Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
LEHET ! Nekem is az van mint már lejebb kibeszéltük, és lehet nem kell semmi csak logitech driver (legálltalánosabb)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Logitech driving force pro nekem is van,de meg nem probáltam pcvelállitólag lehet,de kell valami progi.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

STLRR
Sziasztok!En karacsonyra szeretnek venni egy PS2-ot es kesobb hozza az uj kormanyt ami 900fokot fordul!Az lenne a kerdesem hogy azt tudom e hasznalni PC-hez?Mert ugye USB-s!Akkor elvileg lehet nem??
Elore is koszi

Vagy még is :-)

semmi :-(

Alien!
innen lehet tölteni:

supernova

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sajna nem találom sehol a demot :-(

JohnnySmith
Én meg nem is tudtam ezekrõl a dolgokról!
Szebb meg jobb a prologuenál hát nagyon lemaradtam....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

The PlayStation Vol. 9 (w/ playable Gran Turimo 4 Trial Disc

Innen tudod rendelni 😊, de nyilván a többiekhez hasonlóan torrentrõl szedtem.
Honnan szerezted meg a demot?

Az új demóból valakinek sikerült már kiiktatnia a time limitet? Trial Mountainen meg a párizsi tracken könnyedén lehet menni egy kört limiten belül, de a Nürburgringen ugye nem megy a dolog. 😊

Nem akarom mindig a régi BMW demót külön betölteni, ha time limit nélkül szeretnék a Ringen furikázni, meg a Falkent is használni akarom nyilván. Bár Capri csak a BMW Virtual Drive-ban játszható, de ezt a pályát úgyis kevésbé kedvelem.

Szóval jól jönne vmi ppf patch link, ha vki tud.. tnxs.

PS.: Egyre szebb a gamma a Prologue óta és a fizika is fejlõdött rendesen, jó lesz ez nagyon, csak gyõzzük kivárni. Õrület ez a idõkorlát, nagyon jó lenne vmi megoldás.
mohus
karira muszály lesz az NTSC nyomni....eredeti ide vagy oda😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

csak japánban késik, az eu februári megjelenés már rég adott

nah késik megint a játék az uj megjelenés 2005 február!
forrás 576.hu
mohus
az nem jó, azokat nem lehet elütni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

vagy a raliautók elõl elszaladó nézõ :-DDD

ÁjjLe BoBBi
rég jártam erre 😉
királyság! akkor veszek egy ps2-õt azt tuti

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kaplan
jaja, rég láttalak bobbi

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ÁjjLe BoBBi
ez még PS2-ön lesz igaz?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mohus
"gondolom a japán verzió"

és az USA NTSC

mohus
vagy te leszel a próbababa😊

Eye-toy? A játéknak lesz egy limitált "Nike Edition" kiadása, pár ezer darab. Egy Nike csuka, és egy t-shirt jár a gém mellé. A poén az, hogy ha van eye-toy a géphez kötve, és a játékhoz adott pólóban ülsz le játszani, akkor az ájtoj ezt érzékeli, és a gém unlockol egy Nike-autót. (Ilyen übermodern sport-autótanulmány, szrntem randa, a egy nike-designer tervezte) Ja, ezeket a gtplanet.net fórumon olvastam. Amúgy a játék goldon van, (gondolom a japán verzió) PAL release date: 2005 feb 27 😞(((

UNREG
Visszajátszás...?

az érdekes, mivel saját szemszögbõl a vezetõ háttal van 😊)))))

PS4 PSN: angyisz

Mondjuk texturat csinal az arckepunkbol es rapakolja a vezeto fejmodeljere? 😄

Találtam egy kis infót az 576 oldalán punnyadás ellen:

"A Gran Turismo 4 december eleji premierjét beharangozó sajtótájékoztatót tartott tegnap a Sony - az eseményen Kazunori Yamauchi, a széria apukája a GT jövõjérõl is beszélt. Elõször is: hamarosan érkezik a Gran Turismo For Boys, egy leegyszerüsített, könnyebben kezelhetõ / vezethetõ GT4-változat, kifejezetten a gyerkõcök számára - ez az árban is meg fog mutatkozni, a GT4 for Boys lényegesen olcsóbb lesz, mint a "normál" verzió.
Másodszor: Gran Turismo 5. Yamauchi megerõsítette, hogy a sorozat következõ része már Playstation 3-ra fog elkészülni - a várható újítások között a realisztikus törésmodellt és egy EyeToy-szerû kamera képességeink integrálását említette meg (utóbbit nem magyarázták túl, ergo egyelõre fogalmunk sincs, hogy mit kezdenek a kamerával)"
Al Age
csak már legyen a gépembe a dvd...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
Igeeen, lesz havas pálya!!
Vagy ti már tudtátok?

Kaplan
szomorú , cheap mennyi lesz nálad a killzone collectors editon?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
ház Yamauchinak meg kell küzdenie a csodás PAL technológiával is...hacsak nem akarunk szép fekete csíkokat alúra meg felüre😊

CHEAPBOY
Sajnos ugy nez ki az EU debut 2004 bukos.... nagyon szomorrúúú😞((

Meghogy a Sony kedveli europat s a Nintendo meg nem.... viccnek isrossz de nagyon.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Törölt felhasználó
Jah, van belõle vagy 4db 😛
én úgy tudom, usa-ban dec.14.
és remélem, még idén eu is...

poligonhegyek

JohnnySmith
Valami új GT4 fronton?
Biztos megjelenés ilyesmi?
Ja és Mohus a kép meg iszonyat szép 😊

mohus

mohus
elképzelem, ahogy a kis bogarat felspécizem😊

cenobite
A TOCA2 tényleg jó, jó pontokat kapott és az 1 is faja volt. Én azzal játszottam sokat, de mint lentebb írtam, elõbb utóbb a 2-t is megveszem.

gamertag: kenobita

UNREG
A V8 és a Toca2 ugyanaz a game, csak különbözõ kontineseken más címmel jött ki.
Xboxon nagyon jó teszteket kapott és ahogy elnézem PS2-n is. Nem egy GT3, de rengeteg verseny és osztály kapott helyet, még kamionok is.

JohnnySmith
Jó kérdés nemtom 😊
Most Hazard megye lordjait töltöm

Vélemény kérdezés!

Szerintetek milyen gamék lehetnek: V8 Supercars 2
GTR 400
TOCA Race Driver 2
Várom a hozzászólásokat.
cenobite
Én az 1-el elég jól elvoltam, ez is biztos kafa. No majd rámoccanok hamarosan...

UNREG
Kijött:

Amíg meg nem jelenik a GT4, addig jó lesz ezzel elütni az idõt.

JohnnySmith
Lol jöjjön már!

Al Age
re-kötözködés ON
nembaj
re-kötözködés OFF

cenobite
Kötözködés ON
Az nem kispolák, hanem Fiat 500-as.
Kötözködés OFF

cenobite
A 3-ban is volt, úgyhogy valsz. ebben is így lesz.

Al Age
ez nagyon valószínû az elõbb belinkelt táblázat alapján is😊
én a kispolákkal leszek😊

UNREG
Sõt, nagyon valószínü, hogy lesz külön oldtimer verseny is, mint ahogy van elsõkerekes, összkerekes, amerikai autók, NA, turbo és a többi és a többi...