszta F1 feelingje van annyak a kocsinak.)
  • REAL_CIÁN
    A Nürgburgring döbbenetes, el sem tudom képzelni, hogy lehet majd ott az S jogsit aranyra tenni..
  • Hmuda
    Na ja, van az eleje felé egy kis kanyargós, de attol még viszonylag egyenes szakasz. Na ott mindig úgy beleéltem magam a száguldozásba, hogy mindig csak a villogásra vettem észre, hogy lassítani kéne... :P
  • mohus
    kicsit keskeny, kicsit olyan magyarutas:)...az egyenes kárpótol
  • Hmuda
    Már rég megvan, csak most kiengedtem a benttartott gőzt. :-) Egyelőre nem mertem belefogni az S jogsiba, majd talán holnap.
  • DanielT
    Csak szépen lassan menj és sikerülni fog... majd ha a Special jogsinál leszel... ott ugyanez az utolsó teszt, iszonyatos tempóban :)
  • Hmuda
    Majd csak holnap, de van egy Eclipse, egy Mazda, egy Pontiac, a Nike járgány, meg még hasonlók (az Eclipse kivételével mint reward kocsi). Bár lehet, hogy a Nike kocsit már letöröltem, majd kiderül. Mindenesetre a járgány még megvan, szóval akkor csinálok új képet amikor jólesik. :-)

Amúgy nemtudom kinek az ötlete volt, de sajátkezűleg herélném ki azt a megáltalkodott gazembert aki kitalálta, hogy Nürgburgringben kell egy teljes kört lenyomni az IA jogsi utolsó előtti tesztjén. Ha húszszor nem kezdtem újra, akkor egyszer sem (ebböl minimum 5 a vége felé volt a kicsúszás). Grrr....
  • mohus
    rakj:)
    milyet rendeltél?
  • Hmuda
    Ezt a fókusszal kombinálva sokkal jobban lehet érzékeltetni. Majd ha holnap megjön az USB drive akkor berakok pár képet, amin elég szépen látszik a dolog.
  • mohus
    Photo mode - zársebesség állítás
    1/2500 --> 1/60

• mohus
    Samsung 128MB V2 (ED900021552(B))
    bizti műkszik
  • mohus
    Gt mód főmenüben

L1 a home-ra ugrik
    R1 arra az országra ugrik ahol az aktuális autódat gyártották
    L3 megállítja az alsó scrollozódó szövegeket
  • MikX
    Hello All!

Lenne egy pár kérdésem...
    Milyen pendrive-okat támogat a game, mert venni akarok miatta 1-et, meg a másik kérdésem az, hogy az A-spec pontok mire jók, mitől függ, hogy mennyit kapok 1 versenyért, és befolyásol-e valamit, ja és az eredeti Eu versió van meg!
  • Ombika
    MEgprobalom megoldani,7-be intezos helyrol ha erted mire celzok! :)
  • CHEAPBOY
    En minimum 14500ftert tudnam adni, ha tobb kell.... sajnos megh legalabb 2 honap mire 11-12 lesz a game mifelenk.
  • Ombika
    Playstation 2 SCPH 70004 elado!Bontatlan kamionrol szarmazik! :)
  • Xirnox
    Elvittem a Ps-emet, hogy mégis mi lehet a baja!Megkérdezték mi a baja..elmondtam erre közölték, hogy a gép megy Belgiumba 4hétre szervízbe!Egy rohadt táp miatt!!!Hogy van ez gyerekek?Mi az, hogy Magyarországon nincs szervíz???Nem hiszem el, hogy ezért el kell küldeni Belgiumba!
    :(:(:(
  • Ombika
    Hmm nemtudom mit tegyek,nem 3-4en lennenk akiknek kellene Gt4 de jelenleg 16-ot nemtudok kiadni erte ezert gondoltam megrendeljuk es ugy kijon 11 max 12-bol!
  • hzx
    Nekem szépen működött a sendit.com eddig, de ha nagyon nem jönne össze, van még pár angol bolt: pl. a gameseek.co.uk -ról rendeltel a minap, meg is jött egy hét alatt, dombornyomott mastercard kártyával.
  • Ombika
    Jaja 1 tag nekem is irt de ugy nez ki itthon kell megvennem!
    Becsben van ismerosom de kitudja mikor jarok arra vagy o erre! :(
  • Kenoby
    jah: [email protected]
  • Kenoby
    A replay alatt az "L3" -mal lehet előre tekerni. Valaki el tudná nekem küldeni a PAL-os verzió boritóját jó minőségben mert nekem csak maga a lemez van meg nincs tokja csak papirtasakos és szeretném kinyomtatni a boritót.
  • Kaplan
    HAli! Elküldhetnéd nekem is a fájlt vagy a linket pls mert kéne egy olyan nekem is , előre is THX ! Csáó!
  • Angyisz
    a többséget én is de ezekszerint most meg lesz büntetve a gép olvasófeje grrrrr. pedig azért tettem bele a winyót hogy a fej pihizzen amíg én nyomom ezerrel b@ssz@ meg
  • hiba
    Az nagy kar kitalalhatnank vmi megoldast ra nekem vam csomo eredeti cuccom azokat is mind vinyorol tolom
  • DanielT
    Hú emberek, olyan Users Guide -ot állítottam össze és nyomtattam, hogy kegyetlen :) Szépen borítóval spirálozva :)
  • Angyisz
    MEGVETTEM !!!!!!

Ma megkezdődik az éjszakákon át tartó játék, hosszhosszú honapokon keresztül csak a GT4 fog a gépben figyelni, de azért van egy kis bajom a winyóra állítólag nem lehet feltolni de ha valaki tudja hogyan kell megsúghatja....
  • nagyr
    Köszönöm!
    :-))
  • DanielT
    Közben rájöttem... japán verzió.
  • kiskami
    Durva, hogy mennyi autó van benne...
  • DanielT
    Találtam egy leírást a versenyekről, mivel lehet menni stb, de nem értem mik azok az eszement nagy kreditek a lista végén. Hogy kellm számolni?

German Touring Car racer right (5 races)
    - Game mode : Championship race (bonus Cr.7,500,000)
    - Tyre : No restriction
    - Cars : e.g. Audi A4 Touring car/Abt Audi TT-R Touring car/Opel Astra Touring car/Mercedes CLK Touring car/Opel Calibra Touring car
    - License : International A license for A-spec
    - Prize : Cr. 1,500,000/750,000/500,000/400,000/150,000/80,000