8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2398 Pedig nincs gond azzal a fizikával szerintem. Csak ésszel kell menni, egészen más sebességgel. Ha elsőre lassúnak is tűnik végül meg lesz az eredménye. -
#2397 Mohus meg is válaszolta....
A ralley pályákon (földút,havas) amit "fizikát" produkál nekem azzal van óriási gondom. Szal inkább nem erőltetem mert csak felbasz idegileg hogy mennire tré.. -
#2396 sztem arcade jelleget ad neki a körpálya...mondjuk egy full licenszelt WRC 4 mellett...de vezetgetni tök jó -
#2395 szerintem 3-ban sem volt elbaxba!
DE ha mar igy lehordod akkor legalabb indokold meg!!! -
al bundy #2394 A ralley sztem elfér a játékban még ha nem is túl jó. A gond az ott nyerhető autókkal van. Onnantól, hogy begyűjt az ember komolyabb erőlködés nélkül egy-két nagyértékű verdát egy csomó, amúgy élvezetes és kihívásos része kimarad a játéknak. Plussz még a B-spec nyomatásával az egész GT4 megunható mondjuk harmad annyi idő alatt mint a korábbi GT-k.
Azért a photo-mód sokat ment a dolgon. Az überkirály! -
al bundy #2393 Ha elsore megcsinalod nem lesz ghost!
Én is utálom amúgy, néha eltűnik de nem tudtam, hogy a felfelé nyíl a megoldás. -
#2392 felfelé nyíl -
#2391 De, csak nem vagyok otthon jelenleg, fejből meg nem tudom pontosan...
Estefelé meg tudom nézni, és akkor leírom. -
Belga #2390 nem tudod hogy hogy lehet kikapcsolni a ghost funkciót? -
#2389 Ugyan itt tartok én is . -
Belga #2388 Üdv mindenki! Segítsetek! hol lehet kikapcsolni licenc-ben a Ghost funkciót? a 3-ban tudtam itt meg már szétnéztem az agyam és semmi! egyébként már csak a special hiányzik 13-tól felfelé,de esküszöm vége lehetne már! -
#2387 Jah negatívumként a rally-t is megemlíteném szeritnem nagyon szar úgy összeségében a rally-része a játéknak. Persze nagyon jó meg örülünk neki hogy vannak rallygépek is meg minden, de nem erőltettem volna fejlesztők helyében mert kegyetelnűl elvan szarva mondjuk a 3ban is utáltam:( Természtesen csak a "koszos" és a havas pályákra gondoltam :) a betonos pályákra nem vonatkozik amit mondtam:))) -
#2386 Srácok a GT4 soundtrackjeit valahonnan meglehetne szerezni?
Kedvencem Canon/Johann xyz(nem jut eszembe az előadó) :))) Hallgassátok meg ! :)
Ja és jók a képek! Én is elkezdek lassan csinálni videót meg képet:) -
#2385 En is arra vagyok rakattanva! :P -
#2384 Tudom csak, egy kicsit unatkoztam. -
#2383 Beginner FR bajnokságon volt nyereményautó. Mustanggal gyorsan le lehetett zavarni. -
#2382 a Skylinet vetted vagy hol adták? -
#2381 meg lehet venni
asszem 117e credit -
Xirnox #2380 Megkérdezhetem, hogy az M5-ös BMW-t meglehet venni vagy meg kell nyerni?Sajnos nincs alkalmam játszani... -
#2379 amúgy szépek a képek...
próbáljatok meg azért ne nappal szembe fotózni, mert sötét lesz -
#2378 sztem a felni elég gáz:) -
#2377 VW Golf IV. HPA R32
-
#2376 Subaru Impreza STI
-
#2375 Nosztalgia VW Golf I. GTI
-
#2374 BMW M5
-
#2373 Nah két darab Mustang GT és három darab '67-es Skyline.
-
#2372 Támogatom! :)
Kormány van (DFP) már csak bbadapter kellene :) Tényleg valaki nem akar megszabadúlni a broadband adapterétől :) -
#2371 Opel Vectra 3.2 V6
-
Freeeee #2370 Szerintem se felesleges,mert szep kepek. Most mindenki jatszik,de majd lesz itt meg hozzaszolas ha eljutunk magasabb regiokba:) Kesobbiekben jo lenne szervezni egy hatos partit,kormanyokkal. Kiraly lenne. -
#2369 Nem folos ez. Kulonbenis jobb ez, mint a napi 1 hozzaszolas! -
#2368 Legalább van élet a topicban. Ránézésre napi 15 üzenet jó ha bejön. :P -
#2367 Muszaly ez a sok folos kep? :( -
#2366 Csak ezek. -
#2365 Ja és mégvalami. Optikailag csak a felni-spoiler ami felrakható a kocsira, vagy lesz még később más is? -
#2364 No, ezeket megrendelésre csináltam, de ha már megvannak ,akkor ennyi erővel fel is tölthetem őket. :-)
-
#2363 lamborghini nincs
m1 bmw sztem elő fog bukkani
bugatti?...talán shelby van, no meg várom mikor bukkan fel a TANK CAR -
#2362 sztem véletlen...
nem szaroztam csak kattintottam:)
esti pályákon lehet tesztelgetni -
ddt500 #2361 A 6-osnál úgy értettem, hogy túl könnyűek a licenszek. Az S-t 40 perc alatt megcsináltam, a 3-ban 12 óra volt/ebből az uccsó 6 órát vett igénybe/,persze itt be van kapcsolva a TCS.Egyébként kontrollerrel nyomom.A nitróról van vélemény? Én mindíg használom de szerintem nem illik bele a játékba.Az autóválasztékról csak annyit,hogy kb.30 skyline gt-r van benne meg 20 impreza.Hol vannak a buggatijaim amit ígértek, M1 BMW, lamborgini? brühüüüü -
#2360 A lámpákon látható lencsetorzításról jut eszembe. Ez a lens flare véletlenszerűen jön elő? Nekem pl az egyik mustangos képemen egyszer volt, egyszer meg nem, pedig minden ugyanúgy volt beállítva. Meg is lepődtem, hogy nincs ott a "csillag". -
#2359 Audi RS6