8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2438 de azért nagyon pöpec:) -
#2437 de volt:) -
ecrof #2436 Helló ! Audi még nem volt:
-
Belga #2435 Üdv mindenkinek! versenyben azt a nyomorult 5-másodperces bünti marhaságot nem lehet kikapcsolni? kurvára leszarnám,de amikor hátulról (ő) jön belém és akkor is megkapom na az már nagyon durva!!! előre is köszi a segítséget. -
Belga #2434 Kicsit finomabban add elő magad kisfiam,mert a dérdemre fektetlek és elverem a kis feneked!!! -
#2433 32.8 %-nál járok. -
#2432 igen...
-
#2431 Ja, aki tömeggyártásban akar képeket csinálni, az ne fotóként mentse le a képeket hanem filmként. Ezzel csinál egy "negatívot" (ergó csak a hátteret, illetve a kocsi és kamera helyzetét menti le). Ezzel csinál egy 30-akárhány kilós file-t, amit a photo laborban akármikor át lehet konvertálni rendes fényképpé. Csinálsz pár tucat képet, aztán majd lehet szanálni és ami kell, az mehet képként az USB-re, de addig se foglalja a helyet a kártyán. Nagyon hasznos. -
#2430 Ezen mindegyik eddigi videód fent van? -
#2429 Hm, én úgy gondoltam, hogy a kártyáról hogyan kellene kiszedni a képeket, nem a versenyből. :-)
(Amúgy meg visszajátszás rulez ha már itt tartunk. :D) -
#2428 Én is tehtek majd fel videót? -
#2427 UW-n fellehető egy kezdetleges honlap
gt4 mohus digit videók ITT
a kezdőlap ITT -
#2426 sztem verseny alatt nincs photo mode:) -
#2425 USB-vel a legegyszerűbb. -
#2424 Autókat csak akkor tudod "szinezni"(más színűre gondoltál) amikor megvásárlod őket (némelyiknél lehet mást színt választani)
Képet meg nemtom hogyan lehet kivenni. (nem is próbáltam még)
35.2%nél vagyok. -
#2423 Egyébként most tartok 34.4%-nál,és már kész az Európaiban az 1000 mérföldes is.Majd teszek fel képeket.
-
#2422 Hi!Segítsetek már légyszi ,hogy hogyan lehet egy versenyből kivenni egy képet és betenni a fotók közé ,és hogyan lehet az autókat színezni,mert most már ott tartok ,hogy a falhoz b...szom a PS-t.Köszi. -
#2421 Bug-os az oldal :) -
#2420 félreértések elkerülése végett ez a kép B@dsector-é, nem az enyém:) -
#2419 voilá:DD
-
#2418 Ezek nagyon jók lettek grat. -
#2417 A camaro kivételével megvan már mind :)))) -
#2416 És a hibás kép (pedig halálpontosan ugyanaz az URL ).
-
#2415 És a szokásos 10-es határ miatti kép. Hatalmas gyökérláma aki kitalálta. :P
-
#2414 Meglepetéééés...
-
#2413 -
#2412 Halott a te apa.d f....a!!! -
#2411 így van....
nem kell hozzá patch
nem sötétül el a képernyő
nem akad a hang...
majd néha idelökünk pár képet, időt, %-ot....nem kell túllihegni -
#2410 mit vártál, mindenki játszik:))))
csak én nem még mindig:( -
Belga #2409 Egyébként azt hittem hogy nagyobb itt a mozgás,elég halott ez a topic. -
Belga #2408 Jó neked Tesó! gyere és az utsót csináld meg nekem mert kib@szom a gépet! -
#2407 Uh :)
En meg csak most tartok GT3-ban az international B-nel es minden eddigi is cask bronze :) -
#2406 Tegnap esete letettem az utolsó két special license tesztet , mindegyik jogsim megvan.
27.1% járok, 51 db autóm van.
-
#2405 Én a jogsikkal megálltam a IA után, spechez abszolút nincs türelmem. Így is az utolsó két jogsi full bronz, csak az elsőben van 4-5 arany és pár ezüst. Kontrolerrel baromi nehéz. -
#2404 Amcsik között a Muscle Car (a síma) versenyen. -
#2403 "nem idegesítem megam a szakadt mercivel hogy végig szarakodjak nürbrungringen 10 perc alatt..."
LOOOL:DDD -
#2402 Amerikai autók versenyén lehet szerezni asszem. Valahol nemtom már pontosan hogy melyiken :) Már rég voltam arra :)
én 26.4% vagyok. national b bronz national a-ból hiányzik az uccsó kettő nem idegesítem megam a szakadt mercivel hogy végig szarakodjak nürbrungringen 10 perc alatt...
-
#2401 és hol?miért kaptad?
en 0,3%-nál vagyok a begginer leaguet csinálom....
viszont a national a és b arany -
Belga #2400 Kösz a segítséget fiúk! a Licenc-ben(special) már csak az utsó van (Nürnburgring) hátra,nagyon durva! olyan (asszony ha mégegyszer bejössz a szobába felrúglak!!!) tipusú! -
#2399 Naszóval, ezt a drágát ma nyertem. :-)